Tabasco :D

62 posts, 4 pages, 17,765 views

Timce

Posts: 5,381

#41 • • Timce
Käytän. Paljon. Ne ketkä tietää, tietää. :D Voi tulla tsekkaamaan mun maustehyllyn.

--
-Cook the man some fucking eggs-

-Jake the Muss

UnityF

Posts: 15,721

#42 • • UnityF joo just se
vihree tabasco *sydän*
Pauha

Posts: 515

#44 • • Pauha
Tabasco & Tequila *slurps**sydän*

--
Leave me alone, I am doing my rum and noodles.

kap-pu

Posts: 1,167

#45 • • kap-pu the amazing suction cup boy

hrdkvr, 19.10.2006 10:32:
kaks ilmeisesti makunsa menettänyttä muijaa jotka tuli tilaa aina niiden vakio safkan.. cajun chickenin exxxxtra tulisena

0_O wtf..pelkkä safkoista leijaileva haju sai mun silmät kirvelee



"makunsa menettänyttä"? siis tarkoitatko makuaistia vai mitä? oletan et makuaistia.

juttuhan on niin, että chiliä kohtaan saattaa muodostua lähes addiktionomainen hinku. samaten myös chiliä pupeltaessa suun ja kurkun limakalvot kehittävät vastustuskykyä kapsikiinille (chilin polttavan tunteen aikaansaavalle kemikaalille) joten chilin nauttija kokemusluokkaa advanced tuntee kyllä hyvin tulisen chiliannoksen potkun, mutta se ei silti peitä alleen muita makuja, kuten vieressä istuvalla aloittelijalla, jonka kurkku on tulessa ja silmät vuotavat.

--
Some of us have a greater destiny. Some of us were born with a suction cup on our head.

ianna ei anna!

Posts: 1,999

#46 • • ianna ei anna! RaittiusYhdistyksen pj / Hullu Joanna-täti
täpäscö *sydän*

--
Älä pelkää koettelemuksia, ne ovat maksu jolla
lunastat varsinaisen omaisuutesi.
-Maria Jotuni_

Fyrisch

Posts: 4,525

#47 • • Edited Fyrisch
Tabasco, tosimiehen ketsuppi.

edit. en käytä ite tabascoa, jos haluun tulisuutta ruokaan nii käytän kuivattua chiliä tai tuoretta sellast, tabasco pilaa ruuasta maun omast mielest.
AiDoN

Posts: 255

#48 • • AiDoN elukka
Khyllä! Kaapista löytyy punasta ja vihreetä, ja niitä tulee tungettua lähes joka safkaan :D

--
*pahis*

sts

Posts: 7,969

#49 • • sts Sama pyynti aitta!

hrdkvr, 19.10.2006 10:32:
kun olin santa fessä töissä niin siellä oli vakkarina kaks ilmeisesti makunsa menettänyttä muijaa jotka tuli tilaa aina niiden vakio safkan.. cajun chickenin exxxxtra tulisena

kokit tuns jo tytöt joten ammattilaisen kourin meni puoli pulloa tabascoa pelkästään riisin päälle
ja kaikkia jalopenoaja ja muita tulisia kastikkeita kanan päälle..kokit sano et jos nyt on liian tulinen niin tehää sit uuden

muijat vetäs mitään mukisematta safkat naamaan ja kiitteli

0_O wtf..pelkkä safkoista leijaileva haju sai mun silmät kirvelee



Mä syön about tommosta settiä perus ruokana, ja makuaisti on silti talles. Tulisuus on jees.
Progression

Posts: 2,691

#51 • • Edited Progression www.LiquidCrystalSounds.com
Tabasco is a good *kuolaa*... Wash that all over a salad for starters...

But for some serious Burning... and some terrible pain the next day... use:

"Sriracha HOT Chili Sauce" from Huy Fong Foods inc. *kuolaa**kuolaa*

Guarantees a call to the fire bregade to put out that burnin'! *pahis**piis*
asdf

Posts: 3,155

#52 • • asdf

CM, 19.10.2006 03:46:
2(2cl Tabasco + 4cl viinaa) :| Hyi vittu... varmasti loppu ilta siihen, jossei muuten meinaa loppua



Kokeiltu, ja oli muuten saletisti viimenen kerta :D
josbe

Posts: 1,982

#53 • • josbe suomalainen juhlakinkku
Tabasco ei ole hyvää kun vertaa lähes mihin tahansa chilikastikkeeseen. Liikaa suolaa ja etikkaa. Mutta käy paremman puutteessa. Niin joo ja Bloody Mary *slurps*
Avatar
#54 • • jesus Guest

josbe, 20.10.2006 12:42:
Bloody Mary *slurps*



*joo**plur*

Aivan sairaan hyvää!! *hihu*

Ja kunnolla sitä Tabascoo siihen kans.
Freja

Posts: 8,775

#55 • • Freja Sihteeri

Freja, 19.10.2006 09:34:
Nautin tabasconi Bloody Maryssa *sydän*



Unohdin ottaa eilen yhen tällasen, ei ihmekään ku ny o ni nihkee olo.

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Wanna B

Posts: 259

#56 • • Wanna B Rattopoika
Tabasco sopii melkei mihin vaa ruokaan, ehdottoman hyvä mauste *slurps*

--
Kukkuu, mitä apinalauma?!

KooKie

Posts: 4,338

#57 • • KooKie aka. Petress Pan

Fyraett, 19.10.2006 13:23:
en käytä ite tabascoa, jos haluun tulisuutta ruokaan nii käytän kuivattua chiliä tai tuoretta sellast, tabasco pilaa ruuasta maun omast mielest.



Sama. On paljon tabascoa parempia vaihtoehtoja lisätä ruoan tulisuutta. Oma perussetti on makeaa thai chilikastiketta, chilijauhetta, habanerojauhetta, valkosipulia ja vihreitä jalopenoja mihin tahansa kastikkeeseen. :D

--
To wake into the neverending grace,
to see the sounds and to feel the light.
Paradise aint a place, it is a state of mind.

Here I come - as good as always and always better than ever!

blastic

Posts: 930

#58 • • blastic ballistic ballstick

KooKie, 20.10.2006 12:58:
---
Fyraett, 19.10.2006 13:23:
en käytä ite tabascoa, jos haluun tulisuutta ruokaan nii käytän kuivattua chiliä tai tuoretta sellast, tabasco pilaa ruuasta maun omast mielest.

---


Sama. On paljon tabascoa parempia vaihtoehtoja lisätä ruoan tulisuutta. Oma perussetti on makeaa thai chilikastiketta, chilijauhetta, habanerojauhetta, valkosipulia ja vihreitä jalopenoja mihin tahansa kastikkeeseen. :D




Hmmm... pitäiskös perustaa oikein chilitopikki jossa ei rajoituttais pelkästään yhteen lajiin tai kastikkeeseen?
Karski

Posts: 6,049

#59 • • Edited Karski Pomon kätyri

blastic, 20.10.2006 13:03:

Hmmm... pitäiskös perustaa oikein chilitopikki jossa ei rajoituttais pelkästään yhteen lajiin tai kastikkeeseen?



Ei - ainakaan siinä mielessä että se korvais tän.
Uus topikki voidaan toki perustaa, mutta yhtä
hyvin vois sit kysyä että pitäiskö perustaa
yleinen maustamistopikki, ja sit voidaan
kysyä että pitäiskö se taas yhdistää yleiseen
ruoanlaittotopikkiin, jne.

Tabasco on kuitenkin käsite: tässä ei ole kyse
pelkästään maustamisesta vaan elämäntavasta,
joten Tabasco-ilmiölle voidaan mun mielestä
säilyttää oma topikki. Esim. mulla kun yleinen
maustaminen ja tabascon käyttö on kaks ihan erillistä
ilmiötä, jotka kohtaa toisensa vain osittain.

--
Paid by the Alliance
to slay all the giants.

blastic

Posts: 930

#60 • • blastic ballistic ballstick

Karski, 20.10.2006 13:24:

Ei - ainakaan siinä mielessä että se korvais tän.
Uus topikki voidaan toki perustaa, mutta yhtä
hyvin vois sit kysyä että pitäiskö perustaa
yleinen maustamistopikki, ja sit voidaan
kysyä että pitäiskö se taas yhdistää yleiseen
ruoanlaittotopikkiin, jne.



Joo en mä meinannutkaan korvaajaksi. Tuolla alkupäässähän taidettiin esittää toivomus, että tää pyhitettäisiin vain tabascolle, ja siksi ajattelin että olisko joku erillinen topikki paikallaan yleisesti chilikeskustelua varten.


Tabasco on kuitenkin käsite: tässä ei ole kyse
pelkästään maustamisesta vaan elämäntavasta,



Kyllähän chileihinkin liittyy paljon muutakin kuin maustaminen (esim kasvatus), ja pidemmälle viedyssä harrastuksessa voidaan myös puhua elämäntavasta.