62 posts, 4 pages, 17,779 views
hrdkvr, 19.10.2006 10:32:
kaks ilmeisesti makunsa menettänyttä muijaa jotka tuli tilaa aina niiden vakio safkan.. cajun chickenin exxxxtra tulisena
0_O wtf..pelkkä safkoista leijaileva haju sai mun silmät kirvelee
hrdkvr, 19.10.2006 10:32:
kun olin santa fessä töissä niin siellä oli vakkarina kaks ilmeisesti makunsa menettänyttä muijaa jotka tuli tilaa aina niiden vakio safkan.. cajun chickenin exxxxtra tulisena
kokit tuns jo tytöt joten ammattilaisen kourin meni puoli pulloa tabascoa pelkästään riisin päälle
ja kaikkia jalopenoaja ja muita tulisia kastikkeita kanan päälle..kokit sano et jos nyt on liian tulinen niin tehää sit uuden
muijat vetäs mitään mukisematta safkat naamaan ja kiitteli
0_O wtf..pelkkä safkoista leijaileva haju sai mun silmät kirvelee
sts, 19.10.2006 14:02:
---
hrdkvr, 19.10.2006 10:32:
Mä syön about tommosta settiä perus ruokana, ja makuaisti on silti talles. Tulisuus on jees.
CM, 19.10.2006 03:46:
2(2cl Tabasco + 4cl viinaa) :| Hyi vittu... varmasti loppu ilta siihen, jossei muuten meinaa loppua
Freja, 19.10.2006 09:34:
Nautin tabasconi Bloody Maryssa
Fyraett, 19.10.2006 13:23:
en käytä ite tabascoa, jos haluun tulisuutta ruokaan nii käytän kuivattua chiliä tai tuoretta sellast, tabasco pilaa ruuasta maun omast mielest.
KooKie, 20.10.2006 12:58:
---
Fyraett, 19.10.2006 13:23:
en käytä ite tabascoa, jos haluun tulisuutta ruokaan nii käytän kuivattua chiliä tai tuoretta sellast, tabasco pilaa ruuasta maun omast mielest.
---
Sama. On paljon tabascoa parempia vaihtoehtoja lisätä ruoan tulisuutta. Oma perussetti on makeaa thai chilikastiketta, chilijauhetta, habanerojauhetta, valkosipulia ja vihreitä jalopenoja mihin tahansa kastikkeeseen. :D
blastic, 20.10.2006 13:03:
Hmmm... pitäiskös perustaa oikein chilitopikki jossa ei rajoituttais pelkästään yhteen lajiin tai kastikkeeseen?
Karski, 20.10.2006 13:24:
Ei - ainakaan siinä mielessä että se korvais tän.
Uus topikki voidaan toki perustaa, mutta yhtä
hyvin vois sit kysyä että pitäiskö perustaa
yleinen maustamistopikki, ja sit voidaan
kysyä että pitäiskö se taas yhdistää yleiseen
ruoanlaittotopikkiin, jne.
Tabasco on kuitenkin käsite: tässä ei ole kyse
pelkästään maustamisesta vaan elämäntavasta,