74 posts, 4 pages, 22,647 views
pirpeli, 3.7.2006 16:23:
Jälkkärinä menee foliossa "haudutetut" hedelmä/marjapalat (sekaan voi laittaa jotain mielilikööriä ja vähän fariinisokeria) jäden kera..
Tapi, 4.7.2006 10:53:
Multa menee toi "foliossa hauduttaminen" vähän ohi, sillä hedelmäthän menevät muhjuksi ja niistä katoaa väri. Kun kerran grilli on, niin miksei grillaisi hedelmiä, jotta niihin saisi hieman väriä ja aromia mukaan?
pirpeli, 4.7.2006 11:22:
Edit. Ja mä en kyllä pääse muutankaan lähellekään sun ruoanlaittotaitoja(tai taitoja ois, mut laiskuus vie joskus voiton :D). Oon lueskellu sun reseptejä tuolta Plattarilta mm. ja saanut varmaan mahahaavan, kun masussa käy murisemaan niistä herkuista :D
Tapi, 4.7.2006 17:48:
Kohtuullisella makuaistilla ja tyylitajulla, kunnon välineillä, armottomalla keittokirjojen lukemisella ja soppakattilan hämmentämisellä oppii jo vuodessa tekemään about mitä vaan.
Hyzenthlay, 4.7.2006 10:30:
Juhannuksena tuli tehtyä niin hyvää grilliruokaa ettei mitään rajaa Ihan vaan kalkkunan rintafileetä grillattuna, fetasalaattia valkosipulikastikkeella ja leipäjuustoa. Yksinkertaista, hyvää, eikä ees epäterveellistä (lukuunottamatta niitä paria kärähtänyttä kohtaapihvissä )
Elmiira, 4.7.2006 19:11:
Älä unohda joulukinkkua, vaikkei sitä grillissä tehtykään
Timce, 2.7.2006 19:52:
Hyviä salaattireseptejä makkaran kyytipojaksi? (Ei kuitenkaan mitään hifistelyä, vaan ihan "perusaineksista".) Yleensä jaksaa vääntää sen tomaatti/kurkku/jäävuorisalaatti sekoituksen, mutta tuo rupeaa olemaan jo liian tuttua huttua.
Kukaan kokeillut noita Atrian valmiita grillisalaatteja?