Tiesitkö tämän minusta?

769 posts, 39 pages, 221,788 views

Mikki

Posts: 833

#321 • • Mikki
Hähääää.. Empäs kerrokaan *nauru*

--
Names are for friends, so I dont need one.

sune

Posts: 2,096

#322 • • sune Turkkilainen lammaspaimen

pupuTupuna, 17.8.2005 22:30:
Mulla oli neljä-vuotiaana Matti Nykäsen juliste mun sängyn yläpuolella.



hehee...mä oon kans tykänny näist sillosista mäkimiehistä, meitsi oli vähän niinku in lööv tohon Toni Niemiseen. ( en muista oliks toi sen nimi,mut eniveis ) *nauru*

--
ei kovin ihku eikä plur

hemuz

Posts: 2,178

#323 • • hemuz kätevä emäntä

Nexus__69, 20.8.2005 03:43:
---
hemuz-, 18.8.2005 22:20:
---
Jone, 18.8.2005 22:16:
- Olin koko ala-asteen tekstiilitöissä teknisten töiden sijaan

---

Sä sen sanoit, mut mul meni toisinpäin. Olin ala-asteen puutöissä, paitsi kolmannella sen pakollisen 0,5v tekstiilissä. Seiskalla olin tekstiilissä ja joka kerta ku piti käyttää ompelukonetta, mun kaveri laitto mulle langat koneeseen

---

Henna, mä löysin lisää samoja ominaisuuksia meistä *vink* *lmao*



Kaimaseni *hymy* mitähän me viel keksitää...
Nauskiss

Posts: 532

#324 • • Nauskiss

eeci, 20.8.2005 03:36:
---

Joo, mutta miten ihanan "leppoisaa" oliskaan työskennellä mestassa, jossa ilmapiiri on huumeisiin niin hysteerisesti suhtautuva, että joku klubituskin luetaan huumemyönteiseksi foorumiksi ja tänne rekisteröityminen ilmeisesti varmana osoituksena huumeiden käytöstä/myymisestä...

---


Älkää ihmiset hyvät nyt ymmärtäkö tätä viestiä väärin ja vielä mieluummin, älkää aloittako tässä ketjussa aiheesta massiivista väittelyä (sille on omat topiccinsa), MUTTA mun on nyt aivan pakko tuoda tässä esiin myös työnantajan näkökulma.

Kyseisen työnantajan ei oo oikeestaan mitään muuta tarvinu ku vilkasta tota meiän "käytätkö huumeita"-gallupia ja se antaa jo kauniistikin ilmastuna aika helvetin negatiivisen kuvan tän foorumin käyttäjistä. Noin tuhannesta vastaajasta likimain 40% tunnustautuu huumeiden käyttäjiksi. Täähän tarkottaa sitten sitä, että kun se saa yhden klubbarilaisen eteensä työhaastattelussa niin se on jo fifti-fifti että onko kyseinen henkilö aineiden käyttäjä vai ei. Työnantajalle on huomattavan paljon helpompaa ottaa se seuraava hakija josta ei tiedä mitään ja jonka käyttötodennäköisyys vastaa maan keskiarvoa, kuin lähteä ns oikeita reittejä selvittelemään tän klubbarilaiseks tietämänsä hakijan puhtoisuutta.



Hmm... Fiksu ja tieteellisellä intohimolla asioihin suhtautuva työnantaja kuitenkin ehkä tulee ajatelleeksi, ettei tuohon kyseiseen keskusteluun vastanneiden joukko edusta kattavaa SATUNNAISOTANTAA klubbarilaisista, vaan voi olla tietyllä tapaa orientoitunut. Mä luulen, että k.o. topickiin vastaaminen on jännempää (en keksi parempaakaan sanaa) silloin, jos jotain tunnustettavaa löytyy - ts. on vähintään kokeillut, kuin silloin kun vastaus olisi: "En käytä, enkä ole kokeillut".

Mä en esim. usko _KOSKAAN_ olleeni bileissä, joissa 40-prosenttia asiakaskunnasta olis ollut kuoseissa... Eikä varmaan näiden eräiden pollariratsioidenkaan lopputuloksista voi moista kuosausaktiivisuutta päätellä. Että, ei nyt ruveta tunnustautumaan rikollisemmiksi, kuin oikeasti ollaankaan. *hymy*

Pitää varmaan nyt vihdoin ja viimein viitsiä käydä siellä huumetopickissa klikkaamaassa omakohtaisesti oikeaa vaihtoehtoa, jotta saatais vähän tasapainoa siihen galluppiin.

Hitsiläinen - mä kyllä taidan olla ihan koukussa tähän topickiin vastailemiseen... *iloinen* *iihhih*

--
Yksi toimivimmista kontrollikeinoista on ympärivuorokautinen tarkkailu.

Avatar
#325 • • trusti Guest
-en ollut koulukiusattu/kiusaaja
-en ole koskaan joutunut rehtorin puhutteluun
-en ole koskaan pettänyt
-en ole koskaan tapellut (mitä nyt teinidiskossa kerran pari jätkää piti kiinni ja kolmas vähän löi, ei tullut ees kunnon mustelmia, those pussies)
mysande

Posts: 14

#326 • • mysande
täähän on inspiroivaa, lisää!!

-sammutin eilen tulipalon, koska hätänumerossa sanottiin, ettei ne jaksa tulla autolla paikalle, tee se itse. (DIY)

-minua on petetty kaksi kertaa, itse en ole pettänyt ikinä. en ainakaan oikeasti. riippuu, miten pettämisen määrittelee. mutta omasta mielestäni en.

-olen pysynyt ihmissuhteessa vain siksi, että epäilin, ettei toinen puolisko tulisi yhtään toimeen ilman minua. (tuskin tulikaan kovin hyvin)

-saan huimat kiksit flirttailusta (kuka ei?)

-en ollut pussailut kenenkään kanssa ennen kun olin muutamaa päivää vaille 16-vuotias.

-työkseni mun olisi pitänyt tappaa etanoita mättämällä niitä jätesäkkiin ja hyppimällä päällä. Olen myös työkseni katsonut tv:tä ja pelannut pleikkaria, mikä oli aivan käsittämättömän, suorastaan sietämättömän tylsää.

-lasken raskaana olevia naisia (1.7.05 -> 90 isoa mahaa :D )

-olen syönyt kolmisen vuotta antibiootteja.

hum. näin tänään.
Brass

Posts: 98

#328 • • Brass Electric
En ole koskaan syönyt keitettyä kananmunaa (jonkun herkkua ei mun)*igor*

Olen purjehduksenopettaja

Ajanut autolla yli 230km/h*pahis*

--
Jos joku asia on varma niin se on aivan varma

mimesis

Posts: 13

#329 • • mimesis
No siis kukaanhan ei tiedä täällä musta mitään....

Mut tätä tietää harva edes läheisistä ystävistä. Mulla on paha sammakkofobia. Sammakon näkeminen yllättävässä tilanteessa aiheuttaa suorastaan paniikkireaktion.*uuh*

--
Logic is the art of going wrong with confidence.

discopöllö

Posts: 128

#330 • • discopöllö Bijou

13rass, 20.8.2005 14:39:

Ajanut autolla yli 230km/h*pahis*



Eikö kaikki, joilla vaan on ollut käsillä tarpeeksi tehokas auto *täh*

--
The elegant Bijou enjoys her friends, ribbons and jewels. With her refined and delicate nature, she is the Ham-Ham sweetheart.

xl8r

Posts: 2,227

#331 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan
Kaikki minut hyvin tuntevat/työkaverit tietävät, että lempiruokani on lihapiirakka. Eikä mikä tahansa lihapiirakka, vaan pitää olla Portin lihapiirakoita.

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

Claquesous

Posts: 3,206

#332 • • Edited Claquesous viidettä kolonnaa
Pelkään kuolemaa ja vanhenemista ihan älyttömästi. Silti en voi olla ajattelematta noita elämän tosiasioita lähes päivittäin. Joskus en saa edes öisin unta, kun ajattelen omaa kuolevaisuutta ja sitä miltä kuolema tulee tuntumaan, jos/kun koen sen valveilla ollessani. Ts mitkä ovat minun viimeiset aatokset. Oikesti haluisin olla elää ikuisesti, mutta olen kuitenkin rationaalinen ihminen, joten tiedän nuoruuden olevan katoavaista ja kaikki päättyy aikanaan. Kaikkea vielä pahentaa se, etten usko kuoleman jälkeiseen elämään, sielunvaellukseen yms. vaan, että kuoleman kohdatessa minuus katoaa täysin unohdukseen.

--
32. of December

evvk

Posts: 1,918

#333 • • evvk
mä olen joskus syöny salattia..
Diverse System

Posts: 692

#334 • • Edited Diverse System Ithaqua
mun naaman iho ei ole kunnolla kiinni lihaksissa ja se venyy aikalailla epänormaalisti.*piis* ja tietenkin löytyy toi jännäpissa juttu..

Olen ollut ammattikoulussa rehtorin puhuttelussa alkoholiongelmien takia*känni*

--
Booze is the answer. I dont remember the question

Jutu

Posts: 3,054

#335 • • Jutu Blondi
Olen armeijafriikki, enkä voi sille mitään.

--
Ja onnesta kilahtaa, onnesta rakastaa, onnesta laulaa saa, tyttö pojallensa.

Epailija

Posts: 5,636

#336 • • Epailija Physicist, 2nd class.

discopöllö, 20.8.2005 15:02:
Eikö kaikki, joilla vaan on ollut käsillä tarpeeksi tehokas auto *täh*



Tästä tulee seuraavanlainen kysymys mieleen: Kokeilevatko kaikki muka autonsa rajoja?

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

Epailija

Posts: 5,636

#337 • • Edited Epailija Physicist, 2nd class.

Nauskiss, 20.8.2005 11:47:
Hmm... Fiksu ja tieteellisellä intohimolla asioihin suhtautuva työnantaja kuitenkin ehkä tulee ajatelleeksi, ettei tuohon kyseiseen keskusteluun vastanneiden joukko edusta kattavaa SATUNNAISOTANTAA klubbarilaisista, vaan voi olla tietyllä tapaa orientoitunut. Mä luulen, että k.o. topickiin vastaaminen on jännempää (en keksi parempaakaan sanaa) silloin, jos jotain tunnustettavaa löytyy - ts. on vähintään kokeillut, kuin silloin kun vastaus olisi: "En käytä, enkä ole kokeillut".



Tähän väliin huomautan, että se klubituksen huumemyönteiseksi leimannut henkilö mainitsemassani tapauksessa oli mitä todennäköisimmin fiksu ja tieteellisellä intohimolla asioihin suhtautuva, analyyttisesti ajatteleva ja korkeasti koulutettu ihminen. Aina sitä ei kuitenkaan osata hyödyntää sitä sisältä löytyvää potentiaalia näinkään yksinkertaisten asioiden suhteen. Työnhakijasta siinä kuitenkin on vain kyse ja niitähän riittää.

Edit: Kaksi sanaa oli jäänyt pois.

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

sts

Posts: 7,969

#338 • • sts Sama pyynti aitta!

Itis, 19.8.2005 20:00:
Hehe, pakko tähänkin on jotain tunnustaa ;)

Olen varastanut lapsena leikkiessäni pyykkinarulta Papin työvaatteet leikkejä varten. Hieman nauratti kun se pappi tuli hakemaan niitä kaverini kotoa ja sen kaverin äiti siinä ovella että jaaettäämitäonpölliny? Eikyllämeidänkullanmuru......... ja me hiippaillaan kaveriporukassa siellä taka alalla enemmän ja vähemmän papinvaatteissa.

Olen kussut Myöhempienaikojenpyhienjeesuksenkristuksenkirkon (joka on Mormoonikirkko Marjaniemessä) postiluukkuun aamukuudelta kun posti on juuri saapunut. Mormoonien käännytysyritykset olivat tehneet tehtävänsä...

Lissää ku muistan noita...



Oikein :D
koitos

Posts: 96

#339 • • koitos ooOOoo

Mut tätä tietää harva edes läheisistä ystävistä. Mulla on paha sammakkofobia. Sammakon näkeminen yllättävässä tilanteessa aiheuttaa suorastaan paniikkireaktion.*uuh*



Tää onkin mielenkiintoinen juttu. *juonittel* Pelkäätkö/inhoatko käärmeitä tai liskoja.? Lienet pelästyneen Kermit-sammakkoa pienenä...
greenie

Posts: 86

#340 • • greenie Mikko
Tiesitkö, että mulla ei ollut edes ajatuksena kertoa tänne mitään salaisuuksia.

Varmaankin.