936 posts, 47 pages, 368,136 views
ville, 6.4.2006 16:44:
no okei:
kannattaa käydä poistamassa parmesano reggianoa, olisiko ollut 26e/kg. Lisäksi tällä kertaa on valion mustaleimaemmentalia (11e/kg), eikä sitä ingmannia. Valiota on kypsytetty pidempään ja suolapitoituus on korkeampi, joten juusto maistuu voimakkaammalta ja lohkeaa mukavasti :)
Vielä odottelen kunnollista vuohenjuustoa, toivottavasti on tulossa :)
ville, 6.4.2006 16:44:
no okei:
kannattaa käydä poistamassa parmesano reggianoa, olisiko ollut 26e/kg. Lisäksi tällä kertaa on valion mustaleimaemmentalia (11e/kg), eikä sitä ingmannia. Valiota on kypsytetty pidempään ja suolapitoituus on korkeampi, joten juusto maistuu voimakkaammalta ja lohkeaa mukavasti :)
Vielä odottelen kunnollista vuohenjuustoa, toivottavasti on tulossa :)
Verano, 6.4.2006 16:53:
Minkäs moiset ruuhkat siellä Herkussa tuppaa olemaan? Mä en ole tainnut koskaan käydä hullujen päivien aikana siellä, vaikka kyllähän siellä noita hakemisen arvoisia herkkuja olisi vaikka kuinka.
Verano, 6.4.2006 16:53:
Minkäs moiset ruuhkat siellä Herkussa tuppaa olemaan? Mä en ole tainnut koskaan käydä hullujen päivien aikana siellä, vaikka kyllähän siellä noita hakemisen arvoisia herkkuja olisi vaikka kuinka.
Samu, 7.4.2006 15:45:
---
Twist,
-laatikko neekerin suukkoja
---
Ne on "Suukkoja".
Samu, 7.4.2006 15:45:
---
Twist,
-laatikko neekerin suukkoja
---
Ne on "Suukkoja".