Potkaise moderaattoria - moderoinnin palaute

646 posts, 33 pages, 292,356 views

-Alex-

Posts: 706

#643 • • -Alex- Dj
Eipä noissa Raijan ja Sir Henrin ketjuissa mitään lukittavaa mun mielestä oo, vaikka onkin sekoa kamaa. Pikkasen tiukempaa modetusta vois kyl harjottaa näitä tiettyjä samoja jannuja kohtaan, jotka kerta toisensa jälkeen haastaa riitaa ja vetelee henkilökohtasia kaunoja mukaan keskusteluun.
m1kk3

Posts: 5,560

#644 • • Edited m1kk3 no-life

Replying to Potkaise moderaattoria - moderoinnin palaute:

Eipä noissa Raijan ja Sir Henrin ketjuissa mitään lukittavaa mun mielestä oo, vaikka onkin sekoa kamaa.


Ainoat syyt minkä takia niitä on lukittu, on a) jokainen käsittelee samoja aiheita (tai perustetaan topikkeja jotta voidaan mainostaa omaa blogia jne) b) kuvareplyily tai muu häröily on lähteny ihan lapasesta. Eli ei oo lukittu huvin vuoksi tai siksi ettei haluttais keskustelua noistakin aiheista.

Pikkasen tiukempaa modetusta vois kyl harjottaa näitä tiettyjä samoja jannuja kohtaan, jotka kerta toisensa jälkeen haastaa riitaa ja vetelee henkilökohtasia kaunoja mukaan keskusteluun.


Joo. Ainoa vaan että tällä hetkellä modejen keinovalikoima on huomauttaa ko. ihmistä asiasta (tottakai tää tehdään, mutta kaikki ei sitä usko) tai lukita, siirtää tai poistaa topic, siinä ne. Anqqa hoitaa sitten bannaukset jne. jos on tarvista. Uuteen klubituksen on käsittääkseni tulossa myös lisää työkaluvalikoimaa modeille :) Mutta toki tänne (tai privanakin tietty) saa ja pitää ilmoittaa, jos kohtaa toistuvasti asiatonta käytöstä *piis* Mielellään esimerkkien kera.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

sapeli

Posts: 11,768

#646 • • Edited sapeli jokukukamikä?

Replying to Potkaise moderaattoria - moderoinnin palaute:

http://www.klubitus.org/forum_aihe.php?id=100010;sivu=9999#loppu

tän varmaan voi siirtää häröilyyn/tunkiolle yleisistä keskusteluista.



Juu, sopii ihan hyvin. Alkuperäinen postaaja ei juuri antanut selitystä ajatukselleen että mitä topikki pitäisi sisällään - voihan sen sitten siirtää takaisin (tai esim. häröilyyn) jos siinä joku idea onkin. *joo*

(edit: mielenkiintoinen bugi, tästä suurin osa näkyy boldattuna vaikka yhtään siihen viittaavaa tagia ei ole...)

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.