täydellisen kuvaston metsästys

241 posts, 13 pages, 177,196 views

Caro²

Posts: 5,301

#141 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

mayah, 22.2.2005 00:22:
Siellä missä on bileet, siellä tytöt pussaavat toisiaan, salama välähtää ja seuraavana päivänä tämä ystävyyden hetki on kaikkien nähtävissä kuvastosta. Hassu ilmiö.



Se on kaikille vielä niin ihmeellistä ja uutta. Samantapainen ilmiö joskus 30vuotta sitten kun lapsi näkee tummaihoisen ihmisen bussipysäkillä. Miun mielestä moiset kuvat on erittäin positiivisia olla jaossa, foobikot saa vähän realielämää silmilleen. Mieluusti kyllä näkis noita "parikuva"-otoksia ihan tasasesti kaikenlaisista pariskunnista *sydän*

Sitten mitä tulee kuvien laatuun.. Moderointia voisi tiukentaa. Mutta myös kuvien katselijat kaipaavat asennekoulutusta. Ensinnäkin se, että kuvat pitäisi olla valmiina jo seuraavana aamuna on suoraan sanottuna perseestä. Onneksi on saanut ihmisille tehtyä suurinpiirtein selväksi, että kuvat tulee jakoon kun ne tulee; enää ei siis joka aamu ole joku henkilö vonkaamassa kuvia.

Kuvien yleinen taso laskee jo pelkästään sen takia, että ihmiset jotka on bileissä kameran kanssa, ei ota hommaa tosissaan - kuvataan kuvat itselle, mikä on erittäin positiivinen asia miun mielestä - mutta sitten ne itselle otetut kuvat pitää lähettää myös klubbariin. Ja ne kuvat pitää lähettää heti että mahdollisimman moni näkee ne kuvat ja vieläpä mahdollisimman nopeasti. Ensimmäiseksi kuvia lähettäneen kuvilla on todennäköisesti eniten katsojia - ja muita kuvia ei sitten katsota kun tapahtuma "on jo nähty" *eiei*

Onko niin, että bilekuvat ei kiinnosta enää jos ne tulee viikko tapahtuman jälkeen? Vai onko niin, että kuvat on yksinkertasesti niin kuraa, että niiden sisältöarvo ja bileiden valokuvauksellinen arvo ensimmäisten kuvien sekä ensimmäisen katselukerran jälkeen on liki nolla. Hyvää kuvaa katselee mielenkiinnolla vuosia tapahtuman jälkeen. Hyvää jaksaa odottaa ja hyvästä nauttii myös myöhemminkin.

Tällä saitilla on monia niin hyviä ja ihan käyttäjäkuntaa varten tehtyjä featureja, että ihan pahaa tekee ajatella miten niitä käytetään hyväksi. Kuvagalleriakin on ilmeisesti tehty sitävarten, että ihmiset jotka kuvaa voisivat sinne lähettää edustavia ja bileistä kertovia kuvia muiden nähtäväksi, muistoja tapahtuneesta. Sen sijaan tarvitaan kuvamoderointia(!) ja keskustelua siitä kuinka paskoja kuvia ihmiset lähettää *uuh*

Sitten kuvia katsovat ihmiset voisivat äänestää niitä kuvia, valokuvina, ei kivana kaverikuvana.

Kuvia katsellessa ja tähteä painaessa vaihtuu seuraava kuva ruutuun. Melkein samalla vaivalla voi siis äänestää - sen sijaan, että painaa vaan "seuraava", "seuraava", "seuraava". Itse otin projektiksi äänestää kuvia, saa kuvaaja ainakin sitten miulta numeroarvollisen palautteen kuvasta. Omat äänestysperiaatteet on seuraavat:

1 = Kuvaa ei olisi tarvinut julkaista
2 = Ei tarjoa mitään uutta (näitä kuvia on tusina kymmenessä).
3 = Ihan ok-otos (= laatu kohtaa sisällön).
4 = Selvästi hyvä kuva, joka aiheuttaa mielenkiintoa kuvaa kohtaan
5 = Erinomainen kuva, joka kuuluu selkeästi klubbarin parhaisiin kuviin.

Kuvia 3 katselee satunnaisesti uudestaan jos kohdalle sattuu. 4-5 pisteen kuvia katselee mielellään uudestaan ja joskus jopa etsii niitä kuvia, että voi katsoa uudestaan, ja uudestaan.

Kuvaajat nimittäin näkee "epäsuosituimmat" kuvat, jonka ainakin pitäisi motivoida hieman "poistelemaan" sitä rapaa edes jälkikäteen.

Sitten kun tätä topikkia luin, pisti silmään keskustelu kuvamoderaattoreista, ja ketä sinne pitäisi valita:

Lost-Soul, 11.10.2004 13:36:
Näin aluksi tohon listaan pieni kommentti ilman mitään pahaa ketään vastaa. Osalla näistä on omat sivut pystyssä, jossa he esittävät jo omaa tyyliään. Samalla jos nämä samat ihmiset alkavat moderoimaan muuallakin, niin eri tyyliset kuvat saattavat kärsiä jo siitä, että moderaattorit eivät vaan tykkää siitä tyylistä kuvata asioita.



Kun tietty taso saavutetaan kuvalle, niin asiaa harrastanut pystyy toteamaan sen teknisesti riittävän hyväksi, vaikka taiteellinen taso ei omaa silmää miellytä. Ja nimenomaan tämä tekninen puoli on tämän sivuston kuvissa melkein 90%:sti aivan ala-arvoinen.

Samalla kun kuvia moderoidaan - voisi antaa moderoinnin syyn, se ehkä kannustaisi kuvaajaa ottamaan asian vähän vakavammin ja pyrkimään laadun parantamiseen. Myöskin avoin keskustelu kuvaajan ja moderaattorin välillä olisi suotavaa, silloin kehittyminen ja oppiminen lienee vielä tehokkaampaa.

Olen itse vaivannut anqqaa useinkin hylättyjen kuvien takia (siis aikaisemmin, ennenkuin oppi edes suurin piirtein talon tavoille*hihu*) ja/tai kysellyt syitä päätöksille. Päätöksen kyseenalaistaminen ei ole ollut vittuilua vaan tiedonhalua ja oppimista, sitä kautta oman tason parantamista. Välillä on tullut otettua palkokasvia inhalaatioelimiin, kun "muut ei ymmärrä mitä olen hakenut". Mutta totuus ollut kuitenkin se, että vaikka jotain on kuvalta haettu - se hakeminen ei ole näkynyt lopputuotoksessa muille kuin itselle. Joten kuva on sanalla sanottuna: Paska.

EDITIT: Jäsentelyä, ja krijotusvriheitä
Impezki

Posts: 229

#142 • • Impezki SESSIONS2
Noniin tuossa tuli jo aika paljon asiaa.

Itse rupesin myös tänä aamuna ihmettelemään että mitä vi**ua mun nimi tekee tuola 1:senä.
Tämä sitten poiki pientä keskustelua erään henkilön kanssa asian tiimoilta.

Joten tämä äänestettyjen kuvien rajan nosto oli jo hyvä alku, tämä lisää otantaa näistä kuvista ettei millään yksittäisellä/muutamalla kuvalla nousta tonne top 10 listalle.

Itse kannatan myös tuota filtteröinnin tiukentamista, mutta ottaen myös huomioon sen että yhden ihmisen aika/halu/motivaatio ei varmasti riitä siihen että jatkuvasti saa selitellä perusasioita että mikä niissä kuvissa mättää.

Myöskin itsekritiikki on aina hyvä olla noita kuvia postaillessa.

Eräs idea mikä näin äkkiseltään tulee mieleen on se että tarpeeksi 1 ääniä saanut kuva poistuisi automaattisesti. Tässäkin on sitten olemassa se kiusantekemisen riski.

Nyt alkaa tuo top 10 listakin näyttää paremmalta *joo*

UGH
Olen puhunut
Karski

Posts: 6,049

#143 • • Karski Pomon kätyri

Caro², 1.2.2006 11:05:
---
mayah, 22.2.2005 00:22:
Siellä missä on bileet, siellä tytöt pussaavat toisiaan, salama välähtää ja seuraavana päivänä tämä ystävyyden hetki on kaikkien nähtävissä kuvastosta. Hassu ilmiö.

---


Se on kaikille vielä niin ihmeellistä ja uutta. Samantapainen ilmiö joskus 30vuotta sitten kun lapsi näkee tummaihoisen ihmisen bussipysäkillä. Miun mielestä moiset kuvat on erittäin positiivisia olla jaossa, foobikot saa vähän realielämää silmilleen. Mieluusti kyllä näkis noita "parikuva"-otoksia ihan tasasesti kaikenlaisista pariskunnista *sydän*



Niitä oikeita pariskuntia kyllä harvemmin
näkee tuolla kuvissa pussailemassa. *nauru*
Tässä kameranedessähomostelussa saattaa
olla taustalla ihan muita tekijöitä kuin
se varsinainen seksuaalinen suuntautuminen.

Mut toisaalta, eihän siinäkään mitään pahaa siis ole.

--
Paid by the Alliance
to slay all the giants.

Caro²

Posts: 5,301

#144 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2
W T F, siis äyh!

Ko. kuvastosta olis voinu 70% heittää suoraan roskikseen.
Hävyttömän moni kuva täysin epätarkka, samoja naamoja ihan helvetisti (onko ohjeita luettu?). Siellä oli sentään jokunen kuva jotka oli katsomisen arvosia.

Yrittäkää nyt kuvaajat edes vähän kattoa mitä laittaa jakoon *igor*
Caro²

Posts: 5,301

#145 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
oon tuossa pari kertaa miettiny. kun klubbarissa on kuvan koon suhteen asetettu alaraja, mutta kuitenkin päästetään pienempiäkin kuvia sisään. Ni voisko sen alarajan ottaa ohjeista pois - tai vastaavasti pienentää sitä? Noista pienemmistäkin kuvista kuitenkin jotain selviää - vaikkei kovin valokuvauksellisia ole koon puolesta (yksityiskohdat jää pois).
Dementation

Posts: 2,892

#146 • • Dementation wednesday?
Ikävää kun kaikilla ns. "hyvillä" kuvaajilla on oma galleria, se jotenkin antaa sellaisen kuvan, että "Klubitus ei ole tarpeeksi hyvä meidän kuville"... Tiedän ettei asia suurimman osan kohdalta ole niin, mutta tosi paha lähtee vaatimaan gallerialta suuria, kun sit itse ei koeta sitä "minun lahjojeni arvoiseksi"... No joo, taas kärjistää, mutta siis sellainen olo välillä tulee ja sit kuitenkin vaaditaan niiltä hieman "huonommilta" kuvaajilta suuria... Hienoa kyllä että gallerioiden taso on nousussa kritiikin takia, mutta välillä tuntuu aika kaksinaismoraaliselta tää kuvio... *piis*

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Jussi Soro

Posts: 6,385

#147 • • Jussi Soro choon!
Jatketaan juttua tuolta: http://www.klubitus.org/forum_aihe.php?id=49750

Eli siis itse oon jo hetken kyllästyneenä ihmetelly, kun joistain bileistä saattaa olla 100 kuvaa, joista jokaisessa on poseerauskuva jostain kivasta skenetyypistä. Samaan aikaan yleiskuvia ihmisistä ja valoista sun muusta karsitaan todella rankalla kädellä, esimerkkinä nyt vaikka toi Laitteen postaama kuva. Sen ymmärrän jos noita kuvia karsitaan jostain hyvästä syystä, esimerkiksi huonosta teknisestä toteutuksesta, mutten taas ymmärrä että samaan aikaan hyvinkin keskinkertaiset henkilökuvaräpsäykset (siis sellaiset joita mä itekin saan kuvattua) pääsee aina kuvastoon.

Tällä en nyt tarkoita että choon olis kokenu mitään suurta vääryyttä, kyllähän noista kuvista jonkunlaisen kokonaisuuden näkee, mut esimerkiks välillä kiinnostais kattoo et miltä "kilpailijoitten" bileet on näyttäny. Se kun ei selviä siitä et näkee 20 kuvaa paikallisesta skenejumalasta halaamassa henkilöitä x, y ja z, jonka jälkeen 20 kuvaa henkilöistä x, y ja z halailemassa toisiaan.
Caro²

Posts: 5,301

#148 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

JussiS, 7.6.2006 07:56:
Eli siis itse oon jo hetken kyllästyneenä ihmetelly, kun joistain bileistä saattaa olla 100 kuvaa, joista jokaisessa on poseerauskuva jostain kivasta skenetyypistä.


Syitä kyllä löytyy - mutta onko ne hyväksyttäviä - tai antaako ne edes oikeutta, sitä sietää kysyä.
Tuttuja henkilöitä on helppo kuvata, ne ei narise eikä valita - ja antavat rauhassa kuvata, eikä heille tarvi selittää miksi kuvaa. toki, tämä on kuvaajan ongelma - jokaisen joka bileitä kuvaa, pitäisi rohkeasti vain kuvata tuntemattomia naamoja. Mutta valitettavaa on, että suuri prosenti klubbariin julkaistavista kuvista on enemmän muistoja itselle ja kavereille - kuin koko bileiden dokumentointia.

Helpoiten tästä pääsee varmaan eroon, kun palkkaa selkeesti jonkun henkilön kuvaamaan bileitä ja antaa ohjeet etukäteen "kuvaa mahdollisimman monia uusia naamoja, hyviä kuvia, valaistusta, bileitä, jne" - ja kun kuvaaja vielä olisi sellainen, joka ei bileissä ole käynyt - tai on toiselta paikkakunnalta, niin kaverikuvia on sillon turha pelätä :)


Samaan aikaan yleiskuvia ihmisistä ja valoista sun muusta karsitaan todella rankalla kädellä,


Luulisin, että yksi taka-ajatus sensuurilla on saada kuvat vastaamaan myös kysyntää. Bileissä ollut henkiö haluaa nähdä niitä kavereita kuvissa (toki myös valoja), muttei välttämättä kymmentä kuvaa yhdestä decosta tai dj:stä. Yleiskuviakin on hankala ottaa kovin monesta paikasta, kun bileiden valaistus melko usein on keskittynyt siihen tanssilattiaan :(


mutten taas ymmärrä että samaan aikaan hyvinkin keskinkertaiset henkilökuvaräpsäykset (siis sellaiset joita mä itekin saan kuvattua) pääsee aina kuvastoon.


Jengi vaan haluaa nähdä niitä muistoja bileistä - ja sen tarpeen tyydyttämiseen riittää sumeakin otos mistä vaan tunnistaa itsensä/kaverinsa ja saa kiinni fiiliksestä joka bileissä oli :(
Enemminkin suuntaisin viestiä kuvaajien suuntaan, että yrittäkää tehdä mahdollisimman hyvää jälkeä - ajatus kameran takana, ei pelkästään salama päälle ja yksi kuva kaverista ja sitten juostaan jo seuraavaan paikkaan.


Se kun ei selviä siitä et näkee 20 kuvaa paikallisesta skenejumalasta halaamassa henkilöitä x, y ja z, jonka jälkeen 20 kuvaa henkilöistä x, y ja z halailemassa toisiaan.


Mjoo. Näitä halailu/tissi/perse/suukottelu/kaverikuva/ryhmäkuva-settejä on alkanut tulla jokseenkin liikaa. Mutta nekin kun on kaikki "erilaisia" kuvia, niin ei niitä vissiin voi oikein karsiakkaan :(

laite, 7.6.2006 07:00:
Se kyllä ihmetyttää, et esim tämä:

0008.jpg

Teknisestihän toi on just nappiin valotettu eikä oo ees tärähtänyt. Mut kukin tyylillään, sääli että sensuuri iskee myös niihin kuviin joissa ei olisi tarvetta...


Syy lienee siinä, että ainakin aikaisemmin klubituksen käyttösäännöissä kuvien julkaisun kohdalla oli mainittu seuraavia asioita:
Ei "samanlaisia" tai samankaltaisia kuvia jakoon useita - Valitse kuvista paras. Noita kelta-vihreä-valo-tanssijoista-musta-profiili -kuvia on siulla tuolla useampia. Jos olis napannu sinne kuvia erilaisissa valaistuksissa, nini olis saattanu mennäkkin läpi.

Toinen mitä ihmettelen, on se, ettei kuviasi ole sensuroitu useampaa. Katsoin siun oman gallerian ja löysin samoja kuvia sieltä useampia. Klubbarin on tarkoitus toimia sellaisena kuvagalleriana, että sinne laitetaan kuvia joita ei muualla ole julkaistu. Lähinnä siis julkaisupaikkana niille kuvaajille, joilla ei ole omaa galleriaa.

Poimimpa tuolta erään kuvan kommenteista mielenkiintoisia lausumia:

Sallakat:
olen täysin samaa mieltä, ett kuvakommentointi on täysin täällä täysin turhaa ja siitä pitäisi luopua kokonaan.


Melkosen suppea näkemys. Mitä kautta kuvaaja saa sitten viestiä siitä, että kuva oli kiva ja hieno? Pisteytyksen keskiarvostako (joka muuten ei enää näy kuvaajalle itsellekkään ellei nouse listoille!)?

Mayah:
mä en ainakaan halua olla viimekädessä vastuussa siitä, että klubbarin kuvakommentointi on ollut viimeinen pisara jollekin ihmiselle jolla on vakavia ongelmia ja tämän takia päättää vetää ranteensa auki.


Joillekin on vaan kovin tärkeä päästä avautumaan siitä, kuinka jollakulla on typerän väriset vaatteet, tai ruma pusero.
Jussi Soro

Posts: 6,385

#149 • • Jussi Soro choon!

Caro², 7.6.2006 13:57:
...


No mut siis miks tarvii yleensäkin sensuroida? Mä oon olettanu et toi sensuuri koskis lähinnä paskoja, epäonnistuneita kuvia, ja tapauksia joissa jengi oksentaa koko muistikorttinsa sisällön täysin ilman itsekritiikkiä tonne? Haittaako oikeesti jotain et siel on niistä "samannäkösistä valoista" 5 kuvaa enemmän?
Caro²

Posts: 5,301

#150 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

JussiS, 7.6.2006 15:26:
---
Caro², 7.6.2006 13:57:
...
---
No mut siis miks tarvii yleensäkin sensuroida? Mä oon olettanu et toi sensuuri koskis lähinnä paskoja, epäonnistuneita kuvia, ja tapauksia joissa jengi oksentaa koko muistikorttinsa sisällön täysin ilman itsekritiikkiä tonne? Haittaako oikeesti jotain et siel on niistä "samannäkösistä valoista" 5 kuvaa enemmän?


Sillon sitä sensuuria miun mielestä myöskin eniten tarvitaan, kun oksennetaan se muistikortti klubbariin ilman harkintaa. Mutta jos kuvat on onnistuneita, niin ei silloin välttämättä tarvitse - tilanteen mukaan miu mielestä.

Mutta ei ne täysin samanlaiset otokset bilevaloistakaan ketään palvele. Enemmin kuitenkin painottaisin sitä osa-aluetta, että "pelisäännöt" on kuvaajille selvillä, ja kuvien lastaaminen klubbariin on vallan kiva palvelu jota on suotavaa kehittää jatkossakin. Ennemmin siis näen tosiaankin klubbarin kuvapankin hätävarana kuvien julkaisulle, jos niille ei ole muuta paikkaa. Silloin on pelattava anqqan ohjeiden mukaan (olen kyl vääntäny joskus taannoin kättä muutamien kuvien julkasun kohdalla - saadako vaiko eikö saada näkyville).

En kuitenkaan näkis ollenkaan huonona asiana, että "skene" leviäisi myös hieman klubbain ulkopuolelle. Niitä bileotoksia tulis klubien kotosivuille, kuvaajien omille saiteille, jne.
Jossain vaiheessa liene tulee myös raja vastaan, milloin kuvien määrä ylittää sietokyvyn serverillä. Mielenkiinnolla odotan mitä silloin tapahtuu :)
sapeli

Posts: 11,768

#151 • • sapeli jokukukamikä?

mayah, 7.6.2006 16:45:
Niin tuntuu olevan. Ja toki varmasti kaikki ymmärtää, että tää itsari-heitto oli äärimmäisen epätodennäköinen ja ääripään esimerkki siitä, miten ihmiset voi reagoida. Mikä tahansa, vaikka juuri "RUMA1!!", voi olla siinä epätoivoisessa tilanteessa se viimeinen niitti, joku asiahan se aina on. En nyt tietenkään tarkoita, että täällä jatkuvasti joku vetää ranteita auki kun joku ei tykkää toisen paidan väristä.



Vaikka onkin ikävää jos jonkin ihmisen "viimeinen tippa" liippaa jollain tapaa läheltä omaa vastuu-aluetta (ja kaikkihan me täällä ollaan vastuussa asioista mitä sanomme), on jokaisella tipalla ennen sitä viimeistä ollut aivan yhtä suuri vaikutus lopputulokseen.

So be nice, boys and girls.

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Late

Posts: 3,441

#152 • • Late team Lasse
Kuvien lataaminen ei tunnu toimivan mäkillä. Yritin ladata 41 kuvaa ja kaikki näytti menevän hyvin kunnes "prosessointi" tuli mukaan. Sain vaan ilmotuksen että yhden kuvan prosessointi onnistui, se olikin ainoa kuva joka päätyi hyväksyttäväksi asti. *ding*
itis

Posts: 2,518

#153 • • itis Morning Star
Kyllä se mulla onnistui macilla... on onnistunut jo muutaman vuoden... mutta safarilla on ongelmia. suosittelen kokeilemaan eri selaimia jos on mutkia matkassa.

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

itis

Posts: 2,518

#154 • • itis Morning Star
Kuvien tallentamisesta:

Mulla on toivomus...

Kuvat kustakin tapahtumastahan luullakseni tallentuvat kaikki samaan juuritiedostoon ja niistä tulee automaattisesti sekä iso että pieni tiedosto...

Olisiko mitenkään mahdollista luoda sellaista "lataa kaikki tapahtuman kuvat" -vaihtoehtoa, jolloin omiin arkistoihinsa olisi helpompi poimia muistoksi ladatusta setistä haluamansa kuvat, eikä tarvitsisi työläästi avata jokaista kuvaa erikseen ladattavaksi. Olettaen siis, että ohjelma osaa tehdä automaattisesti zipin tai vastaavan paketin ladattavaksi tarkoitetuista kuvista).

Klubitus voi olla ikuinen, mutta jos se ei olekaan, olis eri hienoa jos olis omat fileet ladattuina ja tallennettuina.

Miltä kuulostaa? Rikkooko moinen kuvaajan oikeuksia tai jotain muuta moraalisääntöä?
Mun mielestä ei, koska kuvat ovat täälläkin tarvittaessa vapaasti saatavilla.

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

remotion

Posts: 5,283

#155 • • remotion nostatus guru
saisko ensikertalainen pikaohjeen kuvien lähettämisestä. miten mä lisään niitä vai laitanko ankalle maililla tms?? missä kokohaarukassa nuo klubbarin kuvat pitää olla, resize on kai automaattinen??
mza

Posts: 2,954

#156 • • Edited mza Erikoismies erikoistehtävässä

remotion, 14.8.2006 00:45:
saisko ensikertalainen pikaohjeen kuvien lähettämisestä. miten mä lisään niitä vai laitanko ankalle maililla tms?? missä kokohaarukassa nuo klubbarin kuvat pitää olla, resize on kai automaattinen??


Eikös siinä kuvia laitettaessa alkuun tule aikas selkeet ohjeet....
*joo*
remotion

Posts: 5,283

#157 • • remotion nostatus guru

mza, 14.8.2006 00:47:
---
remotion, 14.8.2006 00:45:
saisko ensikertalainen pikaohjeen kuvien lähettämisestä. miten mä lisään niitä vai laitanko ankalle maililla tms?? missä kokohaarukassa nuo klubbarin kuvat pitää olla, resize on kai automaattinen??

---

Eikös siinä kuvia laitettaessa alkuun tule aikas selkeet ohjeet....
*joo*



mä en mistään löydä tollasta lisäysnappia...
mza

Posts: 2,954

#158 • • mza Erikoismies erikoistehtävässä

remotion, 14.8.2006 00:54:
---
mza, 14.8.2006 00:47:
---
remotion, 14.8.2006 00:45:
saisko ensikertalainen pikaohjeen kuvien lähettämisestä. miten mä lisään niitä vai laitanko ankalle maililla tms?? missä kokohaarukassa nuo klubbarin kuvat pitää olla, resize on kai automaattinen??

---

Eikös siinä kuvia laitettaessa alkuun tule aikas selkeet ohjeet....
*joo*

---


mä en mistään löydä tollasta lisäysnappia...


Rastita ensin profiiliistas kuvaaja kohta... ja sit sinne kuvat osioon.
or_neon

Posts: 598

#159 • • or_neon mr2090
Aargghhh!!*grr*

Pakko nyt kirjottaa aiheesta, kun se välillä (ehkä tosissaan) ottaa vähän päähän.


Nyt on kulunu jo melkein viikko (6 päivää) kun ei kuvani ole vieläkään tullu esille.

Ja toinen juttu, Miksi ne vähenee ne kuvat aina silloin tällöin? Eli olen lisännyt kuvia aina uudestaan mutta silti ne häviää tuolta kuvien hallinnasta.

Onko jollain viisaalla mitään selitystä mulle tähän vai annanko asian vaan olla ja jatkan tätä typerää odottamista? *uuh*

--
[pieni]-Nico*iloinen*[/pieni]

Jone

Posts: 8,258

#160 • • Jone Archibald Haddock

or_neon, 15.1.2007 10:33:
Ja toinen juttu, Miksi ne vähenee ne kuvat aina silloin tällöin? Eli olen lisännyt kuvia aina uudestaan mutta silti ne häviää tuolta kuvien hallinnasta.



Ehkä siksi, että lisättyjä kuvia moderoidaan ja jos kuvan taso alle Klubbarin kriteerien, niin sitä ei julkaista.