Klubituksen kilonpudotus

1,827 posts, 92 pages, 718,284 views

Freja

Posts: 8,774

#1761 • • Freja Sihteeri
Luomuelämä alkoi (ennen napsin tiettyjä nappeja, nykyään vaa D-vitamiinia), ja paino lähtenyt taas mukavasti laskuun. Oon kevyempi ku aikoihin ^^ Viimeks näi vähä painoin edellisen parisuhteen alussa eli.... vuonna 2004 :D Huikee fiilis kyllä. Vielä kun itse ruoankin sais painottumaan enemmän luomuun. Toistaseks luomutuotteiden käyttöön ei oo niin paljoa varaa kuin haluaisin, mutta toivottavasti tulevaisuudessa enemmän, vaatii viel vähän tiukempaa budjettiseurantaa mut eiköhän se tästä.

Vielä ku löytäs sykemittariin sen mikä tulee tissien alle ja mittaa sen sykkeen, kello kun löyty jo mut sil ei oikee tee mitään yksinään :D Tarkoituksena ois alottaa taas aamujuoksentelut, enkä halu tehä sitä ilman sykemittaria.

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

isfnbojbbssn

Posts: 4,143

#1762 • • Edited isfnbojbbssn sdonvoinv

Replying to Klubituksen kilonpudotus:

Cloudberry, 5.4.2010 12:03:
---
kmmo, 29.3.2010 09:45:
onko täällä kellään kasvissyöjällä kokemusta vähähiilihydraattisesta
ruokavaliosta?
---


Mjoo. Riippuu vähän siitä, kuinka määrittelet kasvissyöjän? Omasta mielestäni en oikeastaan oo, koska käytän jonkin verran maitotuotteita ja syön paljon kananmunia sekä toisinaan kalaa tai katkarapuja, mutta... lihaa, elimiä tai veriruokia en saata syödä.



ite en syö mitään lihajuttuja (sis. merenelävät, jne), enkä kananmunia..
mutta maitotuotteita käytän jonkin verran.

itellä kans laski paino aika paljon sillon ku ryhdyin kasvisssyöjäksi (eli
joskus 8-9v sitten), mutta se ei ollut mikään tavoite (kiva bonus toki)..
mutta nyt vanhemmiten se on tullut takasin :/

Jos saan oikeasti aikaseksi niin raportoin kokeilusta tänne muutaman viikon kuluttua. *pepsodent*



jes, samoin! itellä ainoo tavoite on lähinnä jättää kaikki roskaruoka ja
suurin osa viljasta/riisistä/jne pois.. sekä tietty alkoholi :P

aijoo, löysin muuten tollasen: http://www.immuneweb.org/lowcarb/

--
dasinoaisnvs

Cloudberry

Posts: 493

#1763 • • Cloudberry

Replying to Klubituksen kilonpudotus:

kmmo, 8.4.2010 10:23:
aijoo, löysin muuten tollasen: http://www.immuneweb.org/lowcarb/



Hei thanks man, en olekaan ehtinyt vielä etsiä itse mitään matskua asiasta. Äkkivilkasulla vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta sivustolta, pitääpä perehtyä tarkemmin jahka ehdin. Äitikin innostui kun mainitsin ohimennen asiasta! *nauru*

Mulla on vaan se ongelma, että haluan eka tyhjentää keittiön kaapit kaikista aloitetuista pastapusseista, keksipaketeista, muroista yms. (hämmentävää mitä kaikkea inventaariossa löytyi!), joten tässä kestää hetki ennen kuin pystyn aloittaan uuden ruokavalion ''puhtaalta pöydältä''. *piis*
Avatar
#1764 • • Krankkenhakken Guest
Pudotin 10kg noin 2,5 kuukaudes. *jiihaa*
turquoise

Posts: 732

#1765 • • turquoise e-ra2co

Replying to Klubituksen kilonpudotus:

Krankkenhakken, 10.4.2010 01:00:
Pudotin 10kg noin 2,5 kuukaudes. *jiihaa*



Vitsi, toihan on tosi hyvin! *joo*

Ei saisi ajatella näin katkerasti, mutta tää on vaan niin ähäkutti juttu: mä NIIN nautin käydä tuolla kotopuolessa baarissa katsomassa entisiä yläasteen kovia kundeja ja tyttöjä, jotka nykyään istuu hartiat lysyssä nurkkapöydäs kolkyt kiloa turvonneina. Toisaalta on siis hyvä, että on ite ollu vähän pullee lapsi niin on jo teininä joutunu opetteleen syömään oikein suhteessa kulutukseen.

Oon muuten keksinyt ylihyvän krapulaherkun: pitkiä, hoikkia kurkkuja niin monta ku jaksaa ja niitä dippailee tuliseen salsaan (29 kcal/100g). Sinne voi laittaa sekaan myös raejuustoa tai soijarouhetta. Om nom.

--
The one who smiles rather than rages is always the stronger.

Ergilion

Posts: 751

#1766 • • Ergilion
3kk aikaa vielä toiset ~10kg pudottaa pois ennen inttiin lähtöä

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

Marjo

Posts: 1,796

#1767 • • Marjo pupuTupuna

Replying to Klubituksen kilonpudotus:

Freja, 6.4.2010 10:38:
Luomuelämä alkoi (ennen napsin tiettyjä nappeja, nykyään vaa D-vitamiinia), ja paino lähtenyt taas mukavasti laskuun.



Siis liittyykö noi asiat jotenkin toisiinsa? Eli siis tarkoitatko, että paino lähtenyt laskuun, kun ot jättänyt vitamiini yms napit väliin? *ding*
Freja

Posts: 8,774

#1768 • • Freja Sihteeri

Replying to Klubituksen kilonpudotus:

Marjo, 12.4.2010 21:01:
Siis liittyykö noi asiat jotenkin toisiinsa? Eli siis tarkoitatko, että paino lähtenyt laskuun, kun ot jättänyt vitamiini yms napit väliin? *ding*



Jätin siis esim e-pillerit pois, ja nykyään syön vaan d-vitskuu *joo*

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Sssan*

Posts: 651

#1769 • • Sssan* Kalastaa kalsarit jalassa
nyt ollaan viidessäkympissä :) kesään mennessä pitäis vielä yrittää saada kaikki turhat rasvat pois ja piilolihaksia esiin *pepsodent*

--
Yy kaa yy kaa, minä olen Hämähäkki..

inneah

Posts: 704

#1770 • • inneah ...Trust no one...
Nonnih, -5 kiloa menny. Vähän hitaasti lähtee, mut pääasia et lähtee. Alkoholia oon tänä vuonna käyttäny vaan muutaman kerran ja nyt vappuna mikä kyl sekottiki sit pakan. Päässy viikkoon missään käymään ja meni purkki jos toinenkin Ben & Jerrysiä :(

Sitä kyllä ihmettelen suuresti että kunto ei tunnu kasvavan. Kiinteytystä on tullu ja paino pudonnut (ja rasvaprosentti) mutta kunto tuntuu silti olevan aika surkea. Jumpissa kun käy tuntuu et on ekojen joukossa luovuttamassa, sykkeet nousee aina kattoon ja sit alka vituttaa ku ei jaksa.

Ja EDELLEEN on niin saakelin vaikeeta salille tai yleensäkki urheilemaan lähteminen. Vesijumppaankin ois aamulla pitäny mennä mut päätin jäädä vällyjen väliin <3

Ruokailun on saanu aika hyvin kyl ojennukseen, mitä nyt jotain lipsumisia, (esim vappu :( ). Mut oon itelleni aina tehny jotain tavotteita ja sit saa vähä herkutella. Mun on pakko mennä sillä linjalla et kaikki tai ei mitään, siks nyt mennäänki tiukalla ruokavaliolla ja sitku saa herkutella, ni oikeesti kans herkuttelen.
Cola light on vieläkin niin paha addiktio et kyl sitä aina joka toinen päivä tulee käytyy ostamassa. Ostan vaan niitä puolen litran puteleita koska muuten sitä joi ku vettä vaan.
Tuore leipä on kans yks mitä on tosi vaikee vastustaa.
Yks uus ihanuus minkä oon löytäny on tollanen Profeel Cottifrutti, raejuuston ja rahkan yhdistelmä, (punainen greippi on mun suosikki :P ). Ihan törkeen hyvä ja vielä HYLA, rasvaa 0,2%, sokeria 3g ja muuten sit onki melkeen pelkkää proteiiniä, kaloreita yhessä purkissa (150g) = 90 <3 Lov it, syön joka päivä!

Jos sitä sit sais piiskattua ittensä sauvakävelemään ennenku sade tulee....
(oikeesti se menee niin et venaan tässä kunnes sade tulee ja sit muka harmittelen ku en päässy )

--
nahkalakanat

epicuros

Posts: 7,734

#1771 • • epicuros
Joutu eilen rei'ittää vyöhön uuden holen, kun alkaa taas olee vyötärö kuin lapsella. Tippuu muuten shortsit jalasta :)

--
Valid criticism does you a favor.

Slim_Jim

Posts: 573

#1772 • • Edited Slim_Jim
Viime heinäkuussa paino hipoi parhaimmillaan 101 kiloa. :C
Siinä vaiheessa aloin funtsimaan että näin ei voi jatkua, tätä menoa meikäläinen on turvonnut muodottomaksi valaaksi viiden vuoden sisään ja varmaan kuolen johonkin sydäriin kämpän portaita kivutessa. Ja vähintään iskee aikuisiän diabetekset ja mitähän vielä. Kuntokin aivan paska.

Eli, lokakuussa sitten loppui se limujen lipitys, karkkien ja muiden syönti ja pizzalla käynti.
Lisäksi ruokailutottumukset saivat muutoksen, duunisafkiksella yleensä tuli vedettyä majoneesisalaattia ja pääruokaa kunnon läjät, nyt nämä vaihtuivat melkein täyteen lautaselliseen salaattia ja pieneen nysään lämmintä safkaa. Pizzalla tuli viimeksi käytyä joskus helmikuussa.

Kyllähän tuo muutos vaa'alla jo näkyy, paino nähtävästi nyt 92kg.

Perjantaina tilasin maantiepyörän jo parin vuoden jahkailun jälkeen ja läjän geareja (kypärää, pyöräilyhousua, pyöräilykenkää..jne) kun tuo pyöräily on aina ollut meikäläisen mieleen. Ensiviikolla pitäisi kamiksien tulla niin pääsee vetämään lenkkiä. Rahaa paloi, tulee aika kuiva juhannus. Mikä on toisaalta hyvä juttu.

Pitää katsoa mitä vaaka näyttää lokakuussa.

Talvella varmaan pitää ryhtyä hiihtämään, voi nyyh -_-
Cloudberry

Posts: 493

#1773 • • Cloudberry
Mnojoo. Olin pari kuukautta ilman sokereita ja viljoja, joiden tilalle lisäsin proteiinia ja rasvaa, mutta enpä huomannut mainittavaa eroa. Stressivatsa ei nimittäin juurikaan rauhoittunut (koska gradu ei edelleenkään kirjoita itse itseään ja mua AHISTAA), paino putosi peräti kilon ja vyötärönympäryskin pysyi samoissa senttilukemissa (koska jaksoin taas jumpata about viikon, ennen kuin meni mielenkiinto), joten lopetin sen kokeilun toistaiseksi.
(Viime viikolla parin kuukauden tauon jälkeen jäätelö maistui niin taivaallisen herkulliselta, että tästä nautinnosta ilahtuneena keitin kahvit ja söin toisen jäätelön! *pepsodent*)

Vertailun vuoksi: sisko hoikistui neljässä viikossa neljä kiloa pelkästään jättämällä pois sokerin. *piis*

Liikuntahan tähän yleiseen löysistymiseen tietenkin vaikuttaisi enemmän kuin ruokavalio, mutta en oo jaksanu harrastaa oikeastaan yhtään mitään, ku eniten on vituttanu kaikki. Mutta jos N-Y-T jaksasin ottaa itseäni niskasta kiinni, ni mullahan ois piukat paikat syksyyn mennessä..?
UkeUke

Posts: 394

#1774 • • Edited UkeUke
Jokohan sitä voipi astua tähän rinkiin. Tammikuu-kesäkuu akselilla lähteny huomaamatta 10kg poies! Tarkotus on ollu laihduttaa jo vuosia, mut mitään en oo osannu tehdä asialle, enkä kyllä mitään ole mielestäin vieläkään muuttanu, mutta... näin siinä vaan käy jippii*jiihaa*
e: Paino siis nyt sen vähän alta 90kg ja pituutta jotain 182cm, jos vielä jonku viitisen kiloa sais pois ni olis jo unelma :)
Freja

Posts: 8,774

#1775 • • Freja Sihteeri
Uah, ei oo enää kaukana painoindeksi normaalipainosta ^^ Kamalaa hienosäätöö kyl, tai siis tarkoittaen et viimeset painot pysyy kyl suht tiukassa, ei niit oo niin helppo enää tässä vaiheessa poistella :D
Fiilis on silti hyvä, 2.2 kiloa tänä aamuna enää tavoitteeseen, jonka jälkeen voi ottaa sen hifistely "mutku mä halun" tavotteen jotta vielä lähtis 5-6kg pois. Sen jälkeen alkaa varmaan pahin taistelu, nimittäin painon pitäminen siinä hujakoilla.

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Jago

Posts: 4,039

#1776 • • Edited Jago un-trained monkee
Osallistuin sellaseen tutkimukseen josta sain sen verran hyötyäkin, että sain kehonkoostumusanalyysin.
Sen mukaan mun pitäis laihduttaa 300g, mikä käytännössä on selitettävissä päivittäisellä muutoksellakin. Sen lisäksi tartten 2.6kg(kai? en muista tarkkaan) lisää lihasta ideaaliin.
Tää oli tosin kesän alussa ennen tehokasta "nestedieettiä" ja breikkiä salilla käymisestä

ps. "nestedieetti" ei viitaa ripuliin, mä oon vaan ryypääny paljon*uros*

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Wolverine

Posts: 1,860

#1777 • • Wolverine
Tommonen kehonkoostumusanalyysi olis kyllä hyvä, en vaan oo koskaan saanu aikaseks käydä missään testaamassa ja sitä paitsi se maksaa ;<
Nyt alkaa olemaan ihannepaino kohdillaan, 191cm pituutta ja 91-92kg painoa ja vatsalihakset alkaa jo olemaan näkyvät. Painoon olen tyytyväinen mutta vielä olis tarkoituksena vähentää rasvan määrää ja lisätä lihaksia.
Sallakat

Posts: 2,220

#1778 • • Sallakat jungle, baby !
oli sen verran hulivili-kesäloma ettei treeni kyl maistunu pätkääkään. Ja tänään kotitreenaillessa sen kyllä huomas omg. Kiloja ei sinällään oo tainut tulla lisää juurikaan mutt prkl tuntuu ett on vaa läjä läskiä kun kattoo itteään peilistä :( nyt jos tällä kertaa sais treenin maistumaan sen verran hyvissä ajoin ennen talvikautta niin vois olla ihan painon pudotuskin mahdollista.
Jusuplussa

Posts: 1,292

#1779 • • Jusuplussa UG-///
Jos tuntuu, että tarttee pikkasen apua pudotteluun, niin suosittelen: http://biosignature.fi/wp/?page_id=20

Ite kävin emännän mukana kerran. Pihdeillä mitattiin rasvat ja sitä kautta luotiin hormoniprofiili. Sitten pieni haastattelu päälle ja sitten lähettiin suosittele sopivaa ravintoa jne. Jos vaan Kaisalta löytyy tilaa, niin kannattaa käydä.
SamHard

Posts: 2,098

#1780 • • SamHard
Ruokavalio vaihtunut: Kanaa, salaatteja, hedelmiä, kaikennäköisiä kasvisherkkuja
tullut tehtyä reilusti chilillä höystettynä. Vielä kun saisi itsensä liikkunaa. 2kg
vasta lähtenyt ja jos se 10 vielä lähtee niin olis aika passeli paino!