signis - psycho sun

157 posts, 8 pages, 14,353 views

Avatar
#121 • • signis Guest

serotonot:
---
signify:


oikeasti, VITUN IDIOOTTI!
---

Kiitos kultaseni. Minä sitten rakastan kielenkäyttöäsi. Taidanpa jo tietää lempisanasikin.


anteeksi turhaituneisuuteni, krapulan piikkiin, vaikka.. toisaalta jos joku tulee syyttämään sinua varkaudesta eikä usko sinua ja pysyy kannassaan niin kauan ennen kuin tunnustat.. ei tarvitse varmaankaan sanoa enempää..



---
signify:
mä kirjotin sulle privaviestin ja selitin asian niinku se on ja tässä yleisesti myös kerroin sen ihan samaan sävyyn kuin sinullekin. jos sä oot oikeasti noin idiootti ettet osaa lukea rivien välistä etkä niiden ympäriltä saatikka edestä painu VITTUUN.
---

Privaviestin jonka poistit etten kävisi enää lukemassa siitä toisenlaista ”faktaa”, kuin mitä tänne kirjoitat :D Jäbä on niin parasta viihdettä ettei tosikaan


..poisto sen järjettömyyden takia miksikä tämä on kasvanut. sama se mulle mitä sä oot mieltä mun motiiveista, onneksi et ole pääni sisällä vaikka varmaan haluaisitkin tietää kaikkien ihmisten ajatukset jotta voisit moralisoida heitä samalla polkien omia syntejäsi mutaan. emme tietenkään voi olla kaikki täydellisiä.



---
signify:
sillä toi alkaa kuulostaa jo ihan turhanpäiväseltä vittuilulta ja alkaa menee aika helvetin henk.kohtaseks. Point1: kirjotin sulle et sain sen biisin kaverilta netin kautta. Eikö se helvetti vieköön tarkoita sitä että sain sen netin kautta vai pitääkö teille saatana sentään sana tarkasti alkaa suomentamaan suomen kieltä?!
---

Sä et kyllä ihan noin kirjoittanut. Onneksi talletin sen postin niin voimme tarpeen tullen kultaseni tutustua siihen uudemman kerran.


---
signify:
Point made clear vai pitääkö viel alkaa vääntämään?!

---


Jos faktat muuttuu joka vääntämisellä, ni väännä ihmeessä. Huomenna Astrix jo varmaan soittaa Porissa.


*pus*

[muokattu 14.4.2004 10:42]



huoh toivottavasti nyt vois loppuu tää paskanjauhanta. edelleen täytyy vastata. allekirjoitan juuri tämän mitä olen yleisesti sanonut ja saman sanoin myös sinullekin privaviestissä. nähtävästi olet tavallista dillempi persoona joka ei tajua hevonvittua vaan asiat pitää olla oikeassa järjestyksessä juuri sinun mielentilan mukaan. jos olen saanut netin kautta (huomaa netin kautta tarkoittaa myös sitä että se on joko p2p tai suoraan joltain hemmolta ex. dcc send, niinkuin tässä tapauksessa) eikö se silloin tarkoita juuri sitä. koitas nyt vähän pysähtyä joskus ja miettiä. alkaa tympimään tää tappelu kun jotkut ei tajua lopettaa ja vääntelee toisten sanoja. kyllä otan vittuilut vastaan, mutta toivon että tulet suoraan pasilaan etkä näyki sillä piikillä täällä. ja kyllä juu ihan hyvä että otit talteen viestin niin voit tutkailla sitä myöhemminkin ja varmistaa että osaat lukea ja ymmärtää ensimmäisellä kerralla mitä sinulle on kirjoitettu. se että edes vaivauduin kirjoittamaan sinulle yksityisesti pitäisi jo jotain kertoa. no ei kai sitä kaikkea voi saada. äläkä nyt ala vääntämään taas jotain \”mutta kun mutta kun\”, eikö tämä viesti nyt osoita miten asiat ovat.

plz rukoilen puolestasi ymmärtämystä että tajuat mistä puhun ja olet edes hieman sisäistänyt mitä tarkoitan etkä vain paina QUOTE heti viestin jälkeen ja ala kirjoittamaan, ”MUTTA KUN SÄ KIRJOITIT.. MITEN SE NYT MENEE”.

Kiitos jos ymmärsit, jos et niin et tule saamaan minkäänlaista vastausta asiaan enää, eli voit lueskella vanhoja viestejä sillä olen selittänyt asian jo monta kertaa. voit vaikka vertailla sanasta sanaan privaviestiä sekä täällä kirjoitettua.

case closed, right?! thx!! ;)
-P

Posts: 4,972

#122 • • -P
aah, kuinka ihanaa tämä sosiaaliporno onkaan. ihan kivaa (ja jopa sangen hupaisaa) seurata miten joillkein pitää vääntää rautalangasta ja se miten he eivät vieläkään ymmärrä asioita. terkkui *piis*

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

Avatar
#123 • • signis Guest

technetium:
---
Homegrove:
Kaikki ketä soittaa CDR:riä keikoillaan tai miksauksillaan jotka sisältää musikkia joista he eivät ole maksaneet (esim MP3-muodossa) tai saaneet suoraan artistilta/ remixaajalta saisi polttaa elävältä roviolla.

---


Word!(ja tuossa ylhäällä riittää kyllä perustelujai!)
Peace!*piis*



Toivottavasti nää on jotain hmm.. niin sanottuja metaforia, sillä alan varmaan kuljettaan kohta tota rautaa mukana jos mennään ihan näin intohimosiin temppuihin. bring it on fuckers!!!! *pahis* *pihkassa*
Homegrove

Posts: 2,102

#124 • • Homegrove Further

Älä nyt Hannu säkin alota... Jos nyt haluat alottaa, niin perustele ihmeessä mielipiteesi, koska sellaisenaan se on täysin turha ja arvoton.



Perusteluja:
a) Selitit aikaisemmin että se ei vahingoita ketään jos soittaa imutettuja biisejä jotka aikoo ostaa myöhemmin. Ensinnäkin hyvin harva niitä enää ostaa loppujen lopuksi, toiseksi tuommoinen vahingoittaa DJ-kulttuuria. Biiseihin kyllästytään jo ennenkuin ne on julkaistu virallisesti. Lisäksi kaikenlaiset spesut joita on vain harvalla on hieno asia. Esim Orkideaa on kiva mennä kuuntelemaan koska se soittaa usein paljon biisejä joita muilla ei vielä ole jos haluaa uutta trancea kuulla, tai jos tykkää progesta niin OlliS soittaa promo-matskua ihan kiitettävästi. Pointtina on se että ne biisit eivät ole KAIKKIEN saatavilla vielä.

Taisin tuon nyt perustella enemmän tai vähemmän huonosti mutta vitut siitä.

b) Kaikenlainen warettaminen (poislukien essential mixit, DJ-setit yms joissa biisit eivät ole kokomittaisin) haittaa aina jo valmiiksi aika huonossa jamassa olevaa elektronista tanssimusiikki-skeneä. Levykauppoja ja lafkoja kaatuu päivittäin. MP3 kaupat ovat tulevaisuus mutta niissä on niin huono kate että tätä musiikkia ei kukaan enää kohta tee työkseen, DJ.t ovat oma lukunsa. Ja nuo DJ:t voisivat näyttää hyvää esimerkkiä ja MAKSAA musiikista.

--
Forward thinking house music

kilobitti

Posts: 2,419

#125 • • kilobitti 1-2-3 techno

Homegrove:
Perusteluja:
a) Selitit aikaisemmin...
b) Kaikenlainen warettaminen...



Samaa mieltä*joo*

--
I´m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer - Snap, 1993

phanatic

Posts: 1,123

#126 • • phanatic

Jone:
Mitäs jos nyt lopettaisitte kumpikin? Tiedät et mä en oo usein viheltämässä peliä poikki vaan pelaan loppuun asti, mutta tuhlaat aikaasi vastaamalla ton nimimerkki fanaatikon älyttömyyksiin, joissa ei ole ihan hetkeen aikaan ollut sen paremmin päätä kuin häntääkään ja heppu vaikuttaa vielä päälle vastenmieliseltä mulkvistilta, joka potee jälkijättöistä teini-ikää.

Olen itsekin promojen levittämistä kopioimisen kautta ja näiden kopioiden soittamista livenä tai miksauksissa vastaan, mutta phanaticin länkytyksessä on kyllä jo jostain syvemmälle menevästi sielun traumasta kyse. Herran kuuluisi varmaan ottaa purkista mielenrauhaa niin monen muun suomalaisen tavoin, tabut auttaa jos elämä on raskasta, olen kuullut sanottavan.



Olen täysin rauhallinen, käsittääkseni pikemminkin Phaze on ollut turhaan kimpaantunut ja käyttänyt alatyylin kieltä ja nimityksiä (kuten sinäkin, ja Signify). En käsitä, miksi niin monet ihmiset ottavat mielipide-erot loukkauksina personaansa kohtaan ja alkavat puolustautua haukkumalla toista.
Omasta mielestäni en ole sen lapsellisempaa juttua heittänyt kuin Phazekaan, vaikka koko threadi on kieltämättä karannut käsistä jossain määrin. Edellisessä viestissäni totesin jo lopettavani keskustelun tähän, mutta päätin nyt vielä kommentoida näitä persoonaani kohdistuvia asiattomuuksia. Toivon, että ensi kerralla osaat pitää tunteesi ja kielenkäyttösi kurissa, vaikka joku jaksaisikin jankuttaa mielestäsi typerästi. Piis & rispekt,
phanatic

[muokattu 14.4.2004 17:12]
Avatar
#127 • • valona Guest
Aiheesta välittämättä: Periaatteessa kaikki typerät ihmiset pitäisi polttaa roviolla.

Toistaalta on myös olemassa mahdollisuus pysähtyä ja analysoida omia periaatteita vaikka muiden periaatteiden tai mielipiteiden perustelujen avulla. Maailmaa ei välttämättä parannetakaan omien ”hyväksi havaittujen” periaatteiden avulla?

Mieleeni tulee väkisin nimettömän Metro-lehden toimittajan mielipide kannabiksen laillistamisesta: ”Onpa aikoihin eletty. Mitä siitäkin seuraisi jos pilviveikot saisivat laillisesti juosta kaduilla puukottamassa viattomia?”

Vahva mielipide, silti täysin hakoteillä. Edelleen, oman mielipiteen tai periaatteen tutkailu ei ole pois mistään. Se on jopa toivottavaa ennenkuin alamme rauhaa osoittaen polttamaan ihmisiä roviolla.
serotonot

Posts: 3,137

#128 • • serotonot Paul Easy
Signifylle:

en tajua todellakaan miksi puhut minusta todella loukkaavaan sävyyn ja käytät jatkuvasti alatyylin ilmauksia. Se miksi minulle on ollut epäselvää tarinasi todellinen laita on se että väitit minulle privaviestissä että sait promon ystävältäsi amerikassa joka oli ostanut sen jostain tapahtumasta. Kun totesin sinulle yksityisesti ettei promoja tiettävästi tapahtumissa myydä, vaan artistit jakavat niitä oikeaksi katsomilleen henkilöille, sain vastaavanlaisen ryöpyn erilaisia alatyylin sanoja ja kerroit sielläkin kuinka idiootti olen koska ajattelen eri tavalla kuin sinä. Väitit myös että kaverisi ilmoitti että kuukauden päästä kappaletta voi soittaa, koska se on silloin julkaistu ja että promon ostosta on noin 2kk aikaa. Tämä asia oli se mikä ei tässä yleisessä viestiketjussa tullut koskaan ilmi ja omalta osaltani kirjoittamisen tähän topiciin lopetankin.

Minä lopetan omalta osaltani nyt tähän, enkä toivo sinulta enää vastinetta tähän. Toki se olisi mukava sekin lukea, mutta luulen että suuri osa sisällöstä keskittyy jälleen kerran minun haukkumiseen, sen sijaan että pysyisit aiheessa. Tämä antaa minulle suoraa tietyn kuvan ihmisestä eikä sitä kuvaa ole jatkossa enää kovinkaan helppo muuttaa.

Toivoin että asioista olisi voitu edes yksityisviestein keskustella asiallisesti, mutta jos jokainen viesti sisältää läjän kirosanoja ja erilaisia loukkauksia en koe asiakseni jatkaa enää keskustelua asiallisesti.

Ystävällisin terveisin:
serotonot

[muokattu 14.4.2004 17:24]

[muokattu 14.4.2004 17:39]
sts

Posts: 7,969

#129 • • sts Sama pyynti aitta!
Uuu jes Flamewars part Newbie2004
Riku

Posts: 3,187

#130 • • Riku The Little Prince

Homegrove:
Perusteluja:
a) Selitit aikaisemmin että se ei vahingoita ketään jos soittaa imutettuja biisejä jotka aikoo ostaa myöhemmin. Ensinnäkin hyvin harva niitä enää ostaa loppujen lopuksi,

Minä ostan. Voin edelleen antaa sinulle aika pirun monta esimerkkiä jo tämänkin kevään ajalta jos niitä kaipaat. Joten onko sinusta silloin ok jos soittelen poltettuja biisejä (jota tosin en edes muista koska viimeksi olisin tehnyt, mutta kuitenkin)?

toiseksi tuommoinen vahingoittaa DJ-kulttuuria. Biiseihin kyllästytään jo ennenkuin ne on julkaistu virallisesti.

Tässä vaiheessa huomauttaisin etten minäkään ole missään vaiheessa hyväksynyt promojen laitonta käyttöä ja levitystä jos joltain on tämä pointti mennyt ohi.

Lisäksi kaikenlaiset spesut joita on vain harvalla on hieno asia. Esim Orkideaa on kiva mennä kuuntelemaan koska se soittaa usein paljon biisejä joita muilla ei vielä ole jos haluaa uutta trancea kuulla, tai jos tykkää progesta niin OlliS soittaa promo-matskua ihan kiitettävästi. Pointtina on se että ne biisit eivät ole KAIKKIEN saatavilla vielä.

Mä nyt en vaan näe että tämä iänikuinen hiekkalaatikko on niin hieno juttu ettei sitä sais rikkoa ja kehittää uusia systeemejä tilalle. Vaikkakin tiettyyn rajaan asti kunnioitankin sen periaatteita kuten esim tuon Uninvitedin kohdalla. Olisiko siitä siis jotain haittaa jos ne olisivat kaikkien saatavilla? Muuten kuin dj:lle itselleen siinä mielessä ettei tämä saa jopa (nyt käytän sanaa hieman turhan voimakkaasti) epäreilua etua muihin nähden? Promoista edelleen olen samaa mieltä etteivät ne välttämättä kaikille kuulu, mutta jos nyt vaikka mietitään 10v vanhaa biisiä jota on mahdoton saada mistään koska kaikki vinyylit ovat joko romuna tai pölyttymässä jonkun kellarissa.

b) Kaikenlainen warettaminen (poislukien essential mixit, DJ-setit yms joissa biisit eivät ole kokomittaisin) haittaa aina jo valmiiksi aika huonossa jamassa olevaa elektronista tanssimusiikki-skeneä.

Nyt mä kysyn yhen hassun kysymyksen. Eivätkö muka dj-settien jakaminen, sen lisäksi että sekin on laitonta ja loukkaa artistien oikeuksia, aiheuta sitä että ihmiset eivät enää osta niin paljon levyjä, siis lähinnä kokoelmia yms, kaupasta?

Levykauppoja ja lafkoja kaatuu päivittäin. MP3 kaupat ovat tulevaisuus mutta niissä on niin huono kate että tätä musiikkia ei kukaan enää kohta tee työkseen, DJ.t ovat oma lukunsa.

Olen ehkä naivi ja idealisti, mutta minusta olisikin paljon hienompaa että artistit saisivat palkkansa keikoista ennemmin kuin levymyynneistä, ja musiikki olisi kaikkien saatavilla ja vain tukisi näiden esiintyjien livekeikkojen saamista.

Ja nuo DJ:t voisivat näyttää hyvää esimerkkiä ja MAKSAA musiikista.

En voi puhua kaikkien puolesta, mutta omasta puolestani teenkin niin. Niin paljon kuin pystyn. Mutta kaikki tässä maailmassa ei aina toimi niinkuin olisi hyväksi, ja sen takia joskus täytyy tehdä myös kompromisseja. Edelleen, minä pyrin toimimaan niin ettei siitä ole vahinkoa kenellekään, ja hyötyä mahdollisimman monille, itseni tietysti mukaanlukien tässä asiassa.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

Avatar
#131 • • signis Guest

serotonot:
Signifylle:

en tajua todellakaan miksi puhut minusta todella loukkaavaan sävyyn ja käytät jatkuvasti alatyylin ilmauksia. Se miksi minulle on ollut epäselvää tarinasi todellinen laita on se että väitit minulle privaviestissä että sait promon ystävältäsi amerikassa joka oli ostanut sen jostain tapahtumasta. Kun totesin sinulle yksityisesti ettei promoja tiettävästi tapahtumissa myydä, vaan artistit jakavat niitä oikeaksi katsomilleen henkilöille, sain vastaavanlaisen ryöpyn erilaisia alatyylin sanoja ja kerroit sielläkin kuinka idiootti olen koska ajattelen eri tavalla kuin sinä. Väitit myös että kaverisi ilmoitti että kuukauden päästä kappaletta voi soittaa, koska se on silloin julkaistu ja että promon ostosta on noin 2kk aikaa. Tämä asia oli se mikä ei tässä yleisessä viestiketjussa tullut koskaan ilmi ja omalta osaltani kirjoittamisen tähän topiciin lopetankin.

Minä lopetan omalta osaltani nyt tähän, enkä toivo sinulta enää vastinetta tähän. Toki se olisi mukava sekin lukea, mutta luulen että suuri osa sisällöstä keskittyy jälleen kerran minun haukkumiseen, sen sijaan että pysyisit aiheessa. Tämä antaa minulle suoraa tietyn kuvan ihmisestä eikä sitä kuvaa ole jatkossa enää kovinkaan helppo muuttaa.

Toivoin että asioista olisi voitu edes yksityisviestein keskustella asiallisesti, mutta jos jokainen viesti sisältää läjän kirosanoja ja erilaisia loukkauksia en koe asiakseni jatkaa enää keskustelua asiallisesti.

Ystävällisin terveisin:
serotonot

[muokattu 14.4.2004 17:24]

[muokattu 14.4.2004 17:39]



nooo pakkohan se oli viel kirjotella. mua vaan vituttaa suunnattomasti et joku vääntelee sanoja. se on toisen loukkaamista ja epäkunnioittamista. en ole missään vaiheessa kirjoittanut sulle et mä sain sen biisin JENKEISSÄ FYYSISESTI vai olenko jotenkin aivovammanen etten osaa puhua sitä mitä ajattelen mielestäsi? nimenomaan painotin privassa että sain sen netin kautta. koitas nyt vähän ryhdistäytyä ja totta helvetissä mua koskee henkisesti se että sä väärennät mun sanomia. TÄMÄ ON YLEINEN FORUMI ja ihmiset niinku itse sanoit, saavat kuvan toisista ihmisistä kirjoitusten perusteella. Joten plz älä myöskään mustamaalaa muita, teet itsestäsi pellen sillä puhut nyt kyllä valetta tuossa asiassa, enemmän kuin saat minut huonoon valoon tässä asiassa (että olisin valehdellut).

Oliko tarpeeksi selkeä?-)
ps. toivottavasti kielenkäyttö oli mitä sopivin sinun psyykellesi? Olkaapa hyvä.
Homegrove

Posts: 2,102

#132 • • Homegrove Further

Minä ostan. Voin edelleen antaa sinulle aika pirun monta esimerkkiä jo tämänkin kevään ajalta jos niitä kaipaat. Joten onko sinusta silloin ok jos soittelen poltettuja biisejä (jota tosin en edes muista koska viimeksi olisin tehnyt, mutta kuitenkin)?



Ei ole, koska olen edelleen sitä mieltä että se pitää olla ns. laillisin keinoin hankittu jotta sitä voi soittaa. Ollaan sitä itsekin tässä odotettu biisiä tai kahtakymmentä vuositolkulla ilmestyväksi ja silti maltettu olla soittamatta sitä waretettuna aikaisemmin.

Olisiko siitä siis jotain haittaa jos ne olisivat kaikkien saatavilla? Muuten kuin dj:lle itselleen siinä mielessä ettei tämä saa jopa (nyt käytän sanaa hieman turhan voimakkaasti) epäreilua etua muihin nähden?



Ymmärrän että tämä ei kaikkien mielestä ole järkevää mutta spesu-biisit on mielestäni hyvä asia edelleenkin. Jotkut biisit voi tehdä edelleenkin DJ:n joskaan ei ihan samaan tyyliin kuin Northern Soul-aikoina.

mietitään 10v vanhaa biisiä jota on mahdoton saada mistään koska kaikki vinyylit ovat joko romuna tai pölyttymässä jonkun kellarissa.



Tiedän monia jotka saa tämän tyyppisten biisien ostamisesta Helsinkiläis-yksiön hinnalla Ebaysta valtavan tyydytyksen. Se on mielestäni oikea tapa vaikka sitä en itse harrastaisikaan.

Nyt mä kysyn yhen hassun kysymyksen. Eivätkö muka dj-settien jakaminen, sen lisäksi että sekin on laitonta ja loukkaa artistien oikeuksia, aiheuta sitä että ihmiset eivät enää osta niin paljon levyjä, siis lähinnä kokoelmia yms, kaupasta?



Kaikenmaailman DJ-setit ovat ensinnäkin yleensä äänenlaadultaan huonompia kuin kaupasta ostetut miksaus CD:t ja toiseksi kaupasta saatavat miksaus CD:t joita ei ole miksannut Pro Tools ovat ikävän harvinaisia. Settien warettamisen huono puoli on kyllä tuo biiseihin jo ennakkoon kyllästyminen jos kuuntelee paljon ns upfront material dj-settejä (John Digweed, Sasha jne, trancesta varmaan PVD).

Olen ehkä naivi ja idealisti, mutta minusta olisikin paljon hienompaa että artistit saisivat palkkansa keikoista ennemmin kuin levymyynneistä, ja musiikki olisi kaikkien saatavilla ja vain tukisi näiden esiintyjien livekeikkojen saamista.



Kommari sinä olet. Vakavasti puhuen muusikon pitäisi saada studiossa tekemästään työstä palkkio. Mielellään sellainen että sillä voisi elää. Mutta siinä minä sitten taas olen naivi idealisti.

--
Forward thinking house music

Riku

Posts: 3,187

#133 • • Riku The Little Prince

signify:
nooo pakkohan se oli viel kirjotella. mua vaan vituttaa suunnattomasti et joku vääntelee sanoja. se on toisen loukkaamista ja epäkunnioittamista. <...>TÄMÄ ON YLEINEN FORUMI ja ihmiset niinku itse sanoit, saavat kuvan toisista ihmisistä kirjoitusten perusteella. Joten plz älä myöskään mustamaalaa muita, teet itsestäsi pellen sillä puhut nyt kyllä valetta tuossa asiassa, enemmän kuin saat minut huonoon valoon tässä asiassa (että olisin valehdellut).

Joo, tätä mäkin olin sanomassa että jätkät vittuilee ite rivien välistä ja mustamaalla minkä kerkeää, ja sitten valitetaan kun toinen tekee saman suoraan niiltä riveiltä. Pitää osata vittuilla tarpeeks hienovarasesti, niin sitten käyttäytyy fiksusti, mutta jos tekee sen päin naamaa, niin käyttäytyy huonosti.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

phanatic

Posts: 1,123

#134 • • phanatic

pHaze:
Joo, tätä mäkin olin sanomassa että jätkät vittuilee ite rivien välistä ja mustamaalla minkä kerkeää, ja sitten valitetaan kun toinen tekee saman suoraan niiltä riveiltä. Pitää osata vittuilla tarpeeks hienovarasesti, niin sitten käyttäytyy fiksusti, mutta jos tekee sen päin naamaa, niin käyttäytyy huonosti.



Koska sanoit ”jätkät”, oletan, että olet tulkinnut minunkin ”vittuilevan” sinulle ja mustamaalaavan sinua. Koska en todellakaan mene keskusteluissa henkilökohtaisuuksiin (tämäkin on periaatteeni), toivoisin, että voit osoittaa kohdat missä olen ollut sinua kohtaan ”vittumainen”.
Minulle opetettiin jo ala-asteella, että ketään ei saa haukkua (päin naamaa eikä rivien välistä), ja olen pahoillani jos viesteistäni on välittynyt joku muu kuva.
serotonot

Posts: 3,137

#135 • • serotonot Paul Easy

signify:

nooo pakkohan se oli viel kirjotella. mua vaan vituttaa suunnattomasti et joku vääntelee sanoja. se on toisen loukkaamista ja epäkunnioittamista. en ole missään vaiheessa kirjoittanut sulle et mä sain sen biisin JENKEISSÄ FYYSISESTI vai olenko jotenkin aivovammanen etten osaa puhua sitä mitä ajattelen mielestäsi?
nimenomaan painotin privassa että sain sen netin kautta. koitas nyt vähän ryhdistäytyä ja totta helvetissä mua koskee henkisesti se että sä väärennät mun sanomia.


En mä ole mistään fyysisen levyn saamisesta missään vaiheessa puhunutkaan, vai voitko näyttää mahdollisesti sellaisen kohdan?

signify:
TÄMÄ ON YLEINEN FORUMI ja ihmiset niinku itse sanoit, saavat kuvan toisista ihmisistä kirjoitusten perusteella. Joten plz älä myöskään mustamaalaa muita, teet itsestäsi pellen sillä puhut nyt kyllä valetta tuossa asiassa, enemmän kuin saat minut huonoon valoon tässä asiassa (että olisin valehdellut).


En puhu asiasta muuta kuin sinun väittämiäsi koska sen tarkempaa faktatietoa minulla ei ole. Olen hyvin pahoillani jos koet sen mustamaalaamiseksi. Anteeksi jos koet olevasi valehtelija, jätit vain kertomatta minun mielestäni oleellisia seikkoja (kuten sen että amerikkalainen tuttusi oli ostanut tuon kyseisen promon

signify:
Oliko tarpeeksi selkeä?-)
ps. toivottavasti kielenkäyttö oli mitä sopivin sinun psyykellesi? Olkaapa hyvä.


Teksti oli tarpeeksi selkeää ja kielenkäyttösikin paranee minua kohden postaus postaukselta. Kiitos ja ole hyvä myöskin itsellesi
serotonot

Posts: 3,137

#136 • • serotonot Paul Easy

pHaze:

Joo, tätä mäkin olin sanomassa että jätkät vittuilee ite rivien välistä ja mustamaalla minkä kerkeää, ja sitten valitetaan kun toinen tekee saman suoraan niiltä riveiltä. Pitää osata vittuilla tarpeeks hienovarasesti, niin sitten käyttäytyy fiksusti, mutta jos tekee sen päin naamaa, niin käyttäytyy huonosti.



Väkisinkin tulee sellainen olo että olen yksi ”vittuilevista jätkistä”. Itsekin haluaisin tietää missä kohdassa vittuilen tai mustamaalaan; rivien välistä tai suoraa. jos on välttämättä tarve vittuilla voi senkin mielestäni tehdä aikuismaisesti käyttämättä alatyylin ilmauksia. anteeksi jos se ei sinun maailmankuvaasi ole sopivaa.
Avatar
#137 • • signis Guest
En mä ole mistään fyysisen levyn saamisesta missään vaiheessa puhunutkaan, vai voitko näyttää mahdollisesti sellaisen kohdan?

---
nyt meni kyllä yli hilseen. anteeksi, pitäis yrittää päästä sun päähän. ekan kerran sanon että sain biisin netin kautta, jonka kaveri oli saanut jostain tilaisuudesta hänen sanoin. sitten kerron saman asian yleisesti ja sinä taas sanot että en ole puhunut samaa yleisesti kuin privassa? voisitko hieman selventää?
---


En puhu asiasta muuta kuin sinun väittämiäsi koska sen tarkempaa faktatietoa minulla ei ole. Olen hyvin pahoillani jos koet sen mustamaalaamiseksi. Anteeksi jos koet olevasi valehtelija, jätit vain kertomatta minun mielestäni oleellisia seikkoja (kuten sen että amerikkalainen tuttusi oli ostanut tuon kyseisen promon

---
kyllä näinhän se meni niinkuin äsken totesin eikä siinä ole mitään salattavaa, olenhan sen itse täällä sanonut ja oleellisinta tässä on se että biisi on haettu netistä (lue pliis netin kautta). se keneltä ja mistä hän on saanut sen ei ole millään tavalla oleellista, sillä eihän se muuta sitä faktaa että biisi on laiton. vai muuttaako? laiton biisi netistä ei sen kummempaa. oli se sitten rellattu tai ei, tämän olen ymmärtänyt jo ihan alun alkaen ennen mp3 formaatin keksimistä.
---


Teksti oli tarpeeksi selkeää ja kielenkäyttösikin paranee minua kohden postaus postaukselta. Kiitos ja ole hyvä myöskin itsellesi

---
kivakiva :)
---
serotonot

Posts: 3,137

#138 • • serotonot Paul Easy

signify:
En mä ole mistään fyysisen levyn saamisesta missään vaiheessa puhunutkaan, vai voitko näyttää mahdollisesti sellaisen kohdan?

---
nyt meni kyllä yli hilseen. anteeksi, pitäis yrittää päästä sun päähän. ekan kerran sanon että sain biisin netin kautta, jonka kaveri oli saanut jostain tilaisuudesta hänen sanoin. sitten kerron saman asian yleisesti ja sinä taas sanot että en ole puhunut samaa yleisesti kuin privassa? voisitko hieman selventää?


Tarkoitin tuota alleviivaamaani kohtaa.

serotonot:
amerikkalainen tuttusi oli ostanut tuon kyseisen promon


väitit häntä kaveriksesi ja kerroit miten hän oli promon ostanut ja kertonut sinulle että sitä voi kahden kuukauden jälkeen soittaa kun se silloin julkaistaan

signify:
kyllä näinhän se meni niinkuin äsken totesin eikä siinä ole mitään salattavaa, olenhan sen itse täällä sanonut ja oleellisinta tässä on se että biisi on haettu netistä (lue pliis netin kautta). se keneltä ja mistä hän on saanut sen ei ole millään tavalla oleellista, sillä eihän se muuta sitä faktaa että biisi on laiton. vai muuttaako? laiton biisi netistä ei sen kummempaa. oli se sitten rellattu tai ei, tämän olen ymmärtänyt jo ihan alun alkaen ennen mp3 formaatin keksimistä.


Toki saat väkisin selventää minulle nuo samat asiat uudestaan ja uudestaan ja ymmärrän ne joka kerta. Pointtini oli tuolla aiemmin alleviivaamassani asiassa ja toivonkin että sinä luet sen kohdan kunnolla niin tätä viestiketjua ei tarvitse loputtomasti jatkaa. Minun korvaani se vain särähti aika pahasti että joku nettituttusi olisi promon ostanut jostain tapahtumasta, koska käsittääkseni niitä ei tapahtumissa ole yleisessä myynnissä. Korjaa jos olen väärässä.

Minua ihmetyttää myös miksi poistit sen privaviestiketjun, koska olisin tätä asiaa puinut kanssasi mieluummin siellä.

[muokattu 14.4.2004 20:17]
Riku

Posts: 3,187

#139 • • Riku The Little Prince

serotonot:
Väkisinkin tulee sellainen olo että olen yksi ”vittuilevista jätkistä”. Itsekin haluaisin tietää missä kohdassa vittuilen tai mustamaalaan; rivien välistä tai suoraa. jos on välttämättä tarve vittuilla voi senkin mielestäni tehdä aikuismaisesti käyttämättä alatyylin ilmauksia. anteeksi jos se ei sinun maailmankuvaasi ole sopivaa.

Ei minun tarvinnut lukea kuin topicin ensimmäinen sivu, niin tuli vastaan jo useita kohtia jotka ovat loukkaavia, ja jotka ovat takuuvarmasti myös tarkoitettu sellaisiksi. Ja tuo aikuismaisuus kuvaa hyvin jo tuota tekopyhää asennetta koko asiassa. Paskan pistää hienoon pakettiin, niin se on sun mielestä jotaan muuta kun paskaa. Jos sinulla on tarvetta todistella aikuismaisuuttasi, niin aivan vapaasti. Anteeksi jos en vaivaudu moiseen naurettavuuteen.

--
Kyseenalaista aina kaikki.

Riku

Posts: 3,187

#140 • • Riku The Little Prince

phanatic:
Koska sanoit ”jätkät”, oletan, että olet tulkinnut minunkin ”vittuilevan” sinulle ja mustamaalaavan sinua. Koska en todellakaan mene keskusteluissa henkilökohtaisuuksiin (tämäkin on periaatteeni), toivoisin, että voit osoittaa kohdat missä olen ollut sinua kohtaan ”vittumainen”.
Minulle opetettiin jo ala-asteella, että ketään ei saa haukkua (päin naamaa eikä rivien välistä), ja olen pahoillani jos viesteistäni on välittynyt joku muu kuva.

Sinä et ehkä vittuillut juurikaan ja säilytit melkein koko ajan jopa kohteliaan ilmaisusi. Silti en pidä alkuunkaan oikeana tapaasi tulla julkisesti tuomitsemaan muita ja tuomitsemaan näiden periaatteita vain koska et ole asiasta samaa mieltä. Sekin kun voi olla toisesta loukkaavaa.

--
Kyseenalaista aina kaikki.