Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013

306 posts, 16 pages, 158,040 views

Damien

Posts: 2,879

#181 • • Damien [tr3ox]

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:Tuon olen jo kertonut moneen kerattaan ilmoittamalla kameran tekniset tiedot ja muuta minun ei asian selittämiseen tarvitse ilmoittaa *vink*

Kameraan saa kyllä Lineiniin mutta minulla ei ole esim. NewTek SpeedEditiä jolla vaihdan ääniraidan eikä minulle ole kameralle telinettä eikä pihaa jolla saan Linein-nauhoitusksen toimimaan. Näistä olen puhunut pingstate.nu:lla.

Miksi teille pitää aina kaikki näin tarkkaan selittää? Eikö vähempi riitä?Nyt vittu pää pois sieltä perseestä. Netti on täynnä editointi softaa, jolla kyseisen jutun voi tehdä. Tuo sama järjetön argumenttisi toistuu jatkuvasti jutuissasasi.

"En voi tehdä ei ole kyseistä juttua tai jos teen jutun ja se toimii niin se toimii, koska minulla on täällä sitä ja tätä softaa mikä maksaa niin paljon että..." Paskapuheita joilla peitellään osaamattomuutta ja omaa laiskuutta.

Videosi on paskasti tehty, jolloin siitä poistuu sen taiteellista arvo. Tästä syystä me annamme sinulle palautetta, koska musa-skenessä on aina autettu amatöörejä eteenpäin koko skenen voimin. Nämä samat teemat toistuvat myös itse kappaleissasi.
morfin_mafer

Posts: 401

#182 • • Edited morfin_mafer The Mogul

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---

---

---

---

---
Mitäs väitätte minusta aina asioita mikä eivät pidä paikkansa.

pingstate.nu:lla vähän sama homma, mutta ne ovat kaikki lähinnä visualisteja eivät näin olen pahemmin IT/ICT-alasta pajon mitään tiedä.
---


Höpöhöpö. Mureakuhassa olet uhannut vetää turpaan ja Ohjelmointiputkassa hieman sama meno. Eli jos jatketaan wikipedia-laki-hyper-linkkien pasteilua, niin:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Laiton_uhkaus

Nyt hengitä syvään ja keskity siihen musiikkiin vaikkapa. Ajattele vuoria ja niin pois päin. Juhgulla oli hyvät pointit liittyen bassotaajuuksiin, ja uskoisin että aika monella on loistava tai edes kelvollinen äänentoisto (tähänkin lankaan on vastaillut dj:t sekä tuottajat, jotka on yllättäen kyllä paljon tekemisissä äänten kanssa). En ole väittänyt että olisit hullu, tai sano asioita mitkä ei pidä paikkaansa - ja se tässä hieman ongelmallista onkin, koska jos sinulle sanoo asioita mitkä pitää paikkaansa niin tulee kauhea läjä tekstiä mikä ei liity lopulta mihinkään mitä olet quotannut. Vieläkään en täysin käsitä miten Kiinan laki liittyi aikaisempaan postaukseeni (:D).

Koitahan saada uutta materiaalia ulos ja neuvoilla mitä tässäkin threadissa on viljelty. Jos kameran äänityslaatu on huono, niin älä käytä sitä. Turhaan fiilistelet alta 40 hertsin bassoja jos ne ei tallennu. Silloin vika ei ole kuuntelijapään laitteissa. :) Pystytkö olemaan samaa mieltä?
---


Juhgyllä on varmaan bassotaajuksista hyvät poitit. Mutta se ei silti ole oikea ihminen neuvoon mua, koska se lähinnä neuvoo aika paljolti asioissa jotka jo tiedän tai mitä esim. yrityksemme hallitus on käskenyt tekemään toisin ja ehdottomasti kieltänyt tekemästä. Tästä asiasta Juhgyn kanssa on paljonkin historiaa. Eikä ne bassot täällä päässä minun äänentoistolaitteissa huonolta kuullosta ja vähän muitakin ääniä kuuluu tosin kuin teidän normaali tietokonekaijuttimisa. Ei teillä siellä kotona mitää Genelegejä ole eikä 15-tuuman Subwofereita. Itse en halua sellaisia biisejä tehdä mitkä sitten tavallisissa kaijuttimissa kuullosta hyvältä. Niitä tehkööt joku muu joka niitä osaa tehdä.


---Et vielä selkeästi ymmärrä, että ihmiset eivät kuule biisejäsi kuten ne on tarkoitettu kuultavaksi, koska olet käyttänyt videokameraa päätallentimenasi. Videokamera ei tallenna koko äänispektriä ja äänitallenteesta tulee huono. Oma liikehdintäsi sotkee myös tallenteen stereokuvaa. Olet pilannut oman videosi ja siksi yritimme Juhgunkin kanssa auttaa sinua. Alla varmuuden vuoksi epäasialliseen vastaustyyliisi sopiva giffi.


1378780383601.gif
---


Tuon olen jo kertonut moneen kerattaan ilmoittamalla kameran tekniset tiedot ja muuta minun ei asian selittämiseen tarvitse ilmoittaa *vink*

Kameraan saa kyllä Lineiniin mutta minulla ei ole esim. NewTek SpeedEditiä jolla vaihdan ääniraidan eikä minulle ole kameralle telinettä eikä pihaa jolla saan Linein-nauhoitusksen toimimaan. Näistä olen puhunut pingstate.nu:lla.

Miksi teille pitää aina kaikki näin tarkkaan selittää? Eikö vähempi riitä?
---


Koska sä edelleen oot sitä mieltä et sun kännykkäkameranauhotus on paras ja hifimäisin nauhotusmuoto tälle formaatille vaikka kaikki muut on siitä eri mieltä.Eikun asia on nyt niin kuin yksi minun kaveri jonka olen 12 vuotta tuntenut. Niin se sanoo, että teidän elämäntehtävä on vain aukoa mulle päätä väittämällä minusta asioita jotka eivät pidä paikkaansa. Nokia Lumia 900:sella tulle ensinnäkin aika paska kuvan laatu johtuen sen heikosta kamaraopitiikasta ja todella huono äänen laatu. Paljon huonommat kuin tuolla minun Zoom-merkkisellä kameraalla. Megapixel-määrä ei kameraassa merkkaamitään.

Tämä minulle on opetteu koulussa viimeksi vuonna 2004 ja sitten uudestaan vuonna 2008.

Joten lopeta toi lapsellinen asioista vänkääminen. PLS!
T3k

Posts: 1,221

#183 • • T3k semmonen

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:
Eikun asia on nyt niin kuin yksi minun kaveri jonka olen 12 vuotta tuntenut. Niin se sanoo, että teidän elämäntehtävä on vain aukoa mulle päätä väittämällä minusta asioita jotka eivät pidä paikkaansa. Nokia Lumia 900:sella tulle ensinnäkin aika paska kuvan laatu johtuen sen heikosta kamaraopitiikasta ja todella huono äänen laatu. Paljon huonommat kuin tuolla minun Zoom-merkkisellä kameraalla. Megapixel-määrä ei kameraassa merkkaamitään.

Tämä minulle on opetteu koulussa viimeksi vuonna 2004 ja sitten uudestaan vuonna 2008.

Joten lopeta toi lapsellinen asioista vänkääminen. PLS!
Mä en nyt ymmärtänyt yhtään mitää tuosta..
domi

Posts: 7,069

#184 • • domi Työn sankari.
Tässä toistuu taas monet samat asiat. NDA, turpiinveto, ammattitaidottomuus, selkeät psykoosioireet, uhkailu.


Mitä sä Matti tällä saavutat? Tuleeko kiva olo ja voit mennä nukkumaan onnellisena vai hä?
Juhgu

Posts: 7,920

#185 • • Edited Juhgu Virnistelijä

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---
Juhgyllä on varmaan bassotaajuksista hyvät poitit. Mutta se ei silti ole oikea ihminen neuvoon mua, koska se lähinnä neuvoo aika paljolti asioissa jotka jo tiedän


No et ilmeisesti tiedä, kun teet tollasia videoita.


Eikä ne bassot täällä päässä minun äänentoistolaitteissa huonolta kuullosta ja vähän muitakin ääniä kuuluu tosin kuin teidän normaali tietokonekaijuttimisa. Ei teillä siellä kotona mitää Genelegejä ole eikä 15-tuuman Subwofereita. Itse en halua sellaisia biisejä tehdä mitkä sitten tavallisissa kaijuttimissa kuullosta hyvältä. Niitä tehkööt joku muu joka niitä osaa tehdä.


Ei sun musiikkivideot kuulosta huonoilta kuuntelijan äänentoiston takia, vaan sen takia että 1) niitä ei ole miksattu eikä edes normalisoitu, ja 2) sen takia että nauhotit äänen mikrofonin läpi. Ja kyllä mulla on täällä Genelecit (8040), vaikka sillä ei tässä tapauksessa olekaan mitään merkitystä.


Tässä toistuu taas monet samat asiat. NDA, turpiinveto, ammattitaidottomuus, selkeät psykoosioireet, uhkailu.

Mitä sä Matti tällä saavutat?
-Domi


Mä en kans ymmärrä mikä Matin motiivi oikein on. Se tietää itsekin että musiikkihommat ei oo vielä hanskassa, mutta toisin kuin muut ihmiset, jotka postailee musiikkiaan saadakseen palautetta ja kehittyäkseen, Matti ei suostu kuuntelemaan mitään ohjeita keneltäkään, vaan ilmeisesti postailee forumeille vaan jotta pääsis vaahtoamaan sekavia internetissä.

Ja sit taas jauhetaan epäkoherentisti 10 sivua jostain joomlasta ja linkedinistä ja softabisneksistä ja turpaanvedoista vaahto suussa vailla järjen hiventäkään. Taas kerran.

Sit otetaan bannit tai muuten vaan vaihdetaan nimimerkkiä, ja tullaan ens viikolla uusilla tunnuksilla tekemään samaa. Mutta miksi?

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

T3k

Posts: 1,221

#186 • • Edited T3k semmonen

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:
Sit otetaan bannit tai muuten vaan vaihdetaan nimimerkkiä, ja tullaan ens viikolla uusilla tunnuksilla tekemään samaa. Mutta miksi?All publicity is good publicity?

Hei markkinoinnin alkeet, kuulemma linkedinin joomlasta nda:lta opittu juttu

Itseasias, maferha o klubituksen vesa keskinen, enää puuttuu massit.

(Vähä rumasti sanottu veskuu kohtaa tosi)
domi

Posts: 7,069

#187 • • domi Työn sankari.

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---
Itseasias, maferha o klubituksen vesa keskinen, enää puuttuu massit.

(Vähä rumasti sanottu veskuu kohtaa tosi)Vesa nyt saa jotain aikaiseksi. Mä en oo oikeasti nähnyt mitään sellaista mitä Matti on saanut aikaiseksi, ellei sitten puhuta jostain markan ajankäyttösoftasta, mitä nyt on ilmaiskamana mielinmäärin.

Tai sitten tässä on oikeasti joku NDA, mutta luulisi että jotain voisi edes paljastaa. Vähän että tulisi jotain katetta noille sekoiluille. En kamalasti lääkkeistä tiedä voisko niillä saada aikaiseksi tällaisia halluja?
rook

Posts: 3

#188 • • rook

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:

Ja ne jotka ovat sairauteen asti luokiteltavia narsisteja ovat sitten valmiita kenolla millä hyvänsä viemään nämä asiat perättömillä syytöksillä Poliisille ja sitä kautta käräjille jos ne eivät saa näissä asioissa tahtoansa lämpi minua vastaan taistellessaan. Ja narsistit ovat yleensä taitavasti suunnitellut koko jutun etukäteen ja ovat hyvin taitavia valehtelemaan ja ovat sairaalloisen kateelisia muille ja kuvittelvat että muut on nille kateellisia.Kas kun otitkin narsismin puheeksi. Monelta muulta ei onnistuisikaan narsistisen persoonallisuushäiriön kriteerien täyttäminen näin perusteellisesti! Onnittelut ja pakollinen Wikipedia-linkki: http://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuush%C3%A4iri%C3%B6#DSM-IV:n_kriteerit
nazarie

Posts: 176

#189 • • nazarie saapasjalkakissa
Mitä te oikein touhuatte täällä *ding*

--
The truth may be out there, but lies are inside your head

Mafer-fani

Posts: 2

#191 • • Mafer-fani

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


Ja ne jotka ovat sairauteen asti luokiteltavia narsisteja ovat sitten valmiita kenolla millä hyvänsä viemään nämä asiat perättömillä syytöksillä Poliisille ja sitä kautta käräjille jos ne eivät saa näissä asioissa tahtoansa lämpi minua vastaan taistellessaan. Ja narsistit ovat yleensä taitavasti suunnitellut koko jutun etukäteen ja ovat hyvin taitavia valehtelemaan ja ovat sairaalloisen kateelisia muille ja kuvittelvat että muut on nille kateellisia.Jos sä alat täällä muita diagnosoimaan niin veikkaan että hyvinkin nopeasti aletaan pohtia myös sun mahdollisia diagnooseja.
Mitä tätä (ja paria muuta ketjua) olen lukenut niin sä olet ainoa joka ottaa jatkuvasti poliisin ja käräjät puheeksi. Jokaisella on tietenkin oikeus tehtailla vaikka mitä rikosilmoituksia, mutta veikkaanpa että kukaan muu täällä foorumilla ei moiseen ryhtyisi ja sulla vesittyy vähän se loukatun osapuolen imago kun ottaa huomioon että olet täällä puhunut turpaanvedoista ja siitä kuinka muut on narsisteja.
Eli mitäs jos ei tuhlattaisi poliisisetien kallisarvoista aikaa ja sun käteisvaroja sillä että lähdet ihmisiä käräjille viemään asioista joihin olet itsekin syyllistynyt.

Lisäksi ainakaan tässä ketjussa keskustelevat eivät mielestäni ole mitään perättömiä syytöksiä esittäneet tai sun mainettasi mustanneet vaan kaikki mitä sun väitetään sanoneen on viittauksia johonkin mitä olet oikeasti sanonut ja nämä sanomiset on helppo tältä (tai muilta) foorumeilta löytää, jatkuvasta nimimerkin vaihtelusta huolimatta.

Eli mitäpäs jos hengittäisit pari kertaa syvään, lukisit vaikka itse että mitä olet tullut kirjoitelleeksi ja koittaisit siirtyä tähän samaan todellisuuteen missä me muut eletään.

PS. Oon silti fani.
typo

Posts: 685

#192 • • typo Testaaja

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


Kas kun otitkin narsismin puheeksi. Monelta muulta ei onnistuisikaan narsistisen persoonallisuushäiriön kriteerien täyttäminen näin perusteellisesti! Onnittelut ja pakollinen Wikipedia-linkki: http://fi.wikipedia.org/wiki/Narsistinen_persoonallisuush%C3%A4iri%C3%B6#DSM-IV:n_kriteeritLisätäänpä listalle jännästi sopivalta kuulostava: http://fi.wikipedia.org/wiki/Projektio_%28psykologia%29

-typo

--
.psychedelicious.

morfin_mafer

Posts: 401

#193 • • morfin_mafer The Mogul

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---Eikun asia on nyt niin kuin yksi minun kaveri jonka olen 12 vuotta tuntenut. Niin se sanoo, että teidän elämäntehtävä on vain aukoa mulle päätä väittämällä minusta asioita jotka eivät pidä paikkaansa. Nokia Lumia 900:sella tulle ensinnäkin aika paska kuvan laatu johtuen sen heikosta kamaraopitiikasta ja todella huono äänen laatu. Paljon huonommat kuin tuolla minun Zoom-merkkisellä kameraalla. Megapixel-määrä ei kameraassa merkkaamitään.

Tämä minulle on opetteu koulussa viimeksi vuonna 2004 ja sitten uudestaan vuonna 2008.

Joten lopeta toi lapsellinen asioista vänkääminen. PLS!
---Mä en nyt ymmärtänyt yhtään mitää tuosta..Ei tarvitsekkaan ymmärtää! Enkä minä ymmärrä teidän mielikuvailmaisusta mitään kuten Dr, Phill näyttää hullula ja kuvassa sitten on Englannin kielisiä provokaatteja.
morfin_mafer

Posts: 401

#194 • • morfin_mafer The Mogul

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---

Ja ne jotka ovat sairauteen asti luokiteltavia narsisteja ovat sitten valmiita kenolla millä hyvänsä viemään nämä asiat perättömillä syytöksillä Poliisille ja sitä kautta käräjille jos ne eivät saa näissä asioissa tahtoansa lämpi minua vastaan taistellessaan. Ja narsistit ovat yleensä taitavasti suunnitellut koko jutun etukäteen ja ovat hyvin taitavia valehtelemaan ja ovat sairaalloisen kateelisia muille ja kuvittelvat että muut on nille kateellisia.

---


Jos sä alat täällä muita diagnosoimaan niin veikkaan että hyvinkin nopeasti aletaan pohtia myös sun mahdollisia diagnooseja.
Mitä tätä (ja paria muuta ketjua) olen lukenut niin sä olet ainoa joka ottaa jatkuvasti poliisin ja käräjät puheeksi. Jokaisella on tietenkin oikeus tehtailla vaikka mitä rikosilmoituksia, mutta veikkaanpa että kukaan muu täällä foorumilla ei moiseen ryhtyisi ja sulla vesittyy vähän se loukatun osapuolen imago kun ottaa huomioon että olet täällä puhunut turpaanvedoista ja siitä kuinka muut on narsisteja.
Eli mitäs jos ei tuhlattaisi poliisisetien kallisarvoista aikaa ja sun käteisvaroja sillä että lähdet ihmisiä käräjille viemään asioista joihin olet itsekin syyllistynyt.

Lisäksi ainakaan tässä ketjussa keskustelevat eivät mielestäni ole mitään perättömiä syytöksiä esittäneet tai sun mainettasi mustanneet vaan kaikki mitä sun väitetään sanoneen on viittauksia johonkin mitä olet oikeasti sanonut ja nämä sanomiset on helppo tältä (tai muilta) foorumeilta löytää, jatkuvasta nimimerkin vaihtelusta huolimatta.

Eli mitäpäs jos hengittäisit pari kertaa syvään, lukisit vaikka itse että mitä olet tullut kirjoitelleeksi ja koittaisit siirtyä tähän samaan todellisuuteen missä me muut eletään.

PS. Oon silti fani.Hei, elä ota huolta minun omista diagnooseista muita kohtaan.

Omat diagnoosini olen täänne ja masennus-topikkiin ja postittanut ja ne on tehnyt useat Psykiatrit ja Psykiatrian Dosentit. Virallisia A- ja B-lausuntoja en tänne postaa ja niitä on valtava mappikoelma.

Nämä minun foorumikeskustelut ja teidän sanomiset koskettaa syvästi TAMK:in Kolutuspäällikköä ja muita opettajia.

Ihmiset vain erinöisissä foorumeissa provosoituvat ja alkaa riehua kun tuon kolleekojeni ja opettajieni näkemyksiä eri aloilta väitöksinä teille vaikkka ne eivät ole minun omia näkemyksiä 100 %:sesti. Näitä ihimisä on täällä päässä ennemän kuin teitä yhteensä. Joten en ole yksin.
RiD

Posts: 2,817

#195 • • RiD Nukemi

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


Nämä minun foorumikeskustelut ja teidän sanomiset koskettaa syvästi TAMK:in Kolutuspäällikköä ja muita opettajia.Mä en tiedä millasta syvää koskettelua sä harrastat niiden opettajien ja koulutuspäällikköjen kanssa, enkä tahdo tietää. Jotain syviä traumoja sulla kyllä aika selkeesti on.

Millä tavalla tämä foorumikeskustelu sitten koskee sun opettajia tai koulutuspäälikköjä? Luetutatko sä nämä keskustelut niillä? Kertooko ne sulle mitä vastata kun isot pojat kiusaa foorumeilla?


Ihmiset vain erinöisissä foorumeissa provosoituvat ja alkaa riehua kun tuon kolleekojeni ja opettajieni näkemyksiä eri aloilta väitöksinä teille vaikkka ne eivät ole minun omia näkemyksiä 100 %:sesti. Näitä ihimisä on täällä päässä ennemän kuin teitä yhteensä. Joten en ole yksin.Sä taidat olla Maferi se ainoa joka provosoituu kun lukee näitä klubituksen ja pingstaten postauksia sun monelta nimimerkiltä. Kaikki muut vaan vetää sua kun aasia narussa koska sun vaahtoamisesta irtoaa niin hyvät hupikertoimet.

Miksi et käyttäisi esm omia mielipiteitäs näissä keskusteluissa, sen sijasta että argumentoisit jonkun muun mielipiteillä? Ei anna susta kovin fiksua kuvaa.

Johtuuko tää sun yleinen sekavuus siitä vaan että lainailet muiden sanontoja kun et edes itse tiedä mistä puhut?

--
*super* *possu*

domi

Posts: 7,069

#196 • • domi Työn sankari.
Oon edelleen sitä mieltä että nää kaikki on jotain harhaa, lääkkeiden luomaa kuvittelua. Ei tässä oikeasti voi olla ketään oikeaa ihmistä taustalla, ja varsinkaan jotain TAMKin koulutuspäällikköä tai muuta vastaavaa.
Jos voi, niin oon menettänyt uskoni yhteiskuntaan <3
morfin_mafer

Posts: 401

#197 • • Edited morfin_mafer The Mogul

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---

Nämä minun foorumikeskustelut ja teidän sanomiset koskettaa syvästi TAMK:in Kolutuspäällikköä ja muita opettajia.

---


Mä en tiedä millasta syvää koskettelua sä harrastat niiden opettajien ja koulutuspäällikköjen kanssa, enkä tahdo tietää. Jotain syviä traumoja sulla kyllä aika selkeesti on.

Millä tavalla tämä foorumikeskustelu sitten koskee sun opettajia tai koulutuspäälikköjä? Luetutatko sä nämä keskustelut niillä? Kertooko ne sulle mitä vastata kun isot pojat kiusaa foorumeilla?


---

Ihmiset vain erinöisissä foorumeissa provosoituvat ja alkaa riehua kun tuon kolleekojeni ja opettajieni näkemyksiä eri aloilta väitöksinä teille vaikkka ne eivät ole minun omia näkemyksiä 100 %:sesti. Näitä ihimisä on täällä päässä ennemän kuin teitä yhteensä. Joten en ole yksin.

---


Sä taidat olla Maferi se ainoa joka provosoituu kun lukee näitä klubituksen ja pingstaten postauksia sun monelta nimimerkiltä. Kaikki muut vaan vetää sua kun aasia narussa koska sun vaahtoamisesta irtoaa niin hyvät hupikertoimet.

Miksi et käyttäisi esm omia mielipiteitäs näissä keskusteluissa, sen sijasta että argumentoisit jonkun muun mielipiteillä? Ei anna susta kovin fiksua kuvaa.

Johtuuko tää sun yleinen sekavuus siitä vaan että lainailet muiden sanontoja kun et edes itse tiedä mistä puhut?Eipäs! Vaan eisittelen esim. omassa tylsänäkoisesessa kuvagelleriassa esim. 3D-objektien tekstuuri kuvatiedosta jotka sellaisenaan ovat rumia kertomatta kellekään mitä ne ovat oikeesti. Ja tästä jengi sitten provosituu ja alkaa jopa riehua. Pidän niitä tahallaan ihan kiusan vuoksi omissa luuloissan asiasta kertomatta totuutta ja edes sitä mikän alan 3D-mallinnukseen nämä kuvatiedostot ovat edes tehty.

Ettekä te tiedä milläs ohjelmilla ja miten tämäkin video on edese tehty ja sitä en teille edes kerro:

Videossa päävideo on kuvattu 19:6 1080p HDTV -kameralla ja siihen on sitten miksattu eriohjelmilla heikompi resluutiosta Video-kuvaa väkisin suurennetuna mukaan taustalle mistä Videon graafiset virheet johtuu. Nämä taustavideot on tehty 3D-ohjelmilla joilla voi generoiida aluamallaan resoluutiolla vaikka minkä minuuttimäärän kestoisia 3D-efektivideoita ja nämä ohjelmat ovat hinnaltaan 1000-4000 USD kpl.
Musiikin baseline on tehty niin, että kytken halvan 20 € laulumikrfoonin Native Instruments Maschine MK2:een ja yskäsen mikrofooiniin ja laittan siiheen sitten erinäisiä efektejä kuten kovan tason särkiän ja vähän filttereitä, yms.
Sitten laulan mikrofooniin erinäistä skeidaa ja laitan niihin tietyt efeketit mistä noi suhinat ja muut ärsyttävät äänet sitten tulee.
Video myös pyörii YouTuben muissa videoissa In-Stream, yms. Mainoksena.

Provosoituneien ihmisten mitä epäasiallisimpiin tapoihin antaa palautetta ja väittää minusta asiota mitkä eivät pidä paikkaansa vastaa tasan samallailla!

Mut joo on yksi Opettaja koulussa sanonut, että minun pitää lopettaa omat riehumiset foorumeilla ja keskittyä vain minun liiketoimintaan. Sitä paitsi mainoskampanjoista maksamalla en joudu samanlaisiin vaikeuksiin kuin esim. teidän kanssa joudun.
T3k

Posts: 1,221

#198 • • T3k semmonen

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---

--
Mut joo on yksi Opettaja koulussa sanonut, että minun pitää lopettaa omat riehumiset foorumeilla ja keskittyä vain minun liiketoimintaan. Sitä paitsi mainoskampanjoista maksamalla en joudu samanlaisiin vaikeuksiin kuin esim. teidän kanssa joudun.Ei muutakun yskimisbiiseille ostamaan lisää soundcloudi tykkäyksiä ja kommenttei! Kyl se pian ibizalla soi!!!
morfin_mafer

Posts: 401

#200 • • Edited morfin_mafer The Mogul

Replying to Ma'fer - Techno Mixtape 07.09.2013:


---


Clipp, epäoleellista diiba-daabaa.


---


Olet mainostamassa omaa musiikkiasi näiden videoiden avulla.

Videoiden äänenlaatu on erittäin heikko.

Mikä tässä on niin vitun vaikeeta?Olisko vika siinä, että nauhoitan ne Zoom Q3HD -kemeran sisäänrekennetuilla mikrofooneilla:
http://www.zoom.co.jp/english/products/q3hd/
M-Audio BX-5, Studio-mointoreista, eikä ole parempaa äänentoistoa.
Ja minulla ei ole seuraavaa mikrofoonia, kykettynä suoraan kameraani:
http://www.thomann.de/fi/ev_re20_microphone.htm
Myöskään mikään kämmenkoinen HDTV-kamera ei sisällä kunnollista optiikkaa, joka heikentää kuvalaatua jota ei voi millään Video-editorilla parannella.
Samoin kuvalaatuun vaikuttaa tavellisemmissa halvoissa kameroissa huoneen valaistuksen teho.

Äänenlaatu ei välttämättä ole tärkeää videoissa, koska ne musiikkituotannot voi sitten ostaa 44,100 Khz 320kbits mp3 Stereo -tiedostoina.