Worin

Worin

September 2010

Nicorette laastareista part 3

By Worin, Friday 10.9.2010

Ehei velikullat ja muut ihmisdna:ta omaavat, laastarit on heitetty jo hevon vittuun ja siirrytty nicorette purkkaan. Eli tämä ei kerrokkaan enää yhtään mitään noista turhista läpysköistä. Tai no sen verran voin sanoo, et jättäkää ne rauhaan.

Käryttelin sen minkä kerkesin kun kohtalo hylkäs laastarit turhina virityksinä, koska psykologia ei loppujen lopuks voittanutkaan fysiologiaa. Sitten tutustuin tähän ihme keksintöön eli nikotiinipurkkaan. Paskaahan se aluks oli, sitä samaa se oli keskivaiheillakin, mut noin reilun vuoden sekalaisen polttelun ja sekalaisen purkan jauhamisen jälkeen synty tilanne, ettei pahimmissa kitkuissa enää käsi hakeutunu kaupan röökitiskillä niihin kääryleisiin vaan purkka osastolle. Joten purkasta muodostu the primary tuote, jota se on edelleen.

Nyt olen tyytyväisesti koukussa sitten tähän pureskeltavaan mössöön. Rööki maistuu jo ihan paskalle ja yskittää ihan kun teiniaikoina konsanaan. Henki kulkee urheillessa ja muutenkin. fyrkkaahan tämä harrastus vie sen 5e per päivä.

Seuraavaa entry on ehkä sit jos koskaan ikinä tai milloinkaan, pääsen tästä tuotteesta eroon.