Silloin oli lähellä, etten kuollut....

230 posts, 12 pages, 77,253 views

martina

Posts: 1,875

#1 • • martina FINRG-martat, superhifistelijä
(sori jos tää aihe löytyy jo... )

mitä pahoja onnettomuuksia ja läheltäpiti-tilanteita on sattunut???

mä olen pienenä meinannut hukkua, kun tipahdin sellasesta puhallettavasta avoautosta merellä. onneks tuttava pelasti.
ja pari kesää sitten onnistuin temppuilemaan pyörän kanssa niin, että sain tikit ”alakertaan”... sillon TUNTU kun oisin tehnyt kuolemaa....
nomic

Posts: 4,120

#2 • • nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix
joskus pienempänä (yli vuos sitten) mutsi vei mua pyörällä tarhaan ja aamulla oli tylsää vaa istua siinä ja aina laitoin jalkani jalkojen pinnoihin niin että siitä tuli se ääni vaikka mutsi aina kiels ja huusi siitä mulle mä vaan jatkoin ja sitten NAPS! ja jalka oli pinnojen välissä ja sit ulistiin ja vieläkin hyvät jäljet on kun toisella puolella oli rattaat, toisella ketjut ja välissä pinnat... :)
sillon tuntui että kuolemaa tehdään, onneksi naapurin setä heräsi huutooni ja tuli metallisaksien kanssa pistämään pyörän osiksi... *hymy*

toinen juttu oli kun skeittailin vielä ja lähin ditsistä (jossain astekulmassa oleva vanerilaitos, suora semmoinen joka oli pari metriä korkea) lähin siitä ylhäältä ja yhestä renkaasta oli sitten lähtenyt ruuvi jolloin se ei pysynyt kiinni ja painoin laudan alas ja se tökkäsi siihen ja lensin kaaressa siitä sitten turvalleni ja käsi jotenkin painoi kylkeen niin että en saanut vähään aikaan happea, siinä tuli pieni paniikki kyllä, onneksi kaverit neuvo miten pitää olla niin ei tullut mitään paniikki-kohtausta kummiskaan

ja onhan sitä fiksuna tungettu haarukkaa pistorasiaan suihkureissun jälkeen sekä alettu vaihtaa lamppuja vaikka valot on ollut päällä jne...

ei nyt mitään pahoja... mut itelle ihan tarpeeksi jännitystä... *hymy*
mniittymaki

Posts: 1,641

#3 • • mniittymaki
Ala-asteella tää tapahtu, 5 tai 6 luokalla en nyt oo ihan varma, Mut kuitenkin,
juoksin Nordenskiöldinkadulla punasia päin, enkä huomannut viereisestä risteyksestä tulevaa autoa.

Jalkahan siinä meni, 1 luu poikki ja kaks murtumaa, joista toinen polven alta.
Ensin 4vkoa koko jalka kipsattuna ja sen jälkeen sitte lasikuitukipsi seuraavat 4vkoa.

Hyvää tuuriaki oli matkassa... Osuin autoa kylkeen, enkä suoraan eteen. Ja jos tää polven alle tullut murtuma olis ollut muutaman millin ylempänä, ei mun polvi ois enää ikinä toiminu..

Että näin,
.m

[muokattu 11.8.2004 12:00]
Burncycle

Posts: 106

#4 • • Burncycle Konttorirotta
Joo.. Mä bustasin yhden huumediilerin. Sen kolme muulia jäi kiinni tullissa ja se diileri ties että joku on vasikoinut. Aseella uhaten se kysy multa olenko se minä. En myöntänyt, joten pääsin pälkähästä. No en usko että se olis mua tappanut, mutta aika uhkaava se tilanne oli. Nyttemmin olen jättänyt kaikki kontaktit niihin piireihin ja syystä!
trolli

Posts: 744

#5 • • trolli
Pari päivää sitten olin jäädä auton alle Kampissa kun olin tulossa lenkiltä samassa risteyksessä jossa räjähti about vuosi sitten se autopommi*grr*
Avatar
#6 • • GoA Guest
No Itse säikähdin melko pahasti, vakkei mitään tapahtunutkaan kenellekään, kun ajoin autolla ojaan. Kyydissa oli kolme nuorta naista (naiset ovat liikenneturvallisuus riski, esim. viime viikolla työkaveri ajoi autonsa lunariin kun oli ruuhakssa vilkaissut minihameista naista) joille sitten piti hieman esittää et joo, olen tommi mäkinen kun kortti oli ollut puoli vuotta. Noh, järjen jättiläisenä tämä sitten ajoi tuntemattomalla hiekkatiella suoralla lähemmäs 150 keskellä yöllä kunnes tajuaa että edessä onkin tiukka mutka, jarrut pohjaan ja ohjataan mutkan suuntaan. Noh, ite oli tyyppiä kapea (lue: kaksi autoa menee juuri ja juuri hiljaa vierekkäin) joten takarenkaat lähtivät luisuus ja nappasivat suoraan ojen oenkereeseen vaikka teinkin vastaohjauksen. Samoin tein humps ja tajuaa istuansa autossa väätinpäin.

Noh, sieltä saitten kavuttiin ikkunasta ulos kun ovet ei auenneet ja soiteltiin miliisisedälle. Tarkkaan en muista paljon vauhrtia oli hetkellä kun ojaan mäntiin mutta sunnilleen 60-80 km. Kuitenkaan onneksi kenellekään ei käynyt mitään ja sen jälkeen on asettanut korkeintaan oman hengen autoillessaan vaaraan. Siis jos joku on kyydissä niin ei kyllä enään hurjastella eikä myöskään muun liikenteeb seassa. Jos ittensä tappaa yksin yöllä motasrilla niin sillähän nyt ei ole väliä mutta muiden henkiä en halua enään ruvata riskeeraamaan leikkimisellä.

Auto meni suoraan lunariin ja kuljettajan kohdalta katto painui n. 30 cm sisään. Auto (saab 95, uusi, leasing) meni suoraan lunariin. Jokainen voi miettiö miten olis voinut käydä jos olisi ollut minun vanha rotisko autona tai jollakin ei olisi ollut turvavyötä. Tämä oli sellainen missä ite pelästyin ja joka myös opetti minua hyvin.
Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#7 • • Aziz Combat Fighter

Burncycle:
Joo.. Mä bustasin yhden huumediilerin. Sen kolme muulia jäi kiinni tullissa ja se diileri ties että joku on vasikoinut. Aseella uhaten se kysy multa olenko se minä. En myöntänyt, joten pääsin pälkähästä. No en usko että se olis mua tappanut, mutta aika uhkaava se tilanne oli. Nyttemmin olen jättänyt kaikki kontaktit niihin piireihin ja syystä!



Nuff' respect!
Avatar
#8 • • . Guest
Jokunen 5 - 10krt.. Pienennä kiipieltiin kavein kanssa kovasti puissa kun pienet apinat,
ja kerran satuin tippumaan noin 3 metristä selälteen kun oksa katkesi.
Tipuin kannon päälle mistä johtuen on selkä vihotellut koko elämän, mutta
vieressä oli kivi oli noin 30 senttiä kohdasta johon pääni osui, ja siinä oli
sellainen melko terävä uloke.. noh onnexi kannon ympärillä oli muuten melko paljon
sammalta ym. niin ei mennyt kun selkä hajalle.. jos olisin tippunut hieman eri kohtaan niin
olisi luultavasti mennyt kallo halki. Ei jaksa kirjoittaa kaikista mutta suurin osa
on tapahtunut lapsena koska olin melko villi ja utelias nappulana.
Hengissä on onnex selvitty=)
Pätkis

Posts: 1,038

#9 • • Pätkis Pikkis

GoA:
...(naiset ovat liikenneturvallisuus riski, esim. viime viikolla työkaveri ajoi autonsa lunariin kun oli ruuhakssa vilkaissut minihameista naista)


*nauru* Mä luulin että toi on joku yleinen vitsi! Mut te miehet ootte oikeesti aika helppoja *iihhih* Toivottavasti ketään ei kuole tuon takia.

--
Pitäisi olla tikka. Saisi elantonsa takomalla päätään puuhun.

Violette

Posts: 102

#10 • • Violette Humppamuija
Seitsemänvuotiaana putosin suosilmäkkeeseen. Onneksi serkku oli ihan vieressä ja nosti minut ylös, muuten olisin voinut upota sinne kokonaan.

Taisin olla 15, kun olin CMX:n keikalla tokassa rivissä lavalta katsoen ja meinasin taittaa niskani, kun joku stagedaivaaja lysähti päälleni. *uuh* Keikoilla on joskus hyvin vaarallista... Nimim. ei sitä enää näin vanhana jaksais *vink*

--
C'est le dernier qui a parlé qui a raison de toute façon...

kiiki

Posts: 491

#11 • • kiiki hankala

nomic:
ja onhan sitä fiksuna tungettu haarukkaa pistorasiaan suihkureissun jälkeen



tää oli ehkä paras *dissaa* *nauru*

aina sillon tällön tulee mieleen että miten miehet ei oo jo kuollu sukupuuttoon? (viitaten myös autonratissa oleviin miehiin jotka ajaa kolarin nähdessään naisen*ding* )
Avatar
#12 • • Cera Guest
Huu..

Oltiin norjassa tossa varmaan viisvuotta sitten viimeksi.. ja yhdellä pysähdyspaikalla siellä vuoristossa oltiin tekemässä retkikeittoa ja se oli semmoinen hieno paikka mis oli sillai kalliota ja hetimiten semmoi äkkijyrkkä mutka. kun norjassahan siel ylhäällä kaikki tiet on vähän äkkijyrkkiä ja mutkikkaita..
No mä seisoskelin auton takakontinvieressä ja katselin maisemia ja sieltä mutkasta tulee auto, ihan älyttömän lujaa, ja kaikki tapahtuu abt kahdessa sekunnissa, se auto törmää kaiteeseen, ja kimpoo siitä meidän autoa kohti, se sujahtaa ohitseni sillai et jos vähänkin oisin seisonut eriasennossa, en välttis nyt ois tässä. Se auto pamahtaa kallioon ja en kyl varmaan ikinä unohda sitä rytinä ääntä.

Pienoisen hämmingin jälkeen, et onk mulla kaikki ok, iskä lähtee sinne kattoon miten kuskille on käyny ja se hoipperoi autosta ulos, ja muistan, että sillä oli punainen villispaita ja semmoinen pieni risti siinä päällä, jäbä varmaan hetken rukoillut siellä autossa. niin. ja sitten siihen tulee onneks joku toinen norjalainen.. ja huh.

oli kyl kokemus. onneksi kehenkään muuhun, kuin siihen autoon, ei sattunut.
ottonivus

Posts: 148

#13 • • ottonivus Random juippi
Syntyessäni oli napanuora kaulan ympärillä ja olin kuullemma sininen. Kerran flunssassa alkoi mielettömät rintakivut ja pikkuhiljaa alkoi vasen puoli naamasta ja vasen käsi puutua ja eikun Mariaan, diagnoosi oli sydänlihas tulehdus ja siellä sitten letkuissa ja seurannassa vierähti vajaa viikko ja sairaslomaa tuli oikein mukavasti.

--
\"anna mennä\"

remotion

Posts: 5,283

#14 • • remotion nostatus guru

kiiki:
---
nomic:
ja onhan sitä fiksuna tungettu haarukkaa pistorasiaan suihkureissun jälkeen
---


tää oli ehkä paras *dissaa* *nauru*

aina sillon tällön tulee mieleen että miten miehet ei oo jo kuollu sukupuuttoon? (viitaten myös autonratissa oleviin miehiin jotka ajaa kolarin nähdessään naisen*ding* )



Äläs ny ala, mä ihmettelen miten naiset voi saada ajokortin vaik useimmiten kun ne laittaa pakin päälle ni menee peltii ruttuun.*hahjust**pahis*
Pätkis

Posts: 1,038

#15 • • Pätkis Pikkis

remotion:
Äläs ny ala, mä ihmettelen miten naiset voi saada ajokortin vaik useimmiten kun ne laittaa pakin päälle ni menee peltii ruttuun.*hahjust**pahis*


Varmaan sen vuoks koska ajo-ope tai inssisetä aikoinaan ei koskaan nähnyt tällaista tapahtuvan *vink* *vink*

--
Pitäisi olla tikka. Saisi elantonsa takomalla päätään puuhun.

Mizfir

Posts: 2,472

#16 • • Mizfir pittuinen
Pienenä sattui ja tapahtui....joku perhetuttu tiputti mut kännissä sylistään laiturin ja veneen väliin plumpsis..onnex äiti syöksyi nostamaan mut ylös pinnan alta.

Toisella kertaa taas meinasin jäädä ns. lumikarhun alle liukkaalla talon nurkalla, eikä se setä nähnyt peruuttaessaan mua, jälleen pelastus tuli, tällä kertaa isän puolelta. Muutamia kertoja meinannut rysähtää auton kyydissä ollessa hirveä päin, mutta onnex joku on pitänyt suojelusta yllä..onnex selvinnyt aina pelkällä säikähdyksellä*hymy*

--
-Mannanen-

Avatar
#17 • • GoA Guest

kiiki:
aina sillon tällön tulee mieleen että miten miehet ei oo jo kuollu sukupuuttoon? (viitaten myös autonratissa oleviin miehiin jotka ajaa kolarin nähdessään naisen*ding* )



Koska jokainen nainen on mahdollinen paikka johon voi upottaa kalunsa. Tämän takia meillä on tarve kokoajan katella ympärille ja uusien kohteiden tullessa näkyviin unohtuu kaikki muu. itelläkin on ollut muutaman kerran stadissa lähellä tuo. *hih* se on meillä geeneissä, meidän tehtävänä on paneskella ympäriinsä.
Pätkis

Posts: 1,038

#18 • • Pätkis Pikkis

GoA:
Koska jokainen nainen on mahdollinen paikka johon voi upottaa kalunsa. Tämän takia meillä on tarve kokoajan katella ympärille ja uusien kohteiden tullessa näkyviin unohtuu kaikki muu. itelläkin on ollut muutaman kerran stadissa lähellä tuo. *hih* se on meillä geeneissä, meidän tehtävänä on paneskella ympäriinsä.


Juuri näin. Paneskelun tarpeen vuoksi onkin luonnollista syrjäyttää kaikki järjen käyttö, tilannetta tulee aina käyttää hyväksi toteuttaakseen geeniensä käskyä joten raiskaamiset ym. seksuaalirikoksetkin ovat ihan selitettävissä geeneillä *aplodit* Ymmärrän huumorin tekstissäsi mutta se kuvottaa silti. Mä oon varmaan vaan vähän herkkä *hymy*

--
Pitäisi olla tikka. Saisi elantonsa takomalla päätään puuhun.

miikku

Posts: 111

#19 • • miikku
Pienenä joskus toisen ja kolmannen luokan välissä jäin pyörän kanssa kaksi osaisen rekan alle, pöyrin koko matkan (ja kypäräähän ei tietenkään ollut). Mitään ei loppujen lopuks käyny,pikku ruhjeita vaan tuli. Sen jälkeen olenkin ollut aika tarkka tien ylityksissä *hymy*

Tossa pari kuukautta sitten olin pikkusiskoni (10v.) kanssa ajamassa peltoautollamme,sisko ajoi. Sitten kun olimme jonki aikaa ajaneet syttyi auto tuleen ja räjähti,oli lähtö lähellä,mutta onneks ehdimme ulos ennen itse räjähdystä,liekit oli silloin n.40cm korkeet...vähän säikäytti, mutta jälke käteen nauratti kun poliisi kysyi minulta että ajoinko ja osoitin 130senttistä pikkusiskoani että ”en hän ajoi”*nauru*

Sitten on kaiken laisia pikku kommelluksia hepojen kanssa tullut, toisinaan kavio(hevosen jalka) hiponut otsaa ja välillä on lennetty aika näyttävästi hepon selästä*hymy*
Burncycle

Posts: 106

#20 • • Burncycle Konttorirotta

Paneskelun tarpeen vuoksi onkin luonnollista syrjäyttää kaikki järjen käyttö, tilannetta tulee aina käyttää hyväksi toteuttaakseen geeniensä käskyä joten raiskaamiset ym. seksuaalirikoksetkin ovat ihan selitettävissä geeneillä



Ei suinkaan. Refleksit, kuten pään kääntyminen ei ole hallittavissa(tai on mutta sillon pitää keskittyä siihen että ei käännä päättä), mutta esim raiskaus ei ole refleksi, joten siinä kerkiää aivotkin mukaan. Tällöin on otettava vastuu omista teiostaan.