Electric Festival 2021 - Helsinki

  From until   www.facebook.com/…/616332782325727  
Tapahtumakeskus Telakka, Helsinki   Show map

☆ ELECTRIC FESTIVAL 2021 - HELSINKI ☆

Elektroniseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma, Electric Festival kutsuu bailaamaan Tapahtumakeskus Telakalle Helsinkiin perjantaina 19.03. & lauantaina 20.03.2021.

GET READY!

Electric Festival 2021 on musiikillisesti ja visuaalisesti samaa genreä kuin taustalla olevan tuotantoteamin aiemmin tuottamat Electric Festival 2017, 2018, 2019 & 2020. Rakennamme Tapahtumakeskus Telakalle Helsinkiin tyylikkään elektroniseen musiikkiin keskittyvän tapahtuman. Haluamme nähdä Electric Festival tapahtuman historiassa bailaajien kädet ilmassa ja kuulla musiikin pauhaavan nimenomaan Telakalla.

Lisää tietoja tulee pian myöhemmin...
More information coming soon..

► ESIINTYJÄT / FULL LINE-UP

► LIPUNMYYNTI / TICKET SALES

► TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
Tapahtumakeskus Telakka
www.telakka.fi
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki
Suomi / Finland

► TAPAHTUMA-AIKA / SHOW TIME
Perjantai / Friday 19.03.2020
Lauantai / Saturday 20.03.2020
Ovet / Doors: 20:00 – 05:00

► IKÄRÄJA / AGE LIMIT
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. / Age limit is 18+

*****
► IKÄRÄJA / AGE LIMIT

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan pääsy edellyttää 18 vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi). Tapahtuman ovet aukeavat kello 20:00 ja tapahtuma päättyy kello 05:00.

The age limit of the event is 18+ years. Access to our event is requires 18 years of age and over. Remember to take your ID with you (eg, driver's license or passport). The doors of the event open at 20:00 and the event ends at 05:00.

*****
► LIIKENNEYHTEYDET / TRANSPORT CONNECETIONS

Ruuhkien välttämiseksi toivomme, että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista.

To avoid congestion, we hope that festival guests use public transport if possible.

*****
► SAAPUMINEN JA POISTUMINEN / ENTERING AND LEAVING

Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Tapahtumakeskus Telakan pääsisäänkäynnin kautta. Pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. Ovella on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

The entrance to the area is located at the main entrance of the Telakka. The tickets will be exchanged at the door to the wristband if the ticket purchased entitles you. On the door has security checks. Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened.

*****
► JUOMA / DRINKS

Ravintolassa on anniskelua, joten omia juomia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia.

Inside the venue area has several bars so your own drinks can not be brought to the event area. There must be no bottles or cans of any kind, not plastic, either.

*****
► VALOKUVAUS / PHOTOGRAPHY

Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on sallittua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty.

Cell phones are allowed, and downloading pictures and videos online is allowed! System cameras and video camera are prohibited.

*****
► PÄÄSYLIPUT / TICKETS

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippu.fi, ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito! Pääsylippu on tapahtumaan eikä artistin tai artistien peruuttaminen tai vaihtuminen ole syy lippujen tai osan hinnasta palautukselle tai hyvitykselle. Artistien ja ohjelman esiintymisajat saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Poistumisoikeuden sisältävät liput vaihdetaan portilla henkilökohtaiseen rannekkeeseen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irrottaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdi rannekkeestasi kunnolla.

Tapahtuman lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 02:00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa. Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

You must present a valid ticket at the entrance. Tickets have a unique code that entitles you to entry. Buy your ticket only from an official ticket vendor at Lippu.fi, to be sure of the ticket's authenticity. It is your responsibility to have the ticket authentic! Tickets are for the event, not for a specific artist/artists show. Event set-times for the artists and programs may change without notice. The ticket is to the event and the cancellation or exchange of the artist or artists is not the reason for the ticket or part of the price for the refund.

Ennakkolippuja myy vain / Pre-tickets are only available at
https://www.lippu.fi/electric-festival/

*****
YHTEYSTIEDOT

Festivaalikontakti: [email protected]

Pidätämme kaikki oikeudet kaikkiin tapahtuman muutoksiin
We reserve all rights to program or festival all changes