POINT BREAK PRESENTS: BART SKILS

  From until   Tickets 35€ Buy tickets   Age limit: 18   www.facebook.com/…/1438956680022627  
Apollo Live Club, Oulu   Show map  
house, techno

Ensimmäistä kertaa tuomme ikonisen Bart Skilsin (Drumcode, Amsterdam) Point Breakkiin! Tapahtuma järjestetään teatterimaisessa miljöössä, Apollo Live Clubissa.

Bart Skils on yksi teknoskenen isoimmista nimistä. Hän on aina askelen edellä ja on vakiinnuttanut asemansa Hollannin arvostetuimpana ja kysytyimpänä tekno dj:nä. Hänet tunnetaan ainutlaatuisesta rytmistään ja innovatiivisesta soundista. Bart Skils on tehnyt pitkän uran ja saavuttanut huippumaineen elektronisen musiikin maestrona.

Ollen osa Adam Beyerin johtamaa teknolevy-yhtiön Drumcode Recordsin ydintiimiä, hän jakaa musiikillista tietämystään ja intohimoaan teknosta samanhenkisten taiteilijoiden ja ystävien kuten Adam Beyer, Layton Giordani, Enrico Sangiuliano, Anna ja Victor Ruiz kanssa.

Hänen jatkuvasti julkaisemansa huippulaadukkaat tuotokset ovat kansainvälisesti rakastettuja ja arvostettuja. Massiiviset hitit kuten "Your Mind", "Roll the Dice" ja "Univercal Nation" kuuluvat viimeisten kahden vuosikymmenen myydyimpiin teknoraitoihin.

Tätä tapahtumaa et halua missata, eikä se tule varmasti jättämään ketään kylmäksi.

Favorites 1