Electric Festival 2022 - Helsinki

  From until   www.facebook.com/…?eav=AfZFiQe7_g4R9jgbWG_jS6L0COdQGkm5tj948mPO-ouEyUIqT-xiMmR6x6MM-D5T08I&paipv=0  
Tapahtumakeskus Telakka, Helsinki   Show map

☆ ELECTRIC FESTIVAL 2021 - HELSINKI ☆

Tapahtumakeskus Telakalla 19-20. päivä maaliskuuta järjestettävä Electric Festival 2021 on suurin Suomessa pidettä trance musiikkin keskittyvä talvifestivaali. Se kokoaa ihmiset nauttimaan turvallisesti kansainvälisten supertähtien esiintymisistä, massiivisesta teknisestä tuotannosta asiaan kuuluvine erikoisefekteineen sekä aidosta, vuosittain jatkuvasta festivaalitunnelmasta keskellä Helsinkiä.

Electric Festivalin pääesiintyjinä on nähty maailman menestyneimpiä DJ-artistija esim. Tiësto, Gareth Emery, Above & Beyond, Markus Schulz, Aly & Fila, Paul van Dyk, Benny Benassi, Dash Berlin sekä monia muita supertähtiä. Electric Festival 2021 ohjelmisto rakennetaan kahden päivän ajaksi Tapahtumakeskus Telakalle ja päätähtinä tullaan näkemään maailman menestyneimpiä DJ-artisteja. Electric Festival haluaa tuottaa bailaajille tapahtuman jota on jälkikäteen mukava muistella. Electric Festival 2021 on musiikillisesti ja visuaalisesti samaa genreä kuin taustalla olevan tuotantoteamin aiemmin tuottamat Electric Festival 2017, 2018, 2019 & 2020.

Electric Festival 2021 ennakkoliput ovat myynnissä vain Lippu.fi osoitteessa. Pääsylippujen kanssa kannattaa toimia nopeasti sillä tätä tapahtumaa et todellakaan halua missata! Electric Festival on talven 2021 kiistaton kohokohta.

► ESIINTYJÄT / FULL LINE-UP
tbc

► Ennakkolippuja myy vain
Pre-tickets are only available at
https://www.lippu.fi/electric-festival

YHDEN TAI KAHDEN PÄIVÄN LIPPU / ONE OR TWO DAY TICKET
Normaalilippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn lipun osoittamana päivämääränä. Päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.
Normal ticket entitles you to one entry on the date indicated by the ticket. We do not change the day ticket to wristband.

VIP -LIPPU / TICKET
Lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään tapahtuman aikana.
Ticket is changed to a wristband at the door that entitles back and forth from within and out during the event.
- VIP -lippu sisältää / VIP -ticket includes
- Pääsy kahdelle VIP-alueelle / Access to two own VIP areas.
- VIP -ranneke kulunvalvontaan / VIP wristband for access control.
- Edestakaiseen pääsyyn Telakalle eli ulos ja sisään tapahtuman aikana / Entitles back and forth from within and out during the event.

► TAPAHTUMAPAIKKA / VENUE
Tapahtumakeskus Telakka
www.telakka.fi
Henry Fordin katu 6
00150 Helsinki
Suomi / Finland

► TAPAHTUMA-AIKA / SHOW TIME
Perjantai / Friday 19.03.2021
Lauantai / Saturday 20.03.2021
Aukioloaika / Opening hours: 18.00 - 00.00

► IKÄRÄJA / AGE LIMIT
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Tapahtumaan pääsy edellyttää 18 vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi). Tapahtuman ovet aukeavat kello 18:00 ja tapahtuma päättyy kello 00:00.

The age limit of the event is 18+ years. Access to our event is requires 18 years of age and over. Remember to take your ID with you (eg, driver's license or passport). The doors of the event open at 18:00 and the event ends at 00:00.

► LIIKENNEYHTEYDET / TRANSPORT CONNECETIONS
Ruuhkien välttämiseksi toivomme, että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista.
To avoid congestion, we hope that festival guests use public transport if possible

► SAAPUMINEN JA POISTUMINEN / ENTERING AND LEAVING
Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Tapahtumakeskus Telakan pääsisäänkäynnin kautta. Pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen mikäli ostettu lippu oikeuttaa siihen. Ovella on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

The entrance to the area is located at the main entrance of the Telakka. The tickets will be exchanged at the door to the wristband if the ticket purchased entitles you. On the door has security checks. Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened.

► JUOMA / DRINKS
Ravintolassa on anniskelua, joten omia juomia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia.

Inside the venue area has several bars so your own drinks can not be brought to the event area. There must be no bottles or cans of any kind, not plastic, either.

► VALOKUVAUS / PHOTOGRAPHY
Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on sallittua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty.

Cell phones are allowed, and downloading pictures and videos online is allowed! System cameras and video camera are prohibited.

► NARIKKA / CLOAK ROOM
Turvamaksu / vaatesäilytys 3,5€. Kaikkien festivaalin asiakkaiden on maksettava 3,5€ turvallisuusmaksu. Turvamaksu on turva-alan yrityksen alaisuudessa, eikä festivaalin järjestäjä voi vaikuttaa kyseiseen maksuun. Mainittu palvelu ei sisälly pääsylipun hintaan.

Security fee/cloak room 3,5€. All festival customers have to pay 3,5€ security fee. Security fee is under security company and festival organiser cannot effect on this fee. This service is not included in the ticket price.

► PÄÄSYLIPUT / TICKETS
Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Lippu.fi, ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito! Pääsylippu on tapahtumaan eikä artistin tai artistien peruuttaminen tai vaihtuminen ole syy lippujen tai osan hinnasta palautukselle tai hyvitykselle. Artistien ja ohjelman esiintymisajat saattavat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tapahtuman aukiolojen muutos tai lyhentyminen ei ole syy lippujen tai osan hinnasta palautukselle tai hyvitykselle. Poistumisoikeuden sisältävät liput vaihdetaan portilla henkilökohtaiseen rannekkeeseen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irrottaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdi rannekkeestasi kunnolla.
Tapahtuman lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 23:00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa. Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

You must present a valid ticket at the entrance. Tickets have a unique code that entitles you to entry. Buy your ticket only from an official ticket vendor at Lippu.fi, to be sure of the ticket's authenticity. It is your responsibility to have the ticket authentic! Tickets are for the event, not for a specific artist/artists show. Event set-times for the artists and programs may change without notice. The ticket is to the event and the cancellation or exchange of the artist or artists is not the reason for the ticket or part of the price for the refund. A change or shortening of the opening hours of the event is not a reason for a refund or refund of the price of the tickets or part of it.

Ennakkolippuja myy vain / Pre-tickets are only available at
https://www.lippu.fi/electric-festival/

*****
YHTEYSTIEDOT
Festivaalikontakti: [email protected]

Pidätämme kaikki oikeudet kaikkiin tapahtuman muutoksiin
We reserve all rights to program or festival all changes Näytä vähemmän

Favorites 3