Fiksaatio Laudatur Party! 4.6.2011 @ Vaasa

6 posts, 1 page, 1,668 views

C-Hill

Posts: 1,141

#1 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
LAUDATURWEBeight.jpg

FIKSAATIO JÄRJESTÄÄ VAASASSA KAUPUNGIN COOLEIMMAT VALMISTUJAISBILEET!

Fiksaatio Laudatur Party kutsuu niin vastavalmistuneet kuin muutkin juhlamielellä olevat Vaasan Royal Night-yökerhoon 4.6.2011.

Fantasia- ja Halloween Bloodbath -tapahtumiemme jälkeen tuomme klubimme ensi kertaa Vaasaan, ja F/X vuosimallia 2011 on varmasti jälleen kokemisen arvoinen. KOLME erillistä puolta tarjoavat loistavaa musiikkia lähes joka makuun... lineupissa 8 dj:tä eri puolilta Suomea + talon resident-dj!

MAIN AREA (House, trance, progressive)
D E C K J A G G E R (aka SYNA, Sjk)
V I L L E L O P E (Subtraxx, Tre)
S H A N O N (Sjk)
+ HOUSE DJ

BAR AREA (Tech-house, house, dubstep, dnb, jungle)
C O N C H A (Dirty House Brothers, Vsa)
E L Y S I O N (Concussion Crew, Tre)
T O T R O X (Hki)
R E d - I (Sjk)

LOUNGE AREA (Dance)
J U S H (Club Euphoria, Sjk)

Pääpuolella on tarjolla groovea housemusiikkia sekä resident-DJ:n että Seinäjoelta saapuvan SHANONin tahtiin, viimeisimmät trance- ja progepommit Tampereelta käsin Subtraxx -levymerkkiä luotsaavalta VILLE LOPElta sekä totaalisen jäätävä show DECK JAGGERilta : luvassa controllerismia, liveremixaamista ja sämplekikkailua koko rahan edestä!

Kakkosalueella soi alkuillasta hieman techimpi house kesäiseen sävyyn Vaasan omalta sankarilta nimeltään CONCHA, joka tunnetaan myös huippukovan DIRTY HOUSE BROTHERSin toisena osapuolena. TOTROX tuo peliin uuden sukupolven soundia dubstepin ja dnb'n välimaastosta, ja uusi tuttavuus REd-I tykittää näiden lisäksi myös j-u-n-k-k-a-a, joten tämähän on koettava. =)

STOP THE PRESS : kakkospuolen vahvuuteen lisätty huikea DJ-nimi Tampereelta : ELYSION on mukana!

Aulassa juhlakansan toivottaa tervetulleeksi viimeisimpiä danceraitoja tykittävä seinäjokelainen huippu-dj JUSH, takuulla tanssittavaa tutumpaakin kamaa, jos homma alkaa mennä muualla "liian" UU-GEEKSI! ;)

Kaikille valmistujaisiaan juhliville, joilla on valkolakki tai muu todiste Uskomattomasta Menestyksestä Suomen Koulutusmaailmassa, F/X tarjoaa 2 euron alennuksen lipusta, jonka NORMAALIHINTA ON VAIN 10 EUROA. Sama alennus tarjotaan myös kaikille KOMU ry:n kannatusjäsenille. (Liity Komuun : www.fiksaatio.com/komu)

Ensimmäistä kertaa yli 7 kuukauteen FIKSAATIO saapuu VAASAAN - tule mukaan varmistamaan, että bileet ovat jälleen "Kaupungin Parhaat Bileet" -arvonimen väärtit! (City-lehti valitsi Fantasiat vuoden 2010 parhaiksi bileiksi.) Menoa näistä kemuista ei tule puuttumaan! VIELÄ VARMISTUKSEKSI : EI TARVITSE OLLA ITSE VALMISTUNUT TULLAKSEEN MUKAAN... =)

Nähdään Royalissa!
- F/X possé
C-Hill

Posts: 1,141

#3 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
Enää tää viikko ja sitten MOSSATAAN!

Deck Jaggerin APC40 on taas täynnä sampleja 90-luvun alun rave-ajoilta, 60-luvun scifistä, konemusahelmistä ja todellisista kuriositeettikohteista, että spottaajille tulee tekemistä. Ja biisipakissa on semmoisia pommeja että eiköhän näillä kokardit lennä YO-lakeista!

Myös uusi Deck Jagger-tune floortestissä näissä bileissä. Don't miss this.
C-Hill

Posts: 1,141

#4 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
TIMETABLE INFO...

Laudatur stage

22.00 - 23.00 Resident DJ
23.00 - 00.30 Shanon
00.30 - 02.00 Ville Lope
02.00 - 03.30 Deck Jagger

Eximia cum laude stage

22.00 - 23.30 Concha
23.30 - 01.00 Totrox
01.00 - 02.00 REd-I
02.00 - 03.30 Elysion

Improbatur corner (no vitsi vitsi)
Jush presents Magna Cum Laude massive

22.00 - 03.30 JUSH!

FACEBOOK EVENT PAGE :
https://www.facebook.com/event.php?eid=199562886747855
jansqu

Posts: 143

#5 • • jansqu
HUOMIO!!!

Lauantain Fiksaatioiden lipunmyynnissä kelpaa ainostaan käteinen, joten muistakaahan ja muistuttakaahan kavereitakin varaamaan mukaan sen verran käteistä että pääsette sisään! Pahoittelemme tätä! Lähin automaatti löytynee Vaasan torin laidalta. :)

--
Missä äidit oppivat kaikki ne asiat joista he varoittavat tyttäriään?

C-Hill

Posts: 1,141

#6 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
Iso kiitos Vaasan yössä juhlineille! Olipahan taas melkoisen maittavat bileet. Kiitokset myös kaikille soittajille (Ville, Miko, Jarkko, Mikke, Juha, Sami, Jari ja Jani) - takuuvarmaa työtä jokaisella areenalla, palaute on ollut kautta linjan positiivista. Meininki oli huikea!

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin Fiksaation / Komu RY:n bileisiin, jotka tulevatkin olevaan jotain poikkeuksellista... palaillaanpa tähän hieman myöhemmin.

Toni / F/X