Fiksaatio Laudatur Party!

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   http://www.fiksaatio.com  
Royal Nightclub, Vaasa   Show map  
breaks, drum'n'bass, house, oldskool, trance

Deck Jagger (aka Syna) [Baroque Recordings]
Ville Lope [Subtraxx Recordings]
Elysion [Concussion Crew]
Concha (aka J of Dirty House Brothers)
Jush [Club Euphoria]
Shanon
Totrox
REd-I

FIKSAATIO JÄRJESTÄÄ VAASASSA KAUPUNGIN COOLEIMMAT VALMISTUJAISBILEET!

Fiksaatio Laudatur Party kutsuu niin vastavalmistuneet kuin muutkin juhlamielellä olevat Vaasan Royal Night-yökerhoon 4.6.2011.

Fantasia- ja Halloween Bloodbath -tapahtumiemme jälkeen tuomme klubimme ensi kertaa Vaasaan, ja F/X vuosimallia 2011 on varmasti jälleen kokemisen arvoinen. KOLME erillistä puolta tarjoavat loistavaa musiikkia lähes joka makuun... lineupissa 8 dj:tä eri puolilta Suomea + talon resident-dj!

MAIN AREA (House, trance, progressive)
D E C K J A G G E R (aka SYNA, Sjk)
V I L L E L O P E (Subtraxx, Tre)
S H A N O N (Sjk)
+ HOUSE DJ

BAR AREA (Tech-house, house, dubstep, dnb, jungle)
C O N C H A (Dirty House Brothers, Vsa)
E L Y S I O N (Concussion Crew, Tre)
T O T R O X (Hki)
R E d - I (Sjk)

LOUNGE AREA (Dance)
J U S H (Club Euphoria, Sjk)

Pääpuolella on tarjolla groovea housemusiikkia sekä resident-DJ:n että Seinäjoelta saapuvan SHANONin tahtiin, viimeisimmät trance- ja progepommit Tampereelta käsin Subtraxx -levymerkkiä luotsaavalta VILLE LOPElta sekä totaalisen jäätävä show DECK JAGGERilta : luvassa controllerismia, liveremixaamista ja sämplekikkailua koko rahan edestä!

Kakkosalueella soi alkuillasta hieman techimpi house kesäiseen sävyyn Vaasan omalta sankarilta nimeltään CONCHA, joka tunnetaan myös huippukovan DIRTY HOUSE BROTHERSin toisena osapuolena. TOTROX tuo peliin uuden sukupolven soundia dubstepin ja dnb'n välimaastosta, ja uusi tuttavuus REd-I tykittää näiden lisäksi myös j-u-n-k-k-a-a, joten tämähän on koettava. =)

STOP THE PRESS : kakkospuolen vahvuuteen lisätty huikea DJ-nimi Tampereelta : ELYSION on mukana!

Aulassa juhlakansan toivottaa tervetulleeksi viimeisimpiä danceraitoja tykittävä seinäjokelainen huippu-dj JUSH, takuulla tanssittavaa tutumpaakin kamaa, jos homma alkaa mennä muualla "liian" UU-GEEKSI! ;)

Kaikille valmistujaisiaan juhliville, joilla on valkolakki tai muu todiste Uskomattomasta Menestyksestä Suomen Koulutusmaailmassa, F/X tarjoaa 2 euron alennuksen lipusta, jonka NORMAALIHINTA ON VAIN 10 EUROA. Sama alennus tarjotaan myös kaikille KOMU ry:n kannatusjäsenille. (Liity Komuun : www.fiksaatio.com/komu)

Ensimmäistä kertaa yli 7 kuukauteen FIKSAATIO saapuu VAASAAN - tule mukaan varmistamaan, että bileet ovat jälleen "Kaupungin Parhaat Bileet" -arvonimen väärtit! (City-lehti valitsi Fantasiat vuoden 2010 parhaiksi bileiksi.) Menoa näistä kemuista ei tule puuttumaan! VIELÄ VARMISTUKSEKSI : EI TARVITSE OLLA ITSE VALMISTUNUT TULLAKSEEN MUKAAN... =)

Nähdään Royalissa!
- F/X possé