Eho Perheleipurit, mansikkahillolla
Kansi vaikeasti irroitettava. Kermavaahtoa sopiva määrä ja maultaan ja koostumukseltaan vaahto on hyvää. Hillo hillomaista ja hyvää. Taikina maistuu oikealta pullalta. Kannen päällä raesokeria, ei tomusokeria, siitä yksi tähti pois.
4/5
Vaasan Laskiaispulla, hillo
Eipä paljon sanottavaa. Kermavaahto öklömakeaa ja paksua kuin voi. Hillo mautonta ja marmeladimaista. Taikina kuivaa. Säälistä yksi tähti.
1/5
Fazerin Laskiaispulla, hillo
Aina ennen ollut valmispullien ykkönen, vaan ei enää. Kermavaahdon määrä tuskin puoletkaan siitä mitä edellisinä vuosina on ollut. Lieneekö säästökuuri iskenyt. Hillo maukasta, taikina sopivan kosteaa. Tomusokeri plussaa. Kermavaahdon määrä rokottaa kaksi tähteä pois.
3/5
Lisää tulee kunhan testailen.
Prisman leipomon laskiaispulla
Vadelmahillolla, nam. Kerma on oikeaa tuoretta kunnon kermavaahtoa. Niin hyvää ettei sanotuksi saa.
5/5
Järvenpään Kulmakonditorio, mantelipulla
Hirvein kokemus tähän mennessä. Kerma oli todella syvältä. Semmoista painepurkista suihkutetun makuista ja karmean paksua, öklömakeaa.
0/5