Spacehouse with Dj Rx 23.10.2010 @ Kotka

11 posts, 1 page, 3,084 views

Spacehouse

Posts: 174

#1 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
Spacehouse with Dj Rx
@Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka

Spacehouse aktivoituu näin syksyn pimeyden myötä ja tarjoaa ”kaamoksen” kourissa kamppailevalle reivikansalle oivan tilaisuuden tulla tanssimaan energisen konemusiikin tahtiin. Lauantaina 23. lokakuuta valloitamme jälleen yhden uuden paikkakunnan biletilan. Motelli ja ravintola Route 66 Mussalon teollisuusalueella Kotkassa on tunnettu hyvästä ruuastaan, sekä miljööstään joka tuo mieleen Svengijengi-62 elokuvan jenkkihampurilaisbaarit, mutta tänä iltana Elviksen haamu ajetaan ulos ja paikka muuttuu täysveriseksi klubitilaksi.

Spacehousella on kunnia tuoda vierailulle pitkästä aikaa suomalaisen hard dance-skenen tuhat-toimi-mies, FINRG- kollektiivin pääjehu, arvostettu tuottaja, taidokas dj, sekä äänisuunnittelija Dj Rx. Uran alkupään Saksa/energy/hard trance-tunnelmista on kuljettu pitkä matka freeformin kautta Dj Rx:in nykysoundiin, joka edelleen on kompromissitonta, teknistä, vihaista ja ennen kaikkea tanssittavaa. Nyttemmin Dj Rx.n ilmaisuun on tullut myös rumpubasso-sävyjä.

Elektronista psykedeliaa tarjoilee uusi, nouseva kysy LaiZga, joka edellisen kerran tanssitti ihmisiä Outo Maa- tapahtumassa heinäkuussa. Hänen chemical trancea, teknistä varmuutta ja nuoruuden intoa yhdistelevää settiä ei kannata jättää väliin.

Deckien ääressä menoa pitää yllä myös Spacehousen vakiogoonit.

Tervetuloa!


Dj Rx [FINRG]

pikkuflaba.jpg


LaiZga [new talent]

Yediah [FINRG Hybridize, Spacehouse]

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/yediah.jpg/full[/IMG]
Dj Yediah a.k.a Niko Forsell on soittanut levyjä aktiivisesti vuodesta 2005 lähtien. Hänen juurensa ovat äärimetallissa, joten myös elektronisen musiikin puolella hän suosii soittaessaan rankempia soundeja. Yediahin hard dance-rytmit yhdistettynä aggressiiviseen ja tekniseen soittamiseen, sekä karismaattiseen lavaesiintymiseen eivät anna armoa tanssilattialla. Vaikka hän on vielä uusi kasvo alallaan, on hänet nähty jo vaikuttamassa mm. Proteuksen ja Sasha F:n kanssa. Dj Yediah kuuluu uunituoreeseen FINRG Hybridize-kollektiiviin. jossa vaikuttavat Suomen hard dance-skenen nuoret kyvyt. FINRG-soundia kuullaan myös joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona Digitally Imported-nettiradion hard dance-kanavalla Yediahin vakioslotissa. Tulevaisuus tälle nuorelle miehelle näyttää hyvin valoisalta

Dj Street [Spacehouse]

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/dj%20street.jpg/full[/IMG]

Monelle paikalliselle bilettäjälle Dj Street, eli Markku Saikkonen on varmasti tuttu Kotkan Seurahuoneelta, jossa hän on jo vuodesta 2005 tarjonnut ihmisille maistiaisia myös klubimusiikin saralta ja täten ohjannut uutta, verestä reivaaja-ainesta klubikulttuurin pariin. Itse levyjen pyörittämisen mies aloitti vuonna 2004.

Dj Streetin edellinen suuri rakkaus oli Euroopan rave-areenoiden suosikkisoundi, hardstyle, josta tyyli on suuntautunut kohti italialaista, nostattavaa hard trancea ja rokkaavaa electro-housea. Dj Street on The Ultimate Sound-klubin perustajajäsen ja on nyt yksi kuudesta Spacehouse-klubin pyörittäjästä. Jos energiaa voisi mitata aidolla innokkuudella musiikkiin, tapahtuisi keikoilla kummia ja niin varmasti tapahtuukin. Tänä iltana Dj Street soittaa italailaisen hard trance-soundin parhaita raitoja.


Individual [Spacehouse] 2 hour warm up set

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/indidj.jpg/full[/IMG]

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimeen eksyi Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan.

Nelisen vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja nyt on keikkaa takana Kotkan lisäksi myös Helsingissä, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Etelä-Savossa.. Tänä iltana Individual soittaa lämmittelysetin, jossa liikutaan tech-housen, progen ja teknon maailmassa.


Huom!
Suomen Keikkabussivuokraus Oy kuljettaa ihmisiä Kotkansaaren ja Mussalon välillä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Kuljetus on maksuton!


Aikataulu
00:00-01:30 Dj Rx
23:00-00:00 Dj Street
22:00 -23:00 Yediah
21:00-22:00 LaiZga
19:00-21:00 Individual

Paikka: Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka
Ajankohta: Lauantai 23.10.2010
Liput: 5 euroa sis. narikan
Ikäraja: K-18
Valotaide: Silto Lights
Yhteistyössä: Pixtime, Suomen Keikkabussivuokraus Oy

--
Spacehouse

Caro²

Posts: 5,301

#2 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
No kappas vaan :) tää onkin pitkästä aikaa positiivinen käänne tän kaupungin bileympyröissä :)

Route näyttää hyvältä, maistuu hyvältä ja ennenkaikkea on lähellä :) Parkkitilaa riittää ja bussukat kulkee :)

Ainoa harmillinen asia on, että yllättäen allekirjoittanut on aivan jossain muualla, mutta jospa tuo Dani-peikko vaikka taltiois vähän mestaa :)
Spacehouse

Posts: 174

#4 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
Bilekansaa Kotkansaaren ja Mussalon välillä kyyditsee Suomen Keikkabussivuokraus Oy

SUOMEN KEIKKABUSSIVUOKRAUS OY

Meiltä Suomen edullisimmat,nopeimmat ja varmimmat vuokraukset!
Etsitkö kenties yhtyeellesi, polttariporukalle tai kenties firmallesi 1+8 paikkaista bussia, jossa on varmasti mukava ja rempseä tunnelma? Tässä on etsimäsi ja meiltä saat sen edullisimpaan hintaan! Meillä asiakaspalvelu ja asiakkaan/asiakkaiden viihtyminen on tärkeää, siksi panostamme auton siisteyteen, kunnossa pitoon, tarjoiluun ja moneen muuhun, jotta matka taittuu mukavasti.

Vuokraamme erilaisiin käyttötarkoituksiin ilman kuljettajaa tai myös kuljettajan kanssa luxus keikkabusseja. Bussit ovat runsaasti varusteltuja, hyväkuntoisia, huollettuja ja siistejä. Kaikissa busseissa on tilavan matkustamon lisäksi todella iso tavaratila. Bussissa on myös tarvittaessa nukkumapaikat 6-8 henkilölle. Suomen keikkabussivuokrauksen vuokrattavat keikkabussit soveltuvat moneen tarkoitukseen ja monenlaisille matkoille. Valikoimassamme on 1 + 8 paikkaisia keikkabusseja peruskäyttöön sekä VIP-bussi -edustusauto, jota ette tavallisesta autovuokraamosta löydä.

Nyt voitte toteuttaa yrityksenne erikoismatkatkin tyylikkäästi ja miellyttävästi. Keikkabussiemme suunnittelussa on panostettu erityisesti matkustusmukavuuteen. Lämmitys on tehokas kovillakin pakkasilla, ilmastointi taas mukava kesähelteellä. Kauttaaltaan verhoillut, seisomakorkeat sisätilat, mukavat istuimet, kolme pöytää, tummennetut ikkunat, TV, DVD, navigaattori, jääkaappi ja cd-soitin tekevät pitkästäkin matkasta viihtyisän. Keikkabussiemme tavaratilat ovat tilavat, jotta koko seurueen matkatavarat ja vaikkapa sukset mahtuvat mukaan. Tilaa on 8 matkustajalle ja kuljettajalle. Kaikkien keikkabussien ajamiseen riittää C-ajokortti. Palveluumme kuuluu luonnollisesti aina perehdyttäminen auton käyttölaitteisiin ja ajo-ominaisuuksiin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!!

Yhteystiedot:
Suomen keikkabussivuokraus Oy
Turku - Tampere - Jyväskylä - Oulu
P. 040-4778271
[email protected]

--
Spacehouse

LD

Posts: 31

#7 • • LD
Oli aika jeesh,
Dj Rx:n aikana oli voluumet kyllä aika korkealla.
Bssot meni viimisen 30min aika totaalisesti yli.

Muuten pirun hyvää ryskettä!
Max_

Posts: 236

#8 • • Max_ Spacehouse
Aiiiivan mahtava meno! kiitos kaikille! ihmisiä saatiin paikalle aika hyvin *jiihaa*
_Dj_Street_

Posts: 1,506

#9 • • Edited _Dj_Street_ Spacehouse Resident
Huh, johan oli kokemus...

Pakkoa sanoa et kiitos porukalle jotka olitte eksyn paikan päälle niin ilman teit ei olis bileet olleet noin onnistuneet ja varma voitte olla et jatkoa seuraa mutta milloin onkin sitten aivan eri asia :)

Kiitos kanssa porukalle joka oli kasaamassa/purkaamassa tapahtumaa ja muutenkin auttamassa koska kanssa ilman teit ei olis porukka päässy bilettää ja saannut noin onnistuneita bileit aikaiseks eli kokonaisuus toimi todella hyvin, ISO KIITOS!

Sitten omaan settiin, pakko ensiksi sanoa että anteeksi, pari pientä teknistä virhettä pääsi alussa käymään sillai aika pahast mutta loppu settiä oli ilo soitella kun sai touchin takas parin vaihdon jälkee :)

Individual veti hemmetin kovan house setin kuten aina, ei miestä ehkä pidetä turhaan yhtenä parhaimmista kotkalaisista house deejiistä :)

LaiZga jatkoikin siintä sitten hemmetin hyvällä psy setillään ja huh, olin hemmetin otettu ja mikä teknisyys nuorella soittajalla, miksaaminen tuntuu olevan hänellä veressä kun ei mokailuja kuulun yhtää eli todella lupaava uusi nuori kyky *aplodit*

Kolmanneksi sitten soitti niko aika räväkkää suomi polkkaa ja mies ei ikin ole pettän kun on dekkien takan! :)

Vihdoin ja viimein minun jälkeeni nous lavalla the MAN, Dj Rx! Mieshän on pelkkää rautaa, huh, sitä settiä oli ilokuunnella kun mies pistää parastaan, bilettää ja nauttii soittamisesta oikein kunnolla, todella hieno setti ja rautainen kokemus puhuu taustalla! Kiitos kun pääsit soittamaan, oli ilo seurata työskentelyäsi siellä Route 66:n lavalla :)

Kiitos kanssa Silto Lights:lle kun loihti tapahtumaan niinkin näyttävän valaistuksen!

Kiitämme ja toivomme näkevämme teidät jatkossa kanssa siellä bilettääs :)
Sampson

Posts: 634

#10 • • Sampson Bujashaka

Replying to Spacehouse with Dj Rx 23.10.2010 @ Kotka:

Huh, johan oli kokemus...
Individual veti hemmetin kovan house setin kuten aina, ei miestä ehkä pidetä turhaan yhtenä parhaimmista kotkalaisista house deejiistä :)



Woot? :D

Noh anyways, kiitos Spacehouselle jälleen uurastuksesta minkä tekevät. He selkeästi pitävät konemusalippua ylhäällä täällä Kotkassa, sielu ja sydän paikallaan.

Meiksille parasta antia musiikillisesti oli ehdottomasti Indin teknokattaus sekä Rx:n loppujunkkailut.

Route 66:nen on tosiaan aikamoinen ilmestys Kotkan yöelämään. Pakko olla jollain mafiarahoilla rakennettu mesta. Eihän siinä oo mitään järkee. En voi edes kuvitella mitä ton mestan rakentaminen on maksanu. Tietysti jos käyttää miljoonia paikkaan ni ois ihan kiva, että ravintolasta löytyis narikkakin :D Jos tonne tulee enemmin jengiä sisään esim. talvesaikaan ni ne on aika kusessa ilman sitä.

Hienoa oli nähdä, että jengiä eksyi paikalle ihan mukavasti. Toivotaan että trendi jatkuu tulevissa tapahtumissa.

Big Up, Spacehouse!

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka

Individual

Posts: 10,942

#11 • • Edited Individual HYPNO!
Mjoo, no en koe olevani mikään varsinainen housen soittaja. Tuollainen tribal tech-house nyt on alkanut viime aikoina maistumaan vaan aika lailla, mutta kyllä seteissä vielä se tekno on määräävä tekijä kaikissa muodoissaan. Koitan saada naputeltua biisilistaa tässä jossain vaiheessa. Mutta kiva kuulla, että keitos maistui ihmisille.

Tuo narikkahomma oli yllätys kyllä ja siihen tullaan kiinnittämään huomiota jos ja kun jatkoa tulee. Kiitos omasta puolestanikin vielä kaikille teille ketkä paikalle tulitte, sekä tietty työryhmälle, Samille (once again!!), Suomen Keikkabussivuokraus Oy:lle (big up!) ja muille, ketkä mahdollistitte tapahtuman synnyn.

<3

Tero

ps. totta se Route 66 näyttää hassulta, kun miettii miten tässä kylässä yleensä ravintoloihin panostetaan (tai sitten ei). *pepsodent*