Spacehouse with Dj Rx

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka  
hard, house, psy

Dj Rx, LaiZga, Yediah, Dj Street, Individual

Spacehouse with Dj Rx
@Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka

Spacehouse aktivoituu näin syksyn pimeyden myötä ja tarjoaa ”kaamoksen” kourissa kamppailevalle reivikansalle oivan tilaisuuden tulla tanssimaan energisen konemusiikin tahtiin. Lauantaina 23. lokakuuta valloitamme jälleen yhden uuden paikkakunnan biletilan. Motelli ja ravintola Route 66 Mussalon teollisuusalueella Kotkassa on tunnettu hyvästä ruuastaan, sekä miljööstään joka tuo mieleen Svengijengi-62 elokuvan jenkkihampurilaisbaarit, mutta tänä iltana Elviksen haamu ajetaan ulos ja paikka muuttuu täysveriseksi klubitilaksi.

Spacehousella on kunnia tuoda vierailulle pitkästä aikaa suomalaisen hard dance-skenen tuhat-toimi-mies, FINRG- kollektiivin pääjehu, arvostettu tuottaja, taidokas dj, sekä äänisuunnittelija Dj Rx. Uran alkupään Saksa/energy/hard trance-tunnelmista on kuljettu pitkä matka freeformin kautta Dj Rx:in nykysoundiin, joka edelleen on kompromissitonta, teknistä, vihaista ja ennen kaikkea tanssittavaa. Nyttemmin Dj Rx.n ilmaisuun on tullut myös rumpubasso-sävyjä.

Elektronista psykedeliaa tarjoilee uusi, nouseva kysy LaiZga, joka edellisen kerran tanssitti ihmisiä Outo Maa- tapahtumassa heinäkuussa. Hänen chemical trancea, teknistä varmuutta ja nuoruuden intoa yhdistelevää settiä ei kannata jättää väliin.

Deckien ääressä menoa pitää yllä myös Spacehousen vakiogoonit.

Tervetuloa!


Dj Rx [FINRG]

pikkuflaba.jpg


LaiZga [new talent]

Yediah [FINRG Hybridize, Spacehouse]

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/The%20End%20Of%20Trilogy/yediah.jpg/full[/IMG]
Dj Yediah a.k.a Niko Forsell on soittanut levyjä aktiivisesti vuodesta 2005 lähtien. Hänen juurensa ovat äärimetallissa, joten myös elektronisen musiikin puolella hän suosii soittaessaan rankempia soundeja. Yediahin hard dance-rytmit yhdistettynä aggressiiviseen ja tekniseen soittamiseen, sekä karismaattiseen lavaesiintymiseen eivät anna armoa tanssilattialla. Vaikka hän on vielä uusi kasvo alallaan, on hänet nähty jo vaikuttamassa mm. Proteuksen ja Sasha F:n kanssa. Dj Yediah kuuluu uunituoreeseen FINRG Hybridize-kollektiiviin. jossa vaikuttavat Suomen hard dance-skenen nuoret kyvyt. FINRG-soundia kuullaan myös joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona Digitally Imported-nettiradion hard dance-kanavalla Yediahin vakioslotissa. Tulevaisuus tälle nuorelle miehelle näyttää hyvin valoisalta

Dj Street [Spacehouse]

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/dj%20street.jpg/full[/IMG]

Monelle paikalliselle bilettäjälle Dj Street, eli Markku Saikkonen on varmasti tuttu Kotkan Seurahuoneelta, jossa hän on jo vuodesta 2005 tarjonnut ihmisille maistiaisia myös klubimusiikin saralta ja täten ohjannut uutta, verestä reivaaja-ainesta klubikulttuurin pariin. Itse levyjen pyörittämisen mies aloitti vuonna 2004.

Dj Streetin edellinen suuri rakkaus oli Euroopan rave-areenoiden suosikkisoundi, hardstyle, josta tyyli on suuntautunut kohti italialaista, nostattavaa hard trancea ja rokkaavaa electro-housea. Dj Street on The Ultimate Sound-klubin perustajajäsen ja on nyt yksi kuudesta Spacehouse-klubin pyörittäjästä. Jos energiaa voisi mitata aidolla innokkuudella musiikkiin, tapahtuisi keikoilla kummia ja niin varmasti tapahtuukin. Tänä iltana Dj Street soittaa italailaisen hard trance-soundin parhaita raitoja.


Individual [Spacehouse] 2 hour warm up set

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/indidj.jpg/full[/IMG]

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimeen eksyi Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan.

Nelisen vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja nyt on keikkaa takana Kotkan lisäksi myös Helsingissä, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Etelä-Savossa.. Tänä iltana Individual soittaa lämmittelysetin, jossa liikutaan tech-housen, progen ja teknon maailmassa.


Huom!
Suomen Keikkabussivuokraus Oy kuljettaa ihmisiä Kotkansaaren ja Mussalon välillä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Kuljetus on maksuton!


Aikataulu
00:00-01:30 Dj Rx
23:00-00:00 Dj Street
22:00 -23:00 Yediah
21:00-22:00 LaiZga
19:00-21:00 Individual

Paikka: Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka
Ajankohta: Lauantai 23.10.2010
Liput: 5 euroa sis. narikan
Ikäraja: K-18
Valotaide: Silto Lights
Yhteistyössä: Pixtime, Suomen Keikkabussivuokraus Oy