phonour@blaze 7.4.

5 posts, 1 page, 879 views

Avatar
#1 • • willer Guest
Oolrait. Oli erikoisen mukavat kemut tällä kertaa. Porukkaakin oli mukavasti, vaikka ihmeen myöhään sitä paikalle saapui. Jossain oli varmaan pirun hyvät etkot :) Phonourin omilta pojilta mukavat setit, Liu meni vähän ohi, mutta juho oli taas tulessa ja soitti täyttä teknoa. Jorin setistä pidin kovasti, loistavaa soundia tuli, paitsi jossain vaiheessa meinasi mennä progeksi. Kukas muuten oli vj? ;) Ihanan pornot visuaalit. Mutta kokonaisuudessaan jees meininki, ja tytöt tykkäsi jaken tukasta. Terveisiä muuten sille tytölle joka kyseli minua, kyllä, olen ville.
Avatar
#2 • • spce Guest
oli kyl huippua, vaikka musaosasto olikin välillä sieltä sieluttomammasta
päästä phonouria. :) kiitos mestoille saapuneille. ja juho vois muuten
tunkea sen mikkinsä... tai avata oman stand-up-komedia-illan.
Avatar
#3 • • Cimi^ Guest
Juhon mikkihän oli loistava :) Juu oli muutenkin mainiot bileet ja menevää musaa. Liun setistä kuulin puolisen tuntia. Ihan hyvää jazzia. Juho soittelikin sit vähä happomaisempaa housee *rok*. Jorin settiä tuli reipas puoli tuntia tanssittua kunnes duuniaamu alko painaan niskaan, mutta hyvältä kuulosti.
Avatar
#4 • • Edited deearkoo Guest
Kerrassaan loistavat kemut. Kyllä Phonour näytti kyntensä jälleen kerran. :)

Porukkaa oli mestoilla yllättävän hyvin torstai-illaksi. Paikoitellen tanssilattialla oli suorastaan tungosta. Musasta sen verran, että kaikki artistit olivat jälleen kerran loistoluokkaa. Liun alkuillan sielukas house-setti toimi hyvänä pohjustuksena Juhon teknompaan ralliin mutta illan kruunasi Jorin setti.

Ei muuta kuin kiitokset Phonourille onnistuneesta illasta ja kavereille hyvästä seurasta. Ensi kuun illassa viimeistään törmäillään.

PS. Juho se mikki piiloon ;) terkkuja neniksestä

Kuvia tapahtumasta lisätty Blazen sivuille » http://www.blaze2b.com
Avatar
#5 • • happosepi Guest
Oli mukava ilta. Tuntuu vain kyllä että ihmiset tulevat nykyään tosi myöhään paikalle. Ennen klo 23:a ja vielä vähän sen jälkeenkin oli vain kourallinen porukkaa, mutta sitten rupesi pukkaamaan väkeä oikein kunnolla, ja bileethän siitä syntyi.

Olin oikeastaan yllättynyt, kuinka teknoa soundia tuli suurin osa illasta, mutta meikäläisellehän se varsin passaa. Hulkkonenkin veteli ajoittain sen verran tiukkaa settiä että oli pakko lähteä vähän jalkaakin nostamaan. Jopa acidia tuli usemman biisin verran, loistavaa.

Kännikin pysyi melko hyvin kurissa, vaikka lompakosta kadonnut rahamäärä kertoi toista. Ehkä sitä vaan alkaa olla niin konkari nykyään.

Ja ne spiikit - kyllähän se toimii kun välillä vähän hehkutellaan meininkiä ja herätellään jengiä, Juholtahan tämä supliikkimiehenä sujuu. Menihän se kyllä vähän standup-show:n puolelle tällä kertaa, mutta ei tuo nyt OIKEASTI voinut ketään häiritä :)

Kiitti Phonourille taas kerran, ehkä tässä tosiaan oli ne kevään parhaat bileet.