Flow04

41 posts, 3 pages, 5,792 views

Avatar
#21 • • Nudie Guest
Helposti tämän vuosikymmenen toistaiseksi paras festari takana. Huh huh, mitä meininkiä loistavissa puitteissa ja rennossa tunnelmassa. Flow04 oli kaikkea sitä, mistä Koneistot sun muut vain uneksivat.

Lisää näitä.

Iso käsi järjestäjäporukalle.
Avatar
#22 • • miikkah Guest

Helposti tämän vuosikymmenen toistaiseksi paras festari takana. Huh huh, mitä meininkiä loistavissa puitteissa ja rennossa tunnelmassa. Flow04 oli kaikkea sitä, mistä Koneistot sun muut vain uneksivat.



nooh.. ei suotta dissata isoa K:ta. eikös ne pari ekaa ainakin olleet festareita ihan sieltä parhaasta päästä. eihän flowssa ollut edes isoa nurtsia ja uima-altaita ja..

sinällään ihan käsittämätöntä muuten, miten noin "sekailaisella" lineupilla saadaan porukkaa paikalle. no, trance/polkka -porukka pysytteli aika totaalisesti poissa, kun oli "hiphoppia, nenänkaivuuhousea ja jotain vanhoja ***** lurittelee jatsia" :D sen sijaan muu porukka ei ollut jättänyt tulematta sen nojalla, että "oman musan" lisäksi on sitten jotain muutakin.

heitetään nyt vielä yksi negatiivinenkin kommentti. moni kaveri luuli, että kun lineupissa (esim webissä) lukee pelkkä "jazzanova", että kyseessä olisi tosiaan live.. paikalla sitten selviää, että näin ei olekaan. rehellinen tapa ilmoittaa olisi ehkä ollut "DJ Alex (Jazzanova)"..
Avatar
#23 • • Newhouse Guest

heitetään nyt vielä yksi negatiivinenkin kommentti. moni kaveri luuli, että kun lineupissa (esim webissä) lukee pelkkä "jazzanova", että kyseessä olisi tosiaan live.. paikalla sitten selviää, että näin ei olekaan. rehellinen tapa ilmoittaa olisi ehkä ollut "DJ Alex (Jazzanova)"..


Eikös siinä ohjelmavihkosessa (ja webissäkin) asia oltu selitetty nimenomaan niin, että "Jazzanova - DJ set by Alexander Barck (GER)"?
Avatar
#24 • • Newhouse Guest
Huh... rankka mutta hieno viikonloppu takana. Parit kommentit bändeistä ja DJ:stä...

Five Corners Quintet - Mielettömän kova keikka! Oman tuotannon biisit ovat niin hienoja, ettei ole epäilystäkään tuleeko niistä tulevaisuuden jazzklassikoita (tai ovatko ne niitä jo nyt). Teppo Mäkynen on paras suomalainen rumpali mitä on tullut ikinä nähtyä ja kuultua. Ihan kone!

Marlena Shaw - Ääni ja lavakarsima edelleen kunnossa. Hieno, ammattitaitoinen ja viihdyttävä show ja vanhan koulun tarinankerrontaa biisien ja pitkien välispiikkien muodossa.

Nu Spirit Helsinki - Alun tekniikkavaikeuksien ja aavistuksen verran uinuvan fiiliksen jälkeen homma lähti paremmin käyntiin ja parani koko matkan loppuun asti. Keikan energiataso nousi korkeammalle vasta parin-kolmen viimeisen biisin aikana. Laadukas setti mutta ei ehkä ihan kohdannut korkeita odotuksia eikä tuntunut ihan niin kovalta kuin FCQ. Voi olla, että keikka olisi tuntunut vielä paremmalta mikäli ei olisi jo edellisenä päivänä kokenut FCQ:n supersettiä :).

Ty - Tiukkaa partymeininkiä ja yleisönhuudatusta. Lämpötila alkoi hipoa jo sietämättömiä lukemia tämän keikan aikana.

Nicola Conte - Tuli kuultua kohtalaisen vähän, mutta sen verran mitä osui korviin niin miellytti erittäin paljon.

Norman Jay - Alussa kovaa soul/disco settiä ilman isompia hittejä ja lopussa (ei ihan niin hyvää) hittihousekimaraa. Hiukan erikoinen kahtiajako, mutta kaikin puolin hieno setti.

Seiji - Suurin osa setistä meni kaljajonoissa ja pikkusaleja kierrellessä, mutta se mitä ehdin kuulla oli hemmetin hyvän kuuloista broken rullausta. MC:kin osasi hommansa paremmin kuin hyvin... eli täydensi juttua sopivasti eikä yrittänyt huutaa kilpaa musan kanssa.

Alex Barck - Mulle henkilökohtaisesti FCQ:n ohella ehdoton huippuhetki Flowssa! Ne eivät ole mitään turhia juttuja, joissa kehutaan Alexia yhdeksi maailman parhaaksi DJ:ksi (selector) tällä hetkellä. Missy Elliotista Lil' Louisin kautta jazz/broken fiiliksiin ja takaisin *niin hillittömän sujuvasti ja soljuvasti* ettei mitään järkeä. Hieno oppitunti kaikille levyjä soittaville. Festarin ainoa DJ-setti, joka tuli kuultua kokonaan.

Redroom/Made in Detroit - Lämpötila 50 C ja tungosta kuin ruuhkabussissa. Tähän huoneeseen tutustuminen jäi muutamaan pikavierailuun, mutta hyvältä kuulosti joka kerta ja soundi oli kohdallaan.


Kaiken kaikkiaan paras tapahtuma missä olen ikinä ollut! En keksi kerta kaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Ohjelmisto oli loistava ja järjestelyt sujuivat täysin moitteettomasti (ei mitään sählinkiä ovella, narikassa eikä missään muuallakaan). Tekniikka oli joka salissa kunnossa ja bassoa/volumea oli sopivasti. Baareissa ja vessoissa oli jonkin verran jonoja, mutta niin siinä yleensä käy kun paikalla on ton verran ihmisiä :) Jonoista huolimatta kaljaa sai aina kohtalaisen nopeasti ja myyjät olivat ystävällisiä ja palveluhenkisiä. Lauantain levykirppis oli myös hieno ja leppoisa tapahtuma. Lifesaver-porukan musat sopivat päivän henkeen loistavasti!

Kymmenen pistettä ja iso kiitos ja kumarrus järjestäjille! Ensi vuonna toivottavasti uudestaan! Jazz is the teacher...
Avatar
#25 • • miikkah Guest

heitetään nyt vielä yksi negatiivinenkin kommentti. moni kaveri luuli, että kun lineupissa (esim webissä) lukee pelkkä "jazzanova", että kyseessä olisi tosiaan live.. paikalla sitten selviää, että näin ei olekaan. rehellinen tapa ilmoittaa olisi ehkä ollut "DJ Alex (Jazzanova)"..


Eikös siinä ohjelmavihkosessa (ja webissäkin) asia oltu selitetty nimenomaan niin, että "Jazzanova - DJ set by Alexander Barck (GER)"?




Lauantai. 21. elokuuta 2004. 20-04.

Ty live (UK)
Jazzanova (GER)
Seiji (Bugz in the Attic) with MC MG (UK)
Nuspirit Helsinki live featuring Teddy Rok and Guests
Jori Hulkkonen vs. Nuspirit Helsinki DJs (Lil' Tony & Ender): Made in Detroit
Ricky Tick Records presents: DJ Go-Go Antti with August Ekström (Stockholm, Via Brazil), Dalindeo live and special guest Nicola Conte
Visuals by Amfibio

(http://www.flowfestival.com/program_fi.php ja sama myös http://www.platinum.ac/phpbb/viewtopic.php?t=14985 eli ainakin omasta näkökulmastani kaikissa niissä 'virallisimmissa' web-tiedotteissa)
Avatar
#26 • • kytkönen Guest
alunperin stelttiin poustattu:
--


Five Corners Quintet
Taisi olla Koivistoinen nyt vieraana. Kerran ainoastaan nähnyt bändin aikaisemmin (Umolla) ja vähintäänkin yhtä hyvä setti, vaikkakin totta puhuen diggailin Severi Pyysalon vibrafonifiilistelystä enemmän, harmi ettei hetsu päässyt paikalle. Ihan kipeen kiinnostava bändi ja toivotaan että tulee lisää mainioita 10" ja hyviä keikkoja (ei kuitenkaan liian usein). on ilo kuitenkin nähdä kundit joilla on paloa tohon touhuun tai jotain... ihan perkeleen hyvä.

Suomiräppi
Argh, sama juttu kuin UMF:ssä, eli saundi ei mielestäni antanut oikeuksia livelle. Meno oli kuitenkin hyvä vaikka lyriikat välillä olivat vain kaiuttimista blastaavaa rytmikästä muminaa.

Marlena Shaw
Näin vain noin puolet showsta ja ihan pääsalin takaosasta. Screeneiltä näki meiningin ihan hyvin, mutta kaikkien hehkuttama lavakarisma jäi kuitenkin kokematta. Hyvää menoa kuitenkin ja ilmeisen legendaarinen mamma.

Norman Jay
Hyvä DJ, hyvä setti, mut mun mielestä väärään aikaan. Mies ei soita tarpeeks tiukkaa settiä illan viimeiseksi artistiksi. Mut oli kiva kuunnella, mut siihen aikaan olis joku tiukka jazzi/liquid dnb/brokenbeat maistunut enemmän

Nicola Conte
Pari timmiä biisiä, mutta DJ'n on todella vaikea saada intensiteettia miksaamatta vähän enemmän, varsinkin jos 'lämppärinä' on ollut livebändi... En viihtynyt tanssilattialla, mutta taustamusana meni todella hyvin ja timmiä settiä oli kyllä. Olisin toivonut vähän nopeampaa vaihtoa ja jotain kikkailua, jotta Nicola olisi voinut kilpailla livesettien kanssa.

Nuspirit Helsinki
Ihan perkeleen hyvä. Mulla kävi just toisinpäin kuin Mekaanikolla; en digannut alkusetin biiteistä niin paljoa, mutta kun vokalisti astui lavalle.. huhhuh. Orson ja sit se vika biisi oli kyl melkeen elämää suurempi kokemus. Välillä joutu palaamaan maan pinnalle kun joku taas törmäs muhun... Ihmettelin liven aikana miten joku ihminen voi kävellä siitä ohi 3-4 kertaa 20min sisään. Mutta aivan perkeleen hyvä oli ja jätkillä näytti olevan hauskaa soittaa.

Ty
Huhhuh, iiihan kipeen hyvä. Välispiikit oli ehkä vähän hörhöjä välillä mut joka tapauksessa... ne ghettobootyt laulo just sopivan rososesti ja bändi oli hyvä. Ehkä jotain tuplauksia biitteihin samplerista olis voinu olla kiva juttu vähän läskiintämään saundia mut joka tapauksessa loistava. Parissa kohtaa ihan kipeitä nostatuksia, varsinki sen vähän isobootyisemman mamman soolo siinä oli ihan vitun kova. "this is hiphop".

Seiji + MC MG
Alkuun tuli vähän tavallisempaa brokenbeattia, mutta lopussa tuli aika rouhevia bassolinjoja jo. Mun makuun ois voinu viel kyl pistää vähän rankempaa settiä, mutta ihan hyvä, considering the circumstances.

Jazzanova DJ-set
Olikse nyt se Alex vai kuka... Oon nähnyt Jazzanovan erinäisten henkilöiden DJ-settejä nyt 4 kertaa ja tämä oli kyl paras niistä. Saundi kuitenkin ei ollut ihan mun makuun tanssilattialla, alussa tuli kipeen hyvää soul/disco/brokenbeat hybridimenoa, mutta sitten nämä ultrahienostuneet teknoträkit jotenki vähän jätti kylmäksi. En kuunnellut settiä ihan loppuun..

Made in Detroit: Hulkkonen, Lil Tony ja Ender
Tosi rapeita biittejä ja viihdyin tosi hyvin! Todella hyvä jes, muutama spirituaalisen diippi kohtakin tuli kun retrosynat laulo.

..

Eli livet sai mut syttymään eniten. Ehkä toi drum'n'bass dj settien intensiivisyys on nostanut mun toleranssin vähemmän intensiivisiä dj-settejä vastaan .. mut future is live.

tota ... kokonaisuutena menee varmaan mun top5 tapahtumiin, varmaan itseasiassa top3 tapahtumiin EVER. Just juteltiin bluezin kanssa et eilinen oli PARAS lineup EVER missään bileissä missä olen ollut.

MAXIMUM RESPECT järjestäjille. MAXIMUM BOOST epulle, joka oli saanut saundin toimimaan NIIN HYVIN! en KOSKAAN oo kuullu noin hyvää saundia tollasessa tilassa. (pääsali)

KAIKKI toimi hyvin. Baareissa nyt oli ruuhkaa mut so not. Naiset olivat kauniita ja juomatkin ihan ok hintaisia. HARMILLISTA, ettei siinä ulkona voinut soittaa jotain musaa vähän kovemmalla, esim regeee alkuillasta ois voinu futaa kivasti siinä redbull teltta-alueella. mut toisaalta oli kivaa et siinä pysty rauhottumaan ja huilimaan.

En keksi kauheesti mitään parannettavaa. Ois pitäny testata ne safkat 2. päivänä... Ainiin, yks asia mikä ois saanut mun menoa viel paremmaks olis ollut soittaa tosiaan jotain pikkasen rankempaa molempien iltojen lopussa. varsinkin perjantaina olis joku 45-60min setti vähän ruffimpaa 2steppiä tai liquid funk dnb:tä natsannut paremmin kuin loungemainen touhu pääsalissa.

aaaaaaaaanyhow, tää kesä on hemmotellut taas musiikillisesti... Flow04 oli todella makea kirsikka kakun päällä.
Avatar
#27 • • Newhouse Guest

Jazzanova (GER)


Kyllä kyllä... Olet oikeassa. Noin asia oli esitetty ohjelmavihon takakannessa ja webbisaitilla. Asiaan sai tosin melko nopeasti tarkennusta, jos klikkasi tuota Jazzanova-tekstiä tai avasi vihkosta oikean sivun esiin ;) Jees, ei kai tästä sitten sen enempää... :D
Avatar
#28 • • Lachesis Guest
Täytyy yhtyä edellisiin postauksiin. Oli niin hyvät kekkerit ettei mitään rajaa. Perjantaina ei päässyt paikalle, mutta lauantai riitti pistämään meikäläisen pähkinöiksi.

Jos jotain parannusta pitää ehdottaa, niin voisi mainita lippupisteen ja sisäänkäynnin, jotka olivat hitusen alimitoitettuja. Jono kasvoi pitkäksi, mutta etenki kuitenkin suhteellisen jouhevasti. Ehkä toinen sisäänkäynti/henkkarientarkistuspiste siihen viereen olisi auttanut sujuvoittamaan sisäänpääsyä entisestään.

No mutta kuitenkin. Itse festarit olivat aivan upeat. Tilat oli laitettu hienoiksi, scriinit ja tekniikka toimi ja baareja oli tarpeeksi.

Nuspirit Helsinki aloitti illan osaltani varsin mainiosti, loppupuolen vokaalipitoiset biisit upposivat hyvin.

Ty oli mulle aikaisemmin musiikillisesti tuntematon, mutta osoittautui varsin hyväksi tuttavuudeksi. Biisit eivät olleet sitä ihan tavallista hip hoppia ja kytkiksen mainitsemat ghettobootyt toivat esitykseen vähän lisää särmää. Yleisö ainakin näytti olevan messissä ja päädyinpähän itsekin, yllättävää kyllä, hyppimään sekaan.

Seiji aloitti vähän tylsänlaisesti, joten siirryimme tässä vaiheessa kuuntelemaan Hulkkosen Detroit-iloittelua. Redroom osoittautui illan aikana muutenkin sellaiseksi paikaksi, missä oli takuuvarma hyvämeno(tm) aina kun siellä kävi. Noh, palattuamme takaisin Seijillä oli jo ihan eri meno päällä.

Barck piti tanssilattialla alusta alkaen festareilta poistumiseen saakka. Selektio oli mielenkiintoinen ja toimi ainakin omalla kohdalla erittäin hyvin.

Kaiken kaikkiaan Flow04 oli erittäin positiivinen kokemus. Ensi kesänä taas? :)
Avatar
#29 • • Edited Jneedle Guest
Ei käynyt kateeksi Seijiä ja edellisen illan Norman Jayta, kun aloittivat liven jälkeen soittamaan :D Ei ole varmasti helpoin paikka aloittaa noin huikeiden esitysten jälkeen. Ja kun ihmiset lähtivät vielä järkiään haukkaamaan happea niin tilanne vaikutti tylyltä. Onneksi tämä oli vain silmänlumetta ja pian lattia oli taas täysi.

Tosiaankin, itseltä unohtui mainita hehkutus saundista. Se oli jotain käsittämätöntä. Kaikki soittimet ja vokaalit niin sulassa sovussa keskenään että olin suu auki koko ajan. Hienosti oli miksaaja tilanteen tasalla. Usein torvien ja muiden soittimien kanssa miksaus kusee aika pahasti. Tällä kertaa homma oli täydellisesti hallussa.

Heh, pari kertaa meinas hymyilyttää kun kuuli ympärillä kuiskuttelua että pian alkaa se Jatsanovan live.

Onko kenelläkään mitään tietoa, mitkä ne Alexin pari viimesitä biisiä olivat? Se ennen valoa ja se encore raita? Olin niin lopen uupunut että jorasin viimesillä voimilla ja en enää pystyny keskittyyn mikä soi :D
Avatar
#30 • • Saint Guest
Aivan törkeen kovat bileet! Ihmisillä näytti olevan kivaa ja musa oli ihan mahtavaa kautta linjan.

Kaikki hehkutukset on jo artisteista tullut. Itelle maistu Nuspirit, Ty, Nicola Conte, Marlena Shaw, Jazzanovan jäbä ja Made in Detroit -setti.

Ei muuta kun pistetään sormet ristiin, että sama tapahtuma tulee toistumaan ensikin vuonna.
Avatar
#31 • • andyk Guest
Mitäpä tähän enää muuta lisäämään kuin tämän uutisen:

YleX - Pop-Uutiset
Flow-festari täytti odotukset
23.8.2004, klo 12.41

Viikonloppuna Helsingin VR:n makasiineilla pidetty Flow-festivaali osoittautui menestykseksi. Kaksipäiväinen tapahtuma myytiin loppuun, ja keräsi noin 4 500 kävijää.

Tapahtumaa organisoinut Tuomas Kallio oli tyytyväinen esiintyjäkaartiin, mutta erityisesti Flow'n ajankohtaan ja festariyleisöön.

"Elokuun pimenevä ilta toi hienon tunnelman festivaalille. Palaute on ollut loistavaa, eli pitänee tehdä tapahtuma joskus toisenkin kerran", sanoo Tuomas Kallio

Flow'sta pyritään jatkossa tekemään kansainvälisesti mahdollisimman korkeatasoinen tapahtuma. Kallion mukaan tavoitteena on pystyä kilpailemaan yleisöstä tämän alan muiden eurooppalaisten festivaalien kanssa.

Flow'ssa esiintyi tänä vuonna mm. Marlena Shaw, Nuspirit Helsinki, Jazzanova ja Ty.
Avatar
#32 • • papali Guest
Nicole Conte on vihdoin nähty. Styylikäs homma.


Ilosaarirockin jälkeen Flow on Suomen paras musiikkitapahtuma. Redroom ja Ty taisivat olla ne elämää suuremmat elämykset. Ghettobootyt todellakin sheikkasivat kuin lohet Tenojoessa.

Ja moniltako festareilta voi ruokakojusta ostaa sushia?! hyvää oli.
Ulos olisi ehkä voinut järjestää jotain elämysohjelmaa myös. Mutta hyvä chillaus area se oli sellaisenaankin.
Avatar
#33 • • Samus Aran Guest
Loistavasti sujui lauantaikin!

Parhaita fiiliksiä meikäläiselle tuotti Rhythm Doctorin vajaan tunnin minisetti Song-klubilla, kuten myös Go-Go Antti. Seiji maistui kans todella hyvin, hyvää party-soundia, mut vaikka mc olikin moniin muihin verrattuna ihan ok, niin mun puolesta ois voinut jättää saapumatta, tai ainakin olla reilusti vähemmän äänessä. Imo moni hieno biisi jäi liikaa huudatuksen tai jonkun muun käsittämättömän "I can see you back there.."-läpän alle. No Seiji oli kuitenkin tosi kova, tää ois napsunu Kermassa aika hyvin.

Barck tuntu jälleen olevan loistavassa vireessä, Larry Heard ja Roots laitto homman uomiin heti alusta lähtien. Harmi, et joutu kotiutumaan jo setin alkutaipaleella. TY jäi melkein kokonaan väliin, mut loppusetin spiikkien perusteella kaveri vaikutti kyl erittäin asialliselta hemmolta. NuSpiritin alku menetti teknisten ongelmien myötä paljon (eikä kokoonpanosta tuntunut siihen hätään löytyvän riittävää karismaa pelastamaan tilannetta..), mutta yhtä biisiä ennen laulajan kehiinastumista homma lähti ainakin omasta mielestä toimimaan hyvin. Kommenttien perusteella hyvää loppua en sit enää jäänytkään todistamaan, sillä muuallakin tapahtui paljon kiinnostavaa, eikä bändi muutenkaan ole meikäläisen suosikkeja, paitsi juhlien järjestäjänä ;)

Yhteenvetona imo selkeesti laadukkain ja toimivin tapahtuma Makasiineillä ikinä. Toivottavasti ens vuodeks löytyy Flow05:lle sopivan henkinen paikka. Suuri kiitos järjestävälle porukalle :)

Ps. Oli kyl erittäin asiallista porukkaa paikalla, ja runsain määrin! Ciao hpi!

Pps. Hesarin jutut tapahtumasta oli kyllä turhan ykspuoleisesti painottuneet live-esityksiin, varsinkin kun tietyt DJ-setit tarjosivat vähintäänkin yhtä antoisia hetkiä..noh, ehkä se vielä siitä..
Avatar
#34 • • liltony Guest
Kiitoksia kaikille paikalle saapuneille, sekä meidän huippu fLOW - teamille. Kaikki meni paremmin kuin saattoi odottaa, ilmatkin suosivat edes kerran tämän kesän aikana. esiintyjät olivat todella mielissään yleisöstä, mestasta sekä yleisestä tunnelmasta. Makasiinit toimivat todella hyvin kyseisessä tapahtumassa. kiitos siitä somistajille (jane u know I love u), soundista EASTWAY, Suville iso iso Kiitos, (ilman sua ei ois tullut mitään) ja tottakai Tuomas Kallio (Pääjehu:)), Eppu the Säätäjä, Ydin Marko, Door men, Levykauppiaat jne jne jen. Iso Hyvä tiimi, tulos bueno.

Ensivuoteen, Maybe maybe not:))))
Avatar
#35 • • Paarma Guest
Eipä tässä juuri lisättävää, musiikkilaadullisesti ehdottomasti parhaat bileet omaan makuun makasiineillä so far. Kaljaa sai varsinkin pääsalin baarista varsin kiitettävällä nopeudella ihmismäärän huomioiden. Sisäpihan chillout-area jättiskriinillä toimi helvetin hyvin. Enemmän tai vähemmän tuli tsekattua:

Five Corners Quintet: Sivukorvalla kuunneltuna pätevää tavaraa, tosin sisäpihalta stobe kädessä kuunneltuna eivät kappaleet varmastikaan päässeet täysiin mittoihinsa ;)

Nicola Conte: Hyviä biisejä, tosin tuntui olevan ehkä hieman vaikeahkoa kamaa tanssiyleisölle tuossa vaiheessa.

Marlena Shaw: Muutaman biisin ehdin seurata, teki kyllä vaikutuksen. Karismaa riitti.

Lifesaver DJs: Pojilla tiukka meininki, setit varsin hyvässä kunnossa.

Norman Jay: Paha paikka alottaa tosiaan killeriliven jälkeen, saundi oli kuitenkin maistuvaa, sen muutaman biisin minkä ehdin alusta kuulla.

Ty: Kuulin meininkiä vaan lopusta, mutta yllätti varsin positiivisesti. Pitänee kaivaa levyä kuunneltavaksi..

Seiji: MC ei lämmittänyt ollenkaan joten en jäänyt kovin pitkäksi aikaa kuulolle, selektio muuten varsin mielenkiintoinen.

Nuspirit DJ's vs. Jori: Äijät meloi klasarivirrassa vankalla myötäotteella, perkeleellinen kuumuus toi oman lisävivahteensa touhuun. Helvetin hyviä biisejä täyslaidallinen. UR feat. Yolanda - Your time is up <3

Alex Barck: The man. Tekniikka ja biisivalikoima todella hyvin hanskassa, ei voi kun ihastella. Uudestaan millon vaan :)

Kaikin puolin killeriviikonloppu, paljon tuttuja (hpi, nöyrin kiitos tarjoilusta;) ja paljon pirun laadukasta musiikkia. Mitäpä muuta sitä ihminen tarvitsee... Hatunnosto järjestävälle taholle, toivottavasi jatkoa seuraa.
Avatar
#36 • • Newhouse Guest

Onko kenelläkään mitään tietoa, mitkä ne Alexin pari viimesitä biisiä olivat? Se ennen valoa ja se encore raita?


Tarkoitatko "biisillä ennen valoa" sitä tokavimppaa biisiä, joka tuli illan aikana 2 kertaa? Ekan kerran ehkä noin tuntia ennen loppua + ennen encorea. Rujo broken raita tarttuvalla naisvokaalikertiksellä "lal-lal-lal-lal-lal-lal-lal-laaaaaa!"?

Se on BUGZ IN THE ATTIC - "Booty La La"

Toivottavasti tulee *pian* ulos virallisesti... Can't wait! Iso anthem!
Avatar
#37 • • Minttu Guest
Harmittaa aivan suunnattomasti, että oli sairaana kyseisen viikonlopun, mitään muuta tapahtumaa en ollut niin odottanut, ja ilmeisesti (ainakin em. kommentteja ja tuttujen kehuja uskoen) bileet olisivat jopa ylittäneet odotukset. Lisää tälläisia kiitos :D vaikka pienemmässä mittakaavassa mutta anyway :)
Avatar
#38 • • hpi Guest
laadukkaimmassa kaupunkilehdessä eli Nöjesguidenissa (syyskuu) oli artikkeli "Pienet Flow:lle" kera Alex Barckin kuvan..jonka kirjoitan tänne-sitä ei lukeneille.

"Porukka hymyilee, kun homma toimii. Flow04:n onnistuminen VR-makasiineilla todisti jälleen kuinka tarpeellinen tila on Helsingille. Flow:n kokoluokan tapahtumalle ei ole juuri vaihtoehtoisia paikkoja, ainakaan jos haluaa pitää kiinni joustavuudesta ja viihtyisyydestä. Flow:n järjestelyt toimivat, ihmiset olivat tyytyväisiä, juomien kanssa sai liikkua vapaasti ja musiikkikin oli mainiota. Onneksi Helsingin Juhlaviikot antoivat Nuspirit Helsingille mahdollisuuden järjestää tapahtuma. Tapahtumassa toisteltiin muutamaankin otteeseen kysymystä siitä, missä tällaisen festarin voi järjestää, jos Makasiinit katoaa Musiikkitalon tieltä. Makasiinien pohjoissiiven viihtyvyys oli selkeästi parempi kuin esimerkiksi Kaapelitehtaalla Koneiston aikaan - olihan kyseessä myös pienempi tapahtuma, jolle riitti yksi iso sali sekä pienempi klubitila"

Vieläkin eli oli superihqua! Parhaimpia (ehkäpä mieleenjäävin) kemuja joissa olen koskaan ollut. Laatutietoinen monituhantinen sivistynyt yleisö, tiskijukat & vinyylevyt, elokuun samettiyö vieressä, livemuusikot soittimineen ja baarin kylmät juomat, ripaus kaurismäen haikeutta mitä paikkaankin tulee..eli ensi kesään vai tuleeko se Pekkaniska hirviö sitä ennen purkupalloineen..ja paikkaa (marginaalimusalle) ei enää olekaan..?

kiitos Lil'Tony ja Nuspirit Hki!..ainuttakaan kuvaa tapahtumasta en ole nähnyt-mitä mielenkiintoisempaa ja parempaa-, eli sielun sopukoihin vaan hetket ja muistot jää.. :cool:
Avatar
#40 • • Jneedle Guest
[quote="NewhouseTarkoitatko "biisillä ennen valoa" sitä tokavimppaa biisiä, joka tuli illan aikana 2 kertaa? Ekan kerran ehkä noin tuntia ennen loppua + ennen encorea. Rujo broken raita tarttuvalla naisvokaalikertiksellä "lal-lal-lal-lal-lal-lal-lal-laaaaaa!"?

Se on BUGZ IN THE ATTIC - "Booty La La"

Toivottavasti tulee *pian* ulos virallisesti... Can't wait! Iso anthem![/quote]

Tarkotin juuri noin.
Tuon B.I.T.A:n lallattelun olen jo spotannut ja kuullut useampaan otteeseen. Taitaa olla julkaisussa ihan näillä näppäimillä.

Mutta olikos se nyt encore raita se tumma, soulahtava biisi (olikohan vielä instru?) jonka Alex soitti ihan viimeisenä. Se oli ihan tuntematon minulle.
Muuten soittolistalla oli varsin paljon tuttuja veisuja, mutta se ei haitannut pätkääkään. Kotona nuo biisit ei pääse aivan liian hiljaa soitettuna oikeuksiinsa. Tästä erittäin hyvänä esimerkkinä Detroit Experimentin Think twice Seijin setissä :)