Flow04

41 posts, 3 pages, 5,786 views

Avatar
#1 • • Samus Aran Guest
Uhhoh, loisto meno. Musiikki, soundi, tilat ja porukka, kaikki toimii erittäin hyvin. Ei kaikuakaan DB-rajoituksista ja ääni soi miellyttävästi. Viiskulman kvintetti oli täälläkin kova. Trading Eightsin jälkeen: "..suuri kiitos tapahtuman järjestäjille, täällä on monia loistavia bändejä....mut me ollaan kuitenkin se paras!" Rento meno!

Marlena Shaw oli täti paikallaan ja homma on edelleenkin enemmän kuin hallussa - illan melkeinpä kovin biisi / esitys oli kokoonpanon uusimmalta levyltä :) Ei huono suoritus mm. Feel Like Making Loven ja Woman Of The Ghetton seurassa..

Tähän mennessä kyl kevyesti omaan makuun makasiinien toimivimmat ja antoisimmat kemut. Illalla jatkuu sit eri merkeissä, mut spirit säilynee!

:heart:
Avatar
#2 • • scape Guest
Huh. Eipä voi muuta sanoo, hieno ilta. Five corners oli ihan tulessa heti alkuillasta ja sai jengin villiintymään. Nicola conte oli vähän vaihtelevaa, välillä tuli erittäinkin hyvää settiä, välillä vähemmän hyvää.

Mutta Marlena Shaw! <3 Lavakarisma sitä luokkaa että väristykset meni selkäpiissä saakka.. erityisesti sydäntä lämmitti 'feel like making love' ja 'look at me, look at you' <3.

Norman jay vei loppuillasta soundin funkkiin ja discoon, mies oli kuin suoraan blaxploitation-leffoista repäisty tiskien taakse :) Valitettavasti ei loppuun asti jaksanu venyä, mutta vilpittömästi voin sanoo että illan pisteet on 10+! Hallissa tuppas pikkasen oleen lämmin, mutta pois ei voinu lähtee ku musiikki oli parhautta!

Kiitos tästä, tänään jatkuu!
Avatar
#3 • • Quu Guest
slayermassif.gif


Huh, ehkä vuoden tai vuosikymmenen parhaat festarit.


AAaaaaivan uskomattoman laadukasta musiikkia jokaisesta suunnasta kumpanakin iltana. Harmi etten vielä osaa revetä joka paikkaan samaan aikaan.

Tuli nähtyä mm. Nicola Conte (jonka kanssa tuli juteltua jopa hetki :heart: ), Ty live, Marlena Shaw, Nuspirit Helsinki, Alex Barack, sekä Hulkkosen, Pikkutonin sekä Enderin täysin käsittämättömän hävytön Detroit -ilottelu. We <3 Detroit.


Millon se Flow05 on?
Avatar
#4 • • Gnizhak Guest

slayermassif.gif


Huh, ehkä vuoden tai vuosikymmenen parhaat festarit.

AAaaaaivan uskomattoman laadukasta musiikkia jokaisesta suunnasta kumpanakin iltana. Harmi etten vielä osaa revetä joka paikkaan samaan aikaan.

Tuli nähtyä mm. Nicola Conte (jonka kanssa tuli juteltua jopa hetki :heart: ), Ty live, Marlena Shaw, Nuspirit Helsinki, Alex Barack, sekä Hulkkosen, Pikkutonin sekä Enderin täysin käsittämättömän hävytön Detroit -ilottelu. We <3 Detroit.

Millon se Flow05 on?



Jep, Ilkka summas tossa fiilikset muuten, mut SEIJI!!! Voi jeesus sentään mitä soundia ja niinku virheetön tekniikka ja huhuhuuhu. ja se MC MG toimi kyllä vitusti paremmin kun ykskään mc, jonka oon nähny tähän mennessä.

Perjantaina homma lähti Five Corners Quintetista, eikä hyvä meno häipynyt ees lauantaipäivänä kun oli levymessut ja letkeilyä. Pisteet mm. Pirkalle Aphilas - Lifelong Fictionista.

Jos ois perjantaina tajunnu et se on vaan tosiaan alkulämmittelyä lauantaille niin ei ois pää kestäny sitä. Nuspirit Helsinki toimi, Ty oli mieletön, seiji älyttömämäpi ja alex barck pisti vielä loppuun kovaa settiä. Myös Dalindeo-live ja nuspirit dj's vs. hulkkonen klasari-ilottelu samaan aikaan olis vaatinu jakautumiskykyä. Joka paikasta tuuttas ultimate soundia koko ajan. Perjantain Kvintetti+Conte+Shaw oli mun mieleen, sääli että joutu missaamaan sen norman jayn kun piti välillä levätä ja elää elämää bileiden ulkopuolella. Kiitos nuspirit-helsinki-väelle ja muille jotka tästä festarin toteutuksesta vastas.

Visuaalit toimi lauantaina aivan loistavasti, perjantaina oli ehkä vähän sekavuutta ilmassa mut lauantaina heti nuspiritin aikana tulleet helsinki-kuvat ja sopivassa suhteessa ty:n keikalla yleisöä ja efektiä. Valot oli siellä kyllä tunnelmaa luomassa, mut niitä ei hirveemmi eritellä.

Erikoiskiitokset lisäks vielä hyväntekijälleni joka mahdollisti mun pääsemisen koko festareille. Ei kykene kiittämään tarpeeksi.
Avatar
#5 • • :t:c: : : Guest
Oli kyl uuuh :cool:

Harmillista ettei pystynyt viikonlopun aikana venymään ihan joka puolelle...
Avatar
#6 • • hpi Guest
:cool:

eli ensi-intuitoon parasta luottaa...ilta alkoi (punamustalla perkeleellä) lupaavasti Firenzen collettivo:n jäsenten (kyse ei ole jääkoronasta) kanssa lippujonossa turistessa, eli kyllä ultra ultran tuntee, silmistä ja molemminpuolisesta kunnioituksesta värien suhteen..muutama savumerkki ja ulkopuoliset pysykööt kaukana..ja vierailukutsut tuli hetimiten vaihdettua:/, bocca al lupo

eli, tässä suhteesa, se tärkeä kyttyrä-tarkistus tuli tehtyä jo jonossa (diletanteille tiedoksi niin valkomustat ja lilat eivät ilman virkavaltaa mahdu samaan paikkaan, oli järjestyssääntö voimassa tai ei..maalla ei väliä). ylälauteilta on mun tosin helppo tarkkailla..heh.

Heti aisteiheni tarttui se seikka että nyt hyvä meininki; sienestäjät ja piripolkkakansa poissa, ns.nuoraikuinen meininki ja aivoja ei liiemmin narikassa, fiksun oloista kansaa liikkellä tupa täynnä=tuhansia!!

+ Jori Hulkkonen, Ender & Lil'Tonyn Detroit (MI) 6-tuntinen, allekirjoittanut tuli todistaneeksi että karisma on, positiivisuuden & soittotyylin ohella(habitus) yksi, ehkä, tärkeimmistä tiskijukan luojanluomista lahjoista, pikku-ajatuskatkot eivät minua haitanneet, eli _särmää_ja karismaa se olla pittää :), perkeleen hyvää musiikkia koko porukalta, varsinkin Herra hUUN ja Enderin yhteistyö oli hyvinkin sivistävää ja sitä ensisijaisesti tulinkin hakemaan!!

+ Jazzanova & NuS, et silläviisii, hyvin tuntui suuressa hallisssa sana kansaan uppoavan!

+ parempi kuin kaapeli, eli kaupunginsyke läsnä, upeat, historialliset puitteet ;)

+ Samus Aran & Paarma, ja bajamajan enkeli..

+ hienoa että tällaisia kemuja järjestetään, ja hyvältähän tämä näytti.
Avatar
#7 • • scape Guest
Kyllä! Nuspirit ei allekirjoittanutta pahemmin lämmittänyt lukuunottamatta loppupuolen revittelyjä (lähes saman keikan tavastialla 1½ vuotta sitten nähneenä). Laatua se silti on, mutta olisin odottanut uutta matskua..

Ty rokkas. Oli vaan yksinkertaisesti niin kuuma ettei pystyny pysymään lavan edessä, vaan piti katsella kauempaa. Seijin myötä suupielet alkoivatkin jo vääntymään korvia kohti ja tanssijalka vipatti niin ettei meinannut bisseä malttaa ostaa (!). Uskomattoman laadukasta tavaraa, ja tätä ei joka bileissä kuule! Itseasiassa ei tule mieleen yksiäkään bileitä. Seijin jälkeen pienen ulkochillauksen jälkeen meno jatkui Alex Barckin tahdissa, äijältä tuli ihan tappavia raitoja yksi toisensa perään. Jengi alkoi vähenemään jossain vaiheessa, joten tanssilattiallakin oli reilusti tilaa liikkua.

Eipä jää epäilystäkään etteikö Flow'04 ottanut Koneisto2004:sta murskavoittoa, jos näitä nyt voi edes verrata.

t: nimim. ensi vuotta odotellessa :)
Avatar
#8 • • Vieras Guest
Joopajoo. Vuoden parhaat bileet.
Avatar
#9 • • lauri soini Guest
voivittu! loistavaa alusta loppuun... vuosisadan bileet?

näissä kohdin tuli jumituttua tanssilattialle (ja samalla missattua muut hyvät)

pe:

+ the five corners quintet
+ nicola conte
+ lifesaverin deejiit

!!!

la:

+ enderi, hulkkone ja lil tony!
+ august ekström
+ dalindeo
+ nicola conte
+ alex barck

kiitos!
Avatar
#10 • • miikkah Guest
Kivaa oli, kiitoksia. :)

Homma toimi kyllä ihan täysillä. Paikka oli aivan fantastinen niin toimivuudeltaan kuin ulkoisestikin ja lineup sekä meno ihan a-luokkaa.

Makasiinien purkutyötkin päästiin aloittamaan lauantai-iltana. Toivottavasti lattiasta / kulkusillalta läpi tippunut kaveri ei kovin pahasti loukannut itseään.

jotain plussia :
+ red room
+ vj:t
+ paikan ulkoasu
+ sushit
+ henkilökunta
+ baarit
+ narikka
+ wc:t

(eli kaikki 'itsestäään selvät' jutut, jotka kuitenkin yleensä kusevat enemmän tai vähemmän, oltiin saatu kerrankin toimimaan kunnolla)

miinuksia?
- korvatulppia olisi voinut olla myynnissä tai jaossa. etenkin kun paikalla oli porukkaa erittäin kirjavasti (50-tädeistä varpaat-murskaksi-kyynärpäitä-kasvoihin-tuulimylly-polkkaajaan) ja voi ne kaikilla kai joskus unohtua.
Avatar
#11 • • frequent Guest
parhaat bileet ever
Avatar
#12 • • mekaanikko Guest
Järjestelyt skulas kautta linjan, musa oli koko ajan joka paikassa vitun hyvää ja fiilis oli superpositiivinen. En erityisesti diggaa Makasiineista bilemestana, mutta nyt se oli saatu toimimaan (erityisplussaa mahdollisuudesta kuunnella musaa myös ulkona ja seurata meininkiä screeniltä!). Parhaat bileet Makasiineilla ikinä.

Seuraavia artisteja kerkis tsekata pitemmän tovin:

Nicola Conte
Tätä odotin henk. koht. ehkä eniten, eikä pettänyt. Jäbä näytti taas kerran miten DJ-hommissa on kyse SELEKTIOSTA eikä skillseistä. Rrrokk!

Marlena Shaw
Erittäin timmi bändi ja rouvan lavakarisma oli aivan uskomaton. Itse en oo niin 100% soul-miehiä että setti olisi mulle ollut aivan Flow'n parasta antia mutta ei mitään valittamista ja porukka oli mainiosti meezessä.

Rudy & co.
Mikit liian hiljaisella, flow tökki ja liikaa jeesusläppää. Taustat olivat kyllä erittäin hyviä ja fiilistä riitti, joten ei mitään täyttä shittiä tämäkään, mutta hieman meni ohisektoriin.

Nuspirit Helsinki
Setin aloitus oli vahva mutta itseltäni meininki hieman latistui vokalistin astuttua kehiin. Ammattitaitoisesti jäbät kyllä skulasivat, Mäkynen totuttuun tapaansa aivan kurgo.

Ty
Huhhuh! Meininki oli aivan tolkuton. Matsku toimi ja Ty kyllä osasi huudattaa jengiä oikein kunnolla. Erittäin positiivinen fiilis ja jengi oli messissä tosi hyvin.

Seiji + MC MG
Erittäin timanttista settiä, muutama biisi setin keskivaiheilla oli parhaita uusia biisejä joita on pitkään aikaan kuullut. MC:n "for the ladies" -läpät alkoivat hieman naurattaa mutta jäbällä oli kyllä toimiva flow ja osas kyllä hypettää oikeissa kohdissa, joten toimi huonoista läpistä huolimatta. Rok!
Avatar
#13 • • Samuel Guest
\o/
Avatar
#14 • • samlainio Guest
loistavat juhlat oli nää!!! Lauantaina tuli kyl suurimmaks osaks aikaa vietettyä tuolla Redroomissa, pojat veti kyllä loisto musaa vuosien takaa. Tuli melkein ne parhaat varastobile fiilikset mieleen. Virta loppui vaan kropasta liian aikasin. Ei jaksanu ihan loppuun asti tanssia... pahus! Toivottavasti ens vuonna nähdään Flow 05 ja mahdollisesti viäl paremmissa tunnelmissa, mikä olis kyl jo aika kova juttu... Word! :hearts:
Avatar
#15 • • aina Guest
Täydellistä.

:heart: Kiitos
Avatar
#16 • • Esa Guest
Onkohan Makasiineilla viime aikoina vaihtunut henkilökunta ja yleinen asenne, vai mistä moinen koetun palvelun laadun kasvu? Vai eikö tällaisia tapahtumia ylenkatsota siellä samaan tyyliin kuin teknobileitä? En ollut paikalla, ihmettelen vaan.
Avatar
#17 • • Samuel Guest
jos nyt kykenis jo sanalliseenkin palautteeseen :)
siis iha prkleen loistavat kemut!
parhaat palat:
-Five Corners Quintet oli törkeen kova (parempi musta ku NUspirit)
-Nicola Conte rokkas (soitti "Jazz Roomin" \o/ )
-Made In Detroit (yllättäen :D )
-Jazzanovan alex

ja oikeestaan kaikki muutkin. ketutti vaan ku ei jostain kumman syystä pystyny jakautumaan moneen paikkaan yhtä aikaa...varsinkin lauantaina ku tuli jumiuduttua redruumiin ja misattua piiitkä pätkä Alex Barack settiä joka oli pirun kova sikäli kun sitä kuulin
Avatar
#18 • • Edited catt Guest
huh, parasta mitä helsingissä on tapahtunut aikoihin!
lauantaina joka paikassa hyvää musiikkia koko ajan.
+nuspirit helsinki live
+ty, joka oli pirun symppis lavalla, hyvä meno!
+Seiji
+hulukkone, toni ja ender
+kaikki muu
sushit teki tehtävänsä pariin otteeseen, kaiken muun ruuan loputtua maisteltu kaalisoppa oli aika mielenkiintoista.
sisäpihalla oli kiva huilata. :)
Avatar
#19 • • Edited mureena Guest
:happyroll: Made in Detroit :happyroll:

joskus kahden aikaan Redroomin baarista loppu Jallu. baarimikko nauroi piiikkasen ku kaveri tilas "no lantraa sit viis konjakkia kossulla"
Avatar
#20 • • Jneedle Guest
Iso kiitos ja kumarrus järjestäjien suuntaan täältäkin.
Taisi Tonin pyynnöt toteutua myös yleisön osalta. Yhdyn edellisiin suitsuttajiin kaikessa. Kokonaisvaltainen elämys, jollaista en ole tähän mennessä vielä kokenut ja veikkaan etten koekkaan ennen seuraavaa Flowta.

Mutta se mikä pisti silmään positiivisesti ja muutenkin miellytti suuresti oli yleisö. Sitä ensinnäkin oli huikean paljon. Sitten että kaikki hymyilivät, nauroivat, nauttivat. Ei tietoakaan örveltäjistä, känniääliöistä tai muista tolloista joita yleensä saattaa hyvissäkin bileissä olla. Nyt homma toimi täyden kympin arvoisesti myös meidän kuulijoiden puolelta. Iso käsi myös henkilökunnalle.

En jaksa alkaa eritteleen kaikkia artisteja, mutta sanon vaan että hienoa oli. Lauantaiaamuna oli energiat ihan nollissa, samoin sunnuntaina. Aika piippuun veti meikäläisen nuo bileet, mutta sehän on vain hyvä juttu :D