Sven Vaeth!

55 posts, 3 pages, 5,559 views

Avatar
#21 • • RamiR Guest

Tosin setti oli aavistuksen kyllä sillisalaattia, tunnelmat vaihtelivat hieman liian nopeasti biisistä toiseen. Itse pidän vähän pitemmistä kaarista selektiossa.


Sama täällä. Olis voinu tylsän vaiheen koittaessa poistua huoletta hakemaan juotavaa ilman pelkoa siitä, että juuri seuraava biisi on teh tajunnanräjäyttäjä.

Teknisestihän äijä oli täys kingi, mutta selektio ei kokonaisuutena ollut kovinkaan kummoinen. Hienoja hetkiä ja todellisia tykkibiisejä oli toki mukana, ja varsinkin aloitus viritti odotukset korkealle. Kasarisoundivokaalivocoder-huttua oli kuitenkin aivan liikaa ja loppupuoliskolla jumituttiin sieluttoman perusteknon pariin liian pitkäksi aikaa. Suurempaa halliteknopanostusta tuli ikävä kun näki, kuinka loistavasti ne muutamat harvat paukutukset toimivat.



Itse en kyllä tylsiä vaiheita setistä löytänyt, saman tyylinen paketti
tuntui olevan kuin Time Warpeissa maaliskuussa, mikä siellä
sekoitti 10 000 ihmistä täysin:) T.Raumschmieret ja muut tulivat niinkuin
toivoinkin, ja "kasarisoundivokaalivocoder-huttua" oli ihan vähimmäis-
annos kasvavalle nuorelle;) Juuri tämän tahtiin se Keski-Eurooppa joraa, enkä yhtään ihmettele. Maistui:)

-Rami
Avatar
#22 • • Erik G Guest
Parhaimmat bileet Suomessa ikinä \o/ Loistomeininkiä niin Väthiltä kuin yleisöltäkin! Alter Egot, Nitzer Ebbit ja Böse Weltit aiheuttivat melkoista tuhoa tanssilattialla :) Lopussa tunnelma laski hieman, mutta se ei haitannut pätkääkän. Emotional Contentin soittaminen tuli itse asiassa yllätyksenä - näemmä kuuluu edelleenkin miehen selektioon.

Toivotaan että Koneistossa Hawtinin keikalla on samanlainen meiniki :)
Avatar
#23 • • Ricke Guest
About puolessa välissä tuli pari tuntia tosi maistuvaa meininkia, mutta sen jälkeen tyyli meni aika monotoniseksi ja lopun trancettelu ei lämmittänyt mieltä kyllä yhtään. Teknisesti aika ilmeetöntä perusmiksausta ilman isompia kikkailuita ja elkeet olivat miehellä kuin rokkistaralla :D

Venuelle ja muille puitteille pitää antaa isohko plussa. Ei jonoa, ääni tosi miellyttävä ja valotkin ok.
Avatar
#24 • • Karo Guest
Näyttäis siltä että erittäin suurelle osalle jäi samat fiilikset: alku ja keskikohta setistä loistavaa menevää musiikkia, loppua kohden sitten muuttui vähän tylsäksi. Samaa sanon minäkin, oli mieletön fiilis tanssia siinä joskus 23.30-01 mut sen jälkeen ei sit oikein napannutkaan. Sitä paukutusta olis saanu tulla vähän enemmän... Parhaimmillaan Väthin miksaustaidot johtivat kuitenkin kohdallani siihen, että musiikki ikään kuin "kantoi" rytmistä ja tunnetilasta toiseen. Luontevasti ja sulavasti. Muutenkin mainiot bileet, Tavastia paikkana toimi varsin hyvin.
:)
Avatar
#25 • • KarriN Guest
Yhdyn Karoon. Hitto vie mitkä kinkerit, mitä tulee musiikkiin ja vetkuttamisen.

:hearts:
Avatar
#26 • • Lara C Guest
Ei voi haukkua. Putosi tähän mimmiin ihan kympillä. Jengiä sopivasti liikkeellä ja oikealla asenteella. Eikä pettänyt Sven tälläkään kertaa odotuksia. :heart: Miksi kaikki hyvä loppuu aina niin lyhyeen? :roll: :roll: :roll:

Sanaton. :heart: :heart:
Avatar
#27 • • A-E Guest
Loistavat, upeat ja mahtavat bileet.

Väthin keikka setti oli taas hyvä muistutus miksi äijä on yksi omista favorite levynpyörittäjistä. Technoa ja electroa lähes koko ilta ja olihan äijän setissä muutamia klassikkojakin.

Oli ihana nähdä, että ihmisiä oli niinkin paljon saapunut Tavastialla. Kiitos kaikkille niille ihmisille jotka jaksoivat bailata koko illan 110 %.

Kiitokset myös Tavastian suuntaan. Paikka toimi visuaalisesti, narikka toimi, baareja oli monta auki, äänentoisto toimi ja muutenkin jäi vain hyvä maku suuhun Tavastiasta.

Kiitokset järkkäreille ja kaikkille paikalla olleille loistavasta illasta, vaikka tänään sitten onkin ollut pääkipeä liiallisesta alkoholin nauttimisesta.
Avatar
#28 • • A-E Guest


Oli hauska huomata että teknopuristeistakin irtoaa tuollainen määrä fanitusta, ottaen vielä huomioon sen kuinka paljon jotkut teknopuristit dissaavat vaikkapa progen puolella superstarameininkiä ja isojen nimien palvontaa. No mutta, älkää kukaan ottako hernettä tästä nenukkiin. ;)



:excellent: Loistava huomio. Enkä ole todellakaan vetämässä tästä kommentista mitään hernettä nenään.
Avatar
#29 • • ville Guest
Tavastia toimi bilepaikkana paremmin kuin osasin odottaa: ääni oli loistava ja tea&severi hoitivat valot enemmän kuin tyylikkäästi. Yksi miinus tuli kuitenkin koskien paikan kuumuutta ...

Maailmantähden setti oli hyvä, mutta ei kuitenkaan elämää suurempi. Eteenpäin mentiin koko ajan ja odotetusti yhden jälkeen oltiin pisteessä, jossa setillä ei ollut mitään annettavaa allekirjoittaneelle.

Starapalvonta oli omasta mielestäni jopa hieman "yliampuvaa": Äijä tulee saliin: apolodit. Äijä laittaa levyn lautaselle: apolodit. Ensimmäiset bassot: aplodit jne jne. Tällaisessa tilanteessa objektiivisuus taitaa olla kaukana ;)

Kokonaisuudessaan ehkä jopa hieman paremmat bileet kuin mitä osasin odottaa, joten voisi kai sanoa että nappisuoritus :)

Muutama kuva nähtävillä villevaavu.orgissa
Avatar
#30 • • snt Guest
Oli kyllä mahtavat bileet

Svenin alkusetin diippailut oli mitä mahtavin aloitus bileille!
Itse odotin ehkä paljonkin enemmän ihan perusteknoa mutta
setin toimivuus oli vaihteluineen omaa luokkaansa...

kitoos
Avatar
#31 • • Tapi T Guest
Ihan ensiksi pitää kyllä sanoa, että Tavastia on kuin tehty teknobileille; kolkko, karu ja todella UG. Lisäksi vaikutuksen teki myös todella hienosti säädetty PA.

Tulin mestoille about puolilta öin, jolloin Svenillä ja yleisöllä oli jo täysi höyry päällä. Sven soitti oikeastaan aika rankkaa elektrolla maustettua teknoa, joka ainakin mulle upposi kuin kuuma veitsi voihin. Äijä miksasi aivan helvetin hienosti ja kaikesta kyllä näki, että mies on pari keikkaa elämänsä aikana tehnyt.

Erinomaiset bileet. Näitä lisää!
Avatar
#32 • • Timmo Guest
Oli kivaa. Musa oli alussa ja puolivälissä loistavaa, mutta lopussa rupesi tulemaan puuduttavaa soundia. Tuli lähdettyä siinä 02:00. Harmi jos siellä tuli wanhaa trancea sen jälkeen...

Mutta toisaalta, jos lavan eteen olisi laittanut verhon ja tilalle soittamaan joku kotimainen technoäijä, ei huomattavaa eroa olisi varmaan syntynyt.
Perus bassot pois/päälle-vaihtoja ja rakenteesta taisi hukkua punainen lanka. Tyylit kun tuntuivat vaihtuvan biisin välein...
Eka basslinerevittely-electroa, sitten minimalistista jumitusta, siihen perään monotusta ja sitten taas gruuvaavaa electroa.

Techno on työkalu ja jos noin haluaa tehdä, niin pitää kyllä miksata nopeammin kuin kerran viidessä minuutissa..

Mut se onkin vaan mun väärä mielipide. :cool:
Avatar
#33 • • Vieras Guest


Techno on työkalu ja jos noin haluaa tehdä, niin pitää kyllä miksata nopeammin kuin kerran viidessä minuutissa..



Ihan totta. Tuli melkein fiilis, et Svenillä ois jotenkin rajoitettu määrä levyjä ja siks pitäis soittaa biisit alusta loppuun. Ois ollu kiva kuulla joku ainakin 30min vaihe jossa tulis vähän rajumpaa teknoa nopeilla vaihdoilla. :)
Avatar
#34 • • borzin Guest
Dear People,

We are very happy and proud to have such a good response and an amazing
event. It was good to see that techno is still alive and kicking. The
smile was back on many faces... Sven said that this was the best Party
he ever played in Helsinki. We agreed that he has to come back at least
once a year.

Thanks and respect to the true believers.

Virus will be back.


Over and out,

Laboratorio & Niitty
Avatar
#35 • • borzin Guest
Dear People,

We are very happy and proud to have such a good response and an amazing
event. It was good to see that techno is still alive and kicking. The
smile was back on many faces... Sven said that this was the best Party
he ever played in Helsinki. We agreed that he has to come back at least
once a year.

Thanks and respect to the true believers.

Virus will be back.


Over and out,

Laboratorio & Niitty
Avatar
#36 • • Apo Guest

We agreed that he has to come back at least
once a year.



Ooh, maybe next time I'll remember to take my L'Esperanza 12" and get it signed :)
Avatar
#37 • • Lank Guest
Kaitsun ilme ja käsien asento kertoo kaiken tapahtumasta ja musasta:

04.jpg

:happyroll:
Avatar
#38 • • juGis / Akrid [live] Guest
Oli kyl upeet bileet ja svenin setti oli kyl mieluinen, sekä alkupään
bootyelectromeno (tjsp) että loppupään bailutesno. Tuttuja paljon,
fiilis lähes täydellinen ja humala aika voimakas.. :D Kiitos järjestäjä-
taholle loistiskemuista ja Xybolle siitä keppanasta. ;)

Ilta sitten loppuikin känni-uima-reissuun Tokoinrannassa.. voi elämä..
mutta hauskaa oli.. loppuun asti.. ;)
Avatar
#39 • • Tarde Guest
mahtavat bileet!!!! sven väth :hearts:
..pääsi vanhakin oikeen kunnolla revittämään..jee :hearts:
fiilis oli salissa loistava ja äänentoisto tosiaankin skulas erinomaisesti.
olo on huomattavasti kevyempi ja on tullut poistettua pahimmat talven karstat..tervetuloa kesä ja kärpäset.

kiitos borzin ja erkko
Avatar
#40 • • Mimako Guest


Techno on työkalu ja jos noin haluaa tehdä, niin pitää kyllä miksata nopeammin kuin kerran viidessä minuutissa..



Ihan totta. Tuli melkein fiilis, et Svenillä ois jotenkin rajoitettu määrä levyjä ja siks pitäis soittaa biisit alusta loppuun. Ois ollu kiva kuulla joku ainakin 30min vaihe jossa tulis vähän rajumpaa teknoa nopeilla vaihdoilla. :)



Samanlainen fiilis mullekin jäi setistä, ei ollut paras minkä olen Väthiltä kuullut t. nim. Saksa-halliteknoa olis voinut olla enemmänkin. (Lisäksi jäi tunne, että olisi pikku hiljaa hommattava lisää teknolevyjä/-miksauksia ja rankasti. Yhtään biisiä en tuntenut :scared: mutta ei se menoa haitannut :excellent: )

Eniten mun menoa haittasi kuitenkin Tavastia, tosin vain alussa. Kun on viimeksi käynyt siellä kuuntelee jotain Kapteeni Ä-ntä ja kun Sveni soitti paikalle saapuessamme vielä jotain industrialia, oli tosi hämääntynyt tunne: "olenko teknobileissä ollenkaan vaiko ehkä Tuska-festivaalilla?". Sitten viime käymän se lavan vieressä ollut oviaukko oli onneksi muurattu umpeen, joten baarin puolella pystyi hyvin juttelemaan.