Pacifique

121 posts, 7 pages, 12,595 views

Avatar
#41 • • Cloud Guest
Hmm Täytyy sanoa että parhaat pileet suomenmaalla missä itse olen käynyt tähän asti Ja suoraan sanottuna en usko että ihan heti tulee voittajaa..(vuodenpäästä Pasifique2 :D )

Täydelliset ja todellakin musa oli hyvää myös turhaa sitä diss kun hyvää se oli ja rinneradio YAM!! Mutta tottahan se on että letkeä hyvämusa aka konemusa ja vesi on sellanen yhdistelmä ettei mitkään clubi-halli-yhtään mikään voi sitä minusta voittaa ja näin on näreet :hah:

Ensivuotta odotellessa.. Järjestäkää nyt muutkin kunnon allaspileitä PLZ
Avatar
#42 • • akir0 Guest
Hehkutukset onkin jo hehkutettu ja aivan syystä. Ihan jumalattoman hauskaa oli kaikinpuolin. Tuttuja oli pirusti, mutta niiden tunnistaminen ilman vaatteita meinas olla ongelmallista :)

Alakerrassa tuli nautittua Tabin ja Slusnikin seteistä, mieletön meininki oli ko. paikassa. Tassuja pystyssä ja huutoa riitti. Ja hyvin sielläkin pysty vähissä vaatteissa ja ilman kenkiä tanssaamaan.

Allaspuolella tuli nautittua Villivirrasta muutamaan otteeseen ja liukujakin tuli vähän testattua ja ehtihän sitä hetken tanssiakkin. Aika meni kuin siivillä ja ilta tuntui loppuneen vähän kesken. Parempi kuitenkin näin.

Orkidean ja DSS:n viimeset tahdit tuli seurattua yläkaiteelta ja se porukka siinä altaassa oli melkoisen pähkinöinä. Hymy nous korviin kun nostatuksessa jengi alko huutaa niin pirusti ja pärskyttää sitä vettä ympäriinsä. Fiilis oli jotakuinkin sanoinkuvaamaton.

Järjestelyt pelitti ainakin omia odotuksiani paremmin, ainoana pikku miinuksena tosiaan poikien puolen lokerikkojen loppuminen jo melko aikaisessa vaiheessa (ainakaan klo 21.30 ei enää löytyny). Drinksut ja ruoka oli varsin edukkaita ja niitä sai about kohtuullisessa ajassa. Järkkäritkin oli hämmästyttävän ystävällisiä. Yhdessä vaiheessa yks tuli ojentamaan karttaa ja kertomaan ohjeita kun näytettiin ilmeisesti siltä, että oltiin hukassa :)

Rinneradio ei lähteny mulle ko. tilassa, vaikka kotona sitä joskus tuleekin kuunneltua. Housempi tavara olis itelle maistunut siinäkin välissä. Muuten musiikki sopi tilanteeseen kuin bermuda-shortsit Serenaan.

Allaspuolella musa ois voinu soida ehkä vähän paremmin myös sen keskikohdan ulkopuolella, mutta toisaalta toi sai aikaan kivaa yhdenkuulumisen tunnetta kun porukka kasaantu yhteen läjään. Muutenkin olis ollu kiva, jos musiikkia olis soinut myös Serenan käytävillä, mutta tiedä sitten olisko moinen kovin helposti toteutettavissa.

Pikkumiinus allaspuolen dj-kopin sijoituksesta. Tai ainaki sinne olis voinu osoitella vähän valoja. Kovin moni ihminen tuli kyselemään, että missäs ne soittaa :)

Megaisokäsi Unity+Labyrinth posselle, toivottavasti jatkoa seuraa! Näki todellakin, että asioihin oltiin panostettu ja ihmisten viihtyvyys pyritty maksimoimaan.
Avatar
#43 • • Orange Guest
Veden pinta ei nouse senttiäkään, vaan kaikki "nousuvesi" valuu samantien viemäriin.


Se oli muuten jännää kun itsekkin joutui useamman kerran etsimään pohjasta pudonnutta esinettä (vilkkujääpalaa, arskoja tms ja aina löyty)
Avatar
#44 • • Jone Guest
009.jpg

Pacifique-kuvia SESSIONS2:ssa.
Avatar
#45 • • kattila Guest
Niin hyvät bileet, että meinas taju lähteä. :eek: Oli odotukset hyvin korkealla tämän tapahtuman suhteen, ja silti tapahtuma täytti kaikki odotukset.

Ei epäilystäkään, ettei allekirjottanut lähtisi uudestaan vaikka heti.

-kattila
Avatar
#46 • • sixtus Guest
WHOOA!!

Sanat loppuu kyllä kesken kun haluu kuvailla näitä bileitä ja fiilistä joka niissä oli :hearts: :hearts: :hearts:
Fiilis kun oli ekan kerran noussu portaat ylös pääareenalle ja näki kaiken siellä...hommaan oli tosiaankin panostettu, valot yms. loivat aivan mielettömän ilmapiirin ja soundikin oli mielestäni yllättävän hyvä, mutta kaiken kruunas kyllä paikalla olleet ihmiset :hearts: Musiikillinen anti, lähinnä' Pikku-Toni :excellent: ja Rinneradio :hearts: :hearts: oli myös maistuvaa vaikka jäikin hiukan toisarvoiseksi näissä bileissä..

Sanat tosiaan loppuu kesken varsinkin näin maanantaiaamuna...Mieletön kiitos vielä Unity/Labyrinth-tiimille :heart: ja kiitos menee myös serenan ystävälliselle henkilökunnalle...

edit: ai niin, kaikki ihkikset..näytitte hyvältä :excellent: :hearts:
Avatar
#47 • • Hanna Guest
Siis WAU! Ikinä ei oo mulla bileissä ollut näin hauskaa :heart:
Nämä taitaa mennä kirkkasti mun parhaimpien bileiden listan kärkeen..

Suurin osa ajasta tuli istuttua porealtaassa juoden sidua, oli kivaa kun tuntui että vaikka miten joi, niin lasi tuntui vain täyttyvän :D

Rinneradio oli loistava! Sen aikana oli pakko hieman sheikkaa pepaa, niin mukaansatempaavaa oli.

Paikka oli hienosti laitettu ja oli ihana nähdä kaikki ihmiset iloisina ja henkilökunta oli ystävällistä :)

Kiitokset Tainalle ja Raisalle loistavasta seurasta!

Toivottavasti taas joskus uudestaan :heart:
Avatar
#48 • • hexagon Guest
Mahtavat bileet, ei voi muuta sanoa :hearts:
Pukukopista ylöstullessa portaat piti suunnilleen juosta ylös, että ehti Cafe del Marin aikana allasalueelle, ja kyllä sävähdytti. Fiilis oli kaikilla aivan katossa, sekä pääareenalla että klubiluolassa. Tosin homma meni multa ajoittain hieman edestakaisin ramppaamiseksi altaiden, lokerikon ja klubiluolan välillä, mutta hyvä että se lokerikkosysteemi toimi mainiosti.
Pääaltaalla oli erityisesti puolenyön jälkeen aika orgastisen näköistä, kun katseli kuin hidastettuna miten pisarat lenteli ja porukka tanssi ympärillä. Todella miellyttävää oli tanssia vähissä vaatteissa ja jalkapohjat vedessä. Hyvä, että ehdin myös tamppaamaan antaumuksella Proteusta yläkerran saunanlauteille. Kyllä lähti taas, vaikka aikataulut valitettavasti kusi. Poislähtiessä sit ajattelin että "menen tuosta pienestä liukumäestä alas, kun on kaikenlaista kampetta mukana". No, se "pikkumäki" olikin kohtalaisen sairas :laugh:
Klubiluolassa meni toista tuntia illan mittaan, tosin paljon piti skipata muun tarjonnan takia. Loistava PA ja mahtavia settejä.
Ensi vuonna uudestaan :happyroll:
Avatar
#49 • • drS Guest
tjooh, eipä oo bileet ikinä näin hyvin maistuneet ja noiden jälkeen iskee auttamattomasti levottomat-syndrooma eli mikään ei tunnnu miltään.. :)

parin ekan tunnin ajan tuli vaan pyörittyä paikasta toiseen ja tuttujen moikkaamisen lomassa ihmettelemään suu auki että miten suomessa voi olla tällasta. toivottavasti tulee jatkoa joskus.

+ allasosasto. fiilis, ihmisten määrä, fiilis, musa, valot, fiilis, ääni ja mainitsinko jo fiiliksen? encoren soidessa kasvoille oli jämähtänyt typerä korviin asti ulottuva hymy, eikä meinannut enää saada sanaa suusta. epäselväksi jäi oliko vedet silmäkulmissa kloorivettä vai jotain muuta.
+ rinneradio :hearts: uskomaton keikka.
+ house bar, vaikka välillä ei ollut housesta tietoakaan ;) hienoa että siellä oli myös tanssilattia.
+ turvatarkastus oli olematon mun kohdallani, enkä joutunut sisälle jonottamaan sekuntiakaan.
+ vodkaredbull & smirnoff ice <3
+ ei tartte lähtee ibizalle ikinä, kun sen on jo kokenu tuolla.
+ tuttuja riitti, vaikka tampereen kavereita oli tällä kertaa poikkeuksellisen vähän.
+ aikainen loppu, oisin hajonnu lopullisesti jos oisin vielä minuutinkin seurannu sitä meininkiä.
+ erittäin mukavat ja ystävälliset myyjät sekä järjestysmiehet. tuntu varsinkin liQuidin jälkeen erittäin hienolta.

- liian hyvää musaa samaan aikaan joka paikassa. minne ikinä menikin niin aina soi helvetin hyvää saundia, ja tämä aiheutti pahoja skitsoontumisia ja ongelmia paikanvalinnan suhteen.
- viina + vesi. välillä fiiliksen onnistui täysin pilaamaan käsittämättömät urpot jotka riehuivat miten sattuu vedessä, tönivät toisia ja etuilivat juomajonossa. illan saldo omalta osalta: 3x juoma kaadettu/läikytetty, 2x altaaseentönäsy (sain onneks köydestä kiinni :)), 7x etuilua jonossa, 1 mustelmille johtanut töytäisy. normaalisti yritän olla välittämättä tollasista, mutta tuolla ne olivat oikeestaan ainoa asia joka laski fiilistä.
- club arenalla ois ollu välillä kiva nähdä sinne soittopöydän taakse.

pakolliset biisispottailut vielä:
* olliS ja gentle rain, hyvä startti bileille.
* cafe del mar allasosastolla, hyvä startti fiilikselle.
* jay mellin ja pacific state sekä guitarra c :heart:
* cosmarin lopetus magellanin fluteen, ei oo magellanin keikoillakaan ikinä ollu noin hyvää meininkiä.
* higher state of consciousness ja age of love housebaarissa :eek: :D
* orkidea & bostik: the power, plastic dreams, spaced invader ja sun is shining, jonka lähtiessä käynnistynyt hirveä vesisota oli komeaa katseltavaa altaan reunalta :) onneks en ollu sillon siellä keskellä...

kiitos.
Avatar
#50 • • JussiS Guest
Olipas kyllä hyvät bileet, ei mulla sitten muuta :hearts:
Avatar
#51 • • Wayne G Guest
Vitsi et oli siistii.... :hearts: :hearts: :hearts:
Avatar
#52 • • upee Guest
perkele, pitäkää noi hehkutukset omana tietonanne. alkaa suorastaan
vituttamaan, etten ollut läsnä. ja vuoden illutkin tuli missattua :(

otetaanhan uusinta ensi vuonna?
Avatar
#53 • • Edited kosmo Guest
"Tämä on MAHDOTITONTA!" -NallePuh Pacifiquen pääarenan edessä.

Vloppu takana, 1200km ja upeet bileet jotka menee kyllä mun henk.koht "suomen parhaat bileet" top5.. ei vaan top3 joukkoon. Ihasteltavaa riitti ja tilaa missä temmeltää ja käytännössä kaikki muukin tuntui natsaavan ja lopusta voin syyttää vaan itseäni ja sitä etten voi olla useassa paikassa yhtäaikaa. :crybaby:

+ Rinneradio! :hearts: :hearts: :hearts:

tälle on pakko tulla jatkoa..

Kiitos ja kumarrus teille (ja bikineille)! :heart:
Avatar
#54 • • ilarip Guest
Noniin reissusta selvittiin.
Paikalle päästiin joskus hiukan yli kahdeksan ja jono oli todella masentavan näköinen, enpä olisi uskonut että vartin päästä oltiin jo sisällä.Kamat loksuun ja menoksi. Pirun hienon näköiseksi oli paikkaa saatu, ehkä hieman liikaa valoa, imo loisteputket oisi voinut sammuttaa.Perkele huomasin että uima shortseissani ei ole sitä kumi narua mikä pitää ne ylhäällä. Tunnin verran tappelin että sain käsiini klemmarin ja sain pujoitettua narun. Ensimmäistä kertaa päälavan tanssilätäkköön saavuttuani jay mellinin setin loppu vaiheilla, ja voi apua! richard greytäpäs tuli ja paukkeella :happyroll: !Voi niitä fiiliksiä mitkä siitä tulivat, enpä ole ennen moisia kokenut!

Kaikenkaikkiaan todella kivat kemut pitkästä aikaa.

plussaa:
-tanssiminen vedessä luxusta.
-jono joka toimi.
-henkilökunnan asenne.
-kaverit.
-johanneksen läpät.
-jay mellin(!!!!)
-rinneradion setin alku.

miinusta:
-osa ihmisistä liian ördäys vaihteella.
-pa ajoittain liian kovalla.

Isot kiitokset järjestävälle taholle tämän kokemuksen mahdollisestamista!
Avatar
#55 • • Hansu Guest
Ihan mielenkiinnosta tiedustelen: sattukos siellä bilettäjille mitään ihmeempiä haavereita? (Uima-allas + alkoholi --> ei maailman turvallisin yhdistelmä).
Avatar
#56 • • Homegrove Guest
Joku ainakin vietiin ambulanssilla veks, tiedä sitten miksi.
Avatar
#57 • • Tapi T Guest
Tässäpä esimerkki todella hyvästä konseptista ja todella mallikkaasta toteutuksesta. Itse tulin paikalle jo kahdeksalta ja paikalla ollut n. 100m(!) jono veti sisään reilusti alle puolen tunnin(!) - pokeille 10 pistettä. Järjestelyissä ainoa huono puoli oli anniskelupisteiden vähäisyys, muuten kaikki oli järkätty ihan erinomaisesti.

Bileistä on varmaan jo kaikki superlatiivit sanottu, joten päätänkin täältä tähän.

(Mainittakoot vielä, että melkoisen väsymyksen johdosta poistuin paikalta about kaiken nähneenä jo vähän ennen yhtä. :D )
Avatar
#58 • • hexagon Guest

Ihan mielenkiinnosta tiedustelen: sattukos siellä bilettäjille mitään ihmeempiä haavereita? (Uima-allas + alkoholi --> ei maailman turvallisin yhdistelmä).


Itsekin ihmettelin, miten haavereita ei näkynyt olevan. Kerran lensin portaissa perseelleni, ja mä sentään olin varovainen ja suht selvin päin.
Avatar
#59 • • wyx Guest

Niijjoo . .
I've got the power !
:hearts:
Voi kun poijjaat laittaisivat vielä raitalistat . .


Sika JEEEEEEES!! saatana i got the madda fakkin PAUA!!!!!!!!!
Mikä sairas meno serenassa oli sillon! koko veune vaan "Nousi" korkeemmalle!! :cool: :cool:

tultiin justiin takas tukholmaan, oli sika jees reissu ja on aina kiva nähdä kunnon suomalaista porukkaa ku nää ruottalaiset ei vaan ymmärrä tätä kunnon menoo!!! kiitokset hesan klubijengille ja tietysti serenalle (bigtime!!!!!)

muuten tietääkö kukaan mistä vois sadda kuvia ja livemixejä sieltä??? ( halutaan takas sinne :angry: )
Avatar
#60 • • Wegez Guest

sattukos siellä bilettäjille mitään ihmeempiä haavereita?



Mä sain ainaki maistaa jonku ihq:n tyttelin jalkaa huulessa villisvirras..mut 'söpö' jälki siit tuli.. ;) ..ja niinhän se on ku mennää eikä meinata niin pikku haavereita sattuu.. :) ...ja kerran taisin höyry saunan edessä heittää hienot lipat... :hah: