Pacifique

121 posts, 7 pages, 12,654 views

Avatar
#1 • • Ana-- Guest
Uijui! Hienosti hoidettu :) Oli kyl nautinto, vaik musiikin puolelta ei tarjottu
hirveesti mitään mun makuun sointuvaa, silti, oikeesti, vuoden parhaat
bilekset :)

Tykkäilin! :heart:
Avatar
#2 • • Juha Vilkamo Guest
Mäkin voisin kiksutyyliin kirjotella jo näin suoraan bileen jälkimainingeissa. :)

Ei muuta ku et kyl huomas järjestäjien osaavan hommansa! Ammattitaito näkyy & kuuluu. Tilan laatuakustiikan huomioonottaen joissain spoteissa äänentoisto toimi yllättävän hyvin. Ei tietty kaikkialla, mut ei sil kyl itse asias oo mitään merkitystäkään tällasis bileis. Hiiliyhdistevisuaalit olivat aika-ajoin mahtavat!

Kotimatkalla tuli ambulanssi vastaan, et ei näemmä ihan hässäkättä selvitty.
Avatar
#3 • • TommyT Guest
Jatkan Juhan tyyliä: ihqplurit ja kaikki muut kiksuttelut.

Tääl oli ihan poskettoman hienoa. Baby you're a perfect 10.

Vuoden päästä uudestaan? Voi jo nyt ennustaa, että liput myydään loppuun 29 minuutissa..;)

Musiikissa ei ollut mitään järin erikoista, tosin Rinneradio yllätti mut ainakin ihan positiivisesti. Yllättävän mukavasti rullasi altaassa polskutellessa!

Mut kuten Anakin sanoi, musa ei näissä pileissä meinannut juur mitään, kunhan se oli kevyen biitsistä. Ja sitäpaitsi noin hyvän äänentoisto-ammattitaidon vuoksi sitä olisi varmaan kuunnellut Kaija Kootakin hymyssä suin.

Vaikee tuolt on mitään yksittäistä nostaa esiin, kokonaisuus oli niin koherentti ja toimivan mahtava! Serenahan on perhana Suomen parhaita bilevenueita..;)

"Onko nyt hyvä fiiwis?"

-TommyT-
Avatar
#4 • • Loopy Guest


"Onko nyt hyvä fiiwis?"


Nyt ON hyvä fiiwis.

Oli ihan kipeen hieno reissu. Lähtisin koska vaan uudestaan. Nää oli ehdottomasti vuoden parhaat bileet tähän saakka - tosin pistääkseen näitä bileitä paremmaksi täytyy keksiä jotain todella erikoista.

Club Arenalla tuli viihdyttyä eniten, mutta pääareenankin meininki tuli tarkistettua. Orkidean ja DSS:n kimppasetittelystä jäi mieleen Hardy Hellerin Silversurfer ja tietenkin Funkstar De Luxen Sun is Shining.

Club arenalla taas CosmicManin päätösraita pisti porukan ihan banaaneiksi - propsit lähtee tampereelle oozni-pumpulle. :eek: :D

Viimeistään ensi vuonna uudestaan - jooko :hearts:
Avatar
#5 • • KarriN Guest
Ns. vitunjees. Loistofiilis, ei isompia hämminkejä, hyvää seuraa minne eksyikin, ystävällinen henkilökunta, loppupuolen juhlatunnelma...

ainoa miinus turhan veden turhan viileästä lämpötilasta jotakuinkin kaikissa altaissa.

erikoiskiitos kaikille tytöille silmänr.. err, läsnäolosta!

-K
Avatar
#6 • • Priest Guest
Joo, joo... ei viiti poiketa linjasta: Helmi bileet! :D

Nuff said.







...ja ottaen huomioon vielä, et yleensä näis isomman luokan bileis tuppaa aina jotain menee feeluun, mut nyt ei mitään merkittävää ollu tai ainakaan mun tullut noteerattua.
Avatar
#7 • • sabba Guest
hyvät bileet, ei pahemmin valittamista paitsi toi miesten pukuhuoneen säilytyslokerotilanne, sitä ei oltu huomioitu tarpeeksi näköjään. Ei pahemmin huvittanu heittää kaikkia kamoja narikkaankaan. Onneksi naisten pukkareissa oli säilytyslokeroissa tilaa ja sain kamani sinne jemmattua. Tämä todistanee ainakin sen, että kauniimpi sukupuoli oli lukumäärältään vähäisemmin edustettuna, mutta kyllä silmänruokaa silti riitti. :)

oli mahtava fiilis, vaikka bileet loppuivatkin hieman liian aikaisin :(
Avatar
#8 • • nenna- Guest
:heart: ..kivaa oli, _erittäin_ ookoot kemut! :heart:

..pääpuolen esiintyjistä Rinneradio jäi erityisesti mieleen, kivaa perkussiota!
..sekä Mellinin klassikkoraidat tipahti kyl täysii :hearts:

..Clubin puolella tuli myös piipahdettua, tossa CM:n aikoihin..kova meininki tuntu olevan..myös Slusnikin pojat sai porukan pähkinöiksi..

..muut arenat jäikin ikävästi väliin :(

..kenabitkin tuli syötyä, oikein maistuvaa :excellent: ..ja suhteellisen edukastakin vielä..

..ainut asia mikä jäi närästämään, oli se kun ainakin miesten pukkarit oli täynnä kun saavuttiin tossa hieman ennen klo22, ja vaatteet joutu vaihtaan tyyliin vessassa ja viemään narikkaan..mut eipä tuo iltaa pilannut..


Turku Kiittää! :heart:
Avatar
#9 • • Orange Guest
Kyllä oli kivat bileet. Ibizan tunnelmaa suomen talven kaamoksessa. Oli kyllä mahtava wiilis olla siellä ison altaan keskellä niiden vikojen biisien aikana kun jengi roiski vettä ja strobot filkku. Just hienon näköstä. Semmonen pysäytyskuva missä ilma on täynnä miljoonista pikku pisaroista!

alusta asti 200% pippalointia ja silti ois jaksanu vaikka toisen päivän *vink* vink*


iso käsi järkkäreille ja ystävälliselle henkilökunnalle

paljon pienempi käsi espoon poliisille... (jos se nyt oli niin että niistä olivat luvat kiinni.)
Avatar
#10 • • Wegez Guest
Oli kyl niiiiiiiin ihQ bileet et huh huh!!! Hauskaa oli ja meno oli loistavaa koko illan ajan... :heart: Paikka oli tosi hienosti laitettu ja muutenkin...lisää tälläsiä!!!! :happyroll: ..ja ny juna-asemalle ja kotia kohti... :)
Avatar
#11 • • ---[-]--- Guest
SIIS EI VITTU!!!

Mun mielestä aika täyden kympin bileet. Tästä ei meno parane. Edes se, et joutus vaihtaa uikkarit lastenhoitohuonees ei keventänyt odotuksia. Ainoo ku saapus paikalle hiukka myöhäs, ni bileet meni nopeesti ohikin. Ainoo valituksen aihe löytyykin just lyhennetystä aukioloajasta. Ymmärrän ehdottomasti sen, että turvallisuus on poliisin prioriteetti listassa number uno, mut kun aukioloa saa helposti kuitenkin aikaistettua, niin eiköhän riskit pysy suht samana. Meneehän se viina päähän riippumatta siitä, että mihin aikaan sitä juo, eikö? Ennemmin järkkärinä maksaisin erityisluonteisesta tapahtumasta veroa kuin, että yrittäjien liiketaloudellista toimintaa rajoitettaisiin. Mutta nythän noita ongelmia ei ollut, koska tapahtuma oli loppuunmyyty. Poliisille iso käsi kuitenkin siitä, että he olivat paikalla sankoin joukoin. Heti alussa tuli jo turvallisuuden tunne, että asioista välitetään. Alkoholin saaminen ja röökin polttaminen ei tuottanut ongelmia. Musan kuuntelu jäi vain vähemmälle...öh...sanotaanko vaan, että oli parempaa tekemistä. Liukumäet tuli testattuu ja oli kyl kivaa. Jengi vois tosin hieman oppia olemaan paikallaan, koska etuilijoita oli liikkeellä sen verran sankoin joukoin. Mut onhan uiminen ja kaikenlainen laskettelu jo kunnon puolesta sen verran kiihottavaa, et voisin ottaa ens wendinä uusiks.

Kiitos Tapsa, Haba ja Joonas
Avatar
#12 • • Edited Esa Guest
Kiitokset hyvistä bileistä... Erityisesti hyvää oli:

+ Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
+ Ihmiset.
+ Miellyttävän ei-savuinen ilma.
+ Yksityiskohdat, kuten myös vegesafkaa myynnissä ja väliaikainen taksitolppa.
+ Kokonaisuus.

Musiikillista tarjontaa en juurikaan seurannut / ehtinyt seurata, paitsi että Rinneradion setistä kuulemani osuus oli varsin miellyttävää. Mielestäni se, että esiintyjät olivat kotimaisia, oli ja on tällaisen bilekonseptin kannalta varsin järkevä ratkaisu. Tietysti pieni yllätyksellisyys ei olisi pahitteeksi...

Kehitysspekulointia:

Muutama minuutti säätöä tuli siitä, kun miesten puolelta loppuivat lokerot kesken... Tuossa ylhäällä kerrottiin, että naisten puolella kuitenkin oli tilaa? Auttaisikohan jatkossa, jos miesten ja naisten liput myytäisiin fifty-fifty? Just an idea...

Jyrkin vesiliuku (vihreä putki) oli pään ja niskan osalta vähän vaarallisen oloinen. Havaitsin jonkun satuttaneen itsensä siihen pahemminkin. :( Ensi kerralla mikäli se pidetään auki, sen kohdalla voisi olla selkeämpi ohje-/varoituskyltti ja/tai valvoja.

Muuta:

Espoon poliisille (erityisesti sille yhdelle piiripäällikölle) terveisiä. :)
Avatar
#13 • • ---[-]--- Guest

Mielestäni se, että esiintyjät olivat kotimaisia, oli ja on tällaisen bilekonseptin kannalta varsin järkevä ratkaisu. Tietysti pieni yllätyksellisyys ei olisi pahitteeksi...



Jarea?
Avatar
#14 • • Edited ---[-]--- Guest



Muutama minuutti säätöä tuli siitä, kun miesten puolelta loppuivat lokerot kesken... Tuossa ylhäällä kerrottiin, että naisten puolella kuitenkin oli tilaa? Auttaisikohan jatkossa, jos miesten ja naisten liput myytäisiin fifty-fifty? Just an idea...



Mahdoton yhtälö. Kuka kontrolloi myytyjä lippuja? Asiakkaat ostavat kuitenkin useasti monta lippua kerralla. Ja kyl mä vaihdan ennemmin ne uikkarit jalkaan vaikka pakkasessa. 30% miehiä ja 70% naisia vaikuttais mun silmin ainakin paremmalta vaihtikselta. :rolleyes:
Avatar
#15 • • Esa Guest

Mahdoton yhtälö. Kuka kontrolloi myytyjä lippuja?



Heittämässäni ideassa tarkoitin siis sitä, että jos myynnissä olisi kahta erilaista lippua (miesten ja naisten) ja näiden kiintiö suhteessa lokeroiden lukumäärään. Miesten lipulla pääsee mies sisään, naisten lipulla ei - ja toisinpäin.

Järjestäjä toki tekee niin, kuin asiakkaan kannalta parhaaksi kokee... ulkopuolelta voi vaan antaa palautetta ja kommentoida. :)
Avatar
#16 • • liltony Guest
Unreal!
Avatar
#17 • • ---[-]--- Guest



Heittämässäni ideassa tarkoitin siis sitä, että jos myynnissä olisi kahta erilaista lippua (miesten ja naisten) ja näiden kiintiö suhteessa lokeroiden lukumäärään. Miesten lipulla pääsee mies sisään, naisten lipulla ei - ja toisinpäin.



OK. Siinä vaiheessa vain bileiden pitäis mun mielestä kestää pari vkoa tai ainakin kauemmin ku 6-7h, et lokeroiden ja ylipäänsä säilytyksen merkitys kasvaisi suuremmaksi kuin mitä se nyt oli. Nyt tärkeämpää oli saada mahdollisimman paljon jengiä paikalle, jotta tapahtuma olisi liiketaloudellisesti kannattava. Palvelun merkitystä en halua missään nimessä aliarvioida. Se että tupa on täynnä, on myös palvelua!
Avatar
#18 • • Edited Tres Guest
Harvat bileet skitsottaa näin pahasti :mad:

Siis objektiivisesti tarkasteltuna aivan
loistava tapahtuma, subjektiivisesti yks hirveimpiä
iltoja vähään aikaan.

Meinas jännäkakka valahtaa housuun jo siinä
vaiheessa kun kävin tsekkaamassa ulkoapäin
minkälaisessa paikassa pitäis soittaa, ja vielä
epävarmempi olo kun kuuntelin Kylvenin
tilitystä ylälavetin saunaolosuhteista, semminkin kun
olin koko edellisen viikon taistellut flunssaa vastaan
ja olo oli yhä varsin heikko. Ja olihan se
yks elämäni hirveimpiä keikkoja sitten viimevuotisen
ParoniUG-horrorin, meinas taju lähtee :panic:
Nyt sitten lepuutellaan taas pari päivää kivassa
kuumeessa, ja jatkossa ymmärrän kieltäytyä soittamasta
noin epäinhimillisissä olosuhteissa.

Mut muuten siis hyvinkin kiitettävä suoritus
Unity-/Laby-posseilta. Toivottavasti jatkoa
seuraa :)
Avatar
#19 • • Samus Aran Guest
Joo siis, ihan tajutonta menoa. Tänne eksyis kevyesti esim. 4 kertaa vuodessa samanhenkiseen tapahtumaan, enkä uskois menon ainakaan taantuvan. Oikeestaan päinvastoin. Tolkuttoman suuri kiitos Pacifique-joukkueelle loistavalla tavalla erilaisesta tapahtumasta.

Kerrankin oli hyvä syy viihtyä bileissä jonkun muun kuin musiikin takia. Täällä ei vaan kyenny ees välittämään oliko soundi just sitä kaikkein mieleisintä vai ei. Jopa Rinneradio kelpasi (pieninä annoksina), kun musa ei ollut liian kovalla. Zzompp vastas meikäläisen musiikillisiin mieltymyksiin osuvimmalla otteella, eli kiitos saunan shamaanille Susumusta ja muista helmistä. Lil' Tony ois tehny kyl NIIIN selvää jälkeä päätilan dekkien takana...eli ens kerralla ukko sinne kukoilemaan mahdollisimman pitkäks aikaa ni tekee yligutaa.

Tuli tavattua monia tuttuja vuosien takaa ja väliltä. Varsinkin erään henkilön kanssa meni reitit aina harmittavasti ristiin, eikä päästy ikinä ovensuista samaan suuntaan. Alkuillasta ehti vaihtaa muutaman sanan keskellä kulkuväylää ja vakuuttaa, että muisti kyllä pelaa, mutta siihen se jäikin...eli jos luet tätä, niin pistä privaa ja törmäillään.

Kaikenkaikkiaan yks parhaista fiilistelybileistä miesmuistiin. Iso hatunnosto vielä kerran koko porukalle.

:heart:
Avatar
#20 • • Jones! Guest
Nyt on TODELLA hyvä FIIVIS!


Jees, hyvät pirskeet kaikin puolin, mestana aivan täydellinen järjestää tosiaan keskelle talvea Ibiza tunnelma. Musa kaikin puolin sopivaa tommoseen tunnelmaan, kevyttä fiilistelyä ja Chill-outtia.
Jos halus päästä tykittämään tosissaan kiksua ja Hard Houssia niin luolaravintola tarjos siihen hommaan hyvät puitteet. Mut näissä bileissä oli vaan rennompaa ottaa mukia allasbaareissa, istua porealtaissa, pyöriä ja häröillä vesiliukumäissä ja ennenkaikkia roiskia ja meuhkata veden kanssa helvetin hyvän fiilistely musan kanssa päälavan edessä.
Snadi miinus kalja kojuille, niit oli ihan liian vähän, ihan törkeet jonot välillä, sai 20 minsaa venaa et sai bissen. Valitus loppu tähän, helvetin hyvät kemut, otetaan tästä tapa ja pannaan ens vuonna ehottomasti uusiks ja painetaan sillon puol neljään.

Kiitos järkkäreille, helvetin hyvän duunin teitte!

:hearts: