HYTKY: Satiini

5 posts, 1 page, 1,008 views

Avatar
#1 • • Edited hytky Guest
Savun seasta piirtyy näkyviin hahmo, käsivarren varjo ja pohkeen kaari. Hiukset hulmahtavat kasvojesi läheltä ja niiden tuoksu jää viipymään ympärillesi. Kokeilet kangasta sormiesi välissä, se liukuu sileänä ja viileänä, viettelevän ja kalliin tuntuisena ihoasi vasten.

Katselet kun savun seasta ilmestyy näkyviisi yhä uusia hahmoja, samalla tavalla musiikin rytmissä liikkuvia, utuisia ja unenomaisia, kuin pelkkiä ilmestyksiä suoraan unistasi. Lämpö kerääntyy sisälläsi ja houkuttelee liittymään joukkoon ja sitten kuuletkin jo kuiskauksen, niin hiljaisen ettet ole varma onko se totta vai kuviteltua: "Tule.."

"...haluamme koskettaa..."


satiini1.jpg

HYTKY ylpeänä esittää: SATIINI

@ Helsinki, ug
6.12.2008
klo 22-06
liput 10e

dresscode: look sensual & smell good

Sisään vain kutsulla, hae omasi!

www.hytky.org

Dj Pushups 3000 b2b Quu


Ensimmäistä kertaa yhdessä soittamaan intoutuneen kaksikon osapuolia yhdistää vankka musiikillinen näkemys ja kyky lukea yleisöään. Hytkyssä vaikuttava, salaperäinen Pushups on tuttu monille villittyään tanssikansaa vuoden takaisissa maailmanlopun Techno Freaks-reiveissä. Quun jäljet johtavat Järvenpäähän ja mies tunnetaan intohimoisena musiikinystävänä ja eklektisten ja tilanteen mukaan rakennettujen dj-settien puolesta puhujana. Kaksikolta on odotettavissa menevä sekoitus housea, elektroa ja tuoretta soundia, joka iskee groovekouristuksen niin puristin kuin pousaajankin pohkeeseen.

Artificial Latvamäki (live)

Helsingin seudulla vähemmän tunnettu ja harvemmin kuultu Aki Latvamäki on ansainnut niin kyseenalaisen lempinimensä "Oulun teknojeesuksena" kuin paikkansa yhtenä Suomen arvostetuimmista teknotuottajista. Muun muassa Cocoonille, Trapezille, Budenzauberille, Curlelle sekä Mezzotintolle levyttäneeltä artistilta kuullaan livesetti, jossa genrerajoille kumartelu ja ennakkoluulot saavat kyytiä ja lopputuloksena on mieliä ravisteleva, tanssilattioille pyhitetty tunnin mittainen kokonaisuus.

http://www.trank.fi/aki/
http://www.myspace.com/alatvama

Aku & Karel (live)


Hytkyn omat miehet Aku ja Karel ovat tehneet jo useampia vuosia musiikkia tahoillaan, mutta vasta tänä syksynä syntyi ajatus yhdessä esiintymisestä. Akun taustat ovat drum 'n bassissa ja housessa, Karel taasen on kunnostautunut juurevan teknon tuottajana. Yhteistä kosketuspintaa miesten musiikillisissa näkemyksissä löytyy kuitenkin laajalta alueelta, ja tulossa onkin monipuolinen sekoitus uutta ja vanhaa melodisin maustein tanssittavuutta unohtamatta. Parranhierojille tiedoksi että rautaa ei tule kaksikon soittaessa pöydältä puuttumaan.

Remute (live)

Pitkästä aikaa saamme vieraaksemme soittajan ulkomailta. Denis Karimaninakin tunnettu Remute saapuu Helsinkiin suoraan Hampurista. Jo jonkin aikaa kovassa nosteessa ollut mies tuo kuultavaksi saksalaisen minimal teknon uusimmat tuulahdukset. Kesällä keikkakuntonsa Euroopan festareilla todistanut mies on ehtinyt tekemään julkaisuja jo useille levymerkeille kuten Trapez, Perc Trax, Areal Records, Einmaleins ja Liebe*Detail. Odotettavissa tiukka puolentoista tunnin live, joka kuljettaa kuulijaansa minimal teknon maailmoissa lainaten vaikutteita myös elektrosta ja deep housesta.

http://www.remute.org/
http://www.myspace.com/remute

Sami Koivikko

Muutama vuosi sitten suuren yleisön tietoisuuteen Salmiakki-albumillaan ja sopimuksellaan Shitkatapult-labelin kanssa ponnahtanut Sami Koivikko saapuu viimeistelemään illan teknokattauksen. Detroitista ja minimal teknosta soundimaailmaansa ammentava Koivikko räjäyttää pankin lähes kahden tunnin dj-setillään. Joukossa lienee myös materiaalia miehen tuoreelta Spectral Soundille levytetyltä Sapphire-albumilta.

http://www.samikoivikko.fi/main.html
http://www.myspace.com/samikoivikko

TERVETULOA!
Avatar
#2 • • crc Guest
jee aki!
Avatar
#3 • • hytky Guest
Hei,

Jos hallussasi ei vielä ole kutsua HYTKYn ensi lauantain SATIINI-bileisiin, ei hätää! Olemme päättäneet järjestää ovelle maksavien listan, johon nimesi ilmoittamalla et tarvitse kutsu-flaijeria. Muistathan että nimi listassa ei takaa sisäänpääsyä jos bileet ovat täynnä.

Ilmoita nimesi ja avecisi muodossa 'Harri Hytkyläinen +2' osoitteeseen [email protected] lauantaihin klo 12:00 mennessä.

SATIINI Lauantaina 06.12.2008 / 22-06 / K18 / 10 EUR / @ ug, Helsinki

Lisätiedot: http://www.hytky.org

Makoisa kattaus musiikkia ja hekumalliset bileet luvassa lauantaina...come celebrate your independence!

Tervetuloa!

XXX

t. HYTKY
Avatar
#4 • • hytky Guest
Soittoaikataulu:

22:00-00:00 Dj Pushups 3000 b2b Quu
00:00-01:00 Aku & Karel (live)
01:00-02:00 Artificial Latvamäki (live)
02:00-03:30 Remute (live)
03:30- > Sami Koivikko

Muistathan varata käteistä ja saapua ajoissa!

Nähdään illalla! Tervetuloa!

t. Hytky
Avatar
#5 • • hytky Guest
Kiitokset bileistä ja mainiosta tunnelmasta kaikille osallistuneille: artistit, yleisö ja työntekijät!

Kerhohuoneellamme on runsaasti löytötavaroita, omaisuuttaan voi kysellä osoitteesta hytkyathytkypisteorg. Palautus vain tarkkoja tuntomerkkejä vastaan.

t. HYTKY