Kansainväliset Levy&DVD-messut la 19.4.08

1 post, 1 page, 493 views

Avatar
#1 • • fibi Guest
Hyvinkään kansainvälisillä Levymessuilla 19.4.08 voi kokea CD- ja vinyyliajan koko skaalan. Tarjolla on vaikuttava valikoima nostalgiaa, lähihistoriaa ja aivan tämän päivän musiikkia. Kaikki on käsin kosketeltavissa, koettavissa niin kuin asiaan kuuluu. Levymessuille saavutaan erityisesti tapaamaan uusia ja vanhoja, musiikista innostuneita tuttuja. Näytteilleasettajat ovat alan ammattilaisia, joiden kanssa keskustelisi musiikista mielellään vaikka koko päivän.

Mukana on myös techno-genren levymerkki ja elektronisen musiikin erikoisliike Pulsewave Records, http://pulsewaverecords.com .

Paikalla on lähes sata ammattitaitoista näytteilleasettajaa Suomesta, Ruotsista ja Saksasta. Heidän missionaan on tuoda musiikki ja äänitteet takaisin siihen asemaan, joka niille kuuluu. Yli 300 pöytämetriä täyttyy vinyyli- ja CD-levyistä, savikiekoista, DVD:eistä ja fanituotteista. Tarjolla on myös levysoittimia, elokuvajulisteita, sarjakuvia, kirjoja, lehtiä, rock-henkisiä vaatteita ja muutakin keräilytavaraa. Pelkästään saksalaisilla ja ruotsalaisilla on mukanaan yli 150 metriä harvinaisuuksia, hittejä ja äärimmäisen halpoja levyjä.

Levy&DVD-messut, la 19.4.08 klo 11-16, Hyvinkää, Wanha Villatehdas (Kankurinkatu 4-6), pääsymaksu 4 e.
Lisätietoja: http://www.record.fi
http://levymessut.blogspot.com
http://levymessut.spaces.live.com