Loopy - Saunaproge 3

30 posts, 2 pages, 3,292 views

Avatar
#21 • • a98 Guest

Niin muuten. Päätösbiisi oli eilen Above & Beyondin soitossa TATW:ssa :excellent:



ai 13. Unknown "Nasty" (CDR) ?

en kyl voi käsittää miten tolla miksauksella pääsee soittoon... ainaki mun korviin volume balanssit oli rumpujen ja synojen välillä huonot, pitänee kuunnella uusiks..
Avatar
#22 • • Loopy Guest
Eips vaan Signa - Solace.
Avatar
#23 • • Northvibes Guest
Joo se ykkösbiisi on ikivanha steelsky. Ekoja proghousebiisejä :scared: ... Täytyy muuten hehkuttaa vielä tota Introvertin nelosbiisiä.. Pakko saada se jostain. You are the MAN intro!!! :hearts:
Avatar
#24 • • Edited miikkaL Guest
Viiltävää kiksumiehen semi-humala analyysiä -erittäin kriittistä sellaista:

1. parit c00lit saundit, mut ei kyllä värähdä ainakaan jyväskylässä

2. tylsä

3. stephen kingin jonkun huonon neliosaisen tv-sarjan soundtrack. Siistin kuulonen mutta hele-vetin tylsä

4. tässä nyt on sellasta tuotantoa että toimii. Tosin toi pilityssaundi (mitä itekin oon kopioinu) alkaa kyllä vituttamaan jo pikkuhiljaa.

5. Tearrainin ensimmäiset (touhu)tipat toiminu aina ja toimii vieläkin, täyteläistä saundia ja vitun hyvää melodiaa. Jos progee lähdetään tekemään niin tehään sitten kunnolla kuten tämä biisi.

6. Helvetin hieno melodia ja hyvä saundi mutta enemmän olis toivonu taustoihin äksöniä. Nyt ei vaihdu kuin haikkalinja suunnilleen. Bassmurina on koko ajan sama alusta loppuun.

7. Haisee haikkojen ja beissin osalta Kuismalle ja Altf4:lle. Kyllä tässä on tollasta mattikotala-sufflea mukana enempi joten sinne suuntaan varmaan mennään. Vähän kuin axea ja tabaccia sekasin. En oo varma onko se tässä hyvä vai paha haju, mutta saundit on niin kohdillaan kun voi vaan olla. Eli tuotannon puolesta vähän kuin tabaccia olis laitettu just oikeeseen paikkaan - kyllähän se kainalossa on mutta haisee sielläkin paskalle. Eli tylsä :P

8. Toimii kuten träk nambö faiv. Ei sitten mitään pahaa sanottavaa.

9. Alun perusteella iski ihan vitun lujaa!! Tosin padit ja muutenkin tuotanto on hieman hirveää. Tuo portamento-melodia ei kyllä toimi yhtään. Aika peruskikkeliä vähän hitaammin. Alku antoi ymmärtää muttei ymmärtänyt antaa.

10. Todella tylsä mutta loistavat saundit.

11. Kauhee toi keskivaiheen "break" tai miksi sitä pitäis sanoa, random kickejä siellä täällä. Tää on taas tätä progea mikä ei oo progea.. Eikä kyllä noin kiksunakaan iske. Taustapadeihin lisää filtteriä cosmarin tyyliin ja melodia pois niin toimis ihan ok.

12. Napakka kick. Muuta ei sit ookkaan
Avatar
#25 • • Loopy Guest

Joo se ykkösbiisi on ikivanha steelsky. Ekoja proghousebiisejä :scared: ...


Hemmetin kova raita kuitenkin. Vaihtoehtona tälle täydelliselle avausraidalle olisi ollut sun Elusive. Raita on ollut kuitenkin jo valtakunnallisessakin radiosoitossa. Halusin tuoda myös tämän helmen ihmisten tietoisuuteen.

Täytyy muuten hehkuttaa vielä tota Introvertin nelosbiisiä.. Pakko saada se jostain. You are the MAN intro!!! :hearts:


Hei oikeesti, eikö ketään spottaa tuon raidan nimeä. Saatika tampere/kuru -akselilta tulevaa seiskaraitaa? ;)
Avatar
#26 • • renni Guest

4. Introvert - id



Hop, tämän kipaleen nimi lienee "Track For July". Tai ainakin näin mulle on kerrottu ;)
Avatar
#27 • • Loopy Guest

Hop, tämän kipaleen nimi lienee "Track For July".


Näinhän se on.

Joku vois vielä spotata tuon Sheepin biisin.

Eiku :)

Tracklist julki ekaan postaukseen nyt. Toki vieläkin otetaan palautetta vastaan.
Avatar
#28 • • okiru Guest
Noniin palautteen aika..

Yksinkertaistettuna koin miksauksen hyväksi, tasaista laatua sisältäväksi kokonaisuudeksi. Pari biisii erottui erinomaisuudellaan joukosta.
Jossain vaiheessa kuitenkin iski liiallinen "tilulilu"-saudin yliannostus. Vaikka biisit ovat omalla tavallaan hienoja niin en enään jaksa kuunnella turhan pitkään square-aaltojen pimputtelumaratoonia. :D
Lähinnä jäin kaipaamaan vaihtelua tyylissä ja esim väliin pari tummempaa biisii. Tosin oma makuni on kyllästetty loppuun ton tiluliin kannalta (niin valitettavaa kuin se onkin ;( ).

Positiivista oli tekninen osuus, joka on hioutunut mallikelpoiseksi jäbän ensimmäisten settien ajoilta. Pari vaihtoo kuitenkin kummastutti, vaikka ei ne mitenkään huonosti menny (kohdassa 12:20 jossa tulee breikki mis ois imo tarttenu vetää liuku konaan alas). Tosin nää on vaan näitä mun nihkeilyi - älä välitä ;).

Arvosanaksi heitän 7½ kouluasteikolla.

Tälle jäbälle miuluusti keikkaa lisää. Loistojukka, varskinkin livenä. :)
Avatar
#29 • • Flight Guest
*Paste klubbarista*

Jees... Sainpas tän kuunneltua pari kertaa. Tyylikkäitä biisejä, ehkä noin puolet tuttuja ennalta ja yhden tuottamisprosessissa ollut muutamana aamuyönä mukana, mutta ei siitä sen enempää.
Itse setti pitää mielenkiintoa hyvin yllä rakenteen avulla, vaikka keskivaiheilla biisien paikkoja olisin itse ehkä vaihdellut *hihu*. Ensimmäiset 20 minuuttia setti antaa odottaa itseään hieman tummemmissa meiningeissä, jonka jälkeen setti lähtee kivasti käyntiin jatkaen hyvällä flow:lla loppuun asti.

Tekniikka on parantunut aikaisemmista seteistä. Ajotukset ja tahdit kohdallaan... biitit ei isommin hae ohi, vaikka parista vaihdoista voisin vähemmän krapulaisena napista *hih*. Yhtään huonoa biisiä setissä ei ole. Sanotaan mieleen jääneistä biiseistä vaikka näin: 4 ja 5 biisit pistävät setin käyntiin... 9 ja 11 biisit "yllättävät" hienoilla liideillä ja vika biisi tosiaan tuo bassolinjalla Larry Mountains 54:n mieleen... mutta aivan mieletön lopetusraita *joo*.

Elikkä tykkäsin, ja jos jotain rakentavaa pitää vielä sanoa, niin seuraavaan settiin sitä paljon puhuttua "munaa" lisää vaikka soundi onkin kohdallaan. Joka tapauksessa meillä on kyllä toi musiikkimaku niin yksiin atm. että ei mitään järkeä *sydän*. Parhaita miksauksia mitä oon täältä ladannu sanotaan nyt vaikka viimeseen vuoteen *nauru*.

Kaikille artisteille muuten vielä "propsit" - Let's keep teh prog` movin' *piis*
Avatar
#30 • • eletrik Guest
Olen tässä nyt jonkin aikaa sitten rekisteröitymiseni imutellut täältä settejä joiden tracklistit on kiinostaneet. Ja pakko sanoa, että tässä on yksi parhammista miksauksista, settis menee eteenpäin kuin virtaava vesi. Itsekin suuri proge trancen ystävä ja saman tyylistä musaa itekin soittelen.
Tykkäsin, ja kuuntelen tän varmasti usemmankin kerran.

Nyt toisella hieman suremmalla volyymilla soitettuna niin löytyihän tästäkin pari pientä laukkaa, mutta ei niistä sen enempää.