vaasa

427 posts, 22 pages, 87,526 views

Avatar
#221 • • *angelikA reD* Guest
:excellent:
Avatar
#222 • • Johnny D Guest
Miksei Tom Wax sitten loppupeleissä tullutkaan Sound And Visioneihin (hah, hyvä kysyä tätäkin n. 10 vuoden viiveellä...)?

Ja mitkä bileet ne olivat, jotka oli alunperin tarkoitus järjestää jossain parkkihallissa tms. mutta keskustassa nähty ilmoitus sitten ohjasikin ihmiset tuttuun ja turvalliseen Keltsuun...

Ja vielä: Eikös tuo Tremor julkaissut ihan 7"-levynkin?
Avatar
#223 • • Zakka Guest

Ja mitkä bileet ne olivat, jotka oli alunperin tarkoitus järjestää jossain parkkihallissa tms. mutta keskustassa nähty ilmoitus sitten ohjasikin ihmiset tuttuun ja turvalliseen Keltsuun...



Eikös ne ollut nämä BenD:n mainitsemat pippalot? http://www.damicon.fi/fri/1995/flyers/the-future.txt

Siinä tais olla jotain pientä hässäkkää lupien kanssa (liittykö siihen jotenki Bajamajatkin?? :panic: )

Maxx oli kyllä kova deejii...
Avatar
#224 • • Johnny D Guest
Nuo ne taisivat olla joo...
Avatar
#225 • • kenth Guest
Btw, ESP taas tuttuun tapaan tutussa ja turvallisessa HP:ssa ke 23.2. Lisää infoa tulee pikkuhiljaa, stay tuned. Tuollahan voi sitten virittää itsensä bilekuntoon perjantain megabileitä varten.

And thats not all folks...
Avatar
#226 • • BetaFactory Guest

And thats not all folks...



Niinpäniin... :)
Avatar
#227 • • tekniq miiq Guest
Eikös Jori Hulkkonen heittänyt aikanaan ensimmäisen hybdridisettinsä juuri Vaasassa Club 25:lla? Olisiko ollut vuonna '97 tai jotain?
Avatar
#228 • • Båssanova Guest

Eikös Jori Hulkkonen heittänyt aikanaan ensimmäisen hybdridisettinsä juuri Vaasassa Club 25:lla? Olisiko ollut vuonna '97 tai jotain?



Löytyy flaba vielä :)

11.4.1997

Jori Hulkkonen live + dj.
Ace B ja C.Winter

Meltdownin järkkäämät.
Avatar
#229 • • Zakka Guest

Eikös Jori Hulkkonen heittänyt aikanaan ensimmäisen hybdridisettinsä juuri Vaasassa Club 25:lla? Olisiko ollut vuonna '97 tai jotain?



Löytyy flaba vielä :)

11.4.1997

Jori Hulkkonen live + dj.
Ace B ja C.Winter

Meltdownin järkkäämät.



Jees, Jori oli varmaankin heittänyt noita "hybridisettejä" jo muailmalla ja Suomessakin ennen Vaasaa, mut yhden ekoista dj-seteistä äijä heitti tosiaankin Frelessä
http://www.damicon.fi/fri/1996/flyers/unfinished-business.txt.

1997/-98 aikoihin Jori ja Ace B kävivät myös Uumajassa keikalla ja paikalla oli mukavasti myös suomalaisia.
Avatar
#230 • • Carlos B Guest


Seuraavaksi olikin sitten vuorossa viimeisen päälle megareivit:
+700 ihmistä Vuorikadun Yläasteen liikuntasalissa tanssimassa
näiden miehien ja naisten tahtiin: Lineup
Tämä tapahtuma oli tosiaan koko VRS:n toiminnan kulmakivi,
koska toteutimme juuri sen mitä halusimmekin ja enemmän;
tavoite oli 350 mutta ihmisten määrä ylitti kaikki odotukset!


järjestötalolla, mihin piti tulla Tom(Awex)Wax, muttei tullukkaa =).



Meikä asui Pietarsaaressa tuohon aikaan ja jos oikein muistan niin noi Twilightit oli mun ekoja bileitä, ainakin ekat joihin tuli lähdettyä omaa kaupunkia pidemmälle. Oli kyllä aikamoinen meno, pimeetä käytävää mentiin liikuntasaliin joka oli täynnä savua, stroboa ja bassoa. Ja sit oli joku sinitukkanen hardcoremies jolla oli joku Mokum-paita tai jotain. Oma villapaita hukku jonneki ylitsepursuavan narikan uumeniin joten talvinen kotimatka oli aika viilee, tosin paita tuli postissa sitten myöhemmin (kiitos siitä:).

Tom Waxiakin lähdettiin kattomaan mutta bileet oli muistaakseni vähän hikiset kun ei miestä näkynytkään. En muista muuta kuin että kaverini päätyivät juttelemaan Sashalle (nykyinen F) ennen bileitä ja kaverit oli jälkeenpäin ihan mehuissaan :)
Avatar
#231 • • Edited JimmyD Guest

Jees, Jori oli varmaankin heittänyt noita "hybridisettejä" jo muailmalla ja Suomessakin ennen Vaasaa, mut yhden ekoista dj-seteistä äijä heitti tosiaankin



Ja oli muuten hemmetin hyvät juhlat noi, kunnon fiilistely housea pukkas ilmoille, ei sattuis olemaan talles settiä? Itse otin sen nauhalle kun tuli radiosta mogi et mobos, ei vaan ole c-kassua tallessa enään. Toinen setti mitä peräänkuulutan on Tarantella juhlien Dj Krazyn ja Mc Slimin keikka, olivat ehkä parhaat junkkabileet missä koskaan olen ollut, tämäkin tuli radiosta aikoinaan. http://www.damicon.fi/fri/flyers/old/1997/tarantella.txt
Avatar
#232 • • kristian Guest


Toinen setti mitä peräänkuulutan on Tarantella juhlien Dj Krazyn ja Mc Slimin keikka, olivat ehkä parhaat junkkabileet missä koskaan olen ollut, tämäkin tuli radiosta aikoinaan.



hehee. bigup sleeping on stage massive! oli kyllä kovat bileet.

mut mitä itse kehityskeskusteluun tulee -> olkaa hyvä ja jatkakaa. hauskaa luettavaa :)
Avatar
#233 • • mtd Guest

Oltiin vielä järkätty
kaikki kuljetuksetki sinne, mut vituiks meni, jatkot kesti sen kaks tuntii,
yks tunti ihan ok, toka tunti siinä ku järjestäjät istu poliisiautos ja selvitti
asiaa(juhlat tietty jatku koko tän ajan siel sisällä)Mut pariin tuntiin
nää kutistui.



poliisit tuli häiriköimään kaikkiin meltdownin keltsussa järjestämiin bileisiin, mutta bileitä päästiin aina jatkamaan n. puolituntia virkavallan vierailun jälkeen. Mitään seuraamuksia ei kertaakaan tullut vaikka ottivat mun tai zakkan tiedot ylös. keltsuunhan tarvitsi huviluvan, mutta sitä pystyi kiertämään tyhjentämällä tilan klo 02 ja päästämällä jengin takaisin takaoven kautta.

meltdownin taru keltsussa loppui muistaakseni siihen kun puljun omistavan yhdistyksen toiminnanohjaaja tjsp. Eivor-Flavor syytti meitä huumekaupasta; oli kuulemma saanut varmaa tietoa että keltsun vessassa oli ollut joku jehu kilon kokaiini/heroiini-säkin kanssa :laugh:

kerran konstaapeli Viitanen kollegoineen otti mut maijaan sokeritehtaalla (joko spin 1/2 tai inkisen kirjanjulkistamis -bileet) ja lähtivät ajamaan kohti keskustaa samalla kysellen bileistä, järjestäjistä ja yleensäkkin teknoskenestä vaasassa.. luonnollisesti en ollut yhteistyöhaluinen ja päästivät pois hietsun kohdalta josta saikin sitten kävellä räntäsateessa takaisin bilepaikalle.

pahin vedätys meidän kohdalle sattui nuoriskalla Taajuus-bileissä kun paikan vahtimestari päätti vastoin nuorisoasiainkeskuksen kanssa tehtyä sopimusta että bileet päättyvät klo 02. vaikka lupa oli jatkaa aamuun asti.

videoista; multa löytyy about 20 min pätkä Jockan järjestämistä Eclipse 1 -bileistä vuodelta 92; rave soi, stroboputket välkkyy ja jengi oli pukeutunut ajan hengen mukaan roboteiksi, altern 8 maskeihin, kaasunaamareihin yms.. oli siellä eräskin pukeutunut tennissukkaan ja läpinäkyvään sadetakkiin.. Vesitornissa järjestämistämme Gaura bileistä on muutaman tunnin nauha.. ehkäpä jonain päivänä pistän ne digitaaliseen muotoon ja palvelimelle..

kuvista; löytyykö keneltäkään kuvia seuraavista bileistä: Meltdown 30.12.93 / keltsu, Trancemigration 19.3.94 / keltsu, Workers 10.12.94 / keltsu, The Voyage 27.1.95 / KY, Interplanetary 20.5.95 / KY, Trackwerk 23.9.95 / Annis - pori, Taajuus 7.10.95 / Nuoriska, Moowy Groowy x3 1996 / Jungle Bar, Delicious 1996 / KY, Sund@nce 9.6.96 / Jungle Bar, Unfinished Business 19.7.96 / Frelsis, Gaura 8.8.96 / Vesitorni, Friday Night Fever 9/1996 / Club 25, Jori H 11.4.97 / Club 25

ääntä: täältä kannattaa ladata muutaman miksauksen joita voi kuunnella taustalla kun lukee näitä läppiä vanhoista bileistä ;)
Avatar
#234 • • Zakka Guest

Jees, Jori oli varmaankin heittänyt noita "hybridisettejä" jo muailmalla ja Suomessakin ennen Vaasaa, mut yhden ekoista dj-seteistä äijä heitti tosiaankin



Ja oli muuten hemmetin hyvät juhlat noi, kunnon fiilistely housea pukkas ilmoille, ei sattuis olemaan talles settiä? Itse otin sen nauhalle kun tuli radiosta mogi et mobos, ei vaan ole c-kassua tallessa enään.



Muistaakseni tää tuli Radio Extremestä ulos. Voin kyllä olla pahasti väärässä. En koskaan saanu sitä nahkalle. C.Winterillä on joku VHS-pätkä jostain Jori-bileistä.

Mogi Mobossa tuli Jorin kotimixtape, ja se soitettiin maratoonilähetyksen viimeisenä eli joskus aamu 07. Pojjat kyllä tiesi, että meikä odotti sitä ku arvasin sen sisältävän Samba Magicin viimeisenä. Noh, heräsin aamulla samantien ku biisi alkoi soimaan radiosta, joka oli jääny päälle. Jätkät vielä lähetti terveisiä mixauksen jälkeen hehehe :happyroll: Oli aika surrealistinen fiilis herätä tohon. Ja täähän vaan todistaa, että korvat kyllä kuulee nukkuessaankin, mitä ympärillä tapahtuu :-)
Avatar
#235 • • frank Guest

Voitko frankki vielä kertoa noista outlander bileistä?
Saitteko tosiaan kymppitonnin laskun (10k mk= 10000mk?)
bileiden jälkeen? mitä siellä oikein tapahtui?



No siellä mm. rikottiin muutama vessanpytty + jotain muutakin,
siivouskuluja tais tulla kivasti myös vielä.

Miksei Tom Wax sitten loppupeleissä tullutkaan
Sound And Visioneihin (hah, hyvä kysyä tätäkin n. 10 vuoden viiveellä



Tais mennä jotkut sopimusasiat vähän ristiin. Ihan hyvä sitten loppu-
peleissä ettei tullutkaan, koska olisi mennyt bileet miinukselle vielä
enemmän. =D
Avatar
#236 • • -=aave=- Guest
Asiasta hieman naurismaalle, mut vaasaan liittyen silti. Sä Eeroville tunnet ilmeisesti ton Pessisen? Ottakaas se sinne joskus soittaan, niin pääsee härmän pojatkin bilettään taas. :)
Avatar
#237 • • BetaFactory Guest
On ollut puhetta niiden vähän vanhempien bileiden videoista/kuvista yms. Miten on vähän tuoreimpien (viime vuosien) kemujen kohdalla - löytyisikö jostain kuvia? Kenth on silloin tällöin julkaissut videopätkiä (viimeksi VF8, Aurora 2030, Virtual Workshop...kiitämme siitä! :)), mutta onko muillakin ihmisillä mitään "julkaisukelvollista" materiaalia? Lähinnä kiinnostaisi viime vuosien Illumination, Redemption, Asylum, Orkidea Albur Release Tour ja Insomnia. Nämä lähinnä tulivat mieleen.

VF9 countdown: 26 days 35 minutes and still counting!!! VF-hype on taas herännyt. :happyroll:
Avatar
#238 • • kenth Guest

Niinpäniin...



U-31

for those who like things that go bleep in the night...18.2@Vaasa UG. Private Invitation. Techno!
Djs: C.Winter (meltdown). Kenth (meltdown). Crash (disko). Matlåck (töysä UG).
...paikka selviää puskaradion kautta, saavuthan huomiota herättämättä.
Avatar
#239 • • Båssanova Guest

U-31



Mulla olis kyllä aika törkeen kova deco noihin bileisiin, sellainen kahdesta 200x80cm vanerilevystä koostuva sukellusvene - tosin sen sukellusveneen nimi on u-571.

Voin lahjoittaa käyttöönne, jos kiinnostaa :)
Avatar
#240 • • BetaFactory Guest

sellainen kahdesta 200x80cm vanerilevystä koostuva sukellusvene



Saisiko kysyä, mihin tarkoitukseen tuollainen vehke alunperin on tullut hankittua? Madness... ;)