vaasa

427 posts, 22 pages, 81,831 views

Avatar
#1 • • crash Guest

... ja voisi ehkä oikeestikin perustaa sen vaasa-topicin :D...
Avatar
#2 • • JimmyD Guest
en sano mitään :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :roll: :roll: :hearts: :hearts: :happyroll: :hah: :crybaby:
Avatar
#3 • • e-r0 Guest
diz is gonna be good..
Avatar
#4 • • Edited mtd Guest
eli jatkoa past events: koulu@vaasa-topikista..

voisi heti alkuun hieman kartoittaa ketä toimijoita/organisaatioita/promoottoreita vaasassa tällä hetkellä on ja mitä suunnittelevat tulevaksi.

meltdown on taas muutaman vuoden tauon jälkeen aloittanut bileiden järjestämisen myös vaasassa. Tuttuun tapaan tapahtumat menevät house-tekno-elektro linjan ympärillä. kuukausittaista ESP:iä jatketaan siis kevään ajan. todennäköisesti järjestämme myös muita tapahtumia 'suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin'.

kollektiiviin kuuluu myös psy,junkka,dub,tech,idm,chillout yms. -artisteja, mutta emme ole nähneet mitään pointtia tuoda heitä soittamaan "tyhjille tanssisaleille".
Avatar
#6 • • e-r0 Guestkollektiiviin kuuluu myös psy,junkka,idm,chillout yms. -artisteja, mutta emme ole nähneet mitään pointtia tuoda heitä soittamaan "tyhjille tanssisaleille".paradoksi. mulla on taas alyttomasti vaasassa tuttuja jotka ei kay bileissa juuri siksi koska taalla ei pahemmin oo rumpubassoo/junkkaa tai psykee ikina. sen voin sanoa et jos jollain kannattaa lahtee vaasan tanhetkista nuorisoo lammittelee niin se on just tuo junkkapsybassoboomboommassiv meininki. ei ne helposti heti alkuun jostain raastosaksasta tai karvanoppapolkasta innostu.

2cents.
Avatar
#7 • • Båssanova Guest

Ja esim. allekirjoittanu(kaan) ei ole kovin innostunut bileistä, joissa soitetaan musaa aivan laidasta laitaa. Varsinkin, jos se menee siihen, että housea tulee vaan ekat 2h ja loppuilta Rotterdam Termination SourceaSo true. Tossa kieytyy aika korostetun hyvin se mikä mättää joidenkin bileiden kohdalla. Bileet lähtee pehmeämmästä rankempaan, siten että bileiden tunnelma kehittyy tasasesti leppoisasta tunnelmasta ahdistavaan. Ja toihan on niin perusamatöörivirhe :angry: Kun pitäisi pitää huoli siitä, että tunnelma on enemmän vuoristoratamainen.

Ja myös häiritsee se, että kuvitellaan että adrenaalivirran saa liikkeelle 240 bpm biittilukemmilla, periaatteella mitä kovempi bpm sitä kovempi meininki - hoohoo. Joku pilipalipolkka menettää tehonsa, koska jokainen harrastelijakin tietää että tanssimiseen soveltuva bpm yläraja liikkuu noin 140 bpm:n paikkeilla. Mitä enemmän nopeutta sitä vähemmän tehoa.

Joo se on paljon kivempi lähtee bileistä pois, kun siellä soi nostattava musiikki, kuin joku raippapaska, mikä vaan pistää v%¤¤"@aan.

:cool:
Avatar
#8 • • mtd Guest


paradoksi. mulla on taas alyttomasti vaasassa tuttuja jotka ei kay bileissa juuri siksi koska taalla ei pahemmin oo rumpubassoo/junkkaa tai psykee ikina. sen voin sanoa et jos jollain kannattaa lahtee vaasan tanhetkista nuorisoo lammittelee niin se on just tuo junkkapsybassoboomboommassiv meininki. ei ne helposti heti alkuun jostain raastosaksasta tai karvanoppapolkasta innostu.aivan varmasti he tulisivat mielellään vaasaan soittamaan, mutta pointti olikin se että meltdownia ei bileiden järjestäjänä huvita ottaa taloudellista riskiä että ketään ei mahdollisesti tulisikaan kuuntelemaan.
Avatar
#10 • • Edited frank Guest
Paska kaupunni.
Toista se oli 10+ vuotta sitten ku tekno oli teknoo, plur pluria ja essotki omenan kokosia. Nykyään ei muuta ku kinastella kenen musa o parasta ja kärvistellä omissa piireissään. Mennyt aika on mennyttä, ei sille tosiasialle mitään voi eikä siihen myöskään voi palata. Joten vittuuks mä täs itken sit vanhojen aikojen perään. Olipas paska postaus.
Avatar
#11 • • Zakka Guest

Asiasta toiseen, täältä tuli ostettua vuosi sitten paljon PSB:a ja muuta pilkkahintaan.

http://www.saunalahti.fi/~oystila/raimo/musa/divarit.html#messut_vaasaJoo näinkin kaverin, joka järkkää noita, tossa just. Tonne ehdottamasti.Plattariporukalla voisi bookata yhden pöydän ja pistää levyjä myyntiin.
Hinta vaan 10 euroa/pöytä. Ainakin Flowssa homma skulassa hyvin.
Avatar
#12 • • mtd Guest

Paska kaupunni.


:)

onhan asiat menneet vähän parempaan suuntaan kun esim. miettii montako bilettä tänä vuonna on ollut viime vuosiin verrattuna..

Plattariporukalla voisi bookata yhden pöydän ja pistää levyjä myyntiin.
Hinta vaan 10 euroa/pöytä. Ainakin Flowssa homma skulassa hyvin.kaikki hyvät levyt mulle ;)
Avatar
#13 • • Zakka Guest

Plattariporukalla voisi bookata yhden pöydän ja pistää levyjä myyntiin.
Hinta vaan 10 euroa/pöytä. Ainakin Flowssa homma skulassa hyvin.kaikki hyvät levyt mulle ;)[/quote]

Kuka puhui hyvien levyjen myynnistä mitään :D
Avatar
#14 • • e-r0 GuestSo true. Tossa kieytyy aika korostetun hyvin se mikä mättää joidenkin bileiden kohdalla. Bileet lähtee pehmeämmästä rankempaan, siten että bileiden tunnelma kehittyy tasasesti leppoisasta tunnelmasta ahdistavaan. Ja toihan on niin perusamatöörivirhe :angry: Kun pitäisi pitää huoli siitä, että tunnelma on enemmän vuoristoratamainen.

Ja myös häiritsee se, että kuvitellaan että adrenaalivirran saa liikkeelle 240 bpm biittilukemmilla, periaatteella mitä kovempi bpm sitä kovempi meininki - hoohoo. Joku pilipalipolkka menettää tehonsa, koska jokainen harrastelijakin tietää että tanssimiseen soveltuva bpm yläraja liikkuu noin 140 bpm:n paikkeilla. Mitä enemmän nopeutta sitä vähemmän tehoa.

Joo se on paljon kivempi lähtee bileistä pois, kun siellä soi nostattava musiikki, kuin joku raippapaska, mikä vaan pistää v%¤¤"@aan.

:cool:tsek the attitude. selvä homma, et pidä polkasta. en pidä minäkään, mutta alkaa kuullostaa jo siltä että sä ajat takaa sitä että polkkaa ei saisi olla ollenkaan diskoissa, mikä on aika harmillista ottaen huomioon että uskoisin tän topicin tarkoituksena olevan vsan herätteleminen eloon yhteisvoimin musiikkityyleistä riippumatta. vaikkei polkka nyt olisikaan niin mieleen niin ei silti tarvitse lähtee eväämään muiden oikeutta pitää kys. musiikkityylistä. antaa kaikkien kukkien kukkia joo.

kenties tulkitsin postisi väärin, mutta oli pakko whinetä ku tuo postis loppuosa oli jo sellasta tylytystä että en usko sen ainakaan edesauttavan yhteistyön tapahtumista eri musiikkilajien edustajien välillä.
Avatar
#15 • • k1mm0 Guest
olisin mä itekin tän topicin voinut perustaa... mut en mä sitä niinku
sillai tarkottanu, että kräbän tarvis tätä perustaa. tai ei niinku tuntunut
oikeesti tarpeelliseslta ajatukselta, vaan läpältä. hah. seli :D

mutjoo... mä olen kyllä samoilla linjoilla eeron kanssa ton psyjunkka-
sydeemin kanssa. tai ainakin mä diggailisin ihan kybällä... ja kyllä ehkä
muutkin teinit tykkäisi ;)

en usko, että kixupolkka jaksaa kinnostaa paljoa teinejä täällä (ehkä
hki/tre se voi toimia). ja eikä varmaan mikään kovin diippi house tai
just joku liian raastava tesnokaan niitä kiinnosta. uskon, että ne
koetaan liian persoonattomiksi ja kliinisiksi lajeiksi, tjsp.

on varmaan perusposseteinin helpompi lähtee kuuntelemaan psykee
ja/tai junkkaa ku puristelemaan housee tai reivaan polkkaa pinkit karvat jalassa.

mut eihän sitä tiedä...
Avatar
#16 • • Zakka Guest
Nojoo, jos ei tuhlata aikaa näistä genreistä väittelemiseen as such.

Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että vaikka annetaan kaikkien kukkien kukkia etc. niin ei se tarkoita, että kaikki kukat yhteen sopisi samalla kertaa.
Meikkiksen mielestä rennompi soundi tuskin ajaa ketään varta vasten pois
ravintolasta, mutta liian rankka, tukahduttava, ahdistava etc. soundi sen reaktion kyllä voi aikaansaada monissa. Ehkä tääkin on henk.kohtasta.

On hyvä juttu, että skene aktivoituu, mutta tietyn genren bileiden olemassa olo ei vaan jokaiselle tuo kicksejä. Ja jos tarjotaan tietyis pippaloissa kaikille jotain niin silloin ei usein tarjota kenellekään tarpeeksi.

Mut jos ajatellaan, mitä soundia Helsingissäkin soitetaan monessa paikassa, niin kyllä esim. tytöt viihtyvät sielukkaan detroitin ja groovin housen tahdissa vallan mainiosti ja fiilikset on tosi leppoisia, vaikka paikkana olisi pieni olohuoneen kokoinen baari. Se on niin paljon myös muista ihmisistä kiinni, ja siksi tarvitaan myös uusi jengi innostumaan - varsinkin vaasalaiset opiskelijat.
Avatar
#17 • • Matlåck Guest
Hitto kun itellä näillä näkymin töitä just tuossa levymessujen aikaan. Olisin ehkä päässyt eroon mun progelevyistä ja löytänyt tilalle italodiskoa josta sitten pitäis taas päästä eroon.
Vaasan omatori...check it out jos "poo polishing" kiinnostaa.
Avatar
#18 • • kenth Guest
Asiasta toiseen... Kiinnostaako muuten lähteä muihin/ei tunnettuihin paikkoihin bileisiin vai pitääkö bileiden pysyä ravintoloissa?

Eli pitääkö saada drinksut tiskiltä vai riittääkö bisse ja siideri? Ja kuinka kauas (torin laidasta) jengi jaksaa lähteä?
Avatar
#19 • • frank Guest

Asiasta toiseen... Kiinnostaako muuten lähteä muihin/ei tunnettuihin paikkoihin bileisiin vai pitääkö bileiden pysyä ravintoloissa?

Eli pitääkö saada drinksut tiskiltä vai riittääkö bisse ja siideri? Ja kuinka kauas (torin laidasta) jengi jaksaa lähteä?No kuinka tähän ny nätisti vastais ;D Riippuu tietty ihan bileistä, toki sitä
vois kauemmaksikin lähteä kuin keskusta ja mulle ainakaan se drinksupelleily
ei kolahda, eli kuha bisse o kylmää, nii jaksaa sit tampatakki. Eli siis kiinnostaa.
Avatar
#20 • • Matlåck Guest
Kyllä kiinnostaa. Klubi on siellä missä levysoitin on ja jos drinkkejä kaipaa niin sitten voi laittaa jäitä kaljaan tai olla juomatta mikä sekin on ihan jees.