Tylsin elokuva jonka olet nähnyt ?

171 posts, 9 pages, 44,223 views

Avatar
#21 • • erik Guest
andy warhol: sleep
=D
Avatar
#22 • • Tapsa Guest

..Ymmärrän kyllä että kaikilla ei riitä kapasiteetti prosessoida syvällisempää tavaraa.. </trolli>


Melkosen trollaava kyl.
Saanko nauraa?
:D

Kohtalon kirja


Todellakin.
En pystyny ees herjalla kattoon loppuun !

Mulholland drive
Seniiliä sekoilua ja mukataiteellista syvällisyyttä. Olihan se nätti, mutta kun
juonesta ei saanut mitään otetta, kyllästyin nopeasti katsomaan.


Koita kattoo pari kertaa uudelleen!

A Bunch Of Gay Cowboys Eating
Pudding.


Heihei, mikäs tää on ?
Avatar
#23 • • mekaanikko Guest


Kuten Ghost In The Shell?



Hahaa, touché! =D

Tosin Kusanagilla on yleensä ihan joku ysimillinen, ettei se nyt mikään iso pyssy ole. =) Mutta se on oikeastaan ainut asia mikä mua GITSissä on vituttanut että miksi ihmeessä päähenkilöstä on pitänyt tehdä isotissinen lateksibikineihin pukeutuva lesbo vaikka käsis on loppupeleissä täysin ristiriidassa tämän kanssa.

Magnolian tai Mulholland Driven listaamista en kerta kaikkiaan voi käsittää. Ymmärrän, että Tarkovskin leffoja tai 2001:stä voi joku pitää tylsinäkin, mutta noista kahdesta en voi tajuta moista väitettä. Magnoliassahan nimenomaan on todella voimakas jännite ja juoni rullaa koko ajan eteenpäin, palat alkavat loksahdella paikoilleen jne. Onhan se tietysti aivan puhki hypetetty pätkä mutta ei se siitä huonoa tee.

(Anekdootti: ex-mimmifrendi kertoi aikanaan ELO:n pääsykokeiden ryhmähaastattelussa kun yks kundi oli aikansa tilittänyt raadille kuinka kaikki leffat on niin vitun paskoja niin joku raadin jäsenistä oli hieman turhautuneen oloisena kysynyt että no sano nyt joku sun mielestä hyvä elokuva sitten ja lisännyt "..ja älä nyt vitussa sano Magnolia" just samaan aikaan kun kundi sanoi "Magnolia". =)

Mulholland Drive taas on ehkä yks psyykaavimpia leffoja joita olen ikinä nähnyt, thrilleri sanan kirjaimellisessa merkityksessä. (Ja muutenkin helmi.)
Avatar
#24 • • Individual Guest
Niistä leffoista mitä viime aikoina on tullut katsottua voisi mainita tähän kategoriaan sopiviksi esim. seuraavat:
United States of Leland,
...ja äitiäs kans
Underworld Tää leffa kyl ansaitsee vuoden luontoystävällisimmän
teon palkinnon, niin lahjakkaasti oli kierrätetty juttuja Blade:sta ja Matrix:ista yms...Ihan oikeasti eikö tyypit mustissa pitkissä nahkatakeissa ammuskelemassa toisiaan metrotunnelleissa ja muissa synkissä paikoissa ole jo niin loppuunkaluttua...


Että nämät nyt tulivat ensi hätään mieleen.
Avatar
#25 • • Taedium Guest

Ite en oo ikinä nähny mitään niin tylsistyttävää elokuvaa kun
Stanley Cubrick's "2001 : A Space Odyssey"

Se, etta sun MTV:n marinoimat aivot ei pysty keskittymaan mihinkaan kuutta sekuntia pidempaan ei tarkoita sita, etta Kubrick olisi tehnyt yhtaan huonoa elokuvaa.

Kubrick teki odottamisesta kaunista taidetta. Barry Lyndon on esmes yksi visuaalisesti kauneimmista leffoista mita olen nahnyt. Melkein jokaikisen framen voisi napata leffasta erilleen ja ripustaa seinalle.

2001:n oli kuin sci-fi balettia. Mahtava elokuva, johon taytyy keskittya. Niinku pidempaan kun keskimaaraisen mainoksen pituus.

No kai se olisi maistunut jos sinne olisi dumpattu ne pakolliset avaruuslasersotaraiskinnat ja mahtavat rajahdykset avaruudessa ja miljoona alienia.
Avatar
#26 • • OSC8 Guest

Barry Lyndon on esmes yksi visuaalisesti kauneimmista leffoista mita olen nahnyt. Melkein jokaikisen framen voisi napata leffasta erilleen ja ripustaa seinalle.



Joo tää on kauheen yleinen kommentti (monesti kuvataiteeseen suuntautuneilta) ihmisiltä jotka diggailee ..hmm taideleffoja paremman sanan puutteessa. Siis että kuvien "maalauksellisuus" riittää elähdyttämään niin paljon että leffaa viitsii katsoa.

Juuei sanon minä, eli ei paljoo lämmitä vaikka olis kuinka kaunista katseltavaa kankaalla jos koko leffa tylsistyttää muuten :D

Jollain tapaa ymmärsin tota juttuu kyllä kun näin Kill Bill:in - siinä on aivan huikean kauniita kohtauksia (näissä kohtauksissa vois todellakin joka framesta tehdä taulun seinälle), mut ei se kyl olis riittänyt ihan sellasenaan.

Mut niin se mun mielestä tylsin elokuva.. Jaetulla ykkössijalla on Sekaisin Marista & ja se v#tun pasca homoneitien suosikkimusikaali Moulin Rouge! HYI!! YÖKS!! KROOOH!! PYYYH!! ZZZzzz..

p.s: Barry Lyndon on kyllä ihan v#tun hyvä leffa.. ;)
Avatar
#27 • • Lachesis Guest
En hirveän pitkään pysty muistamaan huonoja/tylsiä elokuvia, mutta eräs, jonka näin äskettäin:

Of men and mice

Kirjaklassikko yadiyadiyaaa... Gary Sinise voisi keskittyä ennemmin näyttelijänuraansa kuin ohjaukseen. Malkovichin roolisuorituksen takia jaksoin katsoa loppuun, muuten todella mitäänsanomaton. Elokuvan draama oli läpinäkyvän väkisinväännettyä. Plääh.
Avatar
#28 • • Lachesis Guest

2001:n oli kuin sci-fi balettia. Mahtava elokuva, johon taytyy keskittya.



Samaa mieltä. 2001 on mielestäni erittäin tyylikäs elokuva. Avaruuden tyhjyys ja hiljaisuus, lähikuvat HAL9000:sta, musiikki ja esimerkiksi avaruusaseman sisustus. Lopetuksesta puhumattakaan.
Avatar
#29 • • Tapsa Guest

Se, etta sun MTV:n marinoimat aivot ei pysty keskittymaan mihinkaan kuutta sekuntia pidempaan..


Hey, puck off !! :mad:

2001:n oli kuin sci-fi balettia


Ja jos teikää kiehtoo baletti, niin sen täytyis kiehtoo muitakin?

Right! :)

Tylsä mikä tylsä
Avatar
#30 • • Homegrove Guest
Blade Runneria ei saa haukkua! :angry:
Avatar
#31 • • Funkatronik Guest
Olisikohan Ilsa, the Wicked Warden (muut Ilsa-elokuvat ovat kyllä aika hyviä, varsinkin Haremkeeper of the Sheiks)

Tai mikä tahansa kovapornoelokuva.
Avatar
#32 • • drS Guest
Moulin Rouge

olihan siinä kaikenmoista vehtaamista ja melskettä, mutta :sleepy:

jo mainituista Pearl Harbor on kyllä hiton tylsä, jopa tällaselle romantikollekin.

ja olinkin ihan varma että ei tarvita kuin max. 5 postausta tähän topicciin, niin jotain kubrickeja tai tarkovskeja on pakko olla mainittuna :) ja ymmärrän kyllä miksi, vaikka itse pidänkin niitä mestariteoksina.
Avatar
#33 • • khatt Guest

Magnolian tai Mulholland Driven listaamista en kerta kaikkiaan voi käsittää. [...] Magnoliassahan nimenomaan on todella voimakas jännite ja juoni rullaa koko ajan eteenpäin, palat alkavat loksahdella paikoilleen jne. Onhan se tietysti aivan puhki hypetetty pätkä mutta ei se siitä huonoa tee.



Magnolian pisteitä pudotti noin 40% mitalla Tom Cruisen omahyväinen roolisuoritus, joka teki leffan katsomisesta todellista piinaa. Ja se 2001:stakin tutun tunnusmusiikin käyttö Cruisen miehuuskurssilla tuntui raiskaukselta. Lisäksi sammakkosateesta jäi tekaistun oloinen deus ex machina -fiilis -- tuntui siltä kuin loppuun ei olisi enää keksitty mitään muuta. Olihan leffassa hyvääkin, mutta Happiness tarjoaa oikeastaan samat asiat ilman yllä mainittuja ärsyttäviä lisukkeita.

Ja Mulholland Dr. on kyllä oikeasti helmi; sen loistavuutta vähentää ainoastaan aavistuksen verran lievä Lost Highwayn kopioinnin maku, joka on toisaalta ymmärrettävää, sillä Mulhollandista ei alunperin pitänyt tulla täysipitkää elokuvaa vaan TV-sarja.
Avatar
#34 • • Daniel Braun Guest
Ehkä tylsin leffa kautta aikojen on ollu "Monster`s Ball" :sleepy:
Ei alkanut koskaan, jumitti vain paikaallaan.
Harinaisen puuduttua, ylisuuren hypen aikaan saanut leffa.
En katsoisi toiste.

Mut on kyllä niitä puuduttavan tylsiä elokuva se 1000+n.
Kuitenkaan en ymmärrä miks tähän on listattu niinkin mukavia leffejo kuin "Moulin Rouge", "Mulholland drive" & tms leffat?
Mikä teitä vaivaa? :what:
Avatar
#35 • • Cype Guest
Heti tulee mieleen Solaris, jota yritin kattoa joskus mutten pystynyt loppuun asti millään katsomaan.
Monster's ball oli myös todella surkea.
Avatar
#36 • • joks Guest
monster's ball oli kyllä TOSI tylsä.

titanicia olen yrittäny 2 kertaa katsoa, molemmilla kerroilla keksin parempaakin tekemistä aika nopeasti... ei toi romantiikka oikein iske meikäläiseen...
Avatar
#37 • • mekaanikko Guest

Magnolian pisteitä pudotti noin 40% mitalla Tom Cruisen omahyväinen roolisuoritus, joka teki leffan katsomisesta todellista piinaa. Ja se 2001:stakin tutun tunnusmusiikin käyttö Cruisen miehuuskurssilla tuntui raiskaukselta. Lisäksi sammakkosateesta jäi tekaistun oloinen deus ex machina -fiilis -- tuntui siltä kuin loppuun ei olisi enää keksitty mitään muuta. Olihan leffassa hyvääkin, mutta Happiness tarjoaa oikeastaan samat asiat ilman yllä mainittuja ärsyttäviä lisukkeita.



Heh, antipatioita ehkä Cruisea kohtaan tai jotain? =) Musta toi oli just loistavasti duunattu hahmo ja sopivan itseironinen roolisuoritus Cruiselta.

Happiness oli mun mielestä tylsähkö. Ylihypetetty, mutta ihan OK kyllä toisin kuin sitten Storytelling joka oli kyllä varsinainen keskinkertaisuuden huipentuma.

Heti tulee mieleen Solaris, jota yritin kattoa joskus mutten pystynyt loppuun asti millään katsomaan.



Kummasta versiosta nyt on puhe, Tarkovskin (1972) vai Soderberghin (2002)? Viime mainittu on tosiaan melko tylsä, eikä edes avaudu mielestäni kovin hyvin jos ei ole kirja luettuna tai vanhempi filmatisointi katsottuna. Tarkovskin teos taas, vaikka ei olekaan omia suosikkejani miehen tuotannosta, on älyttömän kaunis ja palkitsee jos siihen jaksaa kunnolla syventyä.
Avatar
#38 • • Ana-- Guest



Mulholland Drive taas on ehkä yks psyykaavimpia leffoja joita olen ikinä nähnyt, thrilleri sanan kirjaimellisessa merkityksessä. (Ja muutenkin helmi.)



Joo, muoki thrillas oikein huolella et millon ne lentävät kääpiöt oppii käyttä-
mään sitä hiukkaskiihdytintä ja se koira oppii aikamatkailun salat.

Kyllästyttävää vääntämistä se, varsinkin jos joutuu etsimään netistä jotain
"Mulholland Drive Explained"-tekstejä, jotka on viel epämääräsempiä kuin
itse elokuva.

Tylsä mikä tylsä, mä en oo niin visuaalisesti orientoitunut, että muo jaksais
kiinnostaa kattella kauniita maisemia, enkä niin filosofisesti orientoitunut,
että jaksais pohtia mitä elokuvantekijä mahdollisesti yrittää sanoa.
Avatar
#39 • • Ana-- Guest

Mutta se on oikeastaan ainut asia mikä mua GITSissä on vituttanut että miksi ihmeessä päähenkilöstä on pitänyt tehdä isotissinen lateksibikineihin pukeutuva lesbo vaikka käsis on loppupeleissä täysin ristiriidassa tämän kanssa.



flag.gif
Avatar
#40 • • drS Guest
okei, monster's ballin mainitsemista tällä listalla en ois kyllä ikinä odottanut :scared: