Nettilevykaupat, levykaupat, Internet, kokemuksia

251 posts, 13 pages, 97,103 views

Avatar
#201 • • Dirt Guest

Junosta tilatessa postikulut on valitettavasti aika korkeita. Esimerkiksi noin viidentoista vinyylin tilauksesta tulee helposti kuluja parikymmentä puntaa tai jopa enemmän. Muuten kyllä Juno on osoittautunut oikein hyväksi nettikaupaksi.



Amen to that. Sääli sinänsä. Junossa on kyl tosi hyvä valikoima, mut hyvin moni tilaus on jäänyt tekemättä ihan postikulujen vuoksi. Ihan vitutttaa ja nuarattaa, ku ei oo mitään kannustinta tilata suurempaa määrää. Joten yleensäs puljaakista tuleekin tilatttua vaan muutama levy kerrallaan.
Avatar
#202 • • Timce Guest
Kukaan tilannut www.tribaltrax.com ista mitään? Tilasin sieltä cd:n, mutta jäi vähän oudot fiilikset, kun en saanut mailiin mitään varmistusta. Asiakaspalveluun lähetin viestiä, mutta siihenkään ei ole vastattu.
Avatar
#203 • • Edited Jussi J Guest

Jatkossa taidan tilata niin ennenkin eli postiennakolla.. Silloin ainakin homma toimii... :angry:



Sitten pienenä vinkkinä,
Decksistä tuli ilmoitus, että Deutsche Post ei enää toimita Suomeen postiennakolla. Pitää maksaa suoraan tilille tai luottokortilla.
Tilille maksu toiminut kyllä hyvin, ei valittamista.

Itselle tullut välillä vääriä levyjä (mutta Decksin tarrassa oikea nimike :confused: ), lähettäneet uudet tilalle ilman erillisiä maksuja. Yleensä riittänyt yks meili ja homma on hoidettu.
Avatar
#204 • • OCS Guest

Moi,
miten noiden postikulujen kanssa briteistä (Juno/Chemical records/redeyerecords) tilatessa? En osaa ilmeisestikään tulkita englannin kieltä tarvittavan hyvin.


Esim. Chemicalista 8 levyn (12") tilaus ja postikuluja 5,6£. 10 levyä ja 7,7£.

4djsonly (Hollanti), 4 levyä (12" + 1kpl tupla 12") tilaus ja postikuluja 8,83e halvimmalla vaihtoehdolla.
Avatar
#205 • • T82 Guest

Hello Toni,

we received the transferred money for your order from 26.04.2007. You paid 34,67 EUR, but the total amount of the invoice is 43,76 EUR (31,86 EUR for goods + 11,90 EUR for shiping costs). Your customer discount is 4,01 Euro.


Please also transfer the missed 5,08 EUR, so we can send your parcel as soon as possible.

best regards Claudia
customer-service
www.decks.de
[email protected]



Tässä ei vielä mitään suurempaa, loppusumma väärin, mutta ei niin hirveästi... jostain ilmestynyt yksi ylimääräinen levy lisää tilaukseen... No ei haittaa... Maksanpa tuon 5,08 myös pois. Pyydän Claudiaa yhdistämään tämän tilauksen yhteen toiseen tilaukseen joka minulla on sisällä ja jonka olen jo maksanut muutaman päivän ennen tätä. Vastaus tulee samana päivänä:

yes, we can combine the both orders, but then please pay EUR 5,08 EUR and 30,46 EUR.

Viele Grüße
Best regards
Regine
customer service
www.decks.de
[email protected]



... Mitähän helvettiä??? Se toinen tilaus on jo maksettu aikaa sitten ja nyt pyytävät maksamaan senkin. Lähetän vihaisen viestin takaisin että se on jo maksettu, ja nyt olen maksanut toimituskulut kahteen kertaan (molemmista tilauksista erikseen).. Annan tämän olla ja siirrän sen puuttuvan 5,08 e Saksaan Decksille.

okay, thank you very much. So if we get the payment, we will send your order.

Viele Grüße
Best regards
regine
customer service



Ok, kiitoksia, jokohan alkaisi selvitä, toivotaan että lähettävät levyt pian tulemaan (2 eri tilausta, näistä molemmista maksettu toimituskulut)

Yksi paketti lähtee tulemaan seuraavana päivänä... ja tämä tulee mailiin:

Hello Toni,

we received the transferred money for your order. You paid 5,08 EUR, but the total amount of the invoice is 42,36 EUR (30,46 EUR for goods + 11,90 EUR for shiping costs). Your actual customer discount is 17,41 Euro.


Please also transfer the missed 19,87 EUR, so we can send your parcel as soon as possible.

best regards Claudia
customer-service
www.decks.de
[email protected]



Jaha... elikkä nyt minun pitää maksaa levyistä tuplahinta. Alkaa vituttamaan, lähetän vihaisen mailin että se 5,08 e oli se mikä puuttui ja nyt te pyydätte maksamaan jostain ihme syystä lisää ecuja... Pyydän selvittämään tilanteen ja jään odottelemaan vastausta.

Hello Toni,

sorry, but the total amount is 42,36 EUR.

You have a credit of 17,41 EUR and paid 5,08 EUR. So there are still miss 19,87 EUR.

Please transfer it asap, so that we can proceed your order.

Viele Grüße
Best regards
Susanne
customer service
www.decks.de
[email protected]



Nyt alkaa palamaan hermo... Vituttaa niin että siirrän tuon 19,87 e Decksille... ja vaadin summan alennuksena seuraavasta tilauksesta.

Jatkuu... (jahka tulee taas lisämaksuvatimuksia)...
Kenen puoleen tällaisissa asiaoissa kannattaisi kääntyä?
Kellään muulla ollut vastaavia ongelmia?
Avatar
#206 • • T82 Guest
Jaha.. vastaus tuli heti perään..
Decksistä tilaaminen loppui tähän, uusin maili oli suoranaista vittuilua..
Avatar
#207 • • P.Korhonen Guest
Melkoista säätöä T82:lla. :) En tiedä maksatko tilisiirroilla, mutta omalla kohdalla on ainakin jäänyt Ebay-asioinneista jotenkin sellainen käsitys, että pankkiyhteydet toimivat aina hitaasti Saksan suuntaan. Tiedä sitten onko pelkkää kuvittelua vai voisiko se aiheuttaa tuollaisia sekaannuksia.
Avatar
#208 • • T82 Guest
Eipä tuolla Decksissä enää muu toimi kuin tilisiirto tai luottokortti, kyl oli ennen kaikki hyvin kun sai postiennakolla tilattua, aina toimi toimitukset ja tilaukset juuri niin kuin piti.
Odotellaas ny pari, kolme pankkipäivää niin rahat siirtyy niille, katotaa paljoa pyytävät viellä lisää...'

Viime mailissaan sanoivat viimeisimpien tilauksieni olevan niin pieniä ettei he näistä niin välitä.
Täytyy munkin ottaa tuo asenne töissä haltuun...
"OK, We're waiting for your OUTSTANDING payment" sanasta sanaan... *thumbs up* decksille.
Avatar
#209 • • Tapi T Guest
Kokemus ja tarinat ovat opettaneet sen, että tilisiirroilla Euroopan maiden välillä tapahtuu usein härdelliä ja tämä varsinkin silloin jos mukana on viitenumeroita.

Tämän vuoksi pelimies hoitaa hommat luottokortilla tai PayPalilla. Mä käytän vain em. maksutapoja ja ikinä ei oo ollu rahaliikenteessä ongelmia.
Avatar
#210 • • drS Guest

Mä käytän vain em. maksutapoja ja ikinä ei oo ollu rahaliikenteessä ongelmia.



sama juttu, en kyllä uskaltais varsinkaan ulkomaille pistellä tilisiirroilla tms rahaa. kyllä se muoviraha kannattaa jollain ilveellä koittaa kalastaa itselleen...
Avatar
#211 • • SnoXn Guest
Eipä ole kyllä koskaan ollut mitään ongelmaa tilisiirroissa ainakaan yksityishenkilöille. Decksistä en ole koskaan tulisiirrolla ostanut. Siellä tuntuu kyllä joskus olevan nuita enemmän tai vähemmän tahallisia vaikeuksia luetun ymmärtämisen kanssa.
Avatar
#212 • • Ryvon DJ Guest

Kokemus ja tarinat ovat opettaneet sen, että tilisiirroilla Euroopan maiden välillä tapahtuu usein härdelliä ja tämä varsinkin silloin jos mukana on viitenumeroita.

Tämän vuoksi pelimies hoitaa hommat luottokortilla tai PayPalilla.




Hmm, tilisiirto EU-maiden välillä pitäisi olla aika käyttövarmaa nykysin, ellei kyse ole jostaiin ex-sosialistimaan bulvaanipankista joka on puolittain mafian omistuksessa.
IBAN / BIC -numerot kun on oikein, pitäisi mennä perille. Ainakin maihin missä asiat on kunnossa. Viimeks muutama päivä sitten maksoin levystä Saksaan tilisiirrolla ja meni perille OK. Ei oo ikinä ollu ongelmia tilisiirtojen kanssa muihin maihin. Sekin kannattaa huomioida, että tilisiirto EU-maiden välillä on "ilmanen", eli ei mee suoranaisia maksukuluja (suomalaisten paskapankkien omat kuukausimaksut onkin sit asia erikseen...).

Paypal OK, siinäkään ei oo ollu ongelmia, kunhan on Sampo-pankin tili, niin ainakin toimii. Ja helvetin kätevä maksutapa, nopea.

Luottokortti periaatteessa on suuririskisin tapa hoitaa maksut. Väärinkäyttöjä tapahtuu, ja ei ikinä voi olla varma nettilevykauppojen turvatoimista, vaikka väittävätkin mitä.
Avatar
#213 • • T82 Guest
Tossa mun sotkussa taitaa olla se ongelma, että Decksillä vuoronperään Regine, Susane ja Claudia hoitelivat tuon tilaussotkun aivan sekaisin, Ensin maksan, Claudia kuittaa takaisin että maksa lisää, Maksan lisää samalla tilausnumerolla (laitoin kyllä pankkiviestin viitteeksi "THE-MISSING-MONEY-RFROM-ORDER-BLAA-BLAA". Sitten Regine huomaa maksun ja luulee että olen nyt maksanut liian vähän koko tilauksesta joten hän vaatii maksamaan sen osan joka oli jo kuitattu... Vikisen ja valitan takaisin ja kolmas myyjä Susane huomaa tilauksen kokonaisarvon ja ei tajua katsoa maksuja vaan vaatii koko summan uudelleen maksettavaksi... Saatanan amatöörit. Ja sitten vielä kehtaavat haukkuvat minua köyhäksi kun viimeisimmän tilauksen kokonaissumma jäin alle 70e. Voi Vittu...

Tää oli eka kerta kun näin käy, ennen ollut vaan levysotkuja, lähetettyy tyyliin kuumint hiphoppii teknon sijasta... Samapa tuo, tällä kertaa riitti, Junosta jatkossa kaikki levy hankinnat.
Avatar
#214 • • Ryvon DJ Guest

...Decksillä vuoronperään Regine, Susane ja Claudia hoitelivat tuon tilaussotkun aivan sekaisin



Kolme naista yhden miehen rahojen perässä, aina siitä tulee ongelmia.
Avatar
#215 • • vain Guest


Kolme naista yhden miehen rahojen perässä, aina siitä tulee ongelmia.



:D
Avatar
#216 • • anton Guest
:D
Avatar
#217 • • T82 Guest
Kolme naista hoiti sähläyksestään ihan ok hyvityksen... 50 e ale seuraavaan tilaukseen ja toimitus ilmaiseksi, ja Susane pahoitteli pahaa kielenkäyttöään.

Nordea hoiti homman kotiin, kiitos heille.
Avatar
#218 • • Tonize Guest
Pientä ongelmaa decks.de:stä tilatessa. "reserve items till my next order (max 30 days)" Tuohan tarkoittaa sitä että ne lähettää nyt tehdyn tilauksen vasta sitten kun tilaan seuraavan kerran levyjä 30päivän sisällä? Eli siis molemmat tilaukset lehetetään yhdessä?
Avatar
#219 • • Dirt Guest

Pientä ongelmaa decks.de:stä tilatessa. "reserve items till my next order (max 30 days)" Tuohan tarkoittaa sitä että ne lähettää nyt tehdyn tilauksen vasta sitten kun tilaan seuraavan kerran levyjä 30päivän sisällä? Eli siis molemmat tilaukset lehetetään yhdessä?



Kyllä. Erilliset tilaukset yhdistetään automaattisesti mikäli oot ekassa tilauksessa valinnut ton reserve itemsin.
Avatar
#220 • • Tonize Guest
Jep jep. Juu eli pistin tost nyt tilauksen menemään ja heti tuli s-postiin decksin tilinumerot sun muut. Sit katoin hintaa niin oli aika paljon vähemmän mitä pitäis olla. Se sit vissii johtuu siitä et kaikki levyt ei ollu varastos? Sieltä varmaa tulee sit uusi lasku kun levyt tullut varastoon?