Tietääkö joku sit Saksan clubeista ?

53 posts, 3 pages, 18,596 views

Avatar
#1 • • DjClubDaHouse Guest
Tässä lähössä Saksaan ajoissa, ettei vaan missaa Loveparadea ja varmaan mennöö myös Maydayhin, että onko jollain jotain tietoa saksan clubiscenestä ?


danko.
Avatar
#2 • • Jussi J Guest
Riippuu vähän minne päin saksaa oot menossa.
Berliinissä on hieman erillainen meno kun esim Münchenissä tai Hampurissa.
Avatar
#3 • • Edited DjClubDaHouse Guest


Riippuu vähän minne päin saksaa oot menossa.
Berliinissä on hieman erillainen meno kun esim Münchenissä tai Hampurissa.



Berliiniinhän tässä ollaan menossa, kun onhan maailman suurimmat bileet siellä. Berliinihän on muutenkin, kuulemma, loistava bilemesta, ja taidan mennä tapaan Paul van Dyk:ä samal kun sielpäin ollaan =P
Avatar
#4 • • Jussi J Guest
Nopeesti vastattuna, Berliinissä ois:

WMF - CLub Berlin
Schillingstrassen U-bahn aseman lähellä
-hyvää berlin soundia

Ost-Gut
Ostbahnhof:in juna-aseman luona joen rannassa.
-gigolon + etc:n bileitä, elektroo teknoo housee...
- +paikka

...paljon trance/perus klubeja niistä ei niin tietoo....
niitä on kyllä muutama legendaarinen, mut joku muu osaa auttaa siinä.

ja tottakai Berliinissä on Tresor:011: ja Tresorin kellari :014:
suht iso paikka

Leipziger Strasse 126 a
Berliinin keskustassa.
Love Paraden aikaan tosi rankkoja bileitä, meno hienoo, kannattaa mennä ajoissa. Muuten keskiviikkoisin UG-teknoo ja viikonloppusin sekalaista.
Avatar
#5 • • Boot Guest


.

ja tottakai Berliinissä on Tresor:011: ja Tresorin kellari :014:
suht iso paikka




Sitä ei voi selittää. Se täytyy kokea!! Rok!
Avatar
#6 • • :t:c: : : Guest


Nopeesti vastattuna, Berliinissä ois:

ja tottakai Berliinissä on Tresor:011: ja Tresorin kellari :014:
suht iso paikka



Ja Tresorin puutarha :004:

Ellei sitä sit jo ole vedetty matalaks... muistaakseni sellaistakin oli ilmassa.
Avatar
#7 • • Sampson Guest




Ja Tresorin puutarha :004:

Ellei sitä sit jo ole vedetty matalaks... muistaakseni sellaistakin oli ilmassa.



toiselta nimeltään taikametsä ;)

On muuten aika ug mesta. En olis ikinä kuvitellut Tresorin oikeasti olevan niin kämäinen... mutta eipä kerrota enempää ettei temppelin salat paljastu ;)
Avatar
#8 • • phear Guest
Entäpäs sitten sellaiset mestat kuin Köln, Bonn ja Frankfurt ?

Onko mitään laatua ?
Avatar
#9 • • Genepool Guest




Ja Tresorin puutarha :004:



joka ei muuten ole puutarhaa nähnytkään :D ihmeteltiin varmaan kilometrin päässä sitä tomupilveä joka nousi maasta jengin biletellessä sven väthii ja voi sitä riemua kun lähemmäksi päästyä ymmärrettiin mistä se tulee... ei ollutkaan piknik-kamoille käyttöä :001:

love paraden aikaan ainakaan love from above -bileitä ei kannata missaa, ja sieltä se pvd löytyy myös :004:
Avatar
#10 • • yana Guest
kuurojen lp bileet on kanssa aika mielenkiintoinen kokemus. tosin taidettiin olla mestoilla juuri kun musiikki oli loppunut kun paikka oli AIVAN hiljainen pl. satunnaisia asiakkaiden suusta paasevia urinoita
Avatar
#11 • • Edited Roosa Guest


Entäpäs sitten sellaiset mestat kuin Köln, Bonn ja Frankfurt ?

Onko mitään laatua ?



U 60311 - club Frankfurtissa vanhalla metroasemalla.

Check it out!
Oli jo hetken suljettunakin huumeiden takia, mutta nyt taas
avoinna.

http://www.u60311.net/
Avatar
#12 • • Edited hexagon Guest




U 60311 - club Frankfurtissa vanhalla metroasemalla.


http://www.u60311.net/



Tuolla minä lonnin viime kesänä muutamaan otteeseen tsekkaamassa mm. nimet Adam Beyer, Rush, Umek, Johannes Heil, Green velvet, Chris Liebing, Frank Lorber, Cari Lekebusch jne. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, vituttaa jälkeenpäin, mutta enköhän saksaan eksy joskus toistekin pitemmäksi aikaa.
Tuolla on joka tapauksessa loistavat line-upit ja mielenkiintoinen ug-miljöö, ei tosin kesällä ollut kovin plur-meininki, johtuikohan sitten tuosta keväisesti ratsiasta (sven väth oli juuri aloittanut, kun poliisi veti poket rautoihin, valot päälle ja ratsasi asiakkaat. Oli kuulemma ollut lattia täynnä huumeita.) Kesällä ainakin tuolla oli aineista enemmän kysyntää kuin tarjontaa (perusteellisten turvatarkastusten takia), minultakin yön aikana aina toistakymmentä kertaa kysyttiin mitä aineita minulla olisi myydä. En kai nyt sentään niin paljon näytä venäläiseltä diileriltä :012:
Avatar
#13 • • espoo_rumpshaker Guest
@tresor closing topic

they have a deal with the construction company that they can continue running the club until the construction begins. the current official date is end of may, 2003. however, knowing German construction practices, I have a feeling Tresor will see at least one more Loveparade...

@U60311

I'm sorry, but that's a horrible club :D

In any case, the whole drug thing was a complex story, there were apparently GI's of the US army running a drug ring at that club, and thus the aforementioned bust featured not only German police but also a special unit of the American army. There was a lot (I forget, but A LOT) of cocaine found on on premises, bar staff, etc. and Väth basically prevented a larger riot from happening by taking a megaphone and telling people to calm down.

To clarify the above opinion that the club is horrible - I don't like the crowd, and most of the time I don't like the music :D
Avatar
#14 • • Edited liltony Guest
Moi, suosittelisin ehdottomasti et menisit katsomaan Berliinissä WMF-klubia jossa on lauantaisin tiukkaa minimalistista house menoa. Se on vaihtanut taas kerran sijaintia, nyt se on ehkä Berliinin yhdestä legendaarisimmista klubitiloista CAFE MOSKOV, syntisen punainen UG klubi joka ei ole remonttia nähnyt ainaakaan kymmeneen vuoteen. Nexon soundi jyrisee mukavasti, kokolattiamatto pitää huolen et ei kolise niinkuin monissa halleissa tuppaa tehdä. Olin itse sielä viime lauantaina soittmassa Sami koivikon kanssa ja mesta rokkas ihan kypällä ja kannattaa varautua et bailut ei lopu ennen seuraavaa iltaa. mesta on auki torstaisin milloin tulee aika paljon berliini soundia perjantaisin kerran kuussa Jazzanovan ilta ja lauantaisin myös berliini soundia residenttinä mm Highfish. sunnuntai on GAYMF. kuulemma kova ilta, itse en ole eksynyt koskaan mestoille.
jos oot manantaina liikkellä käy katsomassa tiukkaa reggae iltaa Escobarissa, varaudu tungokseen.
CASINo on iso Ravemesta, ei välttämättä mikään erikoinen kokemus, ellei tykkää RAVE menosta, kova meininki mut aika tunteetonta mättöä.
POLAR TV noin 2 tuhannen ihmisen klubi, oltiin ural 13 toista kanssa keikalla noin kuukas sitten no UFOs illassa, tupa täynnä vähän nuorempaa mut ihan mielenkiintoista ryhmää, siellä on kaksi puolta. Isossa salissa tulee aika tanakkaa soundia ja toisella puolella voi tulla ihna mitä vaan riippuu aina bookkauksista. voin suositella lämpimästi.
MARIA on klubi joka on vaihtanut kanssa juuri sijaintia, se on yksi berliinin kuumimista klubeista tällä hetkellä. Suosittelen käymistä ja samalla reissulla ihan siinä vieressä on myös uusi klubi nimeltä WATERGATE. Launataisin residenttinä DIXON, vierailijoina esim KING BRITT perjantaisin Berliinin kovin Drumnbass ilta HARDEDGE joka oli aikaisemmin WMFssä. ICON on myös hyvä drumnbass ilta.
Paraatin aikana on niin monet bailut et ei mitään toivoa kerkee katsomaan edes murto osaa kaupungin antimesta. Normaali lauantaina on Berliinissä noin 100 klubi iltaa, se on mekka jos eksyy oikmeisiin bailuihin. TRESOR on kiva mesta mut täytyy tosiaan tietää et sieläö on hyvät bookkaukset, ja jos haluat välttyä pahalta turisti rysältä kannatta mennä sinne vasta aamulla joskus seiskan jälkeen.TRESOR NEVER SLEEPS Jos olet tiistaina Berliinissa niin et voi missata COOKIES baaria, se on yksi berliinin helmin illoista, legendaarista on kaupungin parhaat drinkit. Kokeile Watermelonmania, kingein drinkki on earth..
Kannaattaa kaivaa FLYERI niminen lehti käsiin. siitä saa aika selvän käsityksen mitä kaupungissa tapahtuu.
Hauskaa reissua, Berliini ei jätä kylmäksi koskaan:)
Avatar
#15 • • DjClubDaHouse Guest


Berliini ei jätä kylmäksi koskaan:)



Kiitoksia, että näit noin paljon vaivaa kertoa Berliinin clubi-scenestä :) Pitääkin ottaa neuvoistasi vaarin.

Housea kuuntelen, harvoin, vaan ihan itsekseni, clubille en housea mene kuuntelemaan, koska on mielestäni liian mitäänsanomattoman tylsä ja hidas tyyli. Muutamia poikkeuksia kyllä on.

Trance (Epicci ja Melodinen), HardTrance&Hardhouse ja Hardcore on enemmän omaa tyyliäni. Myös Drum&Bass ja BreakBeat on sydäntä lähellä.
Avatar
#16 • • Edited DjClubDaHouse Guest


kuurojen lp bileet



Täh ? ? Tais mennä multa hiukkasen ohi, ehkä.
Avatar
#17 • • Edited DjClubDaHouse Guest
Onko ketään ollut Loveparadessa viime- tai toissavuonna?
Avatar
#18 • • Nudie Guest
Berliinin ongelmana on sen koko, hyviä mestoja on vaikea löytää ja ne on ripoteltu pitkin kaupunkia. Flyer-lehtinen on todellakin melko hyvä kanava ottaa bileistä selvää, samoin zitty-niminen lehti, jota voi ostaa kaikista lehtikioskeista. Myös lehti nimeltä Tip on ihan kelvollinen. Vaate- ja levykauppojen flyer-valikoima on kohtalainen, mutta mainituista lehdistä pääsee paremmin kärryille mestoista. Myös webissä on kohtalaisesti infoa: http://www.techno.de listaa aika kattavasti Saksan klubiskenen.

Edelläoleviin klubeihin muutama lisäys:

Sage, klubi, jossa kaksi puolta, Heinrich Heine Strassen metroasemalla, housea ja perin groovea meininkiä

Sternradio, Alexanderplazilla, useimmiten technoa ja tech housea.

Tresor kannattaa käydä tsekkaamassa, vaikka itse en mestasta juuri pidäkään, Potzdamer Plazilla.

Berliinissä lähes bileet kuin bileet ovat hyvät, ihan perusklubeiltakin löytää hyvää mäiskettä. Täältä saa hittidiskoja oikein hakea. Kaikilla klubeilla bailataan varsin UG-hengessä.

Varoituksen sanana pitää kyllä mainita, että silmänruokaa ei Berliinin bileistä sitten löydykään. TJEU: kainalo- ja säärikarvat...
Avatar
#19 • • hexagon Guest


Onko ketään ollut Loveparadessa viime- tai toissavuonna?



En ole ollut (TV:stä/lehdistä ole seuraillut), mutta käsittääkseni love parade vajosi viime vuonna aika pohjalle. Sen lisäksi, että kävijämäärä tippui about puolella miljoonalla (mikä ei tietenkään itsessään ole huono asia), niin kommentit olivat sen tyylisiä, että lp:n aika alkaa olla ohitse. UG-mielisethän ovat lp:n kiertäneet jo pidemmän aikaa. Nykyään siellä lienee lähinnä turisteja ja epämääräisiä thüringen-juntteja törkeän rumissa kiksukarvoissa. Musiikin tasokin on laskenut reilusti. Tokihan lp:n ympärillä edelleen on paljon mielenkiintoisia pre/after-partyja supadupahypamega-lineupeilla.
Avatar
#20 • • Edited niki Guest
"Myös Drum&Bass ja BreakBeat on sydäntä lähellä."
Kannattaa tosiaan tsekata Icon, niinkuin Toni tuossa jo mainitsi. Joka lauantai "Berlin's finest drum&bass" -ilta, kerran kuussa ulkomainen vieras (ollut mm Doc Scott, Grooverider, Alley Cat etc). Muutenkin paljon rikkobiittiä tarjolla (hiphop, breakz etc).

Maria am Ufer (ent. am Ostbahnhof) on tietty kans pakollinen tuossa suhteessa.


"hyviä mestoja on vaikea löytää ja ne on ripoteltu pitkin kaupunkia."
Jos tietää mitä haluaa löytää sen kyllä helposti sanoisin. Kyselee neuvoja esim täältä ja paikanpäältä ja ottaa selvää lehdistä. Liikkuminen taas on helppoa, kaupungissa pääsee about mistä vain minne vain kaksi kertaa tunnissa läpi yönkin(A ja B -vyöhykkeillä).

"Varoituksen sanana pitää kyllä mainita, että silmänruokaa ei Berliinin bileistä sitten löydykään.
En tiedä, missä Nudie käyt, mutta mun mielestä B:ssä näkyi ihan samoissa määrin silmäruokaa ja hirviöitä kuin Suomessakin... mutta makunsa tietty jokaisella ;)

"Flyer-lehtinen on todellakin melko hyvä kanava"
Ei kannata unohtaa Partysania, joka on periaatteessa sama juttu kuin Flyer, A6 -kokoinen ilmaisjakelu lehti, ilmestyy kerran kuussa. Kaikki mainitut lehdet ovat saksankielisiä, mutta toisaalta biletiedot ja esiintyjänimet ovat kuitenkin useimmiten englanniksi.

Jos haluaa vaate-, levy- yms ostoksille kannattaa napata mukaan "Eino" eli: http://www.ein000.de/ Kyseessä on usean kymmenen kaupan rahoittama blaska, jossa ne esitellään kaupunginosittain. Todella näppärä ja sisältää asiallisia mestoja, vaikkei tietenkään kaikkein uugeimpia paikkoja. Ilmainen, myös englanniksi.


"Onko ketään ollut Loveparadessa viime- tai toissavuonna?"
Olin viime kesänä Berliinissä duunissa ja tuli Paraatissakin piipahdettua. Totta on mitä hexagon sanoi Thüringeniläisistä junteista ja turisteista. Paraden paras puoli on sen aikana järkättävät muut bileet. Tosin niiden jatkumisesta samassa mittakaavassa ei ole kovin suurta varmuutta viimevuotisen yleisökadon vuoksi. Esim Lovestern Galaktika jäi 10.000 (!!) kävijää tavoitteestaan. Ainoat paikat, joilla oli viime kesänä OK Parade olivat Polar TV ja Tresor.

Mutta pitää toivoa, että viikonloppu säilyisi vaikka yleisenä bailuweekendinä vaikka paraati jäisi jossain vaiheessa pois.