Asiakkaiden parhaat kommentit (Top "ääretön")

203 posts, 11 pages, 28,449 views

Avatar
#61 • • Pan GuestNyyh.:( Se on sentää aikoinaan soitettu meitsin ja naiseni kihlajaisten kunniaksi Suomen vanhimmassa yhä pystyssä olevassa "diskossa".Ei itse paranoid ole vitsi, vaan sen pyytämisestä on tullut vitsi.

Rock and roll lives for evahh!!!!slayer.gif
Avatar
#62 • • Jone Guest
Heh, kappas hra Keravan kollikin täällä näköjään. Edelleenkin tarjous mixbattlesta on voimassa niin voit todistaa taitosi - formaatin cd:n ja vinyylin välillä saat valita itse. Musagenreksi voit valita jotain akselilta house-hardhouse vaikkapa - myös muita ehdotuksia otetaan vastaan :)

Laitappa mailia vaikka [email protected] niin katsotaan jos vaikka johonkin väliin saataisiin soittoskaba pystyyn niin voit todistaa taitosi ja puheesi :)

Mielenkiintoista arvostelua sun osaltasi koska et ole koskaan edes kuullut mun soittavan... Montakos sataa iltaa itselläsi on takana soittimien ääressä settiä vääntämässä ?-)

Mutta jatketaan mailitse jos sua kiinnostaa...Have you had your Prozac today?

Missä välissä mä olen edes väittänyt soittavani yhtään mitään ja missä vaiheessa olen varsinkaan väittänyt olevani siinä sua parempi? :p

Soita ihan vapaasti vaan kaiken maailman Dj Penojen, Makejen ja Viltsujen kanssa ihan missä lystäät, se ei ole tähän mennessäni mun maailmaani hetkauttanut eikä tule niin tekemään vastaisuudessakaan.

En muista koskaan saaneeni sulta mitään tarjousta mistään "Mixbattlesta", koska jos olisin sellaisen saanut niin olisin varmasti sanonut että saat puolestani käydä sen vaikka Miss Jarean kanssa. I couldn't care less. Jos battlen haluat niin käydään sellainen vaikka hodarien syömisessä niin kummallakin on asiaa kohtaan a) yhtä vähän kiinnostusta ja b) samanlaiset lähtökohdat.

Menen nyt jatkamaan elämääni. Osta sinäkin sellainen.

:004:
Avatar
#63 • • Taedium Guest


Mielenkiintoista arvostelua sun osaltasi

Caro potenssiin kaksi kirjoitti Jassu nimellä kulkevan DJ:n tempauksista ja siihen Jone kommentoi Jassun olevan lähes sankari tässä DJ:tä Jukeboxeina pitävän kansan keskuudessa. Kohteliaisuushan se oli.

Mikä teillä on kränänä tässä?
Avatar
#64 • • Sniff Guest

Caro potenssiin kaksi kirjoitti Jassu nimellä kulkevan DJ:n tempauksista ja siihen Jone kommentoi Jassun olevan lähes sankari tässä DJ:tä Jukeboxeina pitävän kansan keskuudessa. Kohteliaisuushan se oli.

Mikä teillä on kränänä tässä?mä taas ymmärsin sen niin että jone luokitteli jassun (jota ei siis ilmeisesti tunne?) jukeboksiksi dj-nimen ja soittopaikan perusteella, josta tämä sitten kärvistyi.

toivottavasti olin väärässä.
Avatar
#65 • • yana Guest
Mielenkiintoista arvostelua sun osaltasi koska et ole koskaan edes kuullut mun soittavan... Montakos sataa iltaa itselläsi on takana soittimien ääressä settiä vääntämässä ?-)
ei se määrä vaan laatu vai mites se meni...
Avatar
#66 • • Taedium Guest


mä taas ymmärsin sen niin että jone luokitteli jassun (jota ei siis ilmeisesti tunne?) jukeboksiksi dj-nimen ja soittopaikan perusteella, josta tämä sitten kärvistyi.

Ahaa. Itse olen käsittänyt, että jukeboksi läppä on enemmän niiden biisinpyytelijöiden takia. Siis kun dj soittaa musaa, niin hän on artisti. Kuin on myös esmes yhtye nimeltä Aerosmith. Ja jukeboxilta voi pyytää, että soittaa Black Sabbathin Paranoidin, mutta artistiin, kuten Aerosmith tai DJ ei ole soveliasta työntää kolikkoa.

Tämän kömmähdyksen oikean tarkoitusperän tietää yksi henkilö: Jone aka. @lex.
Avatar
#67 • • kuilu Guest
Ammatinvalintakysymys. Älkää ottako julkista ammattia, ellette halua jonkun kommentoivan tekemisiänne.

Ja täält siis löytyy myös dj:tten "parhaat" vastakommentit:"Painu vittuun siitä, mä oon esiintyvä taiteilija!" Ollapa tiskijukka ja määrätä maailmaa...:p

Artisti ei koskaan valitse yleisöään, yleisö korkeintaan valitsee hänet.

- mikshymiöbattle? -
Avatar
#68 • • Sampson Guest


"soittakaa paranoid!"


Uusimman Targetin videota katsellessani kuului aika selvästi kun joku kameran vieressä huutaa "Soita Paranoidi" ;) mut mulla on sellainen tunne, että tämä oli just sisäpiirin läppä.

On siinä videolla kans sellainen kohta kun Orkidea lopetti illan ja kaikki huutaa ja taputtaa niin kameran vierestä eräs nimeltämainitsematon taputtaa ja huutaa "hyvä Elliot Ness, hyvä Elliot Ness" ;)
Avatar
#69 • • baty Guest"Menin pienestä kyläkoulusta ylästeelle isoon kouluun. Siellä ruvettiin opettajan johdolla suunnittelemaan ensimmäisiä disco-iltoja, konvia. Pitkään pohdittiin ketä kysytään tiskijukaksi. Ehdokkaita hylättiin: joku oli kallis, toinen kokematon. Aikani kuuntelin ja viittasin. Sanoin: "Eikö voitaisi käyttää kertakäyttöastioita!" Hetken oli ihan hiljaista, ja sitten koko luokka räjähti nauramaan. Pahinta oli, että minä en ymmärtänyt miksi!":) ** repesin ** :)
Avatar
#70 • • Taedium Guest


Ei itse paranoid ole vitsi, vaan sen pyytämisestä on tullut vitsi.

Kuula kertoo taas. "Soittakaa Paranoid" hakusanoilla löysin neljä sivullista linkkejä.

Olen kuullut tuon huudon niin monet kerrat niin monella keikalla, että alkuperää tuolle ei varmaan kukaan osaa kertoa.

Eräs tarina minkä olen kuullut on joku Suosikin toimittaja joskus ollut Tavastialla katsomassa jotain suomalaista pop-yhtyettä tms. ja siellä sitten maistanut huutojuomaa. Huutojuoma saanut miehen kurkunpäähän tämän lauseen niin pakottavana, että hän oli sitä sitten huutanut. Ja vastaava toimittaja sitten myöhemmillä keikoilla on alkanut vastaavan metelin useamminkin. Ja siitä sitten levinnyt.

Eläkeläisten keikalla monet huutavat ko. lausetta monasti. Minäkin.
Avatar
#71 • • Edited Sampson Guest


On siinä videolla kans sellainen kohta kun Orkidea lopetti illan ja kaikki huutaa ja taputtaa niin kameran vierestä eräs nimeltämainitsematon taputtaa ja huutaa "hyvä Elliot Ness, hyvä Elliot Ness" ;)Ne jotka ei tajua tota helv. hyvänä läppänä niin sanotaan, että huutaja oli Urmas... aika vähän nauroin...

edit. no ei tot kyllä varmaan silti monet tajuu...
Avatar
#72 • • Daniel Braun Guest
Ne jotka ei tajua tota helv. hyvänä läppänä niin sanotaan, että huutaja oli Urmas... aika vähän nauroin...

edit. no ei tot kyllä varmaan silti monet tajuu...Heh heh :D Ulkopuolisilta/ihmisiltä jotka eivät Urmasta tunne, tuo menee pahasti ohi... :001:

Sorry, totaalisen offtopic.:rolleyes:
Avatar
#73 • • sakin Guest

Originally posted by Sampson
On siinä videolla kans sellainen kohta kun Orkidea lopetti illan ja kaikki huutaa ja taputtaa niin kameran vierestä eräs nimeltämainitsematon taputtaa ja huutaa "hyvä Elliot Ness, hyvä Elliot Ness" ;)

Ne jotka ei tajua tota helv. hyvänä läppänä niin sanotaan, että huutaja oli Urmas... aika vähän nauroin...

edit. no ei tot kyllä varmaan silti monet tajuu...
Bileet hesassa, Yks Olematon huutaa Nessin setin jälkeen:


->> HYVÄ Nessi, sä et mokannut kertaakaan !!!! !


taitaa mennä samaan sarjaan..S.
Avatar
#74 • • OSC8 Guest


Kuula kertoo taas. "Soittakaa Paranoid" hakusanoilla löysin neljä sivullista linkkejä.http://www.findance.com -> tuon foorumista löytyy myös "soita paranoid!" -topic. Ei vaan näkyny tuossa googlessa..
Avatar
#75 • • 029 Guest
http://www.findance.com -> tuon foorumista löytyy myös "soita paranoid!" -topic. Ei vaan näkyny tuossa googlessa..AARGH ;) Multa tultiin just eilen kysyyn tota about 5 kertaa kun olin soittamas :D hyiii ;);)
Avatar
#76 • • Quu Guest
Jo vähintäänkin kuiva läppä, joka ei naurattanut edes ensimmäisellä kerralla. :(
Avatar
#77 • • Damien Guest
Hauskoja juttuja ei ole tarjottavana muuten kuin naurettavan käytöksen osalta.

2002 kesällä, Jaskan synttäri kemut Ravintola Buccaneerissa vantaalla (siellä missä on ollut Vertigon kesäjatkoja).
Oli siis kyseessä yksityis tilaisuus ja mä paukutan Yamon kanssa hirveetä maiskettä. Olin vielä tilaisuuden kunniaksi vetänyt kunnon tuplakeesin kuosiin ja meno oli mukavaa.
No paikalle tuli loppuillasta Skinhead Vantaan porukkaa (aka yksinäiset miehet kaljatuopin ääressä), autonkorjaajia ja liimapäitä. Pojat sitten Suuressa humalatilassa totesivat että "pirinistit" soittavat paskaa musaa. Illan myötä tuli kurkun viilto eleitä ja tappouhkauksia, jotka sittemmin osoittautui uhitteluksi. Tappeluun olin kyllä varautunut kun kamojani kasasin.

Setin jälkeen joku hieman vähemmän humalassa ollut tuli juttelemaan ja totesi että olemme näköjään ammattilaisia. Samaan hengenvetoon kaveri heitti ilmoille työtarjouksen ja kysyi: "Voittekste tulla joku viikonloppu soitttaa meille musaa? Jotain hyvää tykitystä. Meill on kaikkee Linkin Parkkia ja muita levyjä."
Kohteliaasti ohjasin kaverin soittelemaan mulle ravintolan kautta, jolla ei tietenkään ole mitään yhteystietoja meikäläisestä. Saipahan taas oikeaa kuvaa tietyn tyyppisistä ihmisistä. Ens kerralla pitänee ottaa kaasut ja teleskooppi pamppu takin povariin mukaan, oli niitä sen verran paljon (10-15).

-Damien-
Avatar
#78 • • Timmo Guest
toi kuulostaa nurmijärveltä... :016:
Avatar
#79 • • J-P Guest
Virroilla, eräs opiskelijatyttönen: "onksulla mitään semmosta, kun tuli äsken" (g soitti haussia)
V: "no mitäs äsken tuli?"
Tyttönen: "No soita jotain vanhaa, jossa on torvia!"


Uusivuosi 2002/2003 Laternassa:
Tyttönen#2: "J-P hei, meinaakste soittaa tämmöstä koko illan? Kun noi mun kaverit ei oikein tykkää..."
V: "Eiköhän..."
"No millasta vinyyliä sulla on mukana?"
V:"No tätä samaa..."
"Ei sulla sattuis oleen yhtään semmosta; no, semmosta mitä sä varmaan vihaat?"

Joo, onhan mulla vihaamaani musiikkia... :)
Avatar
#80 • • Pinkki Guest
"Hei ootsä se Luka??" - "? en" - "Kuka dj sä sit oot?" - "en mä oo dj" - ".. no.. mitä sä sit teet??" - "ohjaan valoja" *hetken hämmentyny möllötys* "ai.. no mut.. hyvä meininki!" *menee pois*

>X))

toinen klassinen kans: "yks iso tuoppi bissee" :001:

..ja nimeltämainitsemattomalle naispuoliselle kollegalle käynyttä, oisko ollu mr a puikoissa: "hei sanoks tolle sun poikaystävälle et se soittaa hyvää musaa" :D


..niinja tulihan sitä joskus kersana itsekin riivattua jotain poppisdiskon dj:tä, ja loppupeleissä harmistunut frendi tokas sille et "sä oot iha huono dj, nessi on paljo parempi!".. äijä tästä hermostu ja kuulutti jonkun ajan päästä mikkiin että "..ja TÄTÄ ei edes nessi soittais!!" - ja pisti dirlandaata kehiin :D