UFOt

95 posts, 5 pages, 21,612 views

Avatar
#42 • • Edited yana Guest


Muistatteko muuten muutaman vuoden takaisen uutisen Tampereella asuvasta venäläisestä tutkijasta Eugene Podkletnovista? Tutkiessaan teknillisen korkeakoulun materiaaliteknologian laitoksella voimakkaassa sähkömagneettisessa kentässä pyöriviä keraamisia suprajohdekiekkoja Podkletnov törmäsi outoon ilmiöön. Kiekot näyttivät menettävän painoaan aivan kuin ne vastustaisivat maan vetovoimaa. Ilmiö oli jotain ennennäkemätöntä: antigravitaatiota. Tiedon levitessä NASA , joka on tiettävästi pistänyt suuria summia painovoimatutkimukseen, kutsui Podkletnovin Yhdysvaltoihin vaihtamaan ajatuksia.



podkletnov ei ole ikinä saanut toistettua tuota tapahtumaa


kun niin joo suomen hallitushan salailee ja salaliittoilee ufomiesten kanssa.
Avatar
#44 • • Kopernikus Guest
12.1.2003 Unidentified flying objects warn world

Unidentified Flying Objects (UFO) has been observed again over Baku this week. UFO was flying, different colors lights were brightening around it.
07/01/2003 02:10
LÄHDE: Baku Today

According to the information given to "olaylar" news agency by expert in UFO Fuad Gasimov, chairman of Cosmic Seismological Department of Azerbaijan National Aero cosmic Agency, appearance of UFOs in the sky is symbolic and it is an alarm signal.
"Something must happen," he said. "If we analyze the processes going on in the world, we would observe that probability of war becomes high in Iraq." First the UFO appeared on Baku on January 2. The residents of "third mikrorayon" of Baku had a chance to shoot it in the early morning at 8 a.m. which later was broadcasted on ANS TV. It shocked all people.

F.Gasimov stated that the appearance of UFOs is reason for probability of outbreak of Iraq war. "They try to prevent the war," expert said. The appearance of UFOs in Azerbaijan sky may be estimated as a warning against the republic too expert in UFO says. In case war outbreaks the objects are against of use of the Azerbaijani airport.

Some scientists claim that UFOs were also observed before and warned about natural disaster. Mr.Gasimov stated that UFOs hinder the prediction of earthquakes and researches carried out in this field. "They don't want mankind reveal their secret. But there are some facts stating that UFOs keep in touch with the scientists. Though most approach this unserious, objects keep in touch with selected persons by the means of Morse alphabet or telepathy signals and transmit information related to the future".

According to Mr.Gasimov, Einstein first had the idea of an A-Bomb after he had a dream. Also, a German scientist who invented the bomb wrote in his memoirs that he invented it in his dream. "All this provides grounds for these claims being true," an expert insists.

Note: We will try to update this subject with an interview from man who saw and shot UFO.
Avatar
#45 • • Edited diezel Guest
Itsekin myönnän kuuluneeni tohon ryhmään.. nuorena kiinnostuneet... kiinnostus taisi lopahtaa juuri ennen lukiota, kun jutu tosiaan kävivät liian pelottaviksi ja meni vähän mielenrauhaa.. muistan silloin kyllä oleeni aktiivinen keskustelija aiheesta silloisissa BBS-purkeissa.. :p no suurin osa unohtunu kylkin..


Sinänsä mielenkiintoista, koska jos "ufoon" saataisiin luotua oma painovoimakenttänsä niin esim. kiihdytykset ja nopeat käännökset eivät vaikuttaisi millään tavoin matkustajiin.



vanhat pätkät jostain otettuna tiesi kertoa näin :

"Ufon kulku perustuu mm. magneettisen voiman, magneettikenttien ja aurinkovoiman käyttöön. Kaikissa suurissa avaruusaluksissa on keskinapa, joka toimii aluksen magneettisena keskipisteenä, ja luo aluksen magneettikentän. Voimakkaan gravitaatiokentän luomiseen tarvittava voima saadaan suoraan auringosta. Magneettisen navan yläpuolella on käämi, jossa on harvinainen kristalli. Tämän kristallin aine kääntää tehokkaasti aurinkovoima magneettiseksi energiaksi ja pystyy yhdessä täyttä kultaa olevan navan kanssa muodostamaan tarvittavan magneettikentän. Kulta johtaa kaikkein parhaiten magneettista voimaa.
Magneettikenttä tekee avaruusaluksesta riippumattoman, niin että se eroaa täysin maanpäällisistä lentokoneista, avaruusraketeista ja avaruusaluksista, koska ne ovat riippuvaisia maan ilmakehästä ja magneettikentästä. Ulkoavaruuden avaruusalukset ovat jo itsessään kuin pieniä planeettoja ja tämä vapaus planeetan vaikutuksesta aiheuttavat painottomuuden. Kun avaruusalus on tasapainossa planeetan kanssa ja täysi voima on käännetty päälle, aluksesta on tullut täysin painoton. Ilmakehän aiheuttama kitka on poistettu tehokkaasti alusta ympäröivillä magneettisilla ja korkeaenergisillä kentillä. Siis planeetan gravitaatio ja ilmakehä eivät vaikuta siihen, ja alus pystyy liikkumaan ikäänkuin leijuen.
Aluksen navan polarisuus käännetään päinvastaiseksi eli muutetaan negatiivinen napa positiiviseksi ja päinvastoin, kun lähestytään pintaa tai lähdetään planeetan pinnalta. Horisontaalinen lento saadaan lento saadaan aikaan lataamaalla metalliset pyörät, jotka muodostavat aluksen alapuolen. Alusten pyöreissä alarakenteissa on magneettinavat, ja ne ovat sähköisesti ladattuja. Avaruusalusten nopeutta rajoittaa vain avaruuden aktiviteetti eikä ollenkaan valon nopeus.
Itse aluksessa ei tunnu vähäisintäkään tunnetta siitä, että alus liikkuisi johonkin, vaikka tehtäisiin minkälaisia liikkeitä tahansa. Avaruusalus voi pysähtyä täydellisesti sekunnin murto-osassa aiheuttamatta minkäänlaista vahinkoa tai tukaluutta lentäjille tai matkustajille. Sisällä tuntuu, kuin olisi likkumattomassa huoneessa. Samalla kun alus jarrutetaan pysähdyksiin, myös lentäjä jarrutetaan pysähdyksiin, ja suhteessa alukseen hän ei tunne mitään muutosta."



Eikös maapallon synty ole jo tieteellisesti todistettu? Silloinhan on todistettu ettei Jumala ole maata luonut?



Itse olen 100 % ateisti.. mut ehkä jos maailman synty pystytään tieteellisesti todistamaan niin ei se tarkoita etteikö jumala olisi sitä voinut luoda.. ei taida olla kukaan yksimielisyyteen päässyt miten maailma alkuun pääsi tarkalleen (vai?)

Noin muuten olen kyllä aika samoilla linjoilla sun kanssa..

ja raamattuakin voi tulkita "ufomaisestikin".. (löysin katkelmia jostain vanhasta koulututkielmasta.. :

"Hesekielin kirjan ensimmäinen luku on usein siteerattu Raamatun kohta joka kertoo ufokontakteista Hesekiel käyttää tietenkin sen ajan kielikuvia. Ne voidaan helposti kääntää nykykielelle. Eräs NASA:n insinööri piirsi Hesekielin kuvauksen mukaisen kuvan. Siitä tuli moderni ufo. On mielenkiintoista, että Hesekielin kuvauksessa ikään kuin myrskytuuli olisi tullut pohjoisesta: "--suuri pilvi ja leimahteleva tuli, ja pilveä ympäröivä hohde, ja tulen keskeltä näkyi ikäänkuin hehkuvaa malmia, keskeltä tulta. Ja sen keskellä näkyi ikäänkuin neljän olennon hahmot. Ja näöltänsä ne olivat tälläiset: niillä oli ihmisten hahmo. Ja niillä oli neljät kasvot kullakin ja neljä siipeä kullakin. Ja säärivarret niillä oli suorat ja jalkaterät kuin vasikansorkat, ja ne välkkyivät kuin kiiltävä vaski. Ja siipiensä alla nillä oli, neljällä eri puolella ihmiskädet". Mielenkiintoista tässä on se, että kiiltävä vaski vaikuttaa samalta kuin ufonauttien hopeanhohtoisiksi kuvatut univormut tai metalliset ufot."

joo.. no asiaa oli mitä oli, et toivottavasti ei tullu roskaposti tästä.. :D
Avatar
#46 • • Lunatica Guest
Lenteleehän noita kaikkialla, niitä ei vain aina huomaa :003:
Paras asiaan liittyvä leffa oli Pelon Lähettiläät ja varsinkin se loppu siinä..*snif* vois melkein sanoa että oli "totuudenmukaisin".. Ilman muuta meikäläiset ei oo ainoita tässä universumissa, sula mahdottumuus tollanen ajatus, sanoo kuuhullu ja kuittaa haihtuen toiseen maailmaan....:019:
Avatar
#47 • • Koopa Guest
katsokaa toki torstain ja perjantain välisinä öinä johan af grannin selittämättömien ilmiöiden yö-chattia sub-tv:lta, hihi. pari kertaa varmaan tullu jo ja pari kertaa viel jäljellä jos muistan oikein. hämärää juttuu...

<johan-af-grann> jeesus oli ufo.
Avatar
#48 • • upee Guest


katsokaa toki torstain ja perjantain välisinä öinä johan af grannin selittämättömien ilmiöiden yö-chattia sub-tv:lta, hihi. pari kertaa varmaan tullu jo ja pari kertaa viel jäljellä jos muistan oikein. hämärää juttuu...

<johan-af-grann> jeesus oli ufo.



the j. a. g. myös jossain eeppisessä dokumentissaan kertoi, että ollessaan viettämässä kesälomaa andromedan kierteisgalaksin takana, juhan näki jeesuksen ja kertoi tälle ohjelmaideastaan, jossa käsiteltäisiin uskoa, ilmestyksiä ja ufoja. jeesus suostui moiseen, mutta vain sillä ehdolla että juhan näyttelisi jeesuksen roolin ^______^
Avatar
#49 • • alke Guest
kenelle nyt sit ei ole yllätys et JAG on pelkkää kukkua? mieshän oli jollekin myöntänyt että kusettaa minkä kerkiää, tämä oli sit vuotanut jne. uutena vuotena 2000 eräs entinen duunikaveri oli käynyt helsingissä jäähallissa/areenalla/jossain katsomassa JAG:n showta, jossa miehen näytelmä oli huipentunut k-kaupasta ostettuun lihakimpaleeseen jota The JAG heilutteli muovipussissa.

ei voi moittia, hyvää huumoria mies veistää, mutta muuhun siitä ei juuri olekaan :)
Avatar
#50 • • Samuli Guest
alan kirjallisuutta:

tapani kuningas : ufojen jäljillä.

kirja alkaa lupaavasti lauseella: Talvella 1971 Suomessa nähtiin ufoja joka päivä.
t. kuningas kertoo kirjassaan vedenpitävinä faktoina ufotapauksia suomesta, mitkä ovat alunperin ilmestyneet aprillikirjoituksina pienissä paikallislehdissä...

huuhaata koko rahalla! aivan käsittämätön kirja, suosittelen jos haluaa hauskuutusta.


-s
Avatar
#52 • • Lauri Leino Guest


katsokaa toki torstain ja perjantain välisinä öinä johan af grannin selittämättömien ilmiöiden yö-chattia sub-tv:lta


Kyllähän tuota huvikseen katsoi jos ei uni tullut.Välillä aika tylsää kun ei se ehtinyt vastata niihin kysymyksiin ja otti liikaa itseensä.
Hidas äijä!

Ehkä hauskimpia kysymyksiä olivat:
-Onko homoja avaruudessa??

-Onko ufoissa windows? (tälle naurahdin ääneen,se oli jotenkin niin absurdia,vähän aikaa.)
Avatar
#53 • • Al Tapone Guest
Uutisista äsken kuultua:

"Yöhön saakka kestäneet etsinnät Pohjanmaalla eivät tuoneet selitystä illalla nähdylle oudolle valoilmiölle. Pohjanmaan hätäkeskus vastaanotti illalla useita ilmoituksia valoilmiöistä. Silminnäkijöiden mukaan valojana putosi Laihialla suolle. Poliisi haravoi aluetta illalla moottorikelkoilla, mutta mitään ei löydetty. Mahdollisista jatkotoimista päätetään tänään".

Näkiks kukaan?
Avatar
#54 • • Lauri Leino Guest


Uutisista äsken kuultua:

"Yöhön saakka kestäneet etsinnät Pohjanmaalla eivät tuoneet selitystä illalla nähdylle oudolle valoilmiölle. Pohjanmaan hätäkeskus vastaanotti illalla useita ilmoituksia valoilmiöistä. Silminnäkijöiden mukaan valojana putosi Laihialla suolle. Poliisi haravoi aluetta illalla moottorikelkoilla, mutta mitään ei löydetty. Mahdollisista jatkotoimista päätetään tänään".

Näkiks kukaan?


MISTÄ uutisista?,eli mistä mediasta puhut?
Tuskinpa kovinkaan luotettavaa.
Avatar
#55 • • irokeesi Guest


Mielenkiintoinen juttu. Tuli joskus nuorempana luettua paljon kaikkea ufoihin liittyvää mitä käsiinsä löysi. Onkos muilla tähän aiheeseen mitään painavaa sanottavaa?



Hee, sama vika. Nyt en voi itse topiccia kommentoida sen enempää koska katoin just tossa pari jaksoa X-Filesia :D
¡ Previous post about a year ago !
Avatar
#58 • • Remotion Guest
miksi pitää aina noita vuosia lisätä joka paikkaan miljoonia, ei se lisää uskottavuutta ollenkaan, pikemminkin vain vähentää sitä...
Avatar
#60 • • master bator Guest

http://kopernikus.biz/kuva_ufo1.jpg
http://kopernikus.biz/kuva_ufo2.jpg
http://kopernikus.biz/kuva_ufo3.jpg
http://kopernikus.biz/kuva_ufo4.jpg

Kuvattu "ET Zonella", Puerto Ricossa 15.11.05.
Korkean ufo-aktiivisuuden omaavalla maalla...



Noi kuvat näyttää siltä että mikroskoopilla olisi kuvattu jotain ititöitä vedessä. :excellent:



Joo ei juuri vakuuta tollaset epämääräiset suttukuvat nykyään. Ne voi olla ihan mitä vaan, vaikka puhdasta photoshoppia.