Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,539 views

Avatar
#1661 • • J-P Guest
miksei kaikkia ihmisiä vaan tapeta? loppuis huumeiden käyttö kuin seinään!
Avatar
#1663 • • _U Guest

http://www.i-doser.com/

Ajattelin etta tama liittyy aiheeseen tavallaan. Aikamoista pelleilya.



Ei välttämättä, koska jos tuohon uskoo tosissaan, se jeesaa. Ja jos pääsee eroon peloistaan, riippuvuuksista what so ever, se on aina jees ja silloin on aivan sama käyttääkö jotain tuollaista härpätintä vai rentoutuslevyä etc.
Avatar
#1664 • • zAo Guest
Taking the harm out of drugs


At long last some sense about drugs. The independent Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce, or RSA, published a report last week in the hope of influencing a government drugs strategy review due next year. The report states that (surprise!) drugs policy has failed - and that it was driven by "moral panic" in the first place - and should be replaced with a system that recognises, among other things, that alcohol and tobacco can cause more harm than some illegal drugs.

Avatar
#1665 • • Taedium Guest

Fiktiota on se kuva, minkä lukija saa tekstistä. Siitä saa enemmän myönteisemmän kuvan kuin negatiivisen.

Siinä oli neutraali sävy aika pitkälle. Ainoa mikä oli, oli ne mitä haastateltiin. Ja he vaikuttivat olevan ... ööö ... just tasan sitä porukkaa jota minä olen nähnyt ympääriinsä bileissä ja bileiden ulkopuolella. Perus porukkaa. Osa saattaa käyttää, osa ei. Eikä ne huumeet ole niille tyypeille mikään elinehto. Suurimmat ongelmat aiheuttaa lainsäädäntö.

Tietysti on olemassa tapauksia, jossa mennään yli. Yks kaveri on hypänny ikkunasta mömmöjen takia. Tai no siis ahdistuskohtauksen, jota lähes päivittäinen essojen napsiminen ei varmaan auttanut.

Kaikessa tapahtuu ylilyöntejä. Mutta kun Suomessa alkoholinkin valtion taholta mainostaminen on jokapäiväistä, jotta saadaan naureskella, että ettehän te osaa edes viinaa juoda, ja samalla kaikki ei-täysin negatiiviseen sävyyn kirjoitetut tarinat huumeista tuomitaan, että kirjoittaja on täys narkkari. Ja suomalaiset menee halpaan. "Jaa ei vai? No haetaas tuosta kossua ja mennään hakkaamaan narkkareita."

Ei tämä ei ole muuten nyt mitään kannabishehkutusta, (Amsterdamissa asuvana pitää tämä diskleimeri mainita koska ihmiset ei tiedä että sielläkin asuu "taviksia" ja koska aina jos vertaa huumeet vs alkoholi leimataan aina kannabinistiksi) vaan kahdesta eri kolikon kääntöpuolesta. Eli se, että valtio mainostaa alkoholia medioissa lähes päivittäin ja siitä, että tosiaan mistään ei-verotettavasta huumeesta ei saa puhua. Tai myös verotettavasti, jotka on pimeästi ostettu on pahasta puhua mihinkään muuhun kun syyttävään sävyyn.

Mä en oikeesti tunne yhtä ainotta heroinistia. En yhtään. (Enää... Ainoo jonka tunsin muutti jenkkeihin.) Eikä tee mieli. Ne jotka kiskoo nappeleitaan ja nippeleitään ja tunkee seteleitä sieraimiin, tunkekoon. Sama mulle. Sillo ku ne bilettää ne on vähä sekasin, mut niin oon minäki ku kiskasen kymmenen Dunkel-Weissia illassa. Eikä ne karsasta mun sekoilua, niin onko mulla oikeus karsastaa niiden sekoiluu? Samaa sontaa se on. Ei mut ai nii, mun huumeet on laillisii ja ne kuitenkin myy lastentarhan edessä tenaville?

Itse olen sitä mieltä, että niin kauan kun laki on voimassa, sitä totellaan. Mut mä en ole lain valvoja. Jos sä haluut siinä vieressä pistää vaikka rahas hihaan, ni pistä - ei kuulu mulle. Niin kauan ku mä en saa siitä sontaa niskaan, ni ei vaan kuulu mulle. Sit jos rupeet olee ympäristölle haitaks etkä vihjailuu tai suoraa sanaa tajuu ni mietin että a) onko laimee tapaus, eli ei välttämättä henkilövahinkoo rupee tulee jolloin mä pyyhin vaan sun numeron mun kännykästä vai b) rupee tulee kohta ruumiita - itse tai toisen - sit mietitää et josko viranomasille kertos jotka saa siitä huolehtimisesta oikee palkkaa. Tai no täs tapauksessa voi myös vanhemmille/kavereille/yms. ensin...

Noni, nyt ko on tämä pohjustus alla, niin päästään aiheeseen:

Se, että pyritään muuttamaan sitä mediassa mainostettua huume-kulttuuria vastaan vähän todenmukaisemmilla jutuilla - siis tämä on taas empiirisestä mutu pohjasta, sillä omasta kaveripiiristä 99,9% jotka on ikinä mitään vetäny vois allekirjoittaa ton jutun ja ne miksaantuu niiden kaikkien muiden kavereiden sekaan saumattomasti jotka ei vedä / on vetäny mut ei enää / ei ole kokeillutkaan eikä haluakkaan.

Jos ei tule tämännäköistä tekstiä ns. mattimeikäläisen suusta joka on opiskellut ja nyt jossain Nokialla pikkupomona ja sanoo, että joskus tulee essoja vedettyä, niin millä muuttuu järkevämmäks?

Enemmän resursseja menee jonku hipin tutkimiseen, sen puolen gramman hasispalan mittaamiseen, raportointiin, syyttämiseen, yms yms. Säästäisivät ne rahat ja menis heroiinin salakuljettajien ja raiskaajien perään.

Ja koska Suomessa on helposti narkkarin leima otsassa jos kerran jäät kiinni, niin systeemihän promotoi sitä, että herskanarkkarit pidetään systeemin ulkopuolella, eikä päinvastoin kuten pitäisi. Jos herskanarkkari on lopunikäänsä herskanarkkari yhteiskunnan silmissä, niin luuletko, että on helppo pysyä kuivilla? Minä en tiedä, kun en tosiaan herskanarkkareita tunne. Pysyn erossa. En haluakkaan tietää. Tästä mielipiteestäni suurimman osan on muovannut media ja yhteiskunnan arvot.

Enemmän lähtisin niitä psyykelääkkeiden vetäjiä ahdistelemaan. Suomessa kun tuputetaan jos jonkinmoiseen vitutukseen pilleriä naamariin. Suomihan on narkkarimaa. Siellä nämä fiksut työssäkäyvät satunnaisesti esson napsasevat ovat omasta mielestäni sitä fiksuinta porukkaa, kun vertaa esmes päivittäin masennuslääkkeen sivuvaikutusten kanssa painivaa keski-ikäiseen rouvashenkilöön. Ne pelottaa mua. Oikeesti. Yhtään ei voi arvata semmosen seuraavaa tekoa, ku silmät kiiluen on taas käyty hakee vähä "lääkettä" lekurilta. Nii ja ahnaasti kiskoo sen vesilasin kanssa sen, ja ottaa päälle konjakkiryypyn. Huhhuh ja taas mentiin. Pelottaa.*

Ja vaikka antaisikin enemmän myönteisen ku kielteisen kuvan (itse pidin neutraalina - käyttäjätkin vastas erittäin fiksusti - piikkihuumeet tuomittiin heti ens kättelystä ja moni sano siihen suuntaan, että kokaiinia koittanu, ei tykänny ei enää, yms.) niin mitä sitten? Onko sinulla se Oikea Tieto(tm) joka kertoo, että esmes nippelit ja nappelit vie aina turmiolle? Sanoit, että sinä olet vetänyt joskus nuorempana mömmöjä. Menitkö sinä turmiolle? Vai tuliko laskut? Entä onko koskaan ollu krapulaa? Entä kolmen päivän krapulaa ryyppyputken jälkeen? Miksi ryyppyjuhlien jälkeisellä krapulalla saa hehkuttaa ja sitä isommat kassit hehkuttajalla on kuka suurimman krapulan saa? Entä jos asia onkin kuten tuossa lehdessä mainittiin? Eikö sitä saa sanoa? Ja vaikkei, eikö huumeista saa keskustella muuten kuin tuomitsevaan ja negatiiviseen sävyyn?

Meitsi menee nyt partsille lukee kirjaa ja vetää bissen. Työviikkoiltana!

* Tämä kappale oli tarkoituksella provo.
Avatar
#1666 • • Mrrshan Guest
Mun mielestä "satunnaisesti esson napsasevat" ei ole fiksuja, koska ei ole fiksua vetää jotain satunnaista ainetta josta ei vittu voi tietää mitä se on. Noh, onneksi meni vain rahaa hukkaan ja tuli vain vitutusta eikä myrkytystä... tulipahan kokeiltua.
Avatar
#1667 • • Mizfir Guest
Osallistu huumetieto / käyttökartoitus - kyselyyn > http://www.raveagainstdrugs.fi/index.php?pageid=17&lang=fi

Voit täyttää kyselyn nimettömänä tai halutessasi osallistua arvontaan - palkintona leffaliput! Kaikkien syyskuun loppuun mennessä vastanneiden kesken arvotaan 50e:n lahjakortti Back Street:in nettikauppaan.

Arvonta suoritetaan kuukausittain. Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä niitä voi yhdistää vastauksiin. Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Kyselyiden vastauksista tehdään yhteenvedot muutaman kuukauden välein ja julkaistaan http://www.raveagainstdrugs.fi - sivustoilla. Kyselyn tuloksia käytetään osana ko. projektin arviointia.
Avatar
#1668 • • _U Guest
Tanskalaisille narkomaaneille ilmaista heroiinia
Julkaistu 04.08.2007, klo 03.15
Enemmistö Tanskan eduskuntapuolueista haluaa ryhtyä jakamaan ilmaista heroiinia pahimmin riippuvaisille narkomaaneille. Kokeilun tarkoituksena on pitää heroiiniriippuvaiset erossa kurjuudesta, rikoksista ja prostituutiosta. Asiasta kertoo ruotsalainen uutistoimisto TT.
Ehdotuksen mukaan pahimmin riippuvaiset narkomaanit voisivat jatkossa saada heroiiniannoksensa sairaalassa laillisesti ja valvotuissa oloissa.

Esityksen puolelle on kääntynyt myös Tanskan kansanpuolue, joka aiemmin vastusti ajatusta.

Vastaavanlaisia kokeiluja on aiemmin tehty esimerkiksi Hollannissa ja Saksassa, joissa heroiinin jakamisen sanotaan vähentäneen sekä rikollisuutta että huumeiden väärinkäyttöä.

YLE Uutiset

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id66543.html

En kannata missään nimessä, mutta silti kannatan. Kärsiviä täytyy auttaa.

Mielestäni asiassa on oikeita pointteja, mutta eikö kannattaisi enemmän keskittyä niihin epäkohtiin, jotka näitä ongelmia aiheuttavat?

Tämänkaltaiset aloitteet vain tekevät hallaa pitkällä tähtäimellä. Alkoholisteille ilmaista viinaa, narkkareille ilmaiset iskut?

Kyse on siitä miksi ihminen, yksilö haluaa päihtyä, miksi tuntee tarvetta paeta päihteiden maailmaan. Ja siihen olisi hallituksilla, valtioilla mahdollisuuksia puuttua, mutta kuten tiedämme itse kukin,

on paljon helpompaa paeta ja oikeuttaa tekonsa vedoten muihin syihin.

Itsekkyys ei ole tekosyy, se on heikkous, joka leimaa meitä jokaista. Ja se näkyy koko maailmassa.

Gassho.
Avatar
#1669 • • R24 Guest
Eiköhän se tule kaikille halvemmaksi jakaa heroiinia ja viinaa ilmaiseksi. Ne kun ei maksa valtiolle käytännössä juuri mitään ja vähentää omaisuusrikoksia yms.
Avatar
#1670 • • Zwei Einsdrei Guest
Jos heroiinia sairaalassa tykitetään valvotusti ja pidetään nämä narkkarit siellä myös vaikutuksen ajan "hoidossa" niin kai sitä kautta päästään ihmistä lähelle ja saadaan hoidettua käytön syitäkin kuntoon..ehkä.

Luultavasti jo sairaalan tuleminen on ensimmäinen konkreettinen askel kohti riippuvuudesta irtautumista. Vaikutus saattaa olla vastaava kuin jos alkoholisti menee AA:han tai vastaavaan..

Toki tietyt syyt (kodittomuus, työttömyys yms) pitää hoitaa kuntoon ja nämähän ois aika helppokin hoitaa, mutta vaikeampaa on hoitaa henkiset syyt, joiden vuoksi päihdeongelmaan on ajautunut.
Avatar
#1671 • • _U Guest
V*ttu miten mukavaa, kun jengi diggaa näin paljon doupista. Eniten harmittaa Konemetsän maineen puolesta, kun jurpot vetää kamaa. Hyvä tapahtuma saa taas likaista mainetta. Ja hyvä kun ratsaavat, et sais noita idiootteja kiinni. Mut aika turhaa mennä taas selittämään vanhemmalle väelle, et "ei konemusabileissä liiku sen enempää douppaajia kuin muuallakaan". P*skapuhetta, sen tietää kaikki. Sitä se on ollut jo vuosia, ja taas se nähtiin kuinka perusurpoilijat pilaavat vuosien työtä maineen parantamiseksi. Säälittävää, kun ei kykene olemaan selvinpäin. *pthyi*

*provosointia*

Harmittaa tosi paljon Konemetsän puolesta.




Konemetsästä löytyi LSD:tä ja ekstaasia
13.7.2008 15:16

Konemusiikkifestivaaleilla paljastui viikonlopun aikana yli 100 huumausainetapausta.

Poliisin tehovalvonta Marttilassa järjestetyllä Konemetsä-festivaalilla tuli tarpeeseen, sillä juhlijoiden hallusta löydettiin suuria määriä kiellettyjä huumausaineita.

Tullin, rahavartiolaitoksen ja vankilan viranomaisten kanssa yhteistyössä tehdyissä ratsioissa takavarikoitiin enimmäkseen erilaisia kannabistuotteita, mutta joukossa oli myös voimakkaampia huumeita kuten LSD:tä ja ekstaasia.

Kiinnijääneiden joukossa oli sekä miehiä että naisia, joista suurin osa oli nuoria aikuisia. Yksi kiinnijääneistä oli alaikäinen. Muutama henkilö kyydittiin kiinniotettuna Loimaan poliisilaitokselle huumausainerikoksesta epäiltynä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200807137941885_uu.shtml
Avatar
#1672 • • Ryvon DJ Guest
Noi lehtien jutut on normaalia propagandaa. Ei mitään uutta, kokolailla wanhaa.

Ennemminkin kuin miettiä, että miksi juuri Konemetsässä ja konemusaa harrastavat suosisivat enemmän huumeita, noita juttuja lukeva valtaväestö voisi miettiä että kenties huumausaineiden -ja alkoholin kokonaiskäyttömäärä koko Suomessa on lisääntynyt. Todellakin, toki huumeet ovat tietyllä tavalla arkipäiväistyneet, mutta niin myös lääkkeiden väärin (ja "oikein)käyttö, sekä tietysti alkoholin käyttö.
Konemetsä nyt sattuu olemaan helppo ja kuin tilauksesta tehty näitä ratsioita varten, kas onhan siellä tunnetusti hörhöjä ja elämäntapajengiä jotka käyttävät huumeita. Mutta samalla tilastollisella metodilla ja logiikalla voisi napata hurjan määrän kohtuuttomasti alkoholia käyttäviä viikonloppuisin esim. raksamiesten joukosta, kas kun se viinan HC-vetäminen kuuluu ja on aina kuulunut siihen kulttuuriin.

Mitä ajan takaa on, että jos näitä tehoratsioita tehtäisiin arkipäivisin normielämän puitteissa, olisi noita huumelööppejä harva se päivä lehdissä ja pian siihen kyllästyttäisiin. Jotain kai se kertoo tästä ajasta ja Suomesta jos ja kun tällaiselle eskapismille on tarvetta.

Lähinnä tällainen muka-random-otsikointi vaan "huonontaa" konemusaväen "mainetta", mutta mä ite oon jo aikoja sitten lakannu huolehtimasta siitä maineesta. Jos se on mennyt tai menee, ehkä on jotain syytäkin, mutta ei se mua kiinnosta. Loppupeleissä mulle ainakin kyse on aina ennenkaikkea ollut ja on musasta. Ei kaikkea tarvitse eikä pidäkään selitellä.

Huonoimmillaan tällainen uutisointi voi tietää syrjintää järjestäjille ja hankaluuksia järjestää bileitä Suomessa, se on se todellinen kuoppa jota pitäisi pelätä.
Avatar
#1673 • • sauce Guest
Ryvon tuossa kiteytti hyvin myös sen mitä myös hässäkästä ajattelen. En tosin usko, että konemusiikin kuva mitenkään enää tuosta tahraantuu. Suuren yleisön silmissä se on huumemusaa, ollut aina ja tulee olemaan. Vaikka totuus on se, että siellä missä on juhlat; siellä joku douppaa - oli kyseessä esim. Savonlinnan oopperajuhlat, Konemetsä tai Karmarock.
Avatar
#1674 • • _U Guest

Noi lehtien jutut on normaalia propagandaa. Ei mitään uutta, kokolailla wanhaa.

- - -

Huonoimmillaan tällainen uutisointi voi tietää syrjintää järjestäjille ja hankaluuksia järjestää bileitä Suomessa, se on se todellinen kuoppa jota pitäisi pelätä.



Eivät ne ole mielestäni propagandaa, ne ovat arkipäivää, eivätkä sinäänsä mitään vanhaa uutisointia. Jengi vetää huumeita enemmän kuin ennen ja dokaa enemmän kuin ennen. On vain hyvä, että sitä tuodaan esille. Tämä on todellinen ongelma, ja kyllä me kaikki voimme siihen vaikuttaa omalla asenteella ja käytöksellämme.

Ja jos tosiasioita ei tuoda esille vaan ne lakaistaan maton alle, jotta bileiden järjestäjät eivät kärsisi, onko sekään oikein?
Avatar
#1675 • • Hansu Guest
Olis kyllä mielenkiintoista tietää, kuinka paljon Konemetsässä tehtiin ratsioita suhteessa kävijämäärään, ts. oliko syyni monin verroin tarkempi kuin perinteisillä rokkifestareilla.
Avatar
#1676 • • _U Guest

Olis kyllä mielenkiintoista tietää, kuinka paljon Konemetsässä tehtiin ratsioita suhteessa kävijämäärään, ts. oliko syyni monin verroin tarkempi kuin perinteisillä rokkifestareilla.



Käsittääkseni Konemetsä oli "tehosyynissä" ja syystäkin, koska siellä(kin muiden isojen konebileiden tavoin) liikkuu suhteessa enemmän douppia kuin muilla festareilla. Se nyt on vaan niin, että ei rokkijengi diggaa niin paljon kamasta kuin konehörhöt.

Olen tässä täysin konemuusikkona poliisien ja yhteiskunnan puolella, ja toivoisin, että "tehosyyni" ulotettaisiin jatkossakin isoihin konebileisiin, että saatais kitkettyä pois se idioottimainen douppaus. Jos bisse ei riitä, niin tulis jäädä himaan vetämään sitä schaissee. "No kun tää on vain sellaista huvikäyttöö"... joopa joo.

EDIT:

Poliisi: Konemetsä ei ole vaarassa

Julkaistu: 16:10

stt

Konemetsä-festivaalin tulevaisuuden ei voi sanoa olevan vaakalaudalla. Tätä mieltä on Loimaan poliisipäällikkö Petri Lamppu.

Lampun mukaan poliisin ja festivaalijärjestäjien täytyy kuitenkin keskustella tapahtumasta.

"Poliisin organisaatiouudistuksen takia en ole asiaa ensi vuonna ratkaisemassa. Mutta jos olisin asiaa ratkaisemassa, en näkisi huumausainerikoksia sellaisenaan festivaalin järjestämisen esteenä", Lamppu sanoo.

Konemetsää ovat jo aiempina vuosina leimanneet huumausainerikokset. Viime vuonna kiinni jäi reilut parikymmentä, tänä vuonna epäiltyjä oli satakunta.

Lamppu myöntääkin, että poliisi otti aiemmista vuosista opikseen ja järjesti Konemetsässä tehostetun valvonnan.

"Me olimme siellä jo viime vuonna, ja kädet olivat töitä täynnä", Lamppu kertoo.

Lampun mukaan festivaaleilla oli kuitenkin suurempia ongelmia kuin huumausainerikokset.

Esimerkiksi paloturvallisuudesta huolehtiminen ei ollut kaikilta osin kunnossa. Muiden festivaalien tapaan teltat olivat esimerkiksi liian lähekkäin.

Lamppu kokee, että yhteistyö järjestäjän kanssa on sujunut hyvin. Hän on tyytyväinen, että järjestäjä nosti poliisin pyynnöstä festivaalin aiemman 16 vuoden ikärajan 18 vuoteen.

Poliisipäällikön mukaan Konemetsän juhlinta sujui muilta osin varsin rauhallisesti. Huumausainerikosten lisäksi siellä sattui vain muutamia lieviä vahingontekoja ja näpistyksiä.

Konemetsän tuottaja Peter Gerkman on tuohtunut otsikoista, joiden mukaan festivaalin tulevaisuus olisi vaarassa.

"Koko juttu on väännetty puolikkaasta lauseesta. Olemme tehneet Loimaan poliisin kanssa koko ajan yhteistyötä ja hyvässä hengessä", Gerkman sanoi STT:lle.

Erityisen käärmeissään Gerkman on Aamulehden maanantaisesta lööpistä, jossa luki "LSD-bileet metsässä".

"Harkitsemme tutkintapyyntöä Aamulehdestä. Mielestämme otsikko on herjaava ja tekee hallaa liiketoiminnallemme."

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisi%20Konemets%C3%A4%20ei%20ole%20vaarassa/1135237898329

Mielestäni on hienoa, että tämä huumausaine-asia on noussut esille! Toivottavasti Konemetsän(kin) poppoo tekee enemmän sen eteen markkinoinnin ja järjestelyjen suhteen, että pippaloihin ei niin paljon eksyisi douppaavaa jengiä...
Avatar
#1677 • • djkopernikus Guest
IMO mielenkiintoisin asia on tämä pienoinen myötämielisyys aineita kohtaan.
Huumausaineiden käyttö/hallusapito on lainvastaista, piste. Jos niitä käytetään,
on luvassa ongelmia. Miksei tapahtumista voida nauttia ilman näitä törkyjä?
Avatar
#1678 • • _U Guest

IMO mielenkiintoisin asia on tämä pienoinen myötämielisyys aineita kohtaan.
Huumausaineiden käyttö/hallusapito on lainvastaista, piste. Jos niitä käytetään,
on luvassa ongelmia. Miksei tapahtumista voida nauttia ilman näitä törkyjä?



Niinpä...

Mielestäni on ollut aina hieman surkuhupaisaa et peruspenadj selittää, et huumeet ovat p*rseestä ja hän ei diggaa eikä hyväksy millään tavalla, ja silti sallii peruspiripossen ja "huvikäyttäjien" tulla bileisiin, koska ne(kin) ostaa bissee ja maksaa pääsyliput ja joraa kamapäissään maaaaaailman parasta musaa.

Kenties se markkinatalous tässäkin määrää? Kenelläkään ei ole munaa alkaa olemaan muista välittävä aikuisteen oikeesti? "Jos olet kamoissa, tänne et tuu. Jos olet kännissä, perusbaarilaki pätee. Huumeet ovat laittomia, get the f*ck out of here (silti hymy ja sympatia, myötätunto ja välittäminen)." Tuollaista kun näkisi vaikkapa Helsinginkin (tuppukylän) yöelämässä...

No, kuten tiedämme, TODELLA moni diggaa blosautella, myös tämänkin foorumin käyttäjistä. Se on laitonta, that's it. Ei sillä ole mitään väliä, jos muissa maissa se on ok. Perskutarallaa, jossain päin maailmaa raiskataan tyttölapsia ja sekin on ok.

Se on nähty, että siitä "huvikäytöstä" on ENEMMÄN haittaa kuin hyötyä (tätä käyttäjät eivät koskaan myönnä, koska pää on niin syvällä p*rseessä), joten miksi bileiden järjestäjät eivät ottaisi itseään niskasta kiinni ja toisivat asennetta esille markkinoinnissa, viidakkorummuissa jne. "viekää se douppi v*ttuun; jos ette osaa bilettää ilman huumeita, menkää niihin bileisiin, joissa se on ok. Tänne olette tervetulleita ilman kamaa".

Kyse on asenteesta. Mutta ei. Piirit ovat niin pienet, ja niin monen kaveri, kuten myös minunkin frendit douppaa aivan huolella, joten mitä tehdä? "Doupatkaa vain, kunhan tuutte meidän bileisiin. Kyl se siitä. Tänään soittaa MegaDjBlaaBlaaKorniNimi", joten vetäkää vain lisää p*skaa, ja tulkaa joraamaan bileisiin. Musa rules!"

Me olemme silmämme sulkevia apinoita.
Avatar
#1679 • • _U Guest
Teini-ikäinen jousiampuja kärähti marihuanasta - olympiaunelma murskana
15.7.2008 21:04

Tshekkiläinen, vasta 19-vuotias, jousiampuja Milan Andreas kärähti testeissä kannabiksesta.

Tshekin olympiakomitea on varmistanut, että 19-vuotias jousiampuja Milan Andreas on kärähtänyt marihuanasta. Nuorukaista kohtaa mitä luultavimmin hyllytys Pekingistä.

- Emme ole käsitelleet asiaa vielä virallisesti, mutta Milan Andreas on antanut positiivisen näytteen THC:stä (tetrahydrokannabinoli, marihuanan pääasiallinen yhdiste), ja näyttää siltä, että hän joutuu sivuun Pekingin olympialaisista, kertoi Tshekin olympiakomitean puhemies Jan Martinek CTK-uutistoimistolle.

Andreas kertoi CTK:lle, että oli käyttänyt marihuanaa viime syyskuussa miettimättä seurauksia.

- Olympialaisten olisi pitänyt olla urani kohokohta, mutta nyt ne ovat muuttuneet suureksi häiriöksi, Andreas kertoi olympiamietteistään.

IL-REUTERS

http://www.iltalehti.fi/kisaextra/200807157953458_ox.shtml

Hyvä vain, et kärysi. Tiesi TASAN TARKKAAN, ET KANNABIS ON LAITONTA ja ERITYISESTI OLYMPIASÄÄNNÖISSÄ. Toivottavasti ottaa opikseen.

*sigh*
Avatar
#1680 • • DeeJays Anonymous Guest


No, kuten tiedämme, TODELLA moni diggaa blosautella, myös tämänkin foorumin käyttäjistä. Se on laitonta, that's it. Ei sillä ole mitään väliä, jos muissa maissa se on ok. Perskutarallaa, jossain päin maailmaa raiskataan tyttölapsia ja sekin on ok.



Sä ihan tosissas pystyit laittamaan nämä 2 asiaa samaan lauseeseen?
Mua ainakin vituttais suunnattomasti enemmän se, että joku on käyttänyt laittomasti tyttölasta kuin että olisi vetänyt sen napin tahi sätkän, jonka takia luultavasti kukaan muu ole joutunut kärsimään mielipahaa!
Olen todella pahoillani, jos sun moraaliukäsitykset rajoittuu kirjoitettuun lakiin. Siis olen too-della pahoillani...

Itse ainakin ymmärrän miksi on vaikeaa laillistaa huumeita tupakan ja alkoholin rinnalle.
Kyseiset nautintoaineet kuitenkin päihdyttävät jo yhden annoksen käytöllä käyttäjänsä toisin kuten esim lasi viiniä ruoan yhteydessä tai konjakkinapsu brunssil. Puhumattakaan tupakasta, jonka vaikutuksena on lähinnä pitkäaikaisen käytön terveyshaitat.
Alkoholia kun on pakko kiskoa tosissaan, ennen kuin se alkaa vaikuttaa käyttäjänsä toimintaan.