Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 663,004 views

Avatar
#961 • • Edited kuilu Guest


Tämän psykedeelisemmän efektin tosin kyllä huomaa vain laadukkaalla kukalla. Ylipäätään itse preferoin sellaista kukkaa joka tuottaa hyvin psykedeelisen olon, mutta kuitenkin mahdollistaa kohtalaisen normaalin ja aktiivisen toiminnan. Ei siis mitään aivotonta jumittelulätkää...



Yhest tietyst lajikkeest kommentoitu jopa et vaikuttaa ku essot...

Tämä on myös hyvä pointti. Eri lajikkeet tuovat eri fiiliksen. Lajit jois enemmä indicaa (esmes Nortti) jumii ja lyö päähän ku metrin halko ja sit sativaiset (esmes Hazet) antaa highn eli vilkkaaman menon. Itel henkkoht suosikkeja Bubblegum, joka saa mut aina repeilemään naurusta kolmekstunniks, "like a virgin...", sellast hihi-heinää. Ja pitää myös muistaa et jotkut lajit on nimetty vainarikukaks... eli kolikolla. On. Monta.

Ja nääki on myös subjektiivisia asioita.

- ahymiöo -
Avatar
#962 • • Edited Taedium Guest


Ihan jo tavallisen polttelun jälkeen parina seuraavana yönä näkee ihan mielettömästi unia.

Kämppis teki päättötyönsä huumausaineista. Hän tykkää kemiasta keskustella ja minä myös. Siis tietoa olen saanut häneltä.

Hän kertoi kannabiksen polton vaikutuksista uniin olevan tyypillisesti juuri päinvastainen. Kun kannabis tipauttaa nopeammin siihen syvään uneen, niin se REM vaihe jää vähemmälle ja siksi unia pitäisi nähdä vähemmän. Tosin ne unet mitä näkee on vauhdikkaampia ja värikkäämpiä.

Parhaat unet kuulemma saa kun on hyvää hasista (ei tarvita kukkaa) johon laitetaan kokonaismassasta (hasiksen, ei jouskarin) 5% oopiumia. Se kuulemma aiheuttaa varsinkin ekoilla kerroilla uskomattoman psykedeelisiä unia. Hän kertoi tapauksista, jossa käyttäjä on nähnyt joku 20 tuntia unia ja herännyt etumus märkänä, vaan virtsaa ei missään... Ja unet kuulemma ovat olleet hienoimpia koskaan näkemiä. (Vaan mites noi opiaatit ja riippuvuus?)

_____________
edit: Niin ja tuota hatsi-oopium juttua tehostaa erään toisen opiaatin, laudanumin, nauttiminen. Ja Absinthe on yksi tapa, jolla laudanumia voi nauttia. (Taitaa olla se alkuperäinen Absintin nauttimistapa.) Niin, siinä tulee ne koiruohot mukaan... Huh, mikä soppa...
_____________

Kokaiini ja hatsi ei kuulemma aiheuta unia, mutta kuulemma olotila on rento ja itsevarma.

Lisää unia kuulemma aiheuttaa jos LSD:n päälle polttaa kannabista. Myös ekstaasi ja kannabis laukaisevat jonkun psykedeelisen kanavan. Ja nämä kolme ovat kuulemma jo melkoisen outo yhdistelmä. (No jutut mitä mä oon lukenu ku otetaan nostavaa ja laskevaa sekasin ei oo mitään jees juttuja. Ja siihen hallusinoivat mukaan... Soppa valmis.)

Kokemuksia varmaan on joillain. Itselläni unet on niin pelottavia muutenkin, että en uskaltaisi varsinkaan mitään LSD/Ekstaasi/Hatsi yhdistelmää lähteä kokeilemaankaan. Tahi hatsi-oopium. Henkinen terveys menisi sen siliän tien. (Missäs se nyt sitten on?)
Avatar
#963 • • Edited Mrrshan Guest



Itse en ole havainnut unettomuutta, vaan unirytmin muuttumista siten että yhä suurempi osa univaiheesta kuluu unien näkemiseen.



Siis jotkut saavat päivittäiskäytön lopetettuaan unettomuutta vieroitusoireena. Sen sijaan normaalisti 100% indican polttaminen illalla saa aikaan nukahtamisen melko tehokkaasti. Jumitus saattaa tosin jatkua vielä aamullakin.

Itse en ole havainnut mitään psykedeelisiä vaikutuksia, lajikkeesta riippumatta. Johtuu varmaan pienemmistä kertamääristä.

PS. Joko perustetaan hamppukaupunki? :D
Avatar
#964 • • R24 Guest
Pari sanaa kannabiksesta:

Kannabiksessa on eroja kuin viineissä ;)
Oikeasti "hieman" enemmän.

Kokeneemmat pelimiehet/naiset ymmärtävät Cannabis Sativan ja Indican erot jotka on huimat. Kannabiksesta/hampusta EI voi puhua yleistäen koska, niiden vaikutukset voivat olla hyvin erilaiset. Tietty Sativa lajike ei juurikaan vaikuta reaktiokykyyn jolloin esim. autollaajaminen on suht turvallista kun taas tietty Indica lajike hidastaa aivot puolikierroksille.

Suomessa pääsääntöisesti myytävä kukka on indica painotteista. Syy on kustannustehokkuus. Indica kukkii lyhyemmässä ajassa, jää lyhyeksi ja tuottaa enemmän kukkaa. Puhdas sativa voi vaatia jopa kuudenkuukauden kukkimisajan kun taas indica kukkii 6-9 viikossa. Sativa kasvaa myös helposti melkein parimetriseksi eikä silti tuota juurikaan kukkaa.

Toiset tykkäävät enenpi sativan "Celebral High" fiiliksestä joka sopii hyvin bilettämiseen kun taas toiset suosii Indican "Stoned couchlock" fiilistä. Itse pidän molemmista tilanteesta riippuen.

Kadulta ostettaessa ei voi tietää millaiset vaikutukset juuri sillä kukalla on. Viimeisen vuoden aikana olen kuullut pari stooria kuinka eri tavalla kukka voi toimia. Kaveri oli tarjonnut erästä laatukukkaa pari tutulle kotikasvattajalle, ne olivat heavysmokereita ja poltelleet paljon eri laatuja. Kaveri varoitti että kukka on tuhtia mutta pojat vaan naureskelivat. Jointin jälkeen molemmat poijjaat valahtivat miltei valkoisiksi ja täysin toimintakyvyttömiksi. Sama juttu kävi toisille, parikymmentä vuotta pilveä poltelleelle ruunille jotka polttivat samaista kukkaa, ne eivät voineet uskoa ettei jointin sekaan ollut sekoitettu mitään. Jos tota kukkaa olisi tarjonnut jollekkin satunnaiskäyttäjälle niin mitäköhän olisi tapahtunut. Harmi ettei noin hyvää ole liikkeellä useammin ;) .

Hasis on sitten oma juttunsa. Hasista on käytännössä neljää eri päälaatua.

1. Marokkolainen lätkä ja sen variaatiot.
Marokkolainen lätkä on yleisin kannabiksen muoto suomessa. Se valmistetaan hieromalla SATIVAn kukintoja tiheän verkon päällä niin että triocromit (se osa joka on lähes puhdasta thc:tä, en muista oikee nimeä) Siitä syntynyt jauhe prässätään prässillä lätkiksi. Tässä vaiheessa erotetaan jyvät akanoista. Mitä kauemmin kasvia hierotaan, sitä enemmän siitä irtoaa ylimääräistä ja sitä enemmän tulee painoa. Niinpä se tehdään monesssa osassa. Ensin hierotaan ainoastaan hieman, sitä kutsutaan "ykkös sheikiksi". Siitä EI prässätä vaan pyöritellään sormin palloiksi. Siitä tulee ZeroZeroa joka on marokkolaisen kannabiksen aatelia. Se EI kulkeudu suomeen katukauppaan asti. Seuraavassa hieronta vaiheessa syntyy peruslätkä joka ei ole yhtä hyvä laaatuista. Siihen saatetaan sekoittaa myös kamelin paskaa etc. lisäämään "aromia";). Peruslätkän vahvuus riippuu valmistajan ahneudesta, hyvään "festari lätkään" ei sekoiteta mitään. Suomi PL:n taas sekoitetaan varmaan koko kasvi. Huonoin laatu tunnetaan nimellä "Soapbar hash", se valmistetaan tuotannosta ylijääneistä hödöistä keittämällä isossa padassa johon sekoitetaan kokin fiiliksen mukaan kaikkea hennasta, autonrenkaisiin, myös jäteöljy on kuulemma suosittua. Siitä se sitten pursotetaan saippuakotelon muotoiseen muottiin ja jäähdytetään. Saippuapalaan törmää suomessa tänäpäivänä harvemmin mutta, esim Ranskassa, Briteissä ja Irlannissa se on hyvin yleistä, ellei jopa yleisin kannabiksen katumuoto.

Saippuapalasta kannattaa pitää näpit erossa, se on oikeasti vaarallista!

2. Intialainen Charas
Charas valmistetaan hieromalla INDICAn kukintoja kämmenien välissä niin että hartsi tarttuu kämmeniin josta se sitten veitsellä kaavitaan pois ja pyöritellään palloiksi. Hyvän charaksen tuotanto jää tähän mutta, turisti palloihin sekoitetaan yleensä hennaa tai jotain. Charas on pääkaupunkiseudulla kausiluontoisesti hyvin yleistä ja se on lähes poikkeuksetta parempaa kuin Peruslätkä.

3. PäänsärkyPaki
PäänsärkyPaki on muuten samanlaista kuin charas mutta, se on huomattavasti pehmeämpää. Se tuskin oikeasti on Pakistanista mutta sitä nimitystä voi käyttää kaikesta mustasta, pehmeästä ja päänsärkyä aiheuttavasta kannabiksesta. Se sisältää todennäköisesti jäteöljyä joten sen käyttöä kannattaa välttää. Taannoin sitä myytiin suomessa punaiseen cellofaaniin käärittynä.

4. Skuff, nederhash, icehash etc.
Skuff on korkealaatuisin kannabiksen muoto. Se on käytännössä samaa kuin Zerozero mutta valmistusmetodi saattaa hieman poiketa, siihen kuuluu jäitä, tehosekoitin etc. ei siitä sen enempää. Skuffia EI myydä kadulla, yhden skuff gramman tuottamiseen tarvitsee vähintään kymmenenkertaisen määrän laatukukkaa tai satakertaisen määrän tuotannon ylijäämää. Sitä löytyy lähes ainoastaan kotikasvattajilta.

En tiedä onko tässäkään postauksessa ideaa, kunhan tapan aikaa :D


Itse suosin Indicaa rauhallisiin kotiiltoihin ja Sativaa bilemeininkii. Hima käytössä 10g saattaa riittää jopa kolmeksi kuukaudeksi mutta, yhtenä kunnon ratailtana saattaa mennä kokonainen kymppisäkki.
Avatar
#965 • • Edited Taedium Guest


4. Skuff, nederhash, icehash etc.
Skuff on korkealaatuisin kannabiksen muoto.

Hm. Mites se kun kukkaset ja öljy keitellään ja mitähän siinä piti tehdä? Jotain autorasvoja yms. voi käyttää öljynä. Ja siitä jossain vaiheessa piti johonkin kahvin suodatinpussiin ja jääkaappiin valumaan pariksi viikkoa tms.

Miten se meni?

Mutta siitäpä saapi öljyn tehtyä, joka kuulemma on helppo tipauttaa pisarana tavallisen röökin sekaan ja pisarakin tehoaa.

Olen antanut itselleni näin kertoa, mutta käytännönharjottelumahdollisuuksien puuttumisen takia en ole painanut mieleeni. Siis, että miten tämä tehtiin ja suuremmat syyt siihen.

Leipomisista olen kuullut myös kaikkea hyvää. Voi, leivät, pikkuleivät ja muffinssit ovat yleisimpiä, mistä olen itse kuullut. Ystäväpiirissäni olen kuullut myös vanilja fudgesta (englantilaista kermatoffeeta) ja hyytelöshoteista. Hyytelöshotteihin on ihmiset kuulemma laittaneet myös alkkomahoolia sekaan, joka lienee tavan alkuperäinen tyyli.

Hyytelöshotin teon muistankin. (Muistaakseni. - Edelleen, koska en ole tehnyt, en voi sanoa, että toimii.)

Hyytelö on vesipohjainen, joten omat aivoni kyllä ovat aika skeptisiä tämän ohjeen toimivuudesta. (THC on rasvaliukoinen)

Ohje - Ei suositella käytettäväksi maassa, jossa laki on kannabista vastaan.

<!-- poistettu ylläpidon pyynnöstä -->
Avatar
#966 • • R24 Guest


Hm. Mites se kun kukkaset ja öljy keitellään ja mitähän siinä piti tehdä? Jotain autorasvoja yms. voi käyttää öljynä. Ja siitä jossain vaiheessa piti johonkin kahvin suodatinpussiin ja jääkaappiin valumaan pariksi viikkoa tms.

Miten se meni?

Mutta siitäpä saapi öljyn tehtyä, joka kuulemma on helppo tipauttaa pisarana tavallisen röökin sekaan ja pisarakin tehoaa.


Jätin kannabisöljyn pois listasta koska sitä ei suomessa juurikaan ole saatavilla. Eikä sitä juuri missään muuallakaan käytetä. Itse en pidä öljyn polttamisesta juuri siksi kun se pitää sivellä röökipaperiin ja siinä maistuu silloin pelkkä rööki. En polta tupakkaa, yäk! Ne ketkä ovat satunnaisesti öljyä suomeen tuoneet sanovat että, sitä on vaikea saada kaupaksi kun, ihmiset ei ymmärrä miksi se maksaa +100mk g.
Avatar
#968 • • Edited jUSSi Guest
Hei, eikö nuo kotikemistijutut kuulu jonnekkin esson baariin? Ei kai tämän boardin ole olla mikään huume-niksi-pirkka?
Avatar
#969 • • Edited kuilu Guest
Jännä juttu. Ku laitto selkeesti vaarallisen ohjeen, raaka egu ja viinaa(kun dokaat-topic), ei reaktiota. Sit ku laittaa sellasen ettei millää voi delata, ni hermostutaan. Kemiaahan se kiljuntekokin on. Synteettiset erikseen.

Salmiakkikossuuki voi duunaa ite, mut kotikemistit siis takavasemmalle.

Ja ainii. Jos tekee GreenDragonia Suomessa syyllistyy ainakin hallussapitorikokseen. Ja aikomukseen. Ja tämä tällä sitten selvä? Ttu.

- orgaaninenhymiö -
Avatar
#970 • • R24 Guest


Hei, eikö nuo kotikemistijutut kuulu jonnekkin esson baariin? Ei kai tämän boardin ole olla mikään huume-niksi-pirkka?


Eikös tän topicin nimi ollut: Virallinen huumetopikki
Jos keskustelu häiritsee niin vaihda topiccia
Avatar
#971 • • Taedium Guest


Se sitoutuu myös alkoholimolekyyliin.

Aika moni rasvaliukoinen sitoutuu alkoholiin. Ja bensa kun ei sekoitu veteen, niin alkkomaholliahan huljautetaan bensatankkiin, kun alkoholi sekottuu sekä veteen, että bensaan. Samalla periaatteella THC sekottuu alkoholiin ja alkoholi veteen.


GREEN DRAGON by uusvanhaliitto

Toi on muuten sama tyyli, miten ystäväni ovat kuvailleet GD:n teon. Ilmeisesti kansainvälinen, tai ainakin Euroopanvälinen tapa?


Hei, eikö nuo kotikemistijutut kuulu jonnekkin esson baariin? Ei kai tämän boardin ole olla mikään huume-niksi-pirkka?

Eli siis jos alkoholijutut on ok, mutta huumeet ei. Vaikka kuten kuilu mainitsi se kananmunajuttu on vaarallinen, mutta siitä ei reaktiota. Mutta kiva vinkki, jolla voi käyttää kannabista polttamatta, eli keuhkoystävällisemmin, on sitten paha?

Mielestäni kyllä GD:n tapaiset ohjeet, jotka jopa parantavat turvallisuutta ovat hyviä. Sitten kun puhutaan (alunperin oopiumin polttoon tarkoitetusta) Chase The Dragon tyyppisiä kolan tai herskan polttelutapoja, niin ne eivät kyllä mielestäni tänne kuulu. (Siksipä tätä keinoa en kuvaakkaan.)

Yllyttämisestä en pidä, enkä oikein siitäkään, että ihmiset käyttävät huumeita. Oma mielipiteeni on, että jos käytetään, niin turvallisuutta voi aina parantaa. Vaikka GD tyyppisillä vinkeillä. Ja mieluummin sen vinkin ottaa asiaa kokeilleelta suoraan ohjeina, kuin joltain korvakuulolla ja siitä kokeilemaan. Humauttaa pian sinne kossupullon sekaan kymppisäkin ja ihmettelee kun perjantain jälkeen tuli keskiviikko.
Avatar
#972 • • jUSSi Guest



Eikös tän topicin nimi ollut: Virallinen huumetopikki
Jos keskustelu häiritsee niin vaihda topiccia



Jos muistan oikein tästä samasta asiasta ovat moderaattorit jo aikaisemminkin huomautelleet Platinumissa. Keskustelu kuuluu tänne, valmistamisohjeet ja vinkit eivät.
Avatar
#973 • • Edited R24 Guest




Jos muistan oikein tästä samasta asiasta ovat moderaattorit jo aikaisemminkin huomautelleet Platinumissa. Keskustelu kuuluu tänne, valmistamisohjeet ja vinkit eivät.


Saivarrellaan hieman ;)
valmistamisohjeet ja vinkit kuuluvat olennaisesti mm. Audiotechin Keskusteluun
:p
Avatar
#974 • • Edited R24 Guest
tuplaposti
Avatar
#975 • • Taedium Guest


Keskustelu kuuluu tänne, valmistamisohjeet ja vinkit eivät.

Hm. Hankala juttu. Melkeinpä menee sinne filosofiatopicin puolelle.

Eli siis valmistamisohjeet, jolla huumausaineita tehdään ei tietenkään kuulu. Eli hampunkasvattajan opasta tänne tuskin tullaan kirjoittamaan.

Sitten nuo vinkit. Jos vinkit ovat turvallisuutta edistäviä, niin en näe siinä pahaa. Ellei sitä pystytä osoittamaan yllytykseksi rikokseen. Eli jos on turvallisuutta edistävä, esmes pikkuleipäohje, jolla saadaan ne savut keuhkoista pois on hyvä vinkki. Sillä säästää keuhkoja. Sitten taa Chase The Dragon tyyppiset ohjeet, joilla saa pienemmällä määrällä ainetta enemmän päänsä sekaisin eivät missään nimessä tänne kuulu. CTD aiheuttaa erittäin helposti riippuvuutta ja on muutoinkin vaarallinen.

Ja periaatteessa tuo vinkkijuttu voidaan kokonaisuudessaan kieltää ihan vain sillä perusteella, että todetaan sen yllyttävän huumeiden käyttöön ja sitä kautta rikokseen. Se onkin ainoa argumentti jota voidaan käyttää tähän. Se on ainoa mikä erottaa huumevinkin esmes musiikinsoitantavinkeistä.

Itse olisin kuitenkin sitä mieltä, että vinkit sallittaisiin, mikäli kyseessä on turvallisuutta edistävä vinkki. Ja aika hyvin on näissä mainittu, että tämä johtaa sitten siihen, että rikot lakia. Eli kun sen vielä mainitsee, on vastuu tekijällä, ei kirjoittajalla.
Avatar
#976 • • Fusione Guest


Eli siis jos alkoholijutut on ok, mutta huumeet ei. Vaikka kuten kuilu mainitsi se kananmunajuttu on vaarallinen, mutta siitä ei reaktiota. Mutta kiva vinkki, jolla voi käyttää kannabista polttamatta, eli keuhkoystävällisemmin, on sitten paha?



Kaikki huumeiden hankintaa ja valmistamiseen liittyvät postit poistetaan ellei postaaja sitä itse tee. Pyydänkin editoimaan tuon pois niin säästymme taas turhalta kinastelulta.

Emme halua Platinumista uutta "pommifoorumia" mistä teinit noukkii ohjeita. Muutenkin keskustelu alkaa tässä topicissa kääntymään liikaa tuohon suuntaan.
Avatar
#977 • • R24 Guest




Kaikki huumeiden hankintaa ja valmistamiseen liittyvät postit poistetaan ellei postaaja sitä itse tee. Pyydänkin editoimaan tuon pois niin säästymme taas turhalta kinastelulta.


Tarkoititko kenties tota mun pitkää postausta jossa valotettiin hahsiksen teollista tuotantoa euroopan ulkopuolella?

Vai Taedumin ja kuilun Green Dragon ohjeita?
Avatar
#978 • • Fusione Guest



Tarkoititko kenties tota mun pitkää postausta jossa valotettiin hahsiksen teollista tuotantoa euroopan ulkopuolella?

Vai Taedumin ja kuilun Green Dragon ohjeita?



Teidän kaikkien postit ovat ehkä hieman liian specsi-pitoisia. En haluaisi että kohta joku luulee että täältä löytyy oikeasti ohjeita tai vinkkejä. Yleinen keskustelu huumeista ja niiden vaaroista etiikasta yms. on tietysti ok.

Toisaalta yksi lööppi lisäisi kävijämääriä ;)
Avatar
#979 • • funkyboy Guest


Minä taas olen sitä mieltä, että paavi on juutalainen.

(Siis varmaan perustelet tuon mielipiteesi)



Tai sitte se pitää vääntää rautalangasta...
Avatar
#980 • • Mrrshan Guest
Itse asiassa niitä ohjeita ja vinkkejä jaellaan mm. kahdella valtion tukemalla suositulla foorumilla, joista toiselle vielä hankitaan käyttäjiä (pun intended) mainoskampanjalla.