Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,942 views

Avatar
#601 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by Dani Cior:
Usein tuntuu että ongelmana on se että jotkut tyypit vetää liian vähän huumeita ja vääriä sellaisia. Jotkut vois vähän rauhoittua ja relata...tosin tää pätee usein muhunkin.



Jep, joillaki se "relaaminen" on ryöstäytyny käsistä
vetämällä koko omaisuutensa suoneen, joten vierotusoireissa
ne sitten riehuu senki edestä ja ryöstää ihmisiä
(pätee siis laittomiin huumeisiin)

Vituttaa vaa ku esim niinkin kallis esine kuin auto on
yleensä ensimmäisiä vieroitusoireiden uhreja. Sieltä
"saa" kymmenien tuhansien arvoisia musiikkilaitteita ja
muuta kivaa joihin joku on joskus panostanut 200-600 työtuntia. Käynyt itsellänikin monta kertaa mielessä
asentaa hieman raa'empi "varashälytin", josta saa
mukavia palovammoja ja ikuiset traumat.. harmi vaa ettei
kukaan oo suostunu vielä sellasta mulle salakuljettaa
Avatar
#602 • • H.Abismo Guest
HS 3.1.2002

"LONTOO. Lontoon poliisin kokeilu katsoa kannabiksen käyttöä läpi sormien on osoittautumassa menestykseksi.
Poliisin aikaa on vapautunut tärkeämpiin tehtäviin, kun mietojen huumeiden polttelijat on päästetty pelkällä varoituksella.
Heinä-marraskuussa 381 ihmistä sai virallisen varoituksen kannabiksen käytöstä, Lontoon poliisi ilmoitti keskiviikkona. Varoituksen ohella heidän huumeensa takavarikoitiin ja nimet sekä osoitteet otettiin ylös.
Samaan aikaan edellisvuonna poliisi pidätti vajaat kolme sataa kannabiksenkäyttäjää. Kaikki vietiin poliisiasemalle tietojen kirjaamista varten.
Lontoon poliisin mukaan varoituksen antamiseen menee alle puoli tuntia. Tiukemman käytännön noudattaminen vie jopa 12 tuntia, vaikka lopputulos ei ole välttämättä sen kummoisempi.

Kokeilun pelkän varoituksen antamisesta oli määrä päättyä vuodenvaihteessa. Hyvien tuloksien takia käytäntöä jatketaan Etelä-Lontoossa kuitenkin vielä kolme kuukautta.
Britannian tiedotusvälineisiin tihkuneiden tietojen mukaan uudelle lempeälle käytännölle on seuraamassa lähes varmasti jatkoa. Todennäköistä on, että kannabiksen pienimuotoisesta käytöstä pääsee tulevaisuudessa pelkällä varoituksella koko Lontoon alueella.
Poliisi ei ole vielä ilmoittanut lopullista mielipidettään vaan odottaa helmi-maaliskuussa julkistettavia tutkimuksia asiasta. Britannian sisäministerin David Blunkettin kanta kannabiksen käyttöön on ollut salliva.
Blunkett suunnittelee kannabiksen vaarallisuusluokituksen laskemista B:stä C:hen. Luokassa A ovat erityisen vaaralliset huumeet kuten heroiini, ecstasy ja kokaiini.
Aiemmin syksyllä Blunkett järkytti Britanniaa ilmoittamalla, että nuorison bailuhuumeena tunnettuun ecstasyyn voisi siihenkin suhtautua nykyistä sallivammin.

Sallivaa suhtautumista mietoihin huumeisiin on lisännyt se, että kannabiksen käyttö aiheuttaa harvoin samanlaisia ongelmia kuin alkoholin käyttö. Esimerkiksi väkivaltarikosten ja yleisen rettelöinnin takana ovat yleensä viina ja vahvat huumeet, ei kannabis.
Britanniaan on jo noussut pari Hollannista tuttua coffee shop -kahvilaa, joissa voi ostaa mietojen virvokkeiden lisäksi marijuanaa tai hasista.
Lain mukaan poliisilla olisi oikeus puuttua moiseen toimintaan. Huumekahviloiden on kuitenkin annettu olla rauhassa, koska ne eivät ole toistaiseksi aiheuttaneet häiriöitä.

ANNAMARI SIPILÄ / Helsingin Sanomat"

Nollatole pois Suomestakin! Just sai lätkän salakuljettaja 10 vuotta kakkua, oikeustaju ei hämärry on aivan mustana.

Fight The Power!

- hamppuhymiöverolle -
Avatar
#603 • • Pauliina Guest
Tutkimuksesta ilmeisesti kaivataan lisätietoja, eli:

Kyseessä on Euroopan huumeseurantakeskus EMCDDA:n projekti, jossa testataan minkälaista tietoa uusista päihteistä ja päihteiden imagoista yms. voi saada printtimedian kautta eri EU-maissa. Tutkimuksen ensimmäinen vaihe on etsiä sellaisia henkilöitä, jotka tietävät mitä lehtiä nuoret lukevat ja missä lehdissä päihteistäkin puhuttaisiin. Tutkimus on tehty parissa maassa jo aikaisemmin ja silloin elämäntapalehdet, musiikkilehdet ja gay-lehdet osoittautuivat parhaiksi. Suomi on sikäli erikoistapaus, että täkäläisissä lehdissä ei ainakaan laittomista päihteistä juuri puhuta ja ulkomaiset lehdet ovat monissa osakulttuureissa tärkeämpiä - siksi tiedustelin niitäkin.

Anyway, erilaiset omakustanteet ym. ovat myös tärkeitä, mikäli niistä pääsee paremmin perille uusista päihdeilmiöistä - tämän vuoksi tarvitaan erilaisten nuorisokulttuurien edustajia kertomaan mitä lehtiä on olemassa, ettei tutkija vaan itse oman maun mukaan päätä, mitkä otetaan mukaan.

En tällä kertaa etsi haastateltavia (kiitos aikaisemmin osallistuneille) enkä myöskään kartoita, kuka huumeita käyttää ja kuka ei, joten ne epäilyt voidaan jättää.

Viime vuoden tutkimusraportin lyhennelmä löytyy täältä: http://www.emcdda.org/multimedia/project_reports/youth_media_summary.pdf
Avatar
#604 • • Pauliina Guest

Originally posted by CosmicMan:
Mitä vittuu? Liittyyks tää jotenki teknoskenee?
Oothan kyselly asiasta myös rockmiehiltä?



No liittyy kaikkiin bileskeneihin. Ei tarvitse vastata jos ei halua.

Kyllä, olen kysellyt rockmiehiltä ja yritän parhaillaan postata Suomi Finland Perkele -metallikeskustelupalstalle kysymystä.
Avatar
#605 • • H.Abismo Guest

Originally posted by Pauliina:
No liittyy kaikkiin bileskeneihin.



Meinaatko kysellä Linnan juhlissa tai kansanedustajilta?

Fight The Power!

- analhymiöyysi -
Avatar
#606 • • TommyT Guest

Originally posted by H.Abismo:
Meinaatko kysellä Linnan juhlissa tai kansanedustajilta?

Fight The Power!

- analhymiöyysi -



Heh, juohtuipa tuosta vaan mieleeni, jotta ei ainakaan muualla maailmassa ole mitenkään tavatonta että kansanedustuslaitosten WC-tilojen pöydät ovat täynnä jäämiä kokkelista yms.... Ainakin Sun teki skandaalitutkimuksen asiasta muistaakseni Englannissa.

Mutta joo, tuo Mekaanikon tänne heittämä erinomainen tilastotieto antaa kyllä vahvaa osviittaa sallivan huumepolitiikan puolesta. Mutta toisaalta täytyy muistaa tuonkin tilaston yhteydessä että USA ja Alankomaat ovat kansansa puolesta aika lailla eri planeetalta, Itse en ole Hollannissa päässyt käymään, mutta luullakseni jotta Yhdysvaltoja voisi verrata eurooppalaiseen hyvinvointivaltioon, tälläisiä tilastoja ajatellen täytyisi rajata tuo kohde vain jenkkien valkoiseen väestöön. Tuloerot, rodullinen epätasa-arvo, sekä ghettoutuminen näkyvät.

Että sikäli...

-TommyT-

[ 05 January 2002: Message edited by: TommyT ]

[ 05 January 2002: Message edited by: TommyT ]
Avatar
#607 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by Pauliina:
Kyllä, olen kysellyt rockmiehiltä ja yritän parhaillaan postata Suomi Finland Perkele -metallikeskustelupalstalle kysymystä.



Hyvä.. pelasti sut ainakin ajatukselta että olisit sitä
pelkkää median tärvelemää antiravekulttuurii
Avatar
#608 • • Dani Cior Guest

Originally posted by CosmicMan:
Jep, joillaki se "relaaminen" on ryöstäytyny käsistä
vetämällä koko omaisuutensa suoneen, joten vierotusoireissa
ne sitten riehuu senki edestä ja ryöstää ihmisiä
(pätee siis laittomiin huumeisiin)



Tapaamistani ja tuntemistani nisteistä päätellen relaaminen on näillä ihmisillä tosi kaukana prioriteettilistalla, tuskin spurgutkaan hirveästi relailee kun ajatus pyörii yhden asian ympärillä.
Avatar
#609 • • Dani Cior Guest
Teen Sentenced To Listen To Afroman 'Because He Got High'

täälläkin vois rangaista jengiä tollei

kai suomessa löytyis omat keinot rangaista paatuneita narkkaraita, vaikka kiksunipsu-,piriteknoteinit vois pakottaa kuuntelemaan jotain iskelmää, räkäpunkkia tai ehkä synkistely mättömetallia , vai muistuttaako jälkimmäinen liikaa polccaa...


[ 05 January 2002: Message edited by: Dani Cior ]
Avatar
#610 • • RA Guest
Tällainen sangen huvittava artikkeli löytyi eräältä Prodigy aiheiselta sivulta:

8<
nips
8<
An animal rights group has condemned an experiment in which mice were given drugs and forced to listen to rave music.

The British Union for the Abolition of Vivisection condemns it as utterly disgusting.

Many mice suffered seizures after being injected with methamphetamine, or speed, and subjected to music by The Prodigy.

Wendy Higgins, BUAV campaigns director, said: "These sick experiments are absolutely despicable and will shock the public.

"Just because people choose to take drugs and go to raves doesn't justify subjecting animals to suffering and death in the laboratory in procedures that will tell us nothing we don't already know - taking drugs and listening to excessively loud music isn't good for you."

A Cambridge University spokesperson said: "Our study was part of a wider investigation into the long-term toxic effects of amphetamines.

"Specifically, we were looking at the effect of amphetamine on the striatum, a part of the brain that degenerates in Huntingdon's disease.

"Amphetamines are taken recreationally in clubs, but are also taken by people like truck drivers who expose themselves to loud noise. It is very important that we know how environmental stimuli can enhance the toxicity of a drug." Source: Ananova
>8
naps
>8

[ 09 January 2002: Message edited by: RA ]
Avatar
#611 • • Dani Cior Guest
Eikö vois kuvitella että kun käyttää jotain aktivoivia piristeitä tai herkistäjiä ja sitten tulee se massiivinen äänivalli niin jotkut psykofyysiset puskurit ylikuormittuvat ja reivaaja parka altistuu sille voimakkaalle kokemukselle. Se kokemus sitten addiktoi sitä lisää bileissä käymiselle? Koko kokemuksesta tulee vastustamaton ja pieni reivaaja alistuu tilanteelle ja antaa mennä - vapautuen monista huolistaan, paineistaan, estoistaan ja murheistaan.

jus my 2 sents...
Avatar
#612 • • Syv2 Un1 Guest
Varokaas sitten punaisia @ -juttuja... Paremmin tietävät voi valaista, mut käsittääkseni eilen (La), oli joku moisiin menehtynyt..
Avatar
#613 • • Whatever Guest

Originally posted by Syv2 Un1:
Varokaas sitten punaisia @ -juttuja... Paremmin tietävät voi valaista, mut käsittääkseni eilen (La), oli joku moisiin menehtynyt..



Tjooh, jatkoilla 3*@ tunnin sisään, ruumiinlämpö 41-> ja that's it. Todennäköisimmin siis sisältävät PMA:ta tai jotain hyvin samankaltaista, tai sitten pohjilla oli MAOI:ta.
Avatar
#614 • • Dani Cior Guest

Originally posted by Whatever:
Tjooh, jatkoilla 3*@ tunnin sisään



Rispekt H, toivottavasti kaikki läheisimmät ystäväsi ja perheesi kestää tämän. Nähtiin vielä torstaina iltapäivällä, enkä voinut arvata että olisi viimeinen kerta.


[ 21 January 2002: Message edited by: Dani Cior ]
Avatar
#615 • • WolDe Guest
ja jotkut laskivat "leikkiä" asioiden suhteen vielä eilenkin... miksi pitää olla sillä tasolla että ei riitä yksi tai kaksi. H oli tyyppinä hyvä, ihminen. ei kukaan kuosaaja ole "vain joku kuosaaja" kun se kuolee, silläkin on joku joka välittää. tyhmää vain syödä mitä tahansa noin paljon.

noh, en ala tähän keskusteluun enään. valitkaa oma tienne niin että ette satuta muita samalla kun itseänne.
Avatar
#616 • • Elwira Guest
H-oli hyvä tyyppi ja entinen työkaverini. Syntynyt samana päivänä ja samassa sairaalassa kun minä. Naurettiin asialle tossa jokin aika sitten. Tuntuu pahalle. Oli kuoleman syy mikä tahansa H oli ihminen siinä missä muutkin. Hyvä ihminen minun mielestäni vaikka harhaan joutuikin. Kyyneleet valuu silmistäni ja tuntuu pahalle.
Avatar
#617 • • Dane Guest
on varmaan ollutkin jo täällä esillä kyseinen linkki.
mutta anyway...

dancesafe.org
foorumi aiheesta.

Pahoitteluni läheisille ketkä menettivät yllä kyseessä olevan henkilön vkloppuna.

[ 21 January 2002: Message edited by: Dane ]

[ 22 January 2002: Message edited by: Dane ]
Avatar
#618 • • Dani Cior Guest

Originally posted by WolDe:
tyhmää vain syödä mitä tahansa noin paljon.



Todellakin, järkeä saa myöskin käyttää tekemisissään.
Avatar
#619 • • O:) Halo Guest
Originally posted by WolDe:
tyhmää vain syödä mitä tahansa noin paljon.

...tai ajaa elimistönsä noin riskirajoille ylipäätään.Omaa kehoaan PITÄÄ kuunnella, jos se antaa merkkejä siitä että kaikki ei ole kunnossa niin siitä kannattaa huolestua ja hakeutua hoitoon HETI varmuuden vuoksi.Usean päivän rata on koko elimistölle aina rankka paikka.PELKKÄ kolmen pillerin syöminen ei kyllä tapa normaalikuntoista ihmistä varsinkaan kun kysymyksessä ei ilmeisesti ollut edes yhtäaikainen hotkaisu.Ei sillä että silti kannustaisin syömään yhtään mitään kolmin kappalein.
Pitäkää hemmetti huoli itsestänne rakkaat ihmiset.
Avatar
#620 • • dixoff Guest
[eiköhän se jo nähty.]

[ 22 January 2002: Message edited by: dixoff ]