Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,292 views

Avatar
#301 • • Varpu Guest

Originally posted by 029:
Onhan se eri asia, mutta jossakin kohtaa tuotiin esille (by the idean alunperäinen perustaja) ettei H.I.H:hiin saa kuulua muuten, kuin jos pystyy pitämään hauskaa _ilman aineita_.



Mitä useampi kokki, sen parempi soppa. Right?

Onko siis niin, ettei H.I.H nauhaa saisi käyttää jos on astmaatikko, insuliinin käyttäjä, masentunut, tai pahoista päänsäryistä kärsivä etc. Kenelläkään noista ihmisistä ei varmasti olisi bileissä hauskaa ilman "aineita"..

Kuitenkin tällaisista lääkkeistä on tavallaan riippuvainen. Ei niiden käyttöä voi lopettaa, koska pahimmassa tapauksessa kuolee, ja lievimmässä on vain kurjaa.

Miten olisi jos H.I.H juttuun voisi kuulua, mikäli ei tunne olevansa käyttävänsä huumeita, tai väärinkäyttävänsä lääkkeitä.
Tuskin kukaan huumeidenkäyttäjä (tms.) sellaista merkkiä tahtoisi käyttää, jossa väittää olevansa streitti.
Avatar
#302 • • zander Guest
Entäs jos vaikka ottaisi järjen käteen ja luokittelisi HiH-aineet lain mukaan. Tällöin ulkopuolelle jäisivät aineet, jotka Suomen laki luokittelee huumeiksi sekä lääkkeiden väärinkäyttö.

Mun mielestä insuliinista puhuminen tämän topikin yhteydessä on pelkästään naurettavaa.
Avatar
#303 • • pakana Guest

Originally posted by zander:
Entäs jos vaikka ottaisi järjen käteen ja luokittelisi HiH-aineet lain mukaan. Tällöin ulkopuolelle jäisivät aineet, jotka Suomen laki luokittelee huumeiksi sekä lääkkeiden väärinkäyttö.




hei kaveri... mikäs kumma sut saa rinnastamaan järjenkäytön lakiin?

Sinisilmäinen usko johonkin kirjaseen ei oo ennenkään johtanu kovinkaan vakuuttaviin lopputuloksiin, eikä Suomen Laki-niminen teos muodosta minkäännäköstä poikkeusta. Sen kirjan on suunnitellu ja kirjoittanu IHMISET, joiden tähtäimessä on ollu muodostaa kokoelma sääntöjä, jotka mahdollistavat tämän yhteiskunnan toiminnan nykymuodossaan. Ei sen kummempaa.

Laki ei siis, ylläri, olekaan absoluuttinen totuus oikeasta ja väärästä:

Jos puolustat itseäsi henkeäsi uhkaavaa ryöstäjää vastaan, rikot Suomen Lakia.

Jos ajat ylinopeutta saadaksesi kohtauksen saaneen kaverisi sairaalaan, rikot Suomen Lakia.

Jos kieltäydyt opettelemasta tappamaan, rikot Suomen Lakia.

Jos kasvatat kotonasi kasvia, josta poimit silloin tällöin lehtiä ja poltat niitä piipussa tupakan sijaan, rikot Suomen Lakia.

Jos ajat autoa alkoholin vaikutuksen alaisena, et välttämättä riko Suomen Lakia.

Jos raiskaat naista "iha vähä vaan", syyllistyt Suomen Lain mukaan vain lievään raiskaukseen.


Suomen Laki luokittelee lailliseksi ainoan päihteen, joka yllyttää ihmisiä silmittömiin väkivallantekoihin.

Vois olla vähän harkitsematonta käyttää tätä täydellisesti epäonnistunutta luokittelua perustana omalleen.

[ 13 July 2001: Message edited by: pakana ]
Avatar
#304 • • pakana Guest
"Antakaa aivonne pestäviksi, äiskä ostaa aineet"



...meillä on tapana silloin tällöin kokoontua jonkun kämpille, pysäyttää arki hetkeksi ja ihan vaan rentoutua- puhua poikien juttuja ja jonkun verran paskaa.

Päivän tohinoista irtautumista helpottaaksemme kidutetaan stesseistä ulos jotain tilanteeseen soveliasta säksätystä ja kalinaa... ja nautitaan fiiliksen mukaan sopivasti tai snadisti liikaa kannabista.

Kannabista ollaan opittu hakemaan eräältä tutulta, mukavalta hepulta, joka itsekin polttelijana myy sitä valikoiduille asiakkaille -jotta kanssaihmisten ei tarttis olla ilman leipää. Saahan siitä pientä lisätienestiä, mutta tuotot on sellasta vaivanpalkka-luokkaa. Ollaan totuttu saamaan tältä vesseliltä hyvää kannikkaa sopuhintaan ja aurinkoisempina päivinä pussukan mojovaa kukkaa, kunnes eilen tämä illuusio toimivasta ja harmittomasta kauppasuhteesta romahti. Ja mun usko rationaalisuuteen ja logiikkaan viranomaisten toimintaa ohjaavina metodeina.

Kun frendi tuli avaamaan kämppänsä oven, näki heti että se oli sekaisin, puhu sammaltaen ja haisi omituiselle. Sisällä se sitten istutti meidät alas ja kerto tämmösen pikku tarinan ihmeissään oleville vierailleen.

"Ei oo leipää. (kelatkaa miten onneton alku tarinalle ) Mun tuttu lähetti pelloiltaan etelästä 156 kiloa hyvää peruslaattaa, josta ois riittäny omaan käyttöön vähäks aikaa, ja kai teillekin ois liikenny nokare...mut joku INTERPOL-niminen ihme natsijärjestö oli saanu tietää siitä, ja kun mä olin menossa vastaan sitä matkailuautoa mihin mun leiviskät oli jemmattu, mä näin sen kimpussa lauman omituisiin haalareihin pukeutuneita äijiä, jotka meuhkas kuskille mustat kepit ja joku paksu kirja kädessä et EI EI EI SAA! Siinä kirjassa kuulemma luki, että täällä ei saa polttaa kannabista. Ne vei sit sen auton ja sano käsirautoihin joutuneelle kuskille hävittävänsä koko erän. Luikin kauemmas, kun autot lähti ja painuin kotiin itkemään- mun kaikki laatta meni..."

"Mä en vieläkään tajua miks, eikä niiden ilmeisesti tarvinnu selittääkään, kun siinä niitten kirjassa kerran luki että EI SAA. Mäen tajuu- kuinka moni muka on ees lukenu ton kirjan,mä en ainakaan, enkä mä oo sopinu kenenkään kanssa et just noi saa ottaa mun pilvet?! Kelatkaa et en saanu ees pikku nippii siit kasasta, 'tun kusipäät. Mä soitin sitten äkäpäissäni sille mun frendille etelään, et mits vittua mä nyt teen?"

Tää etelän puutarhurifrendi totes vaan tyynesti et:

"Sine onneton! Toisissa maissa rentoutuminen olla rankaistuksen uhalla kielletty, sori ei voi yhten midist, sine ei voi polttaa ene minu hashis tai INTERPOLIsikat tule poltta kaik minu pelto ja piestä minu ja minu vaimo, joutu lussima ja mille sitten elättä kaikki kakara kun ei ol peltokan ku nokea vaan"

ja sit se sano lähettävänsä mulle pikana jotain millä:

"sine saa pää hyvin hyvin sekasi, ei olla kielletty teidä kantri, ei huoli ollenska"

Meidän leipäkauppias näytti sitten huoneensa nurkassa lojuvaa avattua laatikkoa. Mun ois siinä vaiheessa pitäny jo tajuta mimmosesta kamasta on kyse kun näin sen ilmeen - puoliks himoa, puoliks kauhua...

"Ottakaa tosta, kun mul ei nyt sit vittu oo enää muuta. Saatte sen nyt ilmaseks,mut hei- se on sit aika sikkii kamaa."

Otin laatikosta kauniin kuviolasisen pullon, jossa oli jotain kirkasta nestettä. Siinä oli joillain hirviöillä koristellut hienot etiketit, vähän ku meillä limupulloissa. Etiketissä luki, että se oli tehty jossain Finland-nimisessä mestassa, never heard. Myöhemmin mua rupes kyllä vähän kuumottamaan toi Finland-mesta...

Kun pyydettiin kaverilta tarkennusta et miten niin sikkiä, niin vastaus oli et siitä vetää helposti överit ja niihin övereihin kuolee. Ja et siitä menee kaikki kontrollit, luonne muuttuu, ei pysty puhumaan kunnolla eikä pysy pystyssä.

"KUOLEE? Mitä vittua?!?! Ootsä ite sit kiskonu tota? Mistä sä tiedät kuinka paljon pitää ottaa? Ei pysy pystyssä? Miten niin kontrolli menee? "

"tää on oikeesti vaan sit tosi roimimiseen, ei oo kai tehty varsinaisesti päänsekottamiseen, toimii paremminkin puhdistuaineena- kattokaa mä pesin ne vanhat tagit tosta seinällä tällä. Haistakaa sitä, eiks se haisekin ihan tuulilasinpesunesteelle? Tos lukee 60% VOL, tarkottaakohan se et tätä on jatkettu? Voisko se olla se jatke mikä haisee... hyi vittu tulee melkein vedet silmiin. Tätä ei muuten voi sit juoda gamman kanssa, siihen kuolee heti... ja varokaa niit laskuja. Mä luulin et mä kuolen siihen tärinään, ei pysty syömään mitään ja hiki valuu ja pää meinaa räjähtää, en mä tiedä turvottaaks se aivot tai jotain"

"no mut miten se futaa? pakko olla himonousut jos sil on tommoset haittavaikutukset?"

"oli kai jotku snadit, emmätiiä... emmämistään euforiasta menis puhumaan, iho tuntu vaan plastiselta ja päässä rupes pyörimään. natsaa kuulemma hyvin estosille tyypeille, kai niistä tulee puheliaampia ku yleensä...mut siit puheesta ei oikein saa mitn selvää sit loppujen lopuks eikä jutuissa oo juuri järkee, et ehkä namit ois kuitenkin parempi semmosille. mut ei, en mä huomannu mitään perusjuttui ees,ei olleskaan visuaaleja eikä mitään oivallustuntemuksia. Tuli kerran samanlainen olo kun söin yhen feikkinamin mis oli rotanmyrkkyä."

...mut koska me ollaan aina oltu ennakkoluulottomia uusien douppien suhteen, päätettiin sit antaa tällekin nesteelle mahdollisuus. Otettiin yks pullo mukaan, mut kaveri pysäytti meidät vielä ovella:

"Mä en kyl haluu tänne yhtään enempää tota ainetta. Se on niin salakavalaa, et se syöpyy muutamassa vuoskymmenessä yhteiskuntaan, niin et kadunvarret täyttyy ton aineen mainoksista, joka paikkaan perustetaan "kuppiloita", missä jengi saa kiskoo tota ainetta niin kauan kun ne pysyy vaan pystyssä ja niil on rahaa...niil on siel Finland-mestassa ihan vitusti kaikkii erilaisia johdannaisia, joita ne sit tempoo joka helvetin välissä... kelatkaa jos joku tulis teidän ylioppilasjuhliin, joulupöytään ja häihin kuosaamaan? Siel ne kaikki vaan kiskoo hymyssä suin niinku päänsekotus jollain tappavalla liuottimella ois maailman normaalein juttu, mä oon nähny kuvia missä esipuberteetin angsteissa kituvat kakarat on kerääntyny valtaviks tuhatpäisiks laumoiks, vallannu niiden pääkaupungin keskustan ja mellakoinu läpi yön, rikkonu bussipysäkeitä, harrastanu suojaamatonta seksiä alaikäsenä ja piessy toisiaan sairaalakuntoon, ja kaikki vaan ton yhen litkun voimalla, jota niiden vanhemmat on "opettanu ne käyttämään" ja vittu _kelatkaa_ -niiden vanhemmat ostaa sitä niille!!! Ostaaks teiän mutsi tai faija teille piriä, hä? Kukaan ei voi niille mitään kun on niin paljon, eikä kukaan ees välitä kun niil on kuulemma semmosia päiviä kun kaikki kansalaiset on kammo kuoseissa... niiden valtio joutuu pahimpina päivinä järkkäämään "selviytymisasemia" joihin kärrätään autolasteittain överit vetäneitä lapsia"

"Yks juttu vielä. Älkää sit antako tota ihan kelle vaan, se tekee aika hurjia juttuja pikku päälle... siellä missä tota tehdään jengi kiskoo sitä joka viikonloppu ja menee siitä oikeesti ihan vitun metsään- toi aine saa ne riehumaan raivopäisinä veitsien kanssa, rikkomaan paikkoja ja tappamaan rakkaimpiaan"


kelatkaa se aine saa ne niin sekasin et ne tappaa rakkaimpiaan


Lepposaan poltteluun tottuneena mä repesin tälle läppänä, hei lopeta... ei mikään saa ketään niin sekasin, ootteko ikinä kuullu että kukaan ois paukuissa ees lyöny ketään? Oot litkiny sitä jo liikaa, hymyiltiin ja suunnattiin toiset innokkaina, toiset pelokkaina kipin kapin kotiin ja uuteen kuosiin.


[eternal respekt alkuperäisen idean isukille : Sniff, mi amigo.]

:jii:
Avatar
#305 • • hiski Guest

Originally posted by pakana:

Jos kieltäydyt opettelemasta tappamaan, rikot Suomen Lakia.



nuff said! tämä on asia, jota en vaan osaa käsitellä päässäni - _erittäin_ paha epäkohta yhteiskunnassamme (prkl!!)

by the way, helmi tarina jii & sniff, my friends =)
Avatar
#306 • • Dani Cior Guest
itse en näe SSRI, MAO-inhibiittoreissa ja monissa huumeissa kovinkaan paljon eroa, kyse on aivokemikaalien trimmaamisesta, olipa aine lääkärin määräämä tai ei. Olipa syy käyttöön masennus, eksistentiaalinen angsti tai muu frustraatio. Amfetamiinia käytetään vieläkin tietyissä piireissä lääkkeenä, ja muutama jenkkiläinen psykiatriguru kehottaa antamaan amfetamiinia tietyissä lääkeresistenteissa vaikeissa masennuksissa.


Suomessa on noin 800 tuhatta mielialalääkkeitä käyttävää, syyt siihen ovat varmaan useita ja tämä yhteiskunta ei edes pysyisi pystyssä ilman päihteitä, lääkkeitä ja huumeita niin valitettavat kun ne aineet usein onkaan. Anyways, koko ajan syntetisoidaan ja löydetään uusia tykimpiä huumeita...eikä koko asialle voi oikein mitään.
Avatar
#307 • • zander Guest
Pakana, mä en todellakaan kunnioita Suomen lakia minään absoluuttisena totuutena. Päinvastoin. Tuo laillistettu tappaminen on yksi hyvä esimerkki valtioiden epäkohdista. Ja mun puolesta alkoholin ja tupakan voisi kieltää milloin tahansa.

Mutta kun ihmiset saivartelevat psyykelääkkeiden ja jopa insuliinin(!) käytöstä huumeina, niin eikö kontrolloitu järjestelmä, jossa pyritään estämään aineiden väärinkäytökset, ole varmempi tapa vetää raja kuin "itselääkintä". Mun mielestä kannikka voisi olla laillista koska alkoholikin on, mutta toisinpäin myös alkoholi voisi olla laitonta koska kannikkakin on. Huumeet ei koskaan katoa yhteiskunnasta, eikä se mua haittaa, käyttö on pitkälti oma valinta. Ja lakejahan voi muuttaa, jos tarpeeksi moni ihminen on jostain asiasta samaa mieltä.
Avatar
#308 • • zander Guest

Originally posted by pakana:

Lepposaan poltteluun tottuneena mä repesin tälle läppänä, hei lopeta... ei mikään saa ketään niin sekasin, ootteko ikinä kuullu että kukaan ois paukuissa ees lyöny ketään? Oot litkiny sitä jo liikaa, hymyiltiin ja suunnattiin toiset innokkaina, toiset pelokkaina kipin kapin kotiin ja uuteen kuosiin.



Mua on paukuissa olleet ihmiset lyöneet tai käyttäytyneet muuten aggressiivisesti useaan kertaan. Toisaalta alkoholin vaikutuksen alaisena olevat ihmiset on tehnyt sitä paljon useammin.
Avatar
#309 • • Sinphony Guest

Originally posted by Varpu:
Mitä useampi kokki, sen parempi soppa. Right?

Onko siis niin, ettei H.I.H nauhaa saisi käyttää jos on astmaatikko, insuliinin käyttäjä, masentunut, tai pahoista päänsäryistä kärsivä etc. Kenelläkään noista ihmisistä ei varmasti olisi bileissä hauskaa ilman "aineita"..

Kuitenkin tällaisista lääkkeistä on tavallaan riippuvainen. Ei niiden käyttöä voi lopettaa, koska pahimmassa tapauksessa kuolee, ja lievimmässä on vain kurjaa.

Miten olisi jos H.I.H juttuun voisi kuulua, mikäli ei tunne olevansa käyttävänsä huumeita, tai väärinkäyttävänsä lääkkeitä.
Tuskin kukaan huumeidenkäyttäjä (tms.) sellaista merkkiä tahtoisi käyttää, jossa väittää olevansa streitti.



En missään vaiheessa sanonut, ettei saisi käyttää lääkkeitä; niinkuin esim. astma tai insuliini jne.
Alunperin (edelleen) ideani oli, ettei hihnan pitäjä käytä LAITTOMIA aineita. En ainakaan itse koe olevani huumeiden käyttäjä, jos poltan tupakkaa, syön päänsärkyyni buranaa tai juon saunakaljan etc...
H.i.H. on aika häilyvä käsite, ei se mielestäni tarkoita ettei esim alkoholia saisi käyttää ollenkaan, kyllä voin ottaa kännit jos se tuntuu oikealta, mutta en tee sitä kuin pari kertaa vuodessa. (huomioikaa, että tämä on oma mielipiteeni)
Sillä tiedän myös hyvin monia muita keinoja pitää hauskaa - känni on perseestä, mutta on sekin oikeassa porukassa, oikeaan aikaan ihan kivaa...
Jokainen päättäköön itse mitä elämänsä aikana tekee.
Minä en ainakaan aio käyttää ecstasya, kannabista tai muuhun huumaus tarkoitukseen käytettävää laitonta huumetta.
(En silti kokeilisi, vaikka ne laillistettaisiin)
Älkää yrittäkö lukea rivien välistä, vaan juuri niinkuin texti on. Jos vielä joku epäkohta, niin informoikaa ihmeessä.

/H.i.h.huli
Avatar
#310 • • SAMi Guest
[ 15 July 2001: Message edited by: SAMi ]
Avatar
#311 • • Varpu Guest

Originally posted by Sin:
En missään vaiheessa sanonut, ettei saisi käyttää lääkkeitä; niinkuin esim. astma tai insuliini jne.

H.i.H. on aika häilyvä käsite, ei se mielestäni tarkoita ettei esim alkoholia saisi käyttää ollenkaan, kyllä voin ottaa kännit jos se tuntuu oikealta, mutta en tee sitä kuin pari kertaa vuodessa. (huomioikaa, että tämä on oma mielipiteeni)



Hyvä homma. Meni tuo kirjoitukseni varmaan vähän sivuun
mutta sitä mieltä minä olen asiasta. Kiitos tarkennuksesta.

H.I.H olisi hyvä idea ja kantaisin sellaista merkkiä mielelläni itsekkin.

[ 16 July 2001: Message edited by: Varpu ]
Avatar
#312 • • paanos Guest
Sattuskohan joku näkemään eilen poliisi TV:n? Siinä kerrottiin Tukholmassa toimivasta rave-komissiosta. Tunnistiko joku sen biisin, joka soi ku näytettiin kuvaa bileistä. Ihan sairaan hyvä, melodisen mukaansatempaava. En ollu ainakaan ennen kuullu...
Avatar
#313 • • 029 Guest

Originally posted by Sin:
Älkää yrittäkö lukea rivien välistä, vaan juuri niinkuin texti on. Jos vielä joku epäkohta, niin informoikaa ihmeessä.

/H.i.h.huli



Tarkotus oli / on edelleen herättää ihmisiä näkemään asiat muutamalta muulta, kuin vain yhdelta kantilta. Tekstinhän voi lukea kukin omalla tavallaan...

Tässä eri vertauskohtia erityylisten ihmisten kannoista ->
( henkilöt ovat fiktiivisiä lukuunottamatta rehtoria ja koululääkäriä ..heh )

Arto: Huumeet on erilaisia, kuin apteekkikemikaalit. Siksi niiden nimi onkin suomeksi huume.
Petteri: Alkoholi on yhtä hermostoon vaikuttava, kuin laittomat kemikaalitkin.

Esko: Alkoholi on eri asia, kuin ihmiselle tuhoisat kemikaalit.
Petteri: Alkoholi on tuhoisa kemikaali.

Arto: Kemikaalit on pahempia, kuin hermostomyrkyt.
Speba: Kemikaali on Hermostomyrkky.

Stebbe: Kaikki on kemiaa, henkinen on fyysistä
Koululääkäri: Stebbe on kyllä aika hullu

Rehtori: Stebbe vapautetaan koulutehtävistään
Proffa: Stebbe on nero

Arto: Proffa on pers**stä.

029: nusnus... jäkätijää

Petteri: miks kaikki ei voi olla vaan kavereita??


asioita vaan tulkitaan niin eri tavalla riippuen lukijasta.
Avatar
#314 • • Fusione Guest
Huomasiko joku Iltalehdestä tänään että pori Jazzeilla oli jäänyt yli 30 ihmistä kiinni erinäisistä huumeista? Ja tämä vain huumekoiran ja pistokokeiden ansiosta. Mitäköhän olisi luku näyttänyt jos ovella olisi tehty Labyrinth tasoiset tarkastukset?
Ante

Posts: 16

#315 • • Ante

Originally posted by FusionMafia:
Huomasiko joku Iltalehdestä tänään että pori Jazzeilla oli jäänyt yli 30 ihmistä kiinni erinäisistä huumeista? Ja tämä vain huumekoiran ja pistokokeiden ansiosta. Mitäköhän olisi luku näyttänyt jos ovella olisi tehty Labyrinth tasoiset tarkastukset?



No, paljon rahaa kuluttava (=rikkaat) jazz-yleisö sentään osasi valita nautintoaineensa tapahtuman hengen mukaisesti - jazz-tupakkaa. Uskoakseni kävijöitä käsiteltäneen silkkihansikkain juuri siksi, että keski-ikä taitaa olla reilusti se +15-25 v. Laby-jengiin verrattuna, ja että yleisönä on merkkihenkilöitä valtiovallan huipulta / porukkaa, joka saa helposti äänensä kuuluviin, ja jonka sana painaa jossain määrin.
Avatar
#316 • • Fusione Guest
No ainakin jos joku inisee että teknopileissä vedetään kamaa voi sanoa että yhtä paljon jengiä jäi jazzeissakin kiinni vaikka ei ollut edes tarkastuksia... ja jopa presidentti oli siellä. Mihin tämä maailma on menossa...
Avatar
#317 • • 029 Guest

Originally posted by FusionMafia:
No ainakin jos joku inisee että teknopileissä vedetään kamaa voi sanoa että yhtä paljon jengiä jäi jazzeissakin kiinni vaikka ei ollut edes tarkastuksia... ja jopa presidentti oli siellä. Mihin tämä maailma on menossa...



Onhan tää sillälailla aika naurettavaa että aiheesta sais tosi rakentavia lööppejä.

Jos Iltasanomat ja Aamulehti sun muut ottais vaan saman linjan tässäkin asiassa niin lööppinä vois hyvinkin olla esimerkiksi : "Eduskunta huumebileissä Porissa" , tai muuta vastaavaa.

Nyt kuitenkin Porin Jazeista oli vain pikkumaininta jossakin alakulmassa.
Avatar
#318 • • mekaanikko Guest
Muistetaan nyt kuitenkin, että Pori Jazzeilla oli 60,000 maksanutta kävijää + kaikki hangaroundit, contra Labyrinth 4,000.. Eli hieman eri mittakaavan tapahtumista on kyse.
Avatar
#319 • • 029 Guest

Originally posted by mekaanikko:
Muistetaan nyt kuitenkin, että Pori Jazzeilla oli 60,000 maksanutta kävijää + kaikki hangaroundit, contra Labyrinth 4,000.. Eli hieman eri mittakaavan tapahtumista on kyse.



Jees toi on tottakai fakta. Lähinnä se vaan hämää , että mistä vaan aiheesta voi kirjoittaa lehteen mitä vaan jos vain laittaa hiukan lausemuotoa uusiksi.

Ja marginaaliryhmiä voi aina paiskoa miten lystää, kun siitä tuskin tulee toimittajalle harmia.

Nojoo, ehkä tää on mulla jo aika henkilöhkohtanen juttu, et jättäydyn tän aiheen puinnista (tässä mediassa) .
Avatar
#320 • • Syv2 Un1 Guest

Originally posted by Maitohappo:
No jaa...kyllä monet todella fiksutkin ihmiset ovat onnistuneet sotkemaan elämänsä aineilla todella perusteellisesti. "Oikeanlaiseen" huumeiluun ei aina riitä korkea älykkyysosamäärä ja huippuarvosanat arvostetusta yliopistosta. Jotkut vain sattuvat olemaan taipuvaisempia addiktioihin ja heillä touhu saattaa saada täysin järjettömiä piirteitä.



Tarvitaankin tietoa siitä mitä tekee, sitähän tuolla tarkoitetaan. Jos osaat ajaa autoo niin et mee lentään pienkonetta. Kun puhutaan, että osaa jotain, ei tarkoita jotain muuta. Eli enemmän kuin kaks synapsia per ajatus kiitos ;)

Mut toi addiktiotaipuvuus, sitä on miettinyt itsekin. Lähestulkoon jokaiselta ihmiseltä löytyy joku 'compulsive' tms piirre, joka sitten ilmenee eri muodoissa. Eli ehkä kyse on vain itsekontrollista, mihin sitten lopulta addiktioituu. Toisaalta luonnon armoilla ollaan, jos tämä tuleekin vain ns. oppimisrefleksin kautta.

Ganjasta,

Pakanan kirjoituksen vois kaikki kansalaiset lukea kokonaan peruskoulun ylä-asteella.

Kannabiksen megavastustajille suosittelen vaihto-oppilasvuotta missä tahansa 'länsimaassa'. Lähinnä vain silmien avaamisen kannalta. Hollanti, Sveitsi, Saksa, Espanja,Englanti, Ranska etc. etc. on ollut tai on muutoksien kourissa.

Humaania Päihdepolitiikkaa -yhdistys tekee taas Suomessa aika loistavaa työtä.


[email protected]