Virallinen huumetopikki

1,709 posts, 86 pages, 662,732 views

Avatar
#81 • • unik Guest

HEI! Elämä on lifea.
Jokainen elää omalla tyylillään.
Tekee omat ratkaisut, oikeat ja väärät.
Kaikki loppuu aikanaan ennen pitkään.

unik (drama)


-"i`ve seen the future, i can`t afford it. to tell you the truth, someone just bought it"-
Avatar
#82 • • Oku Guest

Originally posted by k0ne:

quote:


Suomessa on laki huumeista, ja se laki kieltaa muutamia aineita. Mielestäni alkoholi tuli myös laittaa kiellettyjen listalle, ja samoin kofeiini tms. muut jotenkin valvottavaksi, ettei joku Oku ota niistä ongelmaa ja rinnasta essoja piriä kahvia ja teetä samoiksi aineiksi. OTA SILMÄ KÄTEEN JA KATSO TUOTESELOSTETTA... -tana



En mielestäni rinnastanut mitään, halusin vaan saada selville mihin sinä vedät väärinkäytön rajan.

Koska et sitä suostu sanomaan, niin oletan että vedät sen siihen mihin lakikin?


Käyttäjät laitettaisiin lukkojen taakse kunnes ne olisi terveitä... Ihan oikein mun mielestäni. IMO edelleen: "Kama on tyhmää --> Kama tekee tyhmäksi."



Mikä ne käyttäjät siellä lukkojen takana tervehdyttää?

Minusta esim. Shulgin ei vaikuta tyhmältä, vaikka onkin syönyt useampaa sataa erilaista huumetta.


Just... Sitten kaikki "ahdistuneet" tekno-pellet jms kertoo lääkäreilleen miten "paha niiden on olla" ja kiltti lääkäri sanoo: "Tässä on sulle lappu terapiaan ota essoa ja ole onnellinen." Vittu ! Mikä on vikana kun ei selviä itse omista ongelmistaan ja pitää ottaa siihen jotain douppia (oli se sitten farmaseutilta, tai diileriltä)



No minusta tuokin tilanne olisi parempi kuin nykyinen. Ja lääkäriltähän saa nytkin esim. bentsoja tuohon tyyliin, joten en täysin ymmärrä pointtiasi?

'Vikana' voi olla moni juttu, esimerkiksi trauma tms. 'ohjelmointivirhe' hieman väärän alan terminologiaa lainatakseni.

[QB]
Kaman käyttäjät, KAIKKI, On heikompia ja huonompia kuin puhtaat/vahvat tyypit, jotka osaa ottaa itse asiansa hoitoo, ilman että vetoaa siihen, miten kivaa on vetää essoja, ja mitä "hyötyä" siitä on.

Uskon, että kun kama on kielletty, on myös oltu tosissaan. En myöskään näe mitään syytä laillistaa ainuttakaan tuotetta, kemiaalista tai luonnollista.
[QB]



No saako heikkoja ihmisiä auttaa tai saavatko he auttaa itseään parhaaksi katsomallaan tavalla? 'Itsensä hoitoon ottaminen' ilman kemiallista apua voi olla mahdotonta.
Miksi "hyöty" on tuossa lainausmerkeissä? Etkö tiedä, että MDMA on varsin toimiva konsti ainakin PTSD:n (Post traumatic stress disorder, en tiedä suomenkielistä nimitystä) hoidossa?

Huumausaineiden kiellot ovat usein tulleet voimaan poliittisista syistä ja riippumatta asiantuntijatahojen vastustuksesta. Kieltolaki nykyisessä muodossaan tulee luultavasti matkansa päähän siinä vaiheessa kun riittävän monet ihmiset tajuavat miten paljon haittaa siitä on yhteiskunnalle.
Avatar
#83 • • Oku Guest

Originally posted by zander:

[QB]
IMHO kohtuukäyttö- sanaa ei voi liittää huumeisiin. Mulle jonkin aineen kohtuukäyttö tarkoittaa käyttöä, jolla _ei_ pyritä päihtyneeseen tilaan. Eli lähinnä siis yhden/kahden alkoholiannoksen (12g) nauttimista. Tuolla annoksella ei tajunnantason kannalta merkittävään humalaan normaalikokoinen ihminen pääse.



Älä puhu höpöjä. Kahden kaljan jälkeen minä tiputtelen esineitä ja kuolaan. Tuo johtuu enimmäkseen olemattomasta toleranssista (useimmat parin pullon tissuttelua harrastavat juovat alkoholia sen verran usein, että jonkinasteinen toleranssi säilyy) ja kenties pienemmässä määrin ruokavaliosta joka on enempi-vähempi-vegetaristinen.
Painan 93 kiloa.

Laittomilla päihteillä pyrin varsin harvoin päihtyneeseen tilaan, enkä oikeastaan koskaan tajunnan tason laskuun.
Avatar
#84 • • Oku Guest

Originally posted by *Ce*:
Munkaan mielestä mitään kohtuu käyttöä ei ole, ja miten voisi olla? Koska onhan sekin säännöllistä käyttöä jos sä käytät esim. nyt vaikka aina bileissä, sittenhän sä menet bileisiin vaan useammin että saat aineita käyttää. tai sitten et. mutta käytät kuitenkin aina säännöllisesti niitä aineitas bileisssä.



Eräs kuvitteellinen henkilö 'O' käyttää ekstaasia säännöllisesti noin kerran vuodessa. Onko tämä sinusta kohtuullista?

Bileissä samainen kuvitteellinen henkilö käy huomattavasti useammin.
Avatar
#85 • • unik Guest
**************************************************
* Kysymys:
*
* Milloin
* viimeksi
* olet
* bailannut
* viikonlopun
* selvinpäin?
*
**************************************************

unik (drama)
Avatar
#86 • • pakana Guest

Originally posted by zander:

Kohtuukäyttö on sana, joka pomppaa tässä topikissa jatkuvasti esiin. Jos käytän päihdettä x kohtuudella, niin enhän ole mikään ongelma.
IMHO kohtuukäyttö- sanaa ei voi liittää huumeisiin. Mulle jonkin aineen kohtuukäyttö tarkoittaa käyttöä, jolla _ei_ pyritä päihtyneeseen tilaan. Eli lähinnä siis yhden/kahden alkoholiannoksen (12g) nauttimista. Tuolla annoksella ei tajunnantason kannalta merkittävään humalaan normaalikokoinen ihminen pääse.

Kaikissa päihteissä on hyvä muistaa, että vanha nyrkkisääntö (useimmiten) pitää paikkansa. Jos käytät päihdettä sinulla on 2 ongelmaa. Se, että käytät ja se miksi käytät.

Mun puolesta voi jokainen käyttää mitä huvittaa, kunhan vain muistaa käyttää bileissä myös sitä musiikkia




Ähäh?

Mitäs ihmeen järkeä on käyttää mitään päihdettä jos ei pyri päihtyneeseen tilaan?

*potuista pakki pullolleen - pilvestä pää pyörälle*

Onhan toki alkoholittomia oluita, kofeiinittomia kahveja ja jopa nikotiinittomia savukkeita...mut jotenkin ne nyt ei vaan oo niin suosittuja yritän siis todistella, että vaikka usein sanotaankin, että juon muutaman oluen "ihan vaan maun vuoks" niin eiköhän nautintoaineiden pointti oo just se nautinto/päihteiden pointti päihtyminen.

Kohtuukäytön voi liittää hyvinkin huumeisiin...mitä vahvempi aine, sen vaikeempaa se vaan on. Ei mahdotonta, ja tämä nyt on jo moneen kertaan mainittu fakta- mulle riittää siis faktastatuksen ansaitsemiseks osittain ensikäden kokemuksiinkin perustuva havainnointi tosielämästä. (vrt. esim Iltasanomissa painettu "fakta")

Toi grammajuttu meni ehkä hitusen yli, kohtuukäytön kvantitatiiviset rajat määrittelee kyllä jokainen käyttäjä itse, kiitos. esimerkkinä; allekirjoittanut humaltuu havaittavasti jo yhdestä alkoholiannoksesta, urheilevamiespainoa75kg. Tähän liittyy olennaisesti termi toleranssi.

Vanhat nyrkkisäännöt on tosiaan wanhoja nyrkkisääntöjä, haluaisinkin tässä esittää saman mallia 2001:
"laittomien päihteiden käytössä on yleensä kaksi ongelmaa; mistäköhän niitä taas sais ja kun toisinaan tulee imailtua liikaa"

Ensimmäisen ongelman takana on wanhentunut lainsäädäntö, toisen takana käyttäjä itse, ei aine. Itse en koe sinun mainitsemiasi asioita ongelmina laisinkaan; poltan pilveä...missä ongelma? ja polttelun syy: mm. rentouttaa...missä ongelma?

Laittomien(kin) päihteiden kohtuukäyttö on siis IMHO mahdollista, ellei peräti mukavaakin. (ei mikään mainos, mä vaan rinnastan pikku pössyttelyn bissellä käymiseen, ja säntillisen bilekuosauksen perusperjantaikänneihin- sillä erotuksella, että bilekuosaus on yleensä vähän kohtuullisemman näköstä) Mutta, johtuen näiden aineiden suhteellisesta tehokkuudesta (vrt.alkoholi), käytön karkaaminen hyppysistä on myös suhteellisen helppoa.

Useimmilla käyttö vaan palaa hyppysiin, kun on riittävän tarkka otteissaan...tuntee itsensä ja analysoi omaa käytöstään. Ylilyöntien estämiseks jatkossa ois kenties syytä tarkistaa virallisen päihdevalistuksen linjaa. Sen sijaan, että höpistään porttiteorioista ja siitä miten kerran kokeiltuasi kuolet kahdessa viikossa, kertoiltais esim. hyppysistä karkaamisen tunnusmerkkejä ja tarjottais luotettavia tutkimustuloksia haittavaikutuksista.

Jos faktaa ois helpommin käsillä, ois "noviisien" helppo itse painaa jarrua ajoissa. Mun käsityksen (mutu rules huuuumetopic) mukaan aika moni seikkailee jossain vaiheessa päihdeuraansa siellä reunalla, ja näitä seikkailujakin vois vähentää jos näinkin syntisistä asioista puhuttais enemmän.

[edit:add text]

VIIKON LÖÖPPIYLLÄHDYS: TEKNOBILEISSÄ EI KÄYDÄKÄÄN VAIN HUUMEIDEN TAKIA - käyttäjä latelee miksipä ei

ja mitä tulee tohon sun viimeseen kommentiin, niin pari juttua kaikille jotka kuvittelee teknobileissä käyvän jengiä "vaan kuosaamassa"...kannattais ehkä hitusen kelata:

- bileet maksaa, kotona ei kukaan peri pääsymaksua, ei takin säilyttämisestä narikkamaksua

- kotona saa kuunnella omaa mielimusiikkiaan, eipä tuu ainakaan mun kotiin kukaan fluoreskenteissä verkkareissa soittamaan kikkelipolkkaa triplanopeudella

- ovella tehdään inhoja hiblailutsekkejä, möhömahasia siviilipoliiseja ja tarkkasilmäisiä järkkäreitä kiertelee bileissä kuositunnelmaa pilaamassa

- huumeita on kovin hankala löytää kemuista, musiikki on kovin kovalla, valaistus hämärä, kellään ei oikein ole kuin omaan napaan/sieraimeen...eikä ne keillä on kuitenkaan poistu mihinkään sohvannurkasta, etenkään mihinkään teinihelvettiklubiin kuuntelemaan teknoa...

- huumeita on äärimmäisen hankala käyttää bileissä, vessatkin kun on aina varattuja ja kukan iki-ihanan aromin tunnistaa jo lapväärtin lissukin

Nää on vaan ihan tämmösiä käytännön tosiasioita, (jotka epäilijätkin varmasti pystyis päättelemään itse...jos siis vaivaituis) jotka viittaa aika vahvasti siihen et suurimmalle osalle kuosaajista syy bileisiin tulemiseen on ihan muu ku kuosaus.

Järjenkäyttö sallittakoon myös laittomien päihteiden vastustuksessa.

[ 23 April 2001: Message edited by: pakana ]
Avatar
#87 • • trancemeister Guest
mulla o sellanen käsitys et bileet järjestetään sen takia et ihmisillä olis hauskaa tanssien loistavan musiikin mukana. tuskin niitä mitään huumeiden käyttöö varten on järjestetty!! jos ei reiveissä voi olla ilman huumeita, ei tarvis tulla ollenkaan!! se on mun mielipide! mulle ainakin tulee hyvästä musasta joskus tosi hyvä olo ilman dopingia!
Avatar
#88 • • Quu Guest
On outoa, että jotkut puolustelevat k-tuotteiden käyttöä vaarattomana. Se on niin moneen kertaan nähty, että polttelu hidastuttaa ihmisiä. Niin moneen kertaan. Sit ne väittää kivenkovaan, että ei ole mitään terveyshaittoja. Niillä tyypeillä ei oikeen leikkaa enään.

Ja nyt tulee joku herra "otetaan rennosti" kertomaan minulle että "Kaverini on poltellut joka päivä ja hän opiskelee gigabittifilosofijumalaksi". Se on ymmärrettävää, sillä poikkeuksiakin on. HUOM!Kohtuukäyttöä pidän ehkä kuitenkin parempana vaihtoehtona kuin jokaviikonloppukänniörvellystä.!HUOM

Ei se kannabis niin terveellistä ole.
Avatar
#89 • • Leaphion Guest

Originally posted by unik:
**************************************************
* Kysymys:
*
* Milloin
* viimeksi
* olet
* bailannut
* viikonlopun
* selvinpäin?
*
**************************************************

unik (drama)



Ööö... Viime viikonloppuna, kuten aina yleensäkin...
Avatar
#90 • • Nelonen Guest
Mä en käytä enää ollenkaan. Kahden vuoden ja 3 kuukauden ajan käytin piriä, nipsuja, lsd:tä ja pilvee säännöllisesti, eli piristeitä viikonloppusin ja pilvee melkeen joka päivä. En ikinä myynyt eteenpäin, sillä en halunnut kenenkään elämästä samanlaista kuin omastani. Ja samanlaisena tarkoitan sitä, miten paljon rahaa ja aikaa harrastukseeni meni. Nyt kun ajattelen elämääni taaksepäin, se oli ehdottomasti tähän astisen elämäni parhaat kaksi vuotta. En halua sitä takaisin, mutta en ole myöskään ikinä ollut yhtä onnellinen enkä varmaan tule olemaankaan. En todellakaan suosittele sitä kenellekään, sillä kaikki eivät edes itse tiedä henkisiä rajojaan ja sietokykyään, mutta ne, jotka ovat kokeneet kanssani saman, tietävät kuinka hyvältä se tuntui..


image2.jpg

[ 24 April 2001: Message edited by: Nelonen ]

[ 24 April 2001: Message edited by: Nelonen ]
Avatar
#91 • • Dani Cior Guest

Originally posted by Smile_Boy:
Miksi ihmisten pitäisi muuttua soveliaammaksi tietokoneille. Mikseivät tietokoneet voisi muuttua sopivimmiksi ihmiselle? Ehkä joskus tulevaisuudessa ihmisestä jalostetaan kaikki tunteet pois turhina (tehokkuuden ja käytännöllisyyden nimissä). Onko ihminen silloin enää ihminen? Minä en halua luopua tunteistani ne on minulle luksusta (vaikka ajavatkin minut irrationaalisuuteen, turhiin-, tyhmiinkin asioihin ja vakavimmassa tapauksessa jopa todelliseen typeryyteen).




Ihmiset ovat luoneet, luultavasti typeryyttään ja ajattelemattomuuttaan, tämän maailman tällaiseksi kuin se on. Tietenkin on hyviä keksintöjä ja huonoja keksintöjä, jokainen saa itse päättää miten niihin suhtautuu, mikäli on varaa päättää eikä vain pakoteta sopeutumaan elämän tosiasioihin.

Tietokoneita luultavasti muutetaan sopivammaksi ihmisille, mutta aika harva tyyppi päättää täysin omista työajoista tai on vapaa vaikka heittäytymään täysin lorvimaan, loppujen lopuksi sun on enemmän tai vähemmän pakko sopeutua asioihin. Ja melko harvat kysyvät miksi ne on juuri sellaisia, ja miksi niihin edes tarvitsisi sopeutua sekä kenen ehdoin.


Ehkä tulevaisuudessa jalostetaan ja kloonataan tunteet pois mutta silloin ihmiset muuttuvat kyllä roboteiksi. Tunteet ovat osa ihmisyyttä vaikka ovatkin irrationaalisia ja usein epämielyttäviäkin, tunteiden hallinta on eri asia kuin täysi tunteettomuus.

Ei tässä elämässä muutenkaan ole järkeä. Vai mitä järkeä on siinä, että nuoret pojat viettävät elämästään melko isonosan näpelöimällä tietokoneita yötä päivää jossakin hikisessä toimistossa ja siitä vielä maksetaan??



On se parempi että heille maksetaan kuin että he tekisivät sitä ilmaiseksi tai orjatyönä. Kehitysmaissa jengi tekee 15 tunnin päiviä lähes nälkäpalkalla, sanoisin että yrityksissä nördaaminen ei ole lähelläkään sitä järjettömintä toimintaa mihin ihminen pystyy ja mitä tekee.

Sen takia itsenäinen ajattelu on harhaa, koska ne pallot on olemassa jossakin riippumatta siitä kupista jossa ne on. Jollakin hetkellä ne on siellä kupissa ja jollakin taas poistuvat sieltä. Kyllähän tätä tietysti voi nimittää itsenäiseksi ajatteluksi. On vaan seksikästä sanoa, että itsenäinen ajattelu on harhaa.




Joo, mutta niitä pallojakin voi oikeastaan muuttaa, vaikka aivan tietoisesti, sitten aina tietyt pallot kytkeytyvät yhteen. Sieltä nousee palloyhdistelmiä, mutta ihminen päättää aikaisempaan kokemukseensa vedoten mitkä pallokombinaatiot ovat hyödyllisiä kussakin tilanteessa. Sanoisin että jonkinlaista vapaata ajattelua esiintyy, tietty kaikki riippuu miten se määritellään. Joillain on isompi kyky yhdistellä palloja kuin toisilla, eikä ajattelu koskaan ole täysin vapaa eikä irrallaan ihmisen kokemusmaailmasta

Silti heillä on vankka käsitys huumeita vastaan (ei-käyttäjät) tai huumeiden puolesta (käyttäjät). Lähes jokaista ihmistä tässä maailmassa on huumattu useilla eri kemikaaleilla laillisilla (tai laittomilla), tökitty piikeillä (lääkärin toimesta jos ei omasta). Lähes kukaan ei ole täysin puhdas, kukaan ei ole streittari. Lähes kaikki douppaa itseään jollakin aineella vähintään multi-vitamiini kapseleilla (vaikka käytöstä ei välttämättä ole osoitettu mitään etua muuta kuin puutos tiloista kärsivälle).




Aivan, mikä sitten tekee mistäkin huumetta ja milloin? Onko se se poliisisetä joka päättää mikä on milloinkin huumetta vai joku muu. Kuitenkin peruslähtökohta on se että tietyt kemikaalit reagoivat annoksesta ja käyttötavasta riippuen ihmisen ruumiin kanssa, aiheuttaen tietoisuuden muutoksia tai vain metaboliamuutoksia kehossa. Mikä on se radikaali ja niin totaalinen ero?



MDMA,liian suurina annoksina ja liian usein varsin syövyttävää aivoille varsinkin muistille saattaa myös aiheuttaa joillekin yksilöille vakavia mielenterveydellisiä ongelmia, johtuen voimakkaasta vaikutuksesta psyykkisiin toimintoihin.



Tarkoitatko masennusta? Mutta aika monia asia ja aine voi aiheuttaa masennusta. Vai viittaako vakava psykoottisuuteen?

efedriini käytetty tuhansia vuosia kiinassa tukkoisen hengityksen hoitoon ja piristämiseen. Oikeilla annoksilla turvallinen ellei kärsi sydän ja verisuoni sairauksista. Väärillä annoksilla käytettynä, jopa tuhoisampaa elimistölle ja hermostolle kuin puhdas amfetamiini



Millä tavalla tuhoisa elimistölle ja hermostolle? Spesifioi...

Methamphetamine taas syö dopamiini reseptoreita aivoista kuin leipää ja vaurioittaa elimistöä aiheuttaen munuais- ja maksa vaurioita.




Millä tavalla se syö dopamiinireseptoreita ja vaurioittaa munuaisia sekä maksaa?

Ei se silti tarkoita sitä, että se olisi turvallista tai hyväksyttävää.




Aika moni asia ei ole turvallista ja ihmiset silti harrastavat sitä, seksi ja synnyttäminen ei ole turvallista ja ihmiset näyttävät harrastavan kumpaakin urakalla.

Jos joku muu päättää tietoisesti käyttää jotain eikä haittaa mua, niin ihan vapaasti mun puolesta

[ 25 April 2001: Message edited by: Dani Cior ]
Avatar
#92 • • D-Mind Guest
Varvana sulki mun topicin joten postataanpas tää nyt sit tänne..:

Sanatarkka lainaus Helsingin Sanomista:


"Tutkijat haluavat tietää myös, voidaanko ihmisen kantasolut saada erilaistumaan sisäkorvan karvasoluiksi ja siirtää ne korvan kierteiselimeen. Kantasolut pystyvät muuntautumaan miksi tahansa soluiksi. Sopivaa vektoria, solut korvaan siirtävää ainetta, ei ole vielä löytynyt. Diskopilleriksi kutsuttua CEP-1347 -molekyyliä sen sijaan kokeillaan jo ihmisillä"


Heh, eli hieman väärin tulkittuna ja rivien välistä luettuna voi saada kuvan että nipsuja syömällä voi korvata kuulosuojaimet <smilies/rolleyes.gif> Toivottavasti kukaan essoteini ei lukenut tätä...
Avatar
#93 • • JussiS Guest

Originally posted by D-Mind:
Toivottavasti kukaan essoteini ei lukenut tätä...



Pitäiskö postaa toi fly.to/essonbaariin
Avatar
#94 • • Anonymous Guest
Ajat on muuttunu huumemaailmassakin. nykyään diilerit kauppaavat ihan mitä vaan mistä rahaa saa vaikka muiden henki menis. ei ole tietoakaan enään ns "puhtaasta" tavarasta. kuka hullu lähtee vetämään tuntemattomia kemikaaleja? minä en ainakaan. matkailu avartaa ja uudet kokemukset. huumeiden avulla voi avartaa maailmankatsomusta, hetkellisesti. kun tutustuu paremmin huumeiden käyttöön, voi olla, että se avara tila jonka saavuttaa, muuttuu psyk.polin suljetuksi osastoksi. niin on vaan valitettavan monelle käynyt. että, pointti on se: et kannattaa kattoo vähän mitä kemikaaleja itteensä työntää. tosin, on sekin säälittävää, kun jengi joka vetää roinaa, eivät osaa mistään muusta puhuakaan kun sekoiluistaan, maailma pyörii vähän liikaa sen ympärillä... ps. kokemuksesta puhun. no se siitä, mut jos saisin valita, niin haluaisin etteivät omat kaverit mitään käyttäisi...
Avatar
#95 • • anton Guest
Lueskeltuani tätä topiccia hetkisen (en ihan kokonaan, sorry) ajattelin liittää mielipiteeni mukaan..

Itse olen kierrellyt ja pyörinyt bileissä vuodesta 1991. Kertaakaan tänä aikana en ole tuntenut tarvetta nauttia huumehia ja uskokaa minua, tarjottu on ja paljon -erittäin paljon. Eli nappiakaan en ole suuhuni laittanut tai viivaa vetänyt. Ei tämä ole ollut mikään tietoinen valinta, näin vain on käynyt. Ei ole sinäänsä helppoa olla jengin kanssa bileissä, kun toiset pyörii toisissa sfääreissä ja itte olet juonut vain GinToniccia, mut no hätä. Tällä linjalla aion pysyäkkin ja sillä selvä. Joskus joku teini on tullu sönkkää et, et sä voi tietää millasta se on jos et ole kokeillu. En voikkaan mut uskon selviäväni ilman tuota kokemusta. Musahan se on mihin tässä jutussa friikahdin, ei mikään muu..

-May God forgive Me!
Avatar
#96 • • hiski Guest

Originally posted by k0ne:
Pah, kurkkaappa vaan jotain tyyppiä mikä on ihan deekiksellä tai poltellut viimeiset pari vuotta....


poltellut pari vuotta?! tunnen _paljon_ ihmisiä jotka ovat poltelleet enemmän tai vähemmän viimeiset 5-10 vuotta ja enpäs sen aiheuttamia muutoksia ole juurikaan havainnut. kannattaisiko avata silmät, ottaa selvää tosiasioista ja sitten vasta avautua; totuushan on että päihteenä kannabistuotteet ovat ehdottomasti miedoimmasta päästä, jopa alkoholia miedompia, ja hUUmetta vain koska on laitonta - tosin laittomuuteenkin on tulossa muutosta hyvin monessa euroopan maassa, enemmän tai vähemmän...

Originally posted by k0ne:
Mielestäni alkoholi tuli myös laittaa kiellettyjen listalle, ja samoin kofeiini tms.


eli tekisit n.99,9%sti maailman ihmisistä rikollisia?!
mitenkäs ajattelisit valvoa tätä natsivaltiotasi?

lähes kaikella elävällä on luonnollinen tarve päihtyä; tintit syövät pihlajanmarjoja ja tippuilee puista, koalat jauheskelevat eucalyptustaan ja ovat koko hereillä olo aikansa pilvessä, muurahaiset "lypsävät" kirvoja jonka uskotaan päihdyttävän heitä, jne. lista on loputon. yksiselitteistä syytä tähän ei ole löydetty, mutta tosiasia se kuitenkin tuntuisi olevan - siis miksei ihmisillä olisi tähän tarvetta. koska tarve on tunnistettu (ja ihmiset ovat kautta historian päihdyttäneet itseään), niin miksei minimoida haittoja ja taistella niitä todellisia vihollisia vastaan; esim. lisääntyvää tietämätöntä todella kovien huumeiden käyttöä, mm. heroiinin, joka onkin hyvä esimerkki todella vaarallisesta ja ihmisen itsensä konrolloimattomissa olevasta huumesta.

Originally posted by k0ne:
Heikompia ne on jos ne antaa periksi kamalle. Ei niillä ole mulle mitään väliä.


hmm, eli itse et ole koskaan ja anna periksi "kamalle", esim. kuningasalkoholille?! hyvä niin, jos et - mutta älä tuomitse noin jyrkästi muiden tapoja. huom. kaikki "kama" ei ole laitonta...

Originally posted by k0ne:
mun elämässä ei ole sijaa sellaiselle roskalle, joten ei mun ystävissä ole sellaisia.



oletkos varma?

Originally posted by k0ne:
Mä en sekoa, ja jos sekoan, toivon, että joku ampuisi minut, koska se on mielestäni oikein..



kyllä herra jo aika sekavalta välillä kuulostaa...

yhtäkään perusteltua tai keskustelua kehittävää kommenttia en ole herralta kuullut, itse en tähän topikkiin (tai muihin aihetta sivuaviin) ole juurikaan osallistunut, mutta seurannut kyllä. kone hyvä, vaikeneminen on välillä kultaa.

ei, en ole suuri huumeiden puolestapuhuja, vastustan vain kaltaisisia fasisteja...

[ 28 April 2001: Message edited by: Hiski ]
Avatar
#97 • • yana Guest

Originally posted by D-Mind:
Heh, eli hieman väärin tulkittuna ja rivien välistä luettuna voi saada kuvan että nipsuja syömällä voi korvata kuulosuojaimet <smilies/rolleyes.gif> Toivottavasti kukaan essoteini ei lukenut tätä...



anteeksi voisitko toistaa?

eli päädyt tulkintaasi lukemalla rivien välistä jotain ja tahallisesti väärinymmärtämällä kyseessä olleen aineen aivan toiseksi.

samaten lauseesta "alkoholista tulee humalaan" voisi väärin ymmärrettynä ja rivien välistä tulkittuna luulla että bensaa juomalla tulee humalaan.

toivottavasti kukaan huoltoasemateini ei lukenut tätä..

[ 29 April 2001: Message edited by: yana ]
Avatar
#98 • • Zak Guest
Koska luin 85 % tämän palstan posteista....niin tulin siihen tulokseen, että paljastan omat mielipiteeni koko suomen huumepolitiikasta.

A) Koska olemme Suomalaisina sellainen "hauska" itsevarma kansa, että jos joillakin menee mukavasti, niin siihen on varmaan joku looginen selitys.

B) Jos ei löydy omien kansalaistemme päästä niitä uusia syitä, jotka saattavat mahdollistaa ns. uudet tavat pitää hauskaa....niin otetaan muiden maiden ikävät tilastot käteen ja katsotaan sieltä...mikä voisi olla meilläkin syynä siihen, että nuoriso ja jo hieman varttuneemmat ihmiset eivät käy vanhempiensa mukana tanssilavoilla ja ulkoilma retkillä, niin paljon kuin 60 luvulla.

C) Jos tilastot eivät tule mieleen, niin voidaan spekuloida asioita aivan niin kauan kuin halutaan, KOSKA -KANSA VAATII SAADA TIETÄÄ NS. SPEKULOITUA MEDIA-INFOA.

Niin monesti kuten kaikki ovat huomanneet: Lehdet ja nyt televisio kanavat yleistävät huumeiden käytön
bilekulttuuriin(clubi/rave).

Tähän kuitenkin on ainakin yksi hyvä ratkaisu. Se on sitten erijuttu, kuka haluaa itse tehdä asialle jotain.

Kun vuoden-kahden vuoden aikana suomessakin yleistyy henkilön sähköinen tunnistaminen . . . . . . . . . arvaako joku ???

Tähän korttiin voi tallentaa erinäisen määrän omaa tietoutta, joka menee poliisin kautta siihen. No nyt meillä on suomessa huume testit olemassa. Siihenhän voi tallentaa vaikka tämän testituloksen. Joten tämä on nyt jo liian skeptistä, mutta sitten voivat kaikki lehdet ja mediat tehdä omia galluppejansa huumeista, pelkästään klikkailemalla bileitten järjestäjien kannassa.

Ei tarvitse spekuloida tilanteilla, että--> Labyrinthin jälkeen Iltiksessä-->Onhan se selvää, että jos paikassa myydään enemmän energia juomaa ja vettä, kuin olutta ja ciideriä .....??? Mikä on SELVÄÄ ??

Itse join 3 reppulia ja imeskelin glugoosi tabletteja. Ja 10-16 pullollista vettä.

-voin olla vaikka vapaa-ehtoisena ensimmäisenä ihmisenä, joka julkaisee huumetestinsä tuloksen (otettu -2000 vuonna)-
Avatar
#99 • • Cee Guest
*tykkää Zak ihmisen mielipiteestä* aika hyvin sanottu. nostan hattua
Avatar
#100 • • Anonymous Guest

Originally posted by Zak:
Nyt puhut asiaa. ei pidä yleistää kaikkea, poikkeus vahvistaa säännön... miettisivät miten pahasta huumeongelmasta esim Venäjä kärsii... trust me oon katellu Viipurin iltaelämää... ja jotenkin tuntuu et täällä kyseisestä aiheesta nostetaan vaan liian suuri haloo... tuskimpa ne media-toimittajatkaan raivoraittiita ovat. ei pidä mennä muiden tekemisiin tollein puuttumaan jos siitä ei ole itselleen haittaa... en vastusta huumeiden käyttöä jos joissakin tapauksissa siitä saattaa jopa olla jollekin apua, esim yhdellä entisellä kaverillani oli joskus paha migreeni, poltti sätkän maria ni ei ollu migreenistä tietoakaan. tosin en suosittelisi sitä kenellekään... jokainen tablaa tavallaan, se on vaan hyväksyttävä, sille ei voi mitään...
ps. itse lopettanut käytön v-96 eikä tee heikkoakaan mennä raveihin tai muihin pippaloihin ihan kaljan voimalla...tai selvänä.