Current TOP 10 tai 20 ja pieni kuvailu biiseistä?

2,025 posts, 102 pages, 530,212 views

Avatar
#1 • • Anonymous Guest
Eli pistäkää tän hetken top 10 tai 20 lista
ja lauseen,parin kuvaus biisistä ja genre...

Ois kiva saada levyvinkkejä ja nähä mitä dj:ten laukuissa
just nyt pyörii...!!!
Avatar
#2 • • Mikko Pee Guest
1 .RhytmKillaz:Wack ass motherfucker-Ruff House
Rankkaa tribaalista housepauketta.Toimii (melkein...)...Kaikille

2.Filter Science arkness falls (Joey Beltram remix)-Techno
Erittäin pumppaavaa technoa jossa loopattua/filtteröityä housesamplea

3.Barada:Barada TV EP-Funky Chicago techno
Funkya pumppaavaa teknoa jossa filttereitä ja house&discosampleja

4.Blaze:My beat (Ambassador remix)-Tech-house
Kaikki varmaan tän on kuullu....Ja syy on...!!!

5.Gant Garrart:Hot mamma-Funky Chicago house
Filtteröityä pumppaavaa Chicago housea ja törkeää puhetta...

6.Collage:Whatchalike-Techno/house
Yhdistää Dave Clarken Red 2 ja jonku Paper jotai?Jokatapauksessa loistava

7.Chocolate Puma:I wanna be you-Pumpin house
Loistavaa Saksalaistuotantoa jo nyt 2 eri labelin julkaisemana joista
toinen Cream...Varma osuma

8.The Tone Selector:Russian roulette (Trigger mix)-Dutch Acid
Jos et viellä osaa kyseistä rulettia niin tästä biisistä löytyy ohjeet ja seuraus...

9.Mo-Dem:Contact-Dutch acid
Modeemi ääntä!!!...Tätä joko vihaa tai rakastaa...
99% ihmisistä vihaa...Huonon (keikka)päivän vika biisi no.1

10.A*S*Y*S:Acid nigtmare-Dutch acid
Painajainen ElmStreetillä tunnaria ja ACID NIGHTMARE!!puhesample
Avatar
#3 • • drS Guest
1. Arome - Scream
kotimaista hardtrancea, kelpaisi hyvin vaikka d-trance kokoelmille...

2. Joshua Ryan - Pistolwhip
armotonta jyystöä! originaali rankemman trancen ystäville ja progefaneille way out westin mix.

3. Lab 4 - Ready To Bop
labien mielestäni paras biisi, kunnon hehkutusnostatusmeininkiä hi-nrg saundilla.

4. Rhythm Killaz - Wack Ass MF
menobiisi, jossa sample plastic dreamsista. tribalkomppi toimii aina!

5. Safri Duo - Played A Live (Nick Sentience Mix)
biisi rullaa kivasti, valttina yomanda -tyyliset pitchisoundit.

6. Planet Funk - Chase The Sun
tästä ei saa tarpeeksensa! kesän tullessa tätä tulee kuunneltua aina vaan enemmän.

7. Qattara - Come With Me
vieläkin paras progebiisi. kaunis kuin kissankello metsänreunassa.

8. Perwert - Just For You
biisi paranee, mitä enemmän sitä kuuntelee. progressiivista kotimaista + hieno dnb mixaus.

9. Thrillseekers - Synaesthesia
vaikka pvd väänsi tästä uudet versiot, vanha en motionin näkemys toimii silti vielä... trancefiilistelyä.

10. Ashfield - Cardiac Motion
varsin yksinkertainen lurittelu, mutta toimii ainakin hardtrance -setin lopussa.

ei oikein jaksanut panostaa noihin kuvauksiin... mutta biisit ne pääasia on! labeleita ei pystynyt muistaan...
Avatar
#4 • • mekaanikko Guest
Tässä pieni lista siitä, mitä on viime aikoina tullut paljon kuunneltua ja/tai soiteltua.

Goldfrapp: Felt Mountain (Mute)
* Koko levy. Melko sanoinkuvailematonta musiikkia. Ajatelkaa Shirley Bassey, Portishead, Ennio Morricone, Dead Can Dance ja DJ Food samaan huoneeseen, heittäkää mukaan määrittelemätöntä keskieurooppalaista mystiikkaa, ripaus ekstrasynkkyyttä, Alison Goldfrappin upea ääni ja voitte ehkä saada kalpean aavistuksen siitä mistä on kyse. Todella kovatasoisen vuoden 2000 paras levy, jonka vinyylipainosta jouduin kyllä jonkin aikaa Suomesta hakemaan mutta löytyihän se sitten.

Max 404: Quiddity (Eevo Lute)
* Monimutkaista kautta käsiini päätynyt Mo'Wax-klasari Headz II (part B) vuodelta 1996 on rautaa kannesta kanteen mutta yksi biisi nousee ylitse muiden: hollaintilaisen Eevo Lute -teknolafkan julkaisema Max 404:n "Quiddity" on ehkä synkin downtempo-biisi jonka olen eläessäni kuullut. Aivan helmi.

Autechre: Basscadet [Beaumont Hannant Two Mix] (Warp)
* Samaa reittiä kuin edellä mainittu Headz käsiini päätyi myös Autechren "Basscadetmxs" 3x10" -boksi (vuodelta 1994), jonka paras raita on Beaumont Hannantin eeppisiin mittasuhteisiin paisuva miksaus puheena olevasta biisistä. Hannantin tai Autechren tyyliä on vaikea kuvata ihmiselle joka ei kumpaakaan ole kuullut, mutta sanotaa että tämä biisi on Detroit-teknon pohjalta ponnistava eeppinen vyörytys joka on kuorrotettu varhaisen Autechren proto-IDM -häröilyllä. Jos Warpin "Artificial Intelligence" -kokoelmat putoavat niin tämä putoaa taatusti.

Aril Brikha: Groove La Chord (Transmat)
* Ei mitään maailmoja mullistavaa mutta viimeisen päälle viilattu rullaava deep techno (siksi tätä kamaa kai nykyään sanotaan?) -pläjäys joka gruuvaa kuin härkä. "Body & Soul 3" -kokoelman vinyyliversiossakin tämä vaihtuu niin smoothisti Aztec Mysticin "Jaguarista" että ihmettelee että eihän siinä Jaguarissa tällaista osuutta ollut. Jaguar onkin hyvä vertailukohta, biisissä on paljon samaa mutta toteutus on mielestäni vielä parempi.

Daft Punk: Verdis Quo (Virgin)
* Daft Punkin uutukaisella on monta hyvää biisiä mutta ehkä suosikikseni on sittenkin muodostunut vanhojen tietokonepelien kitkeränsuloista äänimaisemaa (ajoittain jopa AdLibin muovista FM-rutinaa) jäljittelevä "Verdis Quo". Genremäärityksestä ei hajuakaan mutta biisi tuo elävästi mieleen lukemattomat Ultima VI:n ja Midwinter II:n kanssa vietetyt unettomat yöt AdLibin piipitystä kuunnellen. =)

Lalo Schifrin: Agnus Dei (Verve)
* Schifrinin (mm. "Mission Impossible", "Man from U.N.K.L.E." ynnä muuta agenttileffamusiikkia) "Rock Requiem" -levyn hieno raita tuo mieleen David Axelrodin tuotannon. Kuoro laulaa, eeppisiä sävyjä riittää mutta psykedeelisen rockin groove on vahvasti taustalla mukana. Erinomainen illan lopetusbiisi settiin kuin settiin.

Gotan Project: El Capitalismo Foraneo (¡Ya Basta!)
* Argentiinalaista downtempoa joka yhdistelee syviin dub-sävyihin tango-samplejä! Kuulostaa ehkä kummalliselta mutta toimii uskomattomalla teholla. Mukaan on heitetty vielä kuubalaisesta propagandaradiosta napattu sample ja hillittömästi kaikua. King Tubbykin olisi ylpeä tästä tilavaikutelmasta.

Red Snapper: Keeping the Pigs Together (Warp)
* Red Snapperin viimeisin pitkäsoitto, "Our Aim Is to Satisfy Red Snapper", sisältää aika tuhdin satsin hyvää saundia genrerajoista piittaamatta. IDM:m ja tämänkin biisin edustaman downtempo/headz-osaston lisäksi jotkut biisit lähentelevät jo post rockia. "Keeping the Pigs Together" on joka tapauksessa rullaava, melankolinen ja vaikuttava headz-ralli joka ei kulu toistuvassakaan kuuntelussa.

The Modern Jazz Quartet with Laurindo Almeida: Fugue in A Minor (Atlantic)
* Mitä tapahtuu kun yksi kaikkien aikojen parhaista piano-/vibrafonipohjaisista jazz-yhtyeistä ottaa yhdessä brasilialaisen kitaran mestarin kanssa käsittelyynsä kaikkien aikojen älykkäimpänä ihmisenäkin pidetyn J.S. Bachin kappaleen uuteen käsittelyyn? Aikamoinen helmi, sen voin ainakin sanoa. Iisiä jazzgroovea kesäiltoihin.

Terranova: For a Few Dollars More (Cinesounds)
* Ennio Morriconen klassikko saa vihdoin arvoisensa remix-käsittelyn Saksan downtempo-paavien käsittelyssä. Groove on vallaton ja eeppiset sävyt pääsevät oikeuksiinsa.

Modaji: s/t (Laws of Motion)
* Koko levy. Yhtä yksittäistä biisiä on vaikea nostaa esiin mutta kokonaisuutena Modajin tuoreehko pitkäsoitto on killeri. Modajin tuotantoon laajemmin tutustuneille sanottakoon että levy ei hieman yllättäen olekaan kovin brokenbeat-painotteinen vaan istuu ennemmin deepin housen ja uusiojatsin äänimaailmoihin.

Wookie?: Down on Me [Remix]?? (Manchu MCR-002)
* Promossa ei ole muuta infoa kuin lafka ja kataloginumero, mutta saundien perusteella veikkaan että kyseessä on Wookien joku biisi, mahdollisesti "Down on Me" -remiksi koska em. biisin originaali on alunperin julkaistu tällä lafkalla ja koska tämä kuulostaa hieman samalta. Toisaalta remiksattu on kyllä aika tuntemattomaksi kun bassolinjakin menee eri lailla, jos on siis remiksi. No, samapa tuo mikä on biisin nimi, übertaakia 2 step -saantia on kuitenkin luvassa lätyn molemmilla puolilla biisin verran.

Ennio Morricone: Israel (RCA)
* Kuningas Ennion hieman vähemmän tunnettu tuotos samannimiseen elokuvaan. Eeppinen isolla E:llä, kuoro laulaa ja kuulija on liki varma että kohta astuu itse Jesse huoneeseen jos meininki tästä vielä kovenee. Helmi joka tapauksessa ja päätyy varmasti vielä sämplerinruoaksi.

Thievery Corporation: 2001 - A Spliff Odyssey (18th Street Lounge)
* Harva allekirjoittaneen downtempo-settejä vähään aikaan kuullut on voinut välttyä kuulemasta tätä downtempo-klasaria, mutta yhä biisistä löytyy freesiä potkua. Dub-meininkiä riittää kuten nimestäkin voi arvata ja pelkkää biittiä ja Dennis Alcapone -samplejä sisältävät väliosuudet saavat joka kerta keskeyttämään beatmatchäyksen ja fiilistelemään.

Nitin Sawnhey: In the Mind (Outcaste)
* Näin Nitinin uuden levyn ilmestymisen alla onkin hyvä kaivaa miehen debyytti "Displacing the Priest" esiin ja sieltä erityisesti aivan mieletön "In the Mind". Sämplätty on eklektiseen Nitin-tyyliin niin intialaista tabla-rumpalien vokaaliharjoittelua, kuorolaulua kuin jo tavaramerkiksi muodostunutta Gypsy Kingsiä. Downtempoa herkimmillään.

Bebel Gilberto: Tanto Tempo (Ziriguiboom)
* Koko levy. Legendaarisen Astrud Gilberton tyttären (vai oliko se sittenkin Joãon tytär, en ole niin suuri brasilialaisten muusikoiden tuntija että olisin ihan varma - Astrud ja João Gilberto siis ovat sisarukset) ensimmäinen julkaisu raivasi suoraan tiensä maailman musiikkihistoriaan ja ilman Goldfrappia taistelisi tiukasti viime vuoden parhaan levyn tittelistä. Perinteistä rentoa bossa novaa maustettuna house-, downtempo- ja rumpubasso-vivahteilla. Ehdoton levy rentoutumiseen, lisää vain sateen ääni.

Critical Point feat. Vikter Duplaix: Messages (MAW)
* Onhan tätäkin jo levylautasilla höylätty mutta toimii edelleenkin. Tämä on niin diippiä että oksat pois, mutta samaan aikaan shuffle ja gruuvi on hillitön. Kyseessä siis yksi parhaista deep house -pläjäyksistä kautta aikain, joka ei kuitenkaan noudattele genren kliseitä vaan on todella persoonallinen ralli. Sopii niin bailu- kuin chillaussettiinkin.
Avatar
#5 • • Edited jaxxon Guest
meni jo.
Avatar
#6 • • Anonymous Guest
Omia savikiekkoja on aina vaikea laittaa
paremmuusjärjestykseen, joten lyön kehiin vain
tämän hetkisen ehdottoman ykköseni:

USER. user10 12"
Avatar
#7 • • JussiS Guest
Tän hetken miellyttävimmät

1. William Orbit - Ravel's pavane pour une infant defante (Ferry Corsten remix)
Loistava kiksubiisi. Taattua Orbit&Corsten laatua.
2. Lost Tribe - Gamemaster (Paul van Dyk remix)
Vanha, mutta aina yhtä hyvä. Paras remiksi biisistä IMO.
3. Perwert - Just for you
Toimii klubissa, muttei kotona. Hyvä vähän progempi. Originaali ja Simon Londonin remiksi parhaat.
4. Voodoo & Serrano - Blood is pumping
Vanha Porn Kingsin Up to no good uudelleenlämmiteltynä. Vähän poppi, mutta liikuttaa porukkaa lattialla.
5. Marc & Claude - I need your loving (Ferry Corsten remix)
Paras remiksi Marc & Claudelta. Hyvät vokaalit, vähän synkempi.
6. Chakra - Home (Above and beyond remix)
Juustofaktoria väännetty niiiiiin isolle että oksat pois. Kaunista kiksua ja toimii.
7. Cosmicman - I love you
Cosmicman tekee parasta kotimaista kiksua IMO. Biisin kakkosversiossa on korjattu kaikki puutteet, jäämme odottamaan seuraavaa mestariteosta...
8. Lange - Follow me
Kauneimmat vokaalit pitkään aikaan. Menee osin vähän liian tasapaksuksi, mutta toimii kuin unelma.
9. Artfire - No signs of life
Vuoden toisiksi parhaat nostatukset. Tässä on vähän kaikkea mitä kunnon kiksubiisissä pitää ollakin.
10. System F vs Armin van Buuren - Exhale (Massive reconstruction remix)
Itseasiassa promo miksattuna pidemmäksi (ei enää lopu "kesken"). Jostain syystä saundit on ihan syvältä, mutta melodia ja nostatukset ovat vuoden ykköskamaa.
11. Utah Saints - Power to the beats (Rob Searle remix)
Hyvä kiksu. Joku voisi kertoa miksi krediiteissä mainitaan metallican äijät?
12. Lost witness - Red sun rising
Samaa kategoriaa Langen ja Chakran kanssa. Hyvät vokaalit, mikään ei oikeastaan puutu...

Tulipas kummallisen vähän überkiksua... Noista osa on aika vanhaakin kamaa, mut jotkut ei vaan koskaan kuole

[ 27 April 2001: Message edited by: JZZ ]
Avatar
#8 • • DeaconX Guest
1. Fergie : Deception
Masterpiece of deception todellakin. Magee nosto. Ei mikään uusin biisi mutta tästä ei saa tarpeekseen.. hassu sireeni.

2. P.I.K. : Speakerfreak
Lisää pörräystä porukalle! Biisin takana Pronti,Isaac ja Kalmani (of Alice DeeJay - fame (hui)) Jyrää.

3. Warp Brothers : We Will Survive
No joo, jossain kohtaa nää biisit joissa on tää leadi alkaa tulla kyllä jo korvistakin pihalle, mutta toimii. Aika samanlaista siis kuin Phatt Bass ja Blood is Pumpin'.

4. M&S pres. The Girl Next Door : Salsoul Nugget
Jee! Aivan kipeen hyväntuulinen groovevocalhouse-vedätys.
Kivasti koottu looppihässäkkä ja hyvät vokaalit.

5. RMB : Deep Down Below ( AirScape Remix )
Svenson & Gielen parantaneet rutkasti biisiä remixillään, joka kokoaa parhaat palat AirScapen omista biiseistä RMB:n pohien ympärille. Kiksun aatelia.

6. DeCall : Surrender
Tätä ette vielä varmaan tiedä.. Omaa matskua : AirScape / Corsten-vaikutteista kiksua, oopperavokaalit ja killeri riffi. Tanssilattian suosikkeja täällä päin. Julkaisu lähitulevaisuudessa.

7. Slusnik Luna : Sun
Ei tästä voi enää sanoa mitään mitä ei olisi jo sanottu. Täyden kympin biisi IMHO.

8. Mauro Picotto : Proximus (Komodo mix)
Yhdistää kivasti Komodon taustoihin Adiemus-laulut. Komodon aikoihin olin vähällä tuomita Picotton kun kuulin Deep Forest-rippaukset..mutta aloin lopulta pitämään biisistä. Tämä on samaa rataa ja potkii kuin hirvi!

9. Lucien Foort : Vivid Skies
Vähän kuin Slusnik Luna, perharps? ..onko se sitten se organ-tyyppinen leadisointukuvio vai muuten vaan sulava sovitus, en tiedä, mutta tämä rullaa hyvin. ProgTrancea.

10. Medicine Men : Electric Voodoo
Ja loppuun vielä täysin järjetön hardhouse-nostatus. Tämä on jo ihan aivotonta pimpompimpom - kamaa. Ja mä RAKASTAN sitä! WOOOOHOOOO!!!!

Niin, öö... siinäpä sitä taas sitten. I'll get me coat.
Avatar
#9 • • JussiS Guest

Originally posted by DeaconX:
8. Mauro Picotto : Proximus (Komodo mix)



Öööö... Mikä tollanen miksaus on? Jos siis tarkoitat tota Proximusta megavoicesin remiksinä, niin sehän on lähes sama kuin Komodo Megavoicesin remiksaamana. Tai siis biitti yms on samat. IMO toi Proximus on huomattavasti parempi, vaikka ne Adiemukselta pöllityt kohdat siinä keskellä on todella huonolaatuset.
Megavoicesin remikseissä muutenkin on diskantit unohtunut kotiin, ja saundi on muutenkin vähän kotikutoinen..?
Avatar
#10 • • KelloEpeli Guest

Originally posted by JZZ:
[QB]Tän hetken miellyttävimmät

2. Lost Tribe - Gamemaster (Paul van Dyk remix)
Vanha, mutta aina yhtä hyvä. Paras remiksi biisistä IMO.


Milloinkas van Dyk on tuota remixannut?
Virallisissa julkaisuissa ei tietääkseni ainakaan ole kuin Signumin remix... Korjatkaa toki jos höpisen omiani...

Avatar
#11 • • anjuna Guest

Originally posted by JZZ:
Tän hetken miellyttävimmät
ykköskamaa.
11. Utah Saints - Power to the beats
Hyvä kiksu. Joku voisi kertoa miksi krediiteissä mainitaan metallican äijät?
[ 25 April 2001: Message edited by: JZZ ]



Ettei vain ois sampleja Metallicalta...
Avatar
#12 • • juju Guest
kannetaan korsi kekoon, eli mun näkemys viime aikojen toimivimmista progekiekoista näyttää tältä.

mansa. 'heart & soul' (plastic fantastic)
tribaalibiitit ja loistava vokaali. todella upea biisi!

placebo. 'passive aggressive (brothers in rhythm remix)' (hut)
concentrate... it's in your reach. nick warren nosti kaivohuoneen katon ilmaan tällä.

kosheen/suzanne palmer. 'hide u (john creamer & stephane k remix)' (star 69 promo)
tätä ei kai tarvitse edes kommentoida... klassikko jo syntyessään.

stylus trouble. 'sputnik' (junior test pressing)
pete hellerin uutta saundia. murhaava breakdown!

trisco. 'musak (steve lawler remix)' (positiva test pressing)
lawlerin todella deeppi remixi. vai olikohan tää sittenkään niin deep

breeder. 'new york fm (tilt remix)' (rhythm syndicate)
onko tilt joskus tehnyt huonon remixin?

jay welsh. 'four horsemen (tilt remix)' (method promo)
onko tilt joskus tehnyt huonon remixin?

3 monkeys. 'crazy people (quivver remix)' (bliss promo)
originaalikin on loistava, mutta quivverin remixin sairas bassline vie voiton.

x-press 2. 'muzikizum' (skint)
isompi kuin ac/dc. housea parhaimmillaan.

aria. 'one (voyager remix)' (fire)
synkkää ja energistä, yksi digweedin los angelesin kohokohdista.
Avatar
#13 • • mekaanikko Guest

Originally posted by juju:
trisco. 'musak (steve lawler remix)' (positiva test pressing)



Kun te latelette näitä promoja ja testpressejä niin tahtooko se tosiaan sanoa, että itse omistatte kyseisen biisin kyseisessä formaatissa? Meinaan vaan että kuinka paljon joku Positiva sitten niitä testpressejä oikein ottaa jos niitä riittää tänne kylmään pohjolaankin jakaa? Normaalisti kai testpressejä otetaan n. 10-20 kpl per levy..
Avatar
#14 • • juju Guest

Originally posted by mekaanikko:
Kun te latelette näitä promoja ja testpressejä niin tahtooko se tosiaan sanoa, että itse omistatte kyseisen biisin kyseisessä formaatissa?



kyllä se tahtoo sanoa sitä. nythän ei siis todellakaan ole kyse asetaatista, vaan nimenomaan test pressingistä, joita kyllä otetaan yleensä huomattavasti enemmän kuin mainitsemasi 10-20 kpl (etenkin kun kyseessä on noinkin iso lafka).

lisätään tähän nyt vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, että tuo kyseinen lätty on kovalla rahalla hankittu eikä niitä siis ole 'pohjolaan jaeltu'

[ 26 April 2001: Message edited by: juju ]
Avatar
#15 • • anjuna Guest
Seuraavat biisit kolahtaa mulle just nyt:

* Brethren : Reservation (Fire)
Tuottajaguru Andy Page ja tämän hetken kuumat nimet Cass & Slide kimpassa. Aivan tajuton, synkkä progepläjäys.

* Loafer : Travelog (Hope)
Maalailevaa, kaunista leijuntaa progesoundeilla laatulabelilta.

* Evolution : Crocodile Man (Fluid)
Hehkutettu biisi, joten kuuntelin kovasti varauksella tämän. Ei onnistunut siltikään pettämään. Hieno riffi ja laulusample, joka osaksi selittää biisin nimen

* Ogenki Clinic : First Light / Kirei (Easy Access)
First Light on upea melodinen progebiisi, varsinainen ääniseikkailu, jos niin voi sanoa ja toisen puolen Kirei James Holdenin ja Main Elementin miksaamana on vinoutunutta housea aavemaisilla japaninkielisillä sampleilla. Nam!

* Rec Rangers : Toot Toot Beep Beep (Skint)
Ja kyseisestä biisistä siis X-Press 2 miksaus. Mahtava housesoundinen ja naisen voihkinnalla maustettu kesäraita.

* Planisphere : Moonshine (Green Martian)
Planisphere ei ole pahemmin pettänyt tuotannollaan ja sama pätee tähän biisiin. Kaunista progeilua.

* Moonface : Between Worlds EP (Bedrock)
No juu, kyseessä ei ole yksi biisi, mutta menkööt poikkeuksena. Mielenkiintoista ja toistavaa progea Digweedin labelilta.

* Coco Da Silva : Close My Eyes (Kismet)
Todella syvää ja erikoista progressiivista soundia Rui Da Silvalta ja Chris Cocolta. Tunnelmaa piisaa!

* Birdie : Oiseau Blue (Birdie)
Hybridin Labyrinthissa Madonnan biisin miksaama erittäin tuhmilla bassoilla varustettu jyräävä biisi. Varsinkin Grand Royale Mix kolahtaa.
Avatar
#16 • • JussiS Guest

Originally posted by anjuna:
Ettei vain ois sampleja Metallicalta...



Ei oo... Sehän siinä just ihmetyttääkin, ettei koko biisis oo mitään metallican kuullosta. Tai tietty alkuperäses voi olla, mut kun unohtu mainita et toi on Rob Searlen remix siitä, niin jos se on karsinut ne pois. Ken tietää.
Avatar
#17 • • JussiS Guest

Originally posted by T e a r d r o p:

Originally posted by JZZ:
[QB]Milloinkas van Dyk on tuota remixannut?
Virallisissa julkaisuissa ei tietääkseni ainakaan ole kuin Signumin remix... Korjatkaa toki jos höpisen omiani...




Ajankohdasta ei aavistustakaan, kuullostaa uudemmalta kuin alkuperäinen GM. Eiköhän sitä oo muutenkin remiksannut joku parikymmentä tyyppiä, alkuperäinen biisi on kuitenkin tosi vanha ja vähän niinkun kiksun "ensiaskelia", jos näin voi sanoo.
Avatar
#18 • • mekaanikko Guest

Originally posted by juju:
kyllä se tahtoo sanoa sitä. nythän ei siis todellakaan ole kyse asetaatista, vaan nimenomaan test pressingistä, joita kyllä otetaan yleensä huomattavasti enemmän kuin mainitsemasi 10-20 kpl (etenkin kun kyseessä on noinkin iso lafka).



No mun kokemuksen mukaan test pressejä otetaan todellakin vain maksimissain joitain kymmeniä (ehkä joku 1% levyn kokonaispainoksesta alkaa olla aika katto), asetaatteja taas vielä murto-osa tuosta. Mutta toisaalta mulla ei ole kokemusta tuosta klubimmasta skenestä.


lisätään tähän nyt vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, että tuo kyseinen lätty on kovalla rahalla hankittu eikä niitä siis ole 'pohjolaan jaeltu'



Hö. =) Mun mielestä promojen, test pressien, pleittien ja CD-R exclusivejen koko idea on siinä että niitä jaellaan vain hyvin valitulle joukolle. No, monessa suhteessa tuo touhu on jo aikaa sitten karannut käsistä aika huolella, esim. rumpubassolevyistä saatetaan ottaa yhtä iso promopainos kuin varsinainen normaalipainoskin on, ja promoja myydään ihan niinkuin normaaleita levyjä.

Nimim. "joskus saanut pari promoa ihan oikeasti promoina" =)
Avatar
#19 • • unknown user Guest

Originally posted by JZZ:
Öööö... Mikä tollanen miksaus on? Jos siis tarkoitat tota Proximusta megavoicesin remiksinä, niin sehän on lähes sama kuin Komodo Megavoicesin remiksaamana. Tai siis biitti yms on samat. IMO toi Proximus on huomattavasti parempi, vaikka ne Adiemukselta pöllityt kohdat siinä keskellä on todella huonolaatuset.
Megavoicesin remikseissä muutenkin on diskantit unohtunut kotiin, ja saundi on muutenkin vähän kotikutoinen..?



CD-sinkulla raita numero 5. Komodo Mix 5:52
MEgavoices Claxixx Mix "pikkasen" erilainen kuin komodo mix.
Ja kummallista kun mun sinkulla soundi on kohdalla ja diskantit on on kaikissa versioissa.


Mut sitä listaa myös..näh!
Tai no kannattaa aina kattoa noi meitsin levyt, siel on yleensä kulloisenkin hetken kovimmat
Avatar
#20 • • alke Guest
Vaikea.

[*] London Elektricity - Wishing well (Danny Byrd remix)
Brittiläistä drum&bassia remiksattuna mieheltä joka kävi
Suomessakin taannoin Freeformissa piipahtamassa. Erinomainen
biisi joka jäi soimaan illan jälkeen ja soi vieläkin.

[*] Vangelis - Prelude for a star
Vangeliksen tuotanto on niin kaunista, mutta erityisesti
tämä kappale tuo sellaiset vibat että huh.

[*] Nick Holder - Summer daze 99
Syntyessään legendaarisimpien biisien joukkoon nouseva
Summer Daze on yksin kesän voimasoittoja

[*] Tom & Joyce - Vai minha tristeza (Bob's le remix)
Samaa sarjaa edellisen kanssa, mutta vain tämä Bob
Sinclarin remiksi lyö läpi. Ehdotonta kesämatskua.

[*] Monika Kruse @ Voodooamt - Wavez (G-Force reworks)
Belgialaisen Stanny Franssenin remiksaukset ja biisit ovat
nykyään kuumaa kamaa, ja tämä Wavez-miksaus ei ole pekkaa
pahempi, vaikka G-Forcen tyyli on kaukaa tunnistettavissa
eikä eroa pahemmin levyillä.

[*] Kruder & Dorfmeister - A tune for us
Vanha biisi mutta jälleen pyörityksessä ainakin mulla. A
tune for us soi aikoinaan Gilles Petersonin showssa mafialla
vuosia sitten ja se jäi kummastuttamaan pitkäksi aikaa,
kunnes sitten löysin sen ja siitä lähtien se on ollut yksi
muistorikkaimpia viisuja.

[*] Dr. Robotnik - I love you
Nousussa oleva suomielektro on todellakin loistavaa kamaa,
ja Jyväskyläläinen Robotnik osoittaa sen. Tämä biisi "I want you dead / 'cos I love you" on yksi parhaimmista
aikoihin.

[*] Romanthony - Bring u up (Deep vocal mix)
Loistava biisi vedetty uuteen uskoon, ja oikeastaan tämä
eteerinen versio toimii ainakin henk.koht. paremmin kuin
se alkuperäinen James Brown-revitys :-)

[*] Fancy Robots - Robot theme (Jörg Mager workout)
Jori Hulkkosen ja Tuomas Salmelan elektropumppu Steptime
Orchestra taas uuden nimen alla, ja tämä räjäyttää kyllä
tajunnan keneltä vaan. Alkuperäinen biisi on hieno, mutta
JM on onnistunut tuomaan biisiin niin paljon lisää voimaa
että kyseessä ei voi olla muu kuin ehdoton hitti.

[*] Redhead - Mankind 10
Yksi tämän hetken lupaavimman teknotuottajan, belgialaisen
Redheadin ensimmäinen julkaisu Johan Bacton Mankind-merkillä
on rokkaa sukat jalasta - funkkaavaa, mutta eteenpäin
härän lailla rullaavaa teknoa.

Siinäpä kerrakseen kaikille ihmettelemistä, minäkö sitten
olen muka puristi