DJ levysoittimet (Technics/ Reloop/ Vestax jne.)

621 posts, 32 pages, 427,931 views

Avatar
#41 • • Anagonda Guest
Vestaxin PDX-2000 levarit kannattaa nykyään jo ostaa katu-uskottavuuden takia.
Yks muija tossa kävi...
"Hei sullahan on samanlaiset levarit kuin bomfunk mc's:llä!"
"öö, no... ovvai?"
"No on on, etkö ole nähny niiden uusinta musavideoo, super electriciä?"
"No tuota mä en kyllä ole mikään iso fani, mutta mä tunnen ne jätkät. Mä niille noita suosittelinkin"
"Jaa, tunnet vai? Pyydä nimmari!"
"No pitää katsoa..."

Eh, mä ketään tunne
Avatar
#42 • • Edited Mike Kila Guest
-
Avatar
#43 • • Anagonda Guest

Originally posted by Mikkis:
Elikkä sopiiko Reloopin rm-4000 hyvin disko käyttöön?



Taidan olla vielä unten mailla, mutta mitä tarkoitat "disko käytöllä"?
Johonkin "klubille" vai himaan leikkimistä varten?


Eikös tässä threadissa jo puhuttu neljädonasista?

EDIT: pientä hieno säätöä..

[ 30 October 2001: Message edited by: Anagonda ]
Avatar
#44 • • Mistahype Guest
Kokeilin AV -messuilla omnitronicin levareita. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Ehdottomasti tappelee technicsien kanssa ja väittäisin että ei välttämättä jää huonommaksi.

Tosi jämerä ja vahva veto. Mallia vaan en muista.
Avatar
#45 • • Edited Mike Kila Guest
- Voi v.... Mitä on tullu kirjotettua "nuorena" :D
Avatar
#46 • • Anagonda Guest

Originally posted by Mikkis:
Koti sekä klubi käyttöön.




No lueppas tämän threadin eka sivu. Sitten vielä on "search" käytössäsi.

Mitä mä olen kuullut on ne ihan hyvä ostos. Mutta jos meinaa bileitä enemmän pitää niin kannatta niitä teknareita harkita? Niillä kun osaa muutkin soittaa...
Avatar
#47 • • shkuroff Guest

Originally posted by Mistahype:
[QB]Kokeilin AV -messuilla omnitronicin levareita. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

No,olin kanssa tutustunut kyseisiin levareihin samoilla messuilla..Makuasia se on tietenkin,mut musta se oli yhta surkea kokemus,kuin reloop 3000..

Avatar
#48 • • Mistahype Guest
Eli ne pitää olla ne teknarit aina? No miten vaan. Minusta niihin kannattaa silti tutustua.
Caro²

Posts: 5,301

#49 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Originally posted by Mistahype:
Eli ne pitää olla ne teknarit aina? No miten vaan. Minusta niihin kannattaa silti tutustua.



No ei sitä nyt väkisin kannata ruveta päättämään että "Nyt mä ostan reloopit, ja aioin treenata niillä vaan sen takia että kaikilla muilla on teknarit!"

"Kaikillahan" on teknarit, mutta varmaan ihan syystä..

Onhan niitä toki muitakin hyviä... Mutta empä o vielä törmänny kovin montaa kertaa omnitronikeista saati sitten reloopeista hyviin lausuntoihin..

Mutta testata tietty kannattaa.. ja kannattaa verrata siihen teknariin joka tapauksessa.. se kun nyt sattuu olemaan dj-levareiden isä, äiti, ja loppu suku.

EDIT: Kerran tossa törmäsin itseasiassa ihmiseen, joka ei tienny levareista mitään. oli vaan kaverilta kuullu että teknarissa maksaa vaan se Technics merkki.. Ei ollu vaikea vakuuttaa sille että asia on itseasiassa hieman toisin...

23vuotta markkinoilla muuttumattomana, ja vieläkin "ykkös"levari kertoo ihan itse asian todellisen laidan

Tosin kertaakaan kokeilematta Vestaxia, luulisin sen menevän teknarista ohi, ellei sitä mk4:sta saada markkinoille euroopassakin... (siis ei mk3 mikä kohtapuoleen suomeen joutaa..)

[ 07 November 2001: Message edited by: Caro ]
Avatar
#50 • • Vinyl Fantasy Guest
Jeeus, taas sitä kiistellään aiheesta Technics vs muut levarit

Pieni vinkki niille jotka harkistevat halvempien levareiden ostoa: Älä kysy neuvoa plattarilta, saat sitä samaa paskaa kerta toisen perään!
Avatar
#51 • • 029 Guest

Originally posted by BeeKay:
Pieni vinkki niille jotka harkistevat halvempien levareiden ostoa: Älä kysy neuvoa plattarilta, saat sitä samaa paskaa kerta toisen perään!



Oikeastaan sama vinkki tohon plattarijuttuun pätee loppujenlopuksi aika pitkälle tosielämässä

Toisen mielipide on aina sen toisen omakohtainen mielipide. Jos ei oo rahaa levariin niin kannattaa aluksi hommata tuttu tai tuttuja kellä on, et pääsee tesmaan.

Mut eiköhän siinä kuitenkin pientä perää ole kun samaa palautetta saadaan ajasta toiseen...(?)

edit:kulahtanut lause

[ 07 November 2001: Message edited by: 029 ]
Avatar
#52 • • Vinyl Fantasy Guest

Originally posted by 029:

Toisen mielipide on aina sen toisen omakohtainen mielipide. Jos ei oo rahaa levariin niin kannattaa aluksi hommata tuttu tai tuttuja kellä on, et pääsee tesmaan.



Olen kyllä kokeillut teknareita ja voin sanoa, että mulla ei ole mikään pakko omistaa niitä. Ihan yhtä hyvin onnistuu muillakin levareilla soittaminen. Ja jos ei onnistu niin sitten on jotain pahasti vikaa itse soittajassa.


Mut eiköhän siinä kuitenkin pientä perää ole kun samaa palautetta saadaan ajasta toiseen...(?)



Nämä kommentit joita olen täällä lukenut ja jutellut kavereiden kanssa tulee suurimmaksi osin juuri sellaisilta ihmisiltä jotka eivät ole edes koskaan kokeilleet muita kuin teknareita.

En tarkoita tällä nyt sitä, etteikö porukka tiedä asiasta mitään, mutta moni mun kavereista ei ole koskaan kokeillut Gemini, Reloop, Stantonin, Vestaxin tai muiden tekemiä levareita kuin teknareita mutta silti haukkuu niitä.

Se, että teknarit on ollut markkinoilla jo 23 vuotta ei tarkoita sitä että kaikki uudet levarit on paskoja. PDX-2000 on ihka uusi levari ja vakava kilpailija teknareille. Mutta ei sen perusteella että se on ollut markkinoilla vähän aikaa tee siitä huonoa.

Olen myöskin huomannut että aika monelle teknareiden omistaminen on enemmänkin egonsa buustausta ja kovistelua kuin sen soittamisen nautintoa.

[ 07 November 2001: Message edited by: BeeKay ]
Caro²

Posts: 5,301

#53 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2


Originally posted by BeeKay:
[QB]Se, että teknarit on ollut markkinoilla jo 23 vuotta ei tarkoita sitä että kaikki uudet levarit on paskoja. PDX-2000 on ihka uusi levari ja vakava kilpailija teknareille. Mutta ei sen perusteella että se on ollut markkinoilla vähän aikaa tee siitä huonoa.



Tosin kertaakaan kokeilematta Vestaxia, luulisin sen menevän teknarista ohi, ellei sitä mk4:sta saada markkinoille euroopassakin... (siis ei mk3 mikä kohtapuoleen suomeen joutaa..)

[ 07 November 2001: Message edited by: Caro ]

[/QB]

Niin.. kuten aikaisemmin sanoin..


Niin.. Kaiken maailman hirvityksiä en o kokeillu, mutta olen kyllä onnistunut ihmettelemään joidenkin halpa-dj levareiden huonoutta... juuri sen pitchaamisen osalta..
kyllähän se levy pyörii tasaisesti, ja saahan sen biittiin.. mutta miks tehdä asiaa vaikeasti kun sen voi tehdä teknarilla

No eikait..

Ei se 23 vuotta markkinoilla sitä tarkoitakkaan, mutta ei se myöskään tarkota sitä että sitä ei tarvi ostaa

Tottahan se on että ei kaikilla on rahoja hankkia (ylihinnoiteltua) käytettyä teknaria, mutta jos ei ole varaa hankkia käytettyä teknaria, ni ei sillon kyllä varmaan o varaa ostaa vestaxiakaan.. tai denonia..
Ja eiköhän noi ihmisten kommentit noista "halpis"laitteista yleensä tule jostain huonoista kokemuksista, mikä johtaa siihen että turvaudutaan mieluummin siihen tuttuun, turvalliseen, ja toimivaan.
Avatar
#54 • • Mistahype Guest
Teidän korkeutenne, jos sopii muotoilen lauseeni paremmin:

Jos et osaa soittaa Omnitronicin levareilla, ei kannata kuvitella että pyhät teknarit tekisivät susta hitti-deejiin. Mark my words.
Avatar
#55 • • D.Dekker Guest
Onko muuten teknareiden 1200 ja 1210 versioilla muita eroja kun se että 1210 on musta. Ja eikös se 1210:n kuori ole muovia kun taas 1200 alumiinia tms jolloin kannattaa ostaa 1200 varsinkin jos on taipumus kolhia esineitä?
Caro²

Posts: 5,301

#56 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Muovikuorisia ne molemmat on.. erivärisiä vaan.

[ 08 November 2001: Message edited by: Caro ]
Avatar
#57 • • shkuroff Guest

Originally posted by Mistahype:


Jos et osaa soittaa Omnitronicin levareilla, ei kannata kuvitella että pyhät teknarit tekisivät susta hitti-deejiin. Mark my words.[/QB]



Kylla pitaa paikkansa,mutta...pyhat teknarit auttoivat esim.mua nopeammin oppimaan soittamaan.Eli,kun oli puoli vuotta sitten levarit tarpeena,niin paattelin etten laita 7000 markkaa teknareihin,vaan ostan 3500 markalla pari reloopia 3000 mk 3-sia.Nain tein,ja olin varma kuukauden verran etta ne on ihan jees,ja se etta en oikein pysty soittaa niilla sillain kun pitaa,johtuu ainoastaan minusta itsestani..Sitten olin kerran jarkkaamassa bileita,jonne kutsuin soittamaan kaverin,joka pyorittaa levyja 10 vuotta.Omat vehkeeni olivat paikalla{2 reloopia,denon 2000f ja Omnitronic 524}.Kaveri ei sanonut mixerista mitaan,eika han cd:lla soittaa,mutta levareista sanoi,etta han tuo paremmin omat teknarit kotoa.Nain teimme,ja kun tuli mun vuoro,laitoin levyn soimaan jo valmiina siihen,etta vaihdot menee pain v....a,kuten se kotona aina reloopilla tapahtui..
Mut sitten huomasin,etta sujuu paljon helpommin,ei tulee niin kauhea laukkaa{teknarin mottoorin ja pitchin takia}ja muutenkin Technics on paljon hauskempaa ja jattaa enemman aikaa kikkailuun,efekteihin,ym.Naiden bileiden jalkeen en pystynyt enaa soittamaan Reloopeilla,kun muisto Teknareista vaivasi pahasti. Ja kun pari kertaa viela sain teknareilla soittaa senkin jalkeen,ero tuli jo niin selvaksi,etta myin reloopit,vanha denoni ja omnitronic pois,ja saatuilla rahoilla ostin teknarit,vestaxin mixeri ja denon 2600.{tietysti saatuja rahoja ei riittanyt,joten ostin osamaksulla kayttoluottolla isani kautta,ja osari on edelleen pahasti jaljella }Mutta nyt olen tyytyvainen ja ainakin minun mielestani miksaukseni tulivat nyt jopa kuuntelukelpoisiksi.Enka ole yhtaan varma,olisiko asiat samoin,jos edelleen soittaisin reloopeilla...
Ja omasta mielestani omnitronic ja reloop-levareilla on yksi ero:nimi.Muuten laatu on aika lailla sama.Jos olen vaarassa,niin korjatkaa mua,please!
Muita levareita olen kokeillut myos,mm.Denon,Omnitronic,Stanton,Kam,Reloop,Numark ja joku ihme merkki just niilla AV-messuilla,valitettavasti ei jaanut mieleen. Ja luokitellen oman kokemuksen perusteella nain:
1.Ei niin hyvat:reloop,stanton,kam ja omnitronic
2.Hyvat enon ja Numark
3.Teknarit
Geminista ja vestaxista en voi sanoa mitaan,ei ole tietoa.
Yhteenveto-En osaa soittaa omnitronicilla,myonnan pois!Ja en haluakaan:kun on Teknarit. Ei ne minusta tietenkin
huippu-dj:ta tee..Mutta kun sanotaan,ma en ole niin rikas etta pystyisin ostaa halvat tavarat.Ma ehka vaan rakastan itseani niin paljon etta haluan paasta helpolla{meinaan teknarit}Ja jos uskallan sanoa,niin kovatkin teknareiden vastustajat muuttuvat niiden kannattajiksi ,kun vaan saa mahdollisuuden hakea niita.Tietysti se on vain minun mielipide...
En tarkoittanut loukata kenenkaan tunteita,nakokulmaa,ym. Oli vaan sen verran kauan keskusteltu tasta,etta lopulta piti purkaa kaikki,mita kyseisesta oli paassa pyorinyt.Ja mihin viela niita voisi purkaa,kun ei platinumiin...

Etta olipas taas pitka...
Avatar
#58 • • Vinyl Fantasy Guest

Originally posted by shkuroff:
ja muutenkin Technics on paljon hauskempaa ja jattaa enemman aikaa kikkailuun,efekteihin,ym.



Ymmärrän pointtisi, mutta näin huumorin näkökulmasta voisi sanoa että tätä Technics vs Halpalevarit kinastelua voisi verrata yhteen kaveriin. Se meni ja osti uuteen kämppäänsä 500mk WC-pöntön kannen. Ihan saman asian ajaa se 50mk kansi, mutta onhan sillä 500mk kannella kivempaa kikkailla ja päästellä äänieffektejä

Onhan se tosiasia että Teknarit on huippukamaa, mutta mielestäni muillakin levareilla onnistuu hyvin miksaamaan, ainakin niillä missä on high torque
Avatar
#59 • • Zwek Guest
Onko halpis soittimien vaihtaminen teknariin vaikuttanut paljonkin ihmisten soittotuloksiin ? Itse pääsin reloopin takaa teknarin eteen niin tunnelma/tatsi/kaikki oli erilaista. Nyt tiedän mikä on se teknarin juttu !

kokemuksia? anyone?
Avatar
#60 • • Zwek Guest

Kokeilin AV -messuilla omnitronicin levareita. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Ehdottomasti tappelee technicsien kanssa ja väittäisin että ei välttämättä jää huonommaksi.
Tosi jämerä ja vahva veto. Mallia vaan en muista.



Niinhän se on alussa . Veto tuntuu jämerältä ja vahvalta. Ajan kanssa huomaat kuitenkin, mikä on halpis levarin kompastuskivi...

mun mielipide