Lampaan ulkofileitä 1 per naama (aika suuria n200g)
Sipulia (voi käyttää mitä vain sipulia, paitsi pun.)
Tuorejuustoa (valkosipuli)
Sieniä (kanttarelli ainakin natsas hyvin)
Valkosipuli yrtti marinadi voit pyöräyttää maun mukaan, tai käyttää valmista(jos on hyvää)
Valkosipulivoita(vain vähän)
Merisuolaa ja pippuria (myllystä)
Eli, marinoi lihat n.vuorokausi. Ota huoneenlämpöön väh tunti ennen laittoa. Pyyhi marinadi pois (esim. talouspaperilla). Leikkaa fileet halki poikkisuunnassa. Ei läpi. Tarkoitus on saada fileestä levy (n.1cm paksu). Jos file on paksu voit nyrkilllä takoa siitä ohuemman(leikkaamisen jälkeen ja varovasti että et riko). Paista sipuli ja sienet kypsiksi. Aseta sopiva määrä sieniä, sipulia sekä tuorejuustoa fileen päälle toiseen reunaan. Pyöräytä levystä rulla, sekä kiinnitä tikulla(puu). Ruskista rullien pinta pikaisesti kuumalla pannulla, jonka jälkeen aseta rullat voideltuun vuokaan. Vuoka saisi olla juuri rullien kokoinen. Sitten vielä uunissa 180-200 astetta n. 10 min. Mausta merisuolalla ja varovasti pippuria(molemmat myllystä) Kun otat satsin uunista sivele päälle valkosipuli voita ennen tarjoilua.
Perunoiksi käy esim. valkosipuli-kermaperunat. Juomaksi jotakin täyteläistä punkkua. Ei mitään litkua.