Jalkapallon MM-kisat

485 posts, 25 pages, 191,365 views

Avatar
#221 • • Osiriz Guest
Brasilia on mun suosikki näissä kisoissa.
Tosin kyl vituttaa se Rivaldon filmaaminen mitä se teki. Sille olis voitu antaa pelikielto koko mm-kisasta. PRKL! Mut muuten on ihan kiva seurata brassien peliä.
Asian maat on yllättäny mut todella positiivisesti näissä kisoissa. Harmittaa nyt kyl ku Japani tippu, mut onneks sentään Etelä-Korea pääs jatkamaan. Oli aivan mielettömän upeeta ku tiputti italiaanot pois pelistä.
Tähän asti ollu ihan hyvät kisat! (Lukuunottamatta lippuhäslinkiä. )

[ 18 June 2002: Message edited by: Osiriz ]
Avatar
#222 • • jUSSi Guest
olen samaa mieltä phazen kanssa. Nämä ovat parhaat kisat omaan miesmuistiini. Ei puutu yllätyksiä. Tämän tasoisissa peleissä ei vain voi jäädä puolustamaan, se on jo näissäkin kisoissa todistettu moneen kertaan. Mua lähinnä naurattaa tuommoiset "mun suosikki putosi, pakko olla jotain vilppiä"-lausunnot. Herätkää! Futiksen suola on nimenomaan siinä, että yllätyksiä voi tapahtua ja tapahtuukin. Sijoittakaa suomi etelä-korean paikalle niin ette varmasti valittaisi...
Avatar
#223 • • Noste Guest
Eiköhän luis enrique, raul, hierro ja kumppanit mene lauantai aamuna jatkoon, uskon ainakin vakaasti tähän!! Etelä-korea tiputetaan TYLYSTI jatkosta..

Joo täytyy yhtyä edellisiin eli todella hyvät kisat ovat olleet, yllätyksiä tullut ja sehän näistä kisoista tosiaankin tekee mielenkiintoiset.
Avatar
#224 • • Noste Guest

Originally posted by jUSSi:
Tämän tasoisissa peleissä ei vain voi jäädä puolustamaan, se on jo näissäkin kisoissa todistettu moneen kertaan.



Joo tuota olen ihmetellyt myös itse, minkä takia ruvetaan varmistelemaan kun peliaikaa on jäljellä vielä parhaimmissa tapauksissa jopa 80 minuuttia. On selvää, että häviöllä oleva joukkue saa otteen pelistä kun voitolla oleva passivoituu ja vain puolustaa omaa johtoaa, tämä yleensä johtaa siihen, että häviöllä oleva joukkue saa maalin ennemmin tai myöhemmin! Sama mielestäni upotti suomen lätkän mm-kisoissa kun ruvettiin varmistelemaan. Ymmärrän varmistelun kun aikaa on enään jäljellä 5-10 min. mutta ei nyt vielä silloin kun peli on vasta alussa..
Avatar
#225 • • Mark Guest

Originally posted by jUSSi:
olen samaa mieltä phazen kanssa. Nämä ovat parhaat kisat omaan miesmuistiini. Ei puutu yllätyksiä. Tämän tasoisissa peleissä ei vain voi jäädä puolustamaan, se on jo näissäkin kisoissa todistettu moneen kertaan. Mua lähinnä naurattaa tuommoiset "mun suosikki putosi, pakko olla jotain vilppiä"-lausunnot. Herätkää! Futiksen suola on nimenomaan siinä, että yllätyksiä voi tapahtua ja tapahtuukin. Sijoittakaa suomi etelä-korean paikalle niin ette varmasti valittaisi...



TÄYSIN samaa mieltä! Kummallisesti juuri Italian fanit itkee yhtä pahasti kuin omat esikuvansa neidit kentällä. Salaliittoja on heti ja kaikkialla jos Italia tippuu paskalla pelillä. Henkilökohtaiset huippuhetkeni kisoissa ovat olleet kun Argentiina, Portugali ja Italia ovat tippuneet jatkosta. Nämä em. maat kun keskittyvät kentällä enimmäkseen filmaamiseen, kitisemiseen ja puolustamiseen (poislukien ehkä Argentiina joka sentään edes hyökkäsi). Etelä-Korea todellakin ansaitsi voittonsa ja Totti ulosajonsa, on sylettänyt pitkin kisoja aivan liikaa ku neitipelaajat kalastaa kaikissa mahdollisissa tilanteissa, Aasian & Afrikan maat on pelannut tältä osin parasta fudista koko kisoissa, ei olla heti rähmällään huutamassa ja valittamassa jos joku vähän hipasee. Nyt kun vielä kaiken luovuuden omasta fudiksestaan tappanut Saksa ulos kisoista niin julistan nämä kaikkien aikojen parhaiksi MM kisoiksi
Avatar
#226 • • Anonymous Guest
Joo. Nyt on pakko korjata tän salaliitto epäilyn aloittajana että mä en todellakaan ole Italiafani. Onpahan helpompi peli Espanjalla kun ei ole italiaa vastassa. Pari selvää maalin hylkäystä muka paitsion takia sai mut vaan vähän epäilemään. Samanlailla kävi edellisissä otteluissa.

Tais Italia vaan hävitä koska ei löytynyt samanlaista halua voittaa kuin Etelä-Korealta. Toivottavasti Italia jatkaa samaa linjaa myös EM-karsinnoissa silloin Suomi pesee ne 5-0.

[ 19 June 2002: Message edited by: KuntaKinte ]
Avatar
#227 • • Dani Cior Guest
Itse en ainakaan ollut kovin vaikuttunut Pablo Aimarin pelistä. Sorin, Zanetti, Lopez, Gonzales ja Veron oli paljon mielenkiintoisempia, hieman harmittaa kun niin monta mielenkiintoista pelaajaa joutui niin nopeasti ulos.

Italia yritti kyllä tappaa pelin ja suojella sitä 1-0 nolla johtoaan ihan liikaa. Espanja ainakin yritti vaikka Camacho tekikin typeriä vaihtoja, eikä Espanja osaa puolustaa yhtä hyvin kuin Italia. Nyt olis aika Valeronin, Mendietan ja Barajan pelata omalla tasollaan keskikentällä. Raul saattaa olla loukkaantunut, mutta Tristan ja Morientes ovat melkein yhtä hyviä.

Brasilian puolustus on tosi nimekäs, mutta ihme epävarmoja ne oli Belgiaa vastaan ja puolustava keskikenttämies Gilberto Silva saisi peittää hieman paremmin. Lucio ja Roque Junior ovat aika kovan tason puolustajia, Lucio oli aivan mahtava Champions liigassa.Hyökkäyssuuntaan brassit on aivan upeita, hyökkäysvaihteoehtoja on useita ja pelaajien yksilöllinen taso on huikea, vaikka Belgiaa vastaan meni välillä liikaa yksityisyrittelijäsyydeksi. Kaikki puolustukset tulee olemaan kusessa tuon tason hyökkäyskalustoa vastaan: nopeita, näppäriä, hyviä keskittämään, innokaita haastamaan ja lujat vedot.


Toivon Brasilia-Espanja finaalia, vaikka Englanti ansaitsikin ehkä tällä kertaa mitalin taspainoisesta joukkueesta, jolla on hyvä puolustus. Hieman ärsyttää heidän liian yksipulinen pelityyli. Tosin Sinclair on ollut todella hyvä.
Avatar
#228 • • MySki Guest
okei. pakkohan se on myöntää, että nämä kisat ovat muodostuneet melkoisen mielenkiintoiseksi kun kaikki suosikit on nyt tippuneet pois. kyllä italian tappio silti kirvelee (varsinkin kun Tommasin tekemää maalia ei hyväksytty!!1). mutta elämä voittaa. nyt vain pitää kannustaa senegal voittoon.
Avatar
#229 • • R24 Guest
MM kisojen tylsin jengi Saksa pelaa melko varmasti finaalissa. Senegal - Brasilia matsi tulee olemaan mielenkiintoinen : )
Avatar
#230 • • Jokke Guest

Originally posted by Mark:
TÄYSIN samaa mieltä! Kummallisesti juuri Italian fanit itkee yhtä pahasti kuin omat esikuvansa neidit kentällä. Salaliittoja on heti ja kaikkialla jos Italia tippuu paskalla pelillä.



Salaliittoon ei kyllä jaksa uskoa, mutta Korean ollessa kyseessä mikään ei tietenkään ole mahdotonta. Jos en ihan väärin muista aikoinaan Soulin olympialaisissa tuomariskandaaleilta ei vältytty kun isäntämaan urheilijoita suosittiin.

Originally posted by Mark:
Henkilökohtaiset huippuhetkeni kisoissa ovat olleet kun Argentiina, Portugali ja Italia ovat tippuneet jatkosta. Nämä em. maat kun keskittyvät kentällä enimmäkseen filmaamiseen, kitisemiseen ja puolustamiseen (poislukien ehkä Argentiina joka sentään edes hyökkäsi).



Nyt voidaankin keskittyä olennaiseen...

Beckham tukka sekaisin, parturi lensi hätiin

Englannin maajoukkuekapteenin David Beckhamin hiustaiteilija matkasi pikavauhdilla Japaniin, kun Beckhamin Victoria-vaimo näki miehensä tukan kulahtaneen lauantain ottelussa Tanskaa vastaan. Hiustaiteilija Aidan Phelan kertoi, että Victoria Beckham otti häneen yhteyttä ja patisti matkaan. "Näyttää siltä, että se tarvitsee hieman hienosäätöä" Phelan totesi Beckhamin kuontalosta Guardian-lehdelle.

HS / STT 19.6

Silti kisojen mauttomin ilmestys on se Japanin "Mustanaamio".
Avatar
#231 • • tez Guest
mun mielestä hieno suoritus korealta...eikä tossa mistään salaliitosta varmaankaan ole kysymys vain tuuri(pitäiskö sanoa taito) oli tällä kertaa korean puolella.

ollu kyllä yllättävän jännittävät kisat...katsotaan vielä kuka voittaa...

pitäisköhän alkaa pelaamaan pitkävetoa
Avatar
#232 • • mmm... Guest
Spaghettia!

Sillä lailla. Maasta löytyy näköjään limaska-Silvion lisäksi muitakin fiksuja ihmisiä. Ei voi olla kuin tyytyväinen että tippuivat.

Futis tai mikään muukaan laji kilpaurheiluna ei kovin paljoa enää nykyään kiinnosta, mutta kyllä näiden kisojen tuloksia on silti ollut ihan mukava lukea. Tietyt pari maata kun vielä saadaan pois pelistä niin ihan onnistuneet kisat.
Avatar
#233 • • Dani Cior Guest
Mä tykkään nykyään lähinnä vain lätkästä ja futiksesta, ja niistäkin lähinnä siksi että osaa hieman arvostaa kentällä tapahtuvia teknisiä ja taktisia hienouksia, mutta monissa urheilulajeissa on samanlaisia piirteitä. Ne ei vain niin paljon enää kiihota. Futis on kyllä ehkä se hienoin laji - the beautiful game.
Avatar
#234 • • SAMi Guest
Brassit ja Saksa tippuu..
sit oon tyytyväinen, kuhan Englanti ei oo loppu-ottelus.

huomen lontooseen, pitää varmaan kattoo eng VS bra ihan sisällä..

[ 19 June 2002: Message edited by: SAMi ]
Avatar
#235 • • vaavu Guest

Originally posted by mmm...:
Spaghettia!

Sillä lailla. Maasta löytyy näköjään limaska-Silvion lisäksi muitakin fiksuja ihmisiä. Ei voi olla kuin tyytyväinen että tippuivat.



No, siinä on nationalistista asennetta rehellisen avoimena. Toivottavasti kuitenkin Anh saa jostain muualta pestin. En kyllä siltikään ymmärrä miksi lempata hyvä pelaaja pihalle, mieluummin kannattaisi heittää ne ulos jotka _eivät_ tehneet maaleja. =)

Hauskaa on kyllä ollut seurata näitä kisoja. Toivon oikein kovasti että Brasilia tippuisi, ettei lopputulos menisi liian ennalta-arvattavaksi. Ja onhan se Beckhamin tukkakin ihan hieno.

Senegalin matseja kyllä myös kelpaa katsella, mutta siinä katselun kohteena taitaa pikemminkin olla pelaajat kuin peliväline. Aijai minkälaisia salskeita pikimustia atleetteja, varmasti osaavat taitavasti pyöritellä p- - - niin siis palloa.
Avatar
#236 • • Katrina Guest
Kaikki hyvin (vaikka sydämeni itkee Italian häviön takia...) kunhan ei Saksa finaalissa!
Avatar
#237 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by Varvana:
Toivottavasti kuitenkin Anh saa jostain muualta pestin.



Varmasti saa paljon paremman ja tuottoisamman paikan
Italia on niin vitun paska häviäjä etten kyllä kannusta sitä
enää ikinä mihinkään. Hajotkoon paskapalloonsa =)
Avatar
#239 • • jUSSi Guest
mitä ne italialaiset itkee lahjonnasta ja manipuloinnista kun heidän oman maan hallinto näyttää siinä esimerkkiä muille maille. Italiassahan on jopa täysi mafioso pääministerinä.

Että inhottaa tollanen huono häviäjä -meininki!
Avatar
#240 • • MikkiHiiri Guest

Originally posted by jUSSi:
mitä ne italialaiset itkee lahjonnasta ja manipuloinnista kun heidän oman maan hallinto näyttää siinä esimerkkiä muille maille. Italiassahan on jopa täysi mafioso pääministerinä.



Jep. Muistellaan vielä esim AC Milanin tapausta. Pomohan jäi
kiinni korruptiosta =)
Mafian kanssa sillä oli diili.