SLAM IT & COSMIC CITY presents BENGA 22.5.2010 @ Helsinki

22 posts, 2 pages, 3,504 views

Lil Tony

Posts: 775

#1 • • Edited Lil Tony Cosmic City Survivor
spotimagebenga.jpg

lauantai 22.5.2010, 22 - 04, K18, 15€ @ Redrum / Helsinki
ennakoliput Tiketti 14.20e + booking fee

BENGA, (Planet Mu, Tempa, Hotflush) UK
TES LA ROK (Noppa, Slam It)
DESTO (Noppa, Slam It)
DEAD-0 (Clouds, Slam It)
LIL TONY (Cosmic City)

Slam It ja Cosmic City iskee jälleen.

Tällä kerralla dubstepin yksi kuumimmista nimistä BENGA mestoilla. Kerran vieraillut Suomessa Hellow festivaaleilla 2009. Alas klubi jäi aikoinaan nuolemaan näppejään harmittavasti. Aikaansa edellä oleva Suomen ensimmäinen Dubstep klubi Alas oli buukannut Bengan, joka perui keikan. Noh, näitä peruuntumisia sattuu dubstep piireissä, Skreamin osalta Suomeen liiankin usein. Nuoria kavereita ja jos iskulause on Sex, Drugs and Dubstep, niin ei ihme, jos on välillä kuumetta tai pää kipeä.

Nuorena se vitsa pitää vääntää vai miten se menikään. Afro tukkaansa luottava Benga aloitti uransa jo 14-vuotiaana ryömittyä Lontoon Velvet Roomiin, josta huhun mukaan Dubstep on lähtöisin. Ensimmäisen julkaisun Benga pisti ulos jo 15-vuotiaana Skank/Dose 12 " sen.

Benga on studionero, joka vannoo fruity Loopsin nimeen. Ehdottomasti Dubstep pioneereja. Tässä mielenkiintoinen video Bengan studio työskentelystä
&feature=related

Benga on ollut kovassa koulussa nuoresta iästä huolimatta Atrworkin, Hatchan, Horsepowerin, Chefin, Plasticianin ja Skreamin seurassa. Tuttuja nimiä nää kaikki. Niinpä, pienet ovat piirit. Kaverit hengannut kimpassa jo hiekkalaatikolla.

Bengan viime vuonna alkanut projekti Magnetic Man, Skreamin ja Artworkin kanssa on ottanut tuulta purjeisiin. Albumi tekeillä ja huhujen mukaan Columbia ja Sony Bmg tehnyt signaukset. Tänä vuonna Benga ja Skream on hypännyt sellaiselle levelille, että on melkeinpä huvittavaa, että nähdään kaveri Redrumin lineupeissa. Hintalappu poikien keikkaliksoissa on sitä luokkaa että pieneen klubiin on lähes mahdoton järkätä näitä miehiä. Pitkän taistelun jälkeen päivät lyötiin lukkoon. Meillä on yksi valttikortti mille Dubstep dj ei voi mitään 21" funktion Onen bassot. Se vaan on niin, että djt haluavat soittaa siellä missä on paras soundi ja hyvä meno. Raha on tärkeä, mutta soundi ja hyvät bileet ainakin yhtä tärkeä .

Lipun hinnat ovat aika rapeat jos vertaa perusiltoihin, mutta onneksi dubstep jengi hiffaa, että nää ei ole ilmaisia kaverita. Aika moisia rokkistaroja ovat nykyään. Mutta hieno homma että dj kulttuuri voi hyvin.

Suomi line up on taas vahva. Slam It porukka Tes La Rok, Desto ja Dead-O on tehnyt kovan pohjatyön Suomen Dubstep kulttuurin eteen Alas ryhmän kanssa. Hatun noston arvoinen suoritus, että ollaan maailmalla yksi varteen otettavimista Dubstep mestoista. Redrumin PAsta puhutaan kuulemma maailmalla piireissä. Se on auttanut buukkaus asioissa. Esim Benga on lähestulkoon mahdoton buukata tänä päivänä puhumattakaan Skreamista. Onneksi Suomen maine on niin kova, että se edes auttaa asiaa saada näitä mega staroja mestoille.

Benga + Funktion one = Win Win Wonk Wonkhttp://www.myspace.com/bengabeats
http://www.myspace.com/teslarok
http://www.myspace.com/destodubs
http://www.myspace.com/djdeadone
http://www.myspace.com/djliltony
http://www.cosmiccity.fi/
http://www.redrum.fi

--
Jazz Is a Teacher

tomii

Posts: 3,594

#2 • • tomii kallion herttua
Ei muuta kuin merkki kalenteriin. *piis**joo*

--
reivaan kunnes kuolen

tomii

Posts: 3,594

#3 • • tomii kallion herttua

Replying to SLAM IT & COSMIC CITY presents BENGA 22.5.2010 @ Helsinki:

Lil Tony, 20.2.2010 10:19:

Esim Benga on lähestulkoon mahdoton buukata tänä päivänä puhumattakaan Skreamista. Onneksi Suomen maine on niin kova, että se edes auttaa asiaa saada näitä mega staroja mestoille.Massive respect, ei voi muuta kuin arvostaa!

Tohon liittyen: aikanaan kuulin jostakin (en kuollaksenikaan muista kuka se oli) junkka-artistista sellaista läppää, että suorastaan halusi tulla Suomeen, kun joku artisti hehkutteli Suomi-meininkiä sille. :) Et kait tääl syvässä pohjolassakin osataan ilmeisesti bilettää. *piis*

--
reivaan kunnes kuolen

Lime_

Posts: 401

#5 • • Lime_
Benga oli aivan loistava ainakin viimeksi hallowissa joten kyllähän tuota kelpaisi uudelleenkin kuunnella.
Lil Tony

Posts: 775

#6 • • Lil Tony Cosmic City Survivor

Replying to SLAM IT & COSMIC CITY presents BENGA 22.5.2010 @ Helsinki:

Lime_, 20.2.2010 13:56:
Benga oli aivan loistava ainakin viimeksi hallowissa joten kyllähän tuota kelpaisi uudelleenkin kuunnella.HELLOWissa kuulin vaan hetken, mutta hyvältä vaikutti. Lupas vetää normaalia pidemmän setin Redrumissa. Vähintään 2h. Dubstep skenessä setin pituuden on yllätävän lyhyitä mutta toisaalta se sopii siihen menoon.

--
Jazz Is a Teacher

Lil Tony

Posts: 775

#7 • • Lil Tony Cosmic City Survivor
Ennakkoliput myynnissä nyt Tiketissä 14.20e + booking fee. Vältä turha jonotus

--
Jazz Is a Teacher

Stene

Posts: 430

#8 • • Stene
kohta!

kuis tälle ei löydy mitää feisbuuk-tapahtumasettejä tms. stepaheadillakin hiljaista :3
tes la rok

Posts: 258

#11 • • tes la rok
benga.jpg

Vihdoinkin Benga tekee ensimmäisen Slam It vierailunsa. Tavallaan voisi sanoa että yksi ympyrä sulkeutuu tämän myötä! 2006 syksyllä - N-type piti heittää eka keikkansa suomessa mutta lento peruttiin terrori-iskun pelon takia. Silloin muuan tuntematon duo Clouds päätti yrittää hyvittää asiaa ja tehdä muutaman spessu raidan bileisiin. Joista toisesta tuli biisi joka epäilemättä heitti Bengan suoraan kaikkien huulille. Kyseessä oli Benga vs Baby Cham "Ghetto Story" mashup - raita josta tuli klassikko. RAA RAA! 4 vuotta ja ziljoona hittiä myöhemmin Benga on yksi dubstepin kirkkaimmista tähdistä. Night (benga & coki) oli ensimmäinen dubstep raita joka nousi brittien virallisella singlelistalla top 15 joukkoon. Edelleen harvinainen asia instrumentaaliraidalla.
tes la rok

Posts: 258

#12 • • tes la rok
Timetable :


22.00 - 23.00 Desto
23.00 - 00.00 Dead-O
00.00 - 01.00 Tes La Rok
01.00 - 02.30 Benga
02.30 - 03.30 Slam It b2b
Lil Tony

Posts: 775

#14 • • Lil Tony Cosmic City Survivor
Tänään talo tärisee...

Ps. Slam It huhujen mukaan kovassa sarjassa ehdolla vuoden klubiksi maailmalla. Eikä aiheetta. Big UP Slam IT.

--
Jazz Is a Teacher

tes la rok

Posts: 258

#16 • • tes la rok
pieni recap illasta... mad raves1!

shoutit kaikille paikalle saapuneille. 2 viikon päästä sit skream. r u ready?!

nomic

Posts: 4,120

#17 • • nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix
Ensimmäistä kertaa mestoilla; odotukset oli todella korkealla kun kaveri Vaasasta hehkuttanut pitkään tota. Ja en joutunut pettymään. Ja ei pelkästään äänentoisto, vaan itse musa! Ehdottomasti paikalle taas heti kun rahatilanne antaa myöten. Paikka oli todella viihtyisä, ja vaikka en tuntenutkaan oikein ketään muita kuin muutamat kaverini, silti tuntui hyvältä vetämässä edessä fiilistä kehoon joka taipui sittenkin!

Lisäbonarit siitä, että tulppia sai tiskiltä ilmaiseksi kysyttäessä. Tämä oli hieno ilta. Se mitä kuulin, se mitä koin, se mitä näin - toimi. Nyt menee vaan hehkutteluksi, mutta olen aivan myyty. :)
dj upi

Posts: 1,835

#18 • • Edited dj upi
äää..! näyttipä mageelta! saakeli ku tän päivän joutuu istuu duunis :E

EDIT: mikä muuten oli se tilulilubiisi tossa videon alkupuolella? mageet melodiat .P
Lil Tony

Posts: 775

#19 • • Lil Tony Cosmic City Survivor

Replying to SLAM IT & COSMIC CITY presents BENGA 22.5.2010 @ Helsinki:

nomic, 23.5.2010 16:17:
Ensimmäistä kertaa mestoilla; odotukset oli todella korkealla kun kaveri Vaasasta hehkuttanut pitkään tota. Ja en joutunut pettymään. Ja ei pelkästään äänentoisto, vaan itse musa! Ehdottomasti paikalle taas heti kun rahatilanne antaa myöten. Paikka oli todella viihtyisä, ja vaikka en tuntenutkaan oikein ketään muita kuin muutamat kaverini, silti tuntui hyvältä vetämässä edessä fiilistä kehoon joka taipui sittenkin!

Lisäbonarit siitä, että tulppia sai tiskiltä ilmaiseksi kysyttäessä. Tämä oli hieno ilta. Se mitä kuulin, se mitä koin, se mitä näin - toimi. Nyt menee vaan hehkutteluksi, mutta olen aivan myyty. :)Skream 4.6. vink vink. Benga oli lämittelyä. Silloin tärisee alapäät ja yläkerran aptekiin hyllyt, jotka oli jälleen kaatuneet viime yönnä :D Ne on luullut vuoden päivät, että apteekissa kummittelee vaikka se onkin Redrumin The Bass.

--
Jazz Is a Teacher

nomic

Posts: 4,120

#20 • • nomic Finrg / Hybridize / Paine / Nu-Energy / Kreatix

Replying to SLAM IT & COSMIC CITY presents BENGA 22.5.2010 @ Helsinki:

Lil Tony, 23.5.2010 18:34:
---
Skream 4.6. vink vink. Benga oli lämittelyä. Silloin tärisee alapäät ja yläkerran aptekiin hyllyt, jotka oli jälleen kaatuneet viime yönnä :D Ne on luullut vuoden päivät, että apteekissa kummittelee vaikka se onkin Redrumin The Bass.


Uskoisin että kahden viikon päästä uusiksi, riippuen että pahoittaako broidi mielensä kun sinne oli aluksi tarkoitus lähteä viettämään viikonloppua. Mutta palvelu pelaa kun yläpuolella on apteekki valmiina. :D

Ei muuta kuin isoa kättä!