SLAM IT & COSMIC CITY presents BENGA, UK

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18  
Redrum, Helsinki   Show map

BENGA, (Planet Mu, Tempa, Hotflush) UK
TES LA ROK (Noppa, Slam It)
DESTO (Noppa, Slam It)
DEAD-0 (Clouds, Slam It)
LIL TONY (Cosmic City)

Slamit ja Cosmic City iskee jälleen.

Tällä kerralla dubstepin yksi kuumimmista nimistä BENGA mestoilla. Kerran vieraillut Suomessa Hellow festivaaleilla 2009. Alas klubi jäi aikoinaan nuolemaan näppejään harmittavasti. Aikaansa edellä oleva Suomen ensimmäinen Dubstep klubi Alas oli buukannut Bengan, joka perui keikan. Noh, näitä peruuntumisia sattuu dubstep piireissä, Skreamin osalta Suomeen liiankin usein. Nuoria kavereita ja jos iskulause on Sex, Drugs and Dubstep, niin ei ihme, jos on välillä kuumetta tai pää kipeä.

Nuorena se vitsa pitää vääntää vai miten se menikään. Afro tukkaansa luottava Benga aloitti uransa jo 14-vuotiaana ryömittyä Lontoon Velvet Roomiin, josta huhun mukaan Dubstep on lähtöisin. Ensimmäisen julkaisun Benga pisti ulos jo 15-vuotiaana Skank/Dose 12 " sen.

Benga on studionero, joka vannoo Fruity Loopsin nimeen samoin kuin Skream. Ehdottomasti dubstep pioneereja. Tässä mielenkiintoinen video Bengan studio työskentelystä
&feature=related

Benga on ollut kovassa koulussa nuoresta iästä huolimatta Atrworkin, Hatchan, Horsepowerin, Chefin, Plasticianin ja Skreamin seurassa. Tuttuja nimiä nää kaikki. Niinpä, dubstep piirit ovat pienet. Kaverit hengannut kimpassa jo hiekkalaatikolla.

Bengan viime vuonna alkanut projekti Magnetic Man, Skreamin ja Artworkin kanssa on ottanut tuulta purjeisiin. Albumi tekeillä ja huhujen mukaan Columbia ja Sony BMG tehnyt signauksen. Tänä vuonna Benga ja Skream on hypännyt sellaiselle levelille, että on melkeinpä huvittavaa, että nähdään kaverit Redrumin lineupeissa. Hintalappu poikien keikkaliksoissa on sitä luokkaa, että pieneen klubiin on lähes mahdoton järkätä näitä miehiä. Pitkän taistelun jälkeen päivät lyötiin lukkoon. Meillä on yksi valttikortti mille dubstep dj ei voi mitään 21" Funktion Onen bassot. Se vaan on niin, että djt haluavat soittaa siellä missä on paras soundi ja hyvä meno. Raha on tärkeä, mutta soundi ja hyvät bileet ainakin yhtä tärkeä .

Lipun hinnat ovat aika rapeat jos vertaa perusiltoihin, mutta onneksi dubstep jengi hiffaa, että nää ei ole ilmaisia kaverita. Aika moisia rokkistaroja ovat nykyään. Mutta hieno homma että dj kulttuuri voi hyvin.

Suomi lineup on taas vahva. Slam It porukka Tes La Rok, Desto ja Dead-O on tehnyt kovan pohjatyön Suomen Dubstep kulttuurin eteen Alas ryhmän kanssa. Hatun noston arvoinen suoritus, että ollaan maailmalla yksi varteen otettavimmista dubstep mestoista. Redrumin PA:sta puhutaan kuulemma maailmalla piireissä. Se on auttanut buukkaus asioissa. Esim Benga on lähestulkoon mahdoton buukata tänä päivänä puhumattakaan Skreamista. Onneksi Suomen maine on niin kova, että se edes auttaa asiaa saada näitä mega staroja mestoille.

Benga + Funktion one = Win Win Wonk Wonkhttp://www.myspace.com/bengabeats
http://www.myspace.com/teslarok
http://www.myspace.com/destodubs
http://www.myspace.com/djdeadone
http://www.myspace.com/djliltony
http://www.cosmiccity.fi/
http://www.redrum.fi

spotimagebenga.jpg