P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark

485 posts, 25 pages, 209,502 views

yertle

Posts: 421

#261 • • yertle

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

W_Gekko, 6.3.2010 12:32:
pari kyssäriä teiltä kokeneilta: uskaltaako tonne ottaa elacineja mukaan? : / ja olin näkevinäni jossain keskustelua ruoasta, onko siellä jotain simppeliä ruoka tarjoilua?



Ite en oo koskaan uskaltanu ottaa, koska ne suodattimethan tuhoutuu vedestä. Ja aina on vaara et joku loiskii vähän innokkaasti. Tai sitten kun siellä altaiden puolella ainakin on aika kosteeta, ni voi olla et ne ei tykkää siitäkään. Kokisin aika riskialttiiks ottaa mukaan sinne.
dj upi

Posts: 1,835

#262 • • Edited dj upi

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

W_Gekko, 6.3.2010 12:32:
pari kyssäriä teiltä kokeneilta: uskaltaako tonne ottaa elacineja mukaan? : / ja olin näkevinäni jossain keskustelua ruoasta, onko siellä jotain simppeliä ruoka tarjoilua?



Viimeks oli ainaki jotain pikaruokaa tarjolla. Osa loppu tosin kesken. Hinnat tais olla tosi kohtuulliset.

Elacinit voinee ottaa mukaan jos ei käy kaikkia vesiliukuja testaamassa ;) Itse meinaan joten ehkä otan

a) vararillit ja
b) varatulpat

Loppuillasta ku ei jaksa enää peuhata voi sit ehkä vaihtaa ykköset päälle jos jaksaa :P

EDIT: En huomannu tota postausta joka ehti väliin. Todellako ne tuhoutuu vedestä :O

Jätänpä suosiolla kotiin...
Samu81

Posts: 1,224

#263 • • Samu81 kokolihaa

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

gr, 6.3.2010 12:21:
tänää ! *sydän*



Näimpä! *hihu*

Meikäläisellä on enää harvoin tälläisiä täpinöitä mitä tulee joihinkin Armin / Tiësto / LAserpoint / yms. -bailuihin, mutta nyt on kyllä vähintään samanlaiset ennakkofiilarit päällä kuin aikanaan kun odotin Tiëston keikkaa 2005 jotka olivat meikäläisen ensimmäiset konemusabileet :D *blush*

*jiihaa* *aplodit*

--
Unelma ja toimistohommia *ding*

Duukkis

Posts: 627

#264 • • Duukkis dj PoikkiTieteellinen

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

dj upi, 6.3.2010 12:45:
---
W_Gekko, 6.3.2010 12:32:
pari kyssäriä teiltä kokeneilta: uskaltaako tonne ottaa elacineja mukaan? : / ja olin näkevinäni jossain keskustelua ruoasta, onko siellä jotain simppeliä ruoka tarjoilua?

---

EDIT: En huomannu tota postausta joka ehti väliin. Todellako ne tuhoutuu vedestä :O

Jätänpä suosiolla kotiin...


Räjähtävät! Itsekin jätän ne kotiin ja otan joulukuusitulpat mukaan.

Pienenä vinkkinä, että Laserpoint-pääsylippuja saattaa olla siellä myynnissä. Ainakin viime vuonna oli. En ole mukana järjestämässä näitä, joten en tiedä.
Trix

Posts: 21

#265 • • Trix taustapööpöilijä
--> bussille..!! :D Kiitos vastauksista, enää ei ehdi Stokkalle joten tyydytään vihreisiin koteloihin polettien suhteen :) and we shall party people!

--
Jokaisessa meissä asuu pieni pässi

Wolverine

Posts: 1,860

#266 • • Wolverine
Noniin pieni analyysi omista mietteistäni Pacifiquen suhteen. Saavuin paikalle 18.00 ja jonossa oli vain 10 ihmistä ennen minua eli tästä on vaikea sanoa mitään. Sisään pääsimme about 18.30 ja kaikki sujui kivuttomasti. Polettisysteemi oli aivan mahtava, pitäkää tästä kiinni.

Musiikillisesti ei kyllä oikein natsannut koko iltana main stagella, liian housepainotteista omaan makuun tylsää monotonista jumputusta. Danny Rampling kyllä otti yleisön hyvin haltuun ja fiilis oli loistava mutta ei vain iskenyt itseeni. Luolassa oli sitten astetta parempi meininki, Sergein setti oli erittäin maukas ja miehen hyvä fiilis tarttui myös itseeni. Kunnarilta tuli ihan perus setti, tuntui muuten hetken siltä että siinä vaihdossa oli jotain hämminkiä kaapeleiden kanssa kun ei oikein tiedetty mitä kytkeä mihin? Voi olla että tilanne vain näytti siltä :)

Jussi Soro heitti kyllä oikein hyvän puolituntisen, vähän jäi harmittamaan että jäi niin lyhyeen. No Good oli illan kohokohta, kiitos tästä. Proteus & Neon veti perinteisen energisen setin ja tyli tanssittua hetken aikaaa ennenkuin päätin mennä main stagen läheisyyteen katsomaan all starseja. Ei ollut mitään erikoista niin päätin sitten lähteä kotiin yhden jälkeen.

Multa tuli joku random kundi kesken bileiden kysymään missä muut staget olivat, toivottavasti löysit paikan päälle. Ihmettelen kyllä että järkkärit ei kuulemma osannut neuvoa ja opasteet olivat kyllä aivan hanurista. Tämä olikin sitten varmaan järjestelyjen kannalta ainoa iso miinus.

Hintataso oli erittäin kohtuullinen, varmasti olisi voinut riistää paljon enemmänkin ja ihmiset olisivat maksaneet.

Viimeinen huomio oli semmoinen että tuntui siltä että paikan päällä oli paljon naisia jotka oli tavallista heikommassa hapessa. Yleensä tottunu siihen että miehet oksentelevat paikat paskaksi ja käyttäytyvät huonosti mutta nyt tilanne oli aivan toinen. Kävi oikein sääliksi kun yksi tyttö itki siellä main stagen edessä kun ilmeisesti kaverit olivat kadonneet tms :( mut hei niinku keravalaiset sanoo niin mieluummin överit kuin vajarit! ... yeah right.

Tänä vuonna tuli oltua vesilinjalla, ensi kerralla joutuu varmaan turvautumaan alkoholiin. Kaiken kaikkiaan huippubileet ja ehdottomasti rahansa arvoiset. Kiitos.
drifter

Posts: 834

#267 • • drifter RoadMonkey | K1
Aivan mahtavaa, mulle toimi päästagen musa lähes koko ajan ja oli niiiin upea fiilis upeiden ihmisten kanssa. Kiitos pacifique, tykkäsin ja *plur* kaikille kanssatanssijoille :D

Ja kyllä, mun oli vähän lämmin.

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

Foxmagon

Posts: 1,329

#268 • • Foxmagon Iso Paha Ad..
Ai, ai, ai. *sydän*

--
...Fly me to the moon, and let me sing among the stars.. Let me see what spring is like, on Jupiter and Mars.. In other words, please be true, in other words, I love you. *nuotti*

Juhgu

Posts: 7,921

#269 • • Juhgu Virnistelijä
Tulipa mitäänsanomatonta länkytystä koko illan siinä pääareenalla. Mut kyl se siitä rupes toimiin ja alko viihtyä ku joi sata vodkaredbullii. Järjestelyt pelasi oikein hienosti, erityismaininta siitä miten nopeasti jono veti sisään. Kiitoskiitos.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Caro²

Posts: 5,301

#271 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

Juhgu, 7.3.2010 03:51:Järjestelyt pelasi oikein hienosti, erityismaininta siitä miten nopeasti jono veti sisään. Kiitoskiitos.


Eikä ollu edes taksitolppaa *ding*

Mut jea.. Juuri pääsin kotiin ja olihan ne melkoset kekkerit, taas kerran :) Tänä vuonna tuli vietettyä enimmäkseen aikaa pääareenalla, johtuen ehkä siitä, että yritän välttää paci-flunssan saamisen.. vasta kun on viikon verran ollut kipeänä eikä vieläkään ihan toipunut, nyt vielä vähemmän...

Kalusto joutui taas tavanomaiseen rääkkiin ja saikin melkosen hurjaa kyytiä taas vaihteeksi. Erityiskiitokset sille jollekin valopäälle joka tietoisesti heitti kourineen useita kertoja vettä kameran päälle kun olin altaassa kuvaamassa. Kyllä, kamera on roiskevesitiivis, mutta ei silti tarvitse omaa tyhmyyttään osoittaa. Infrapunalähetin ui jälleen kerran taskun pohjalla ollessaan.. siitä taitaakin tulla jokavuotinen perinne - joskohan sen huomenna avais ja kuivattelis toimintakuntoon.

Valaistusta jäin vähän kaipailemaan ympäristöön ja muutenkin värimaailma oli jotenkin liian punainen/magenta - aikaisempina vuosina saanut paljon enemmän raikkaita värejä: sinistä, turkoosia, vihreää, keltaista ja valkoista *hihu* Soundit tuntui ainakin tulppien läpi olevan kohtuullisen hyvin paketissa.

Luolan valot näytti kivalta, tuttua Pastori Silto™ -laatua.

Huomenna alkaakin sitten karsimisurakka ja läpikäytävänä on noin 900 ruutua - älkää siis suotta kyselkö, miksei kuvat ole jo esillä :)
Sand3

Posts: 1,157

#272 • • Sand3 satuolento
Hienot bileet, kauniine panostuksineen sekä ystävien kera ovat kyllä koodi onnistuneeseen iltaan. Kiitos tästä *sydän* PURR!

Ainoa mikä mua jäi erityisesti häiritsemään, oli kundi lasten altaassa, joka teki tarpeensa juomapulloon. Tämän tempauksen nähdessäni olo oli aika sanoin kuvaamaton.

--
Neiti ruuvimeisseli. Kiero kuin korkkiruuvi.

epicuros

Posts: 7,734

#273 • • Edited epicuros
Oli nastaa kuulla semmoinen "popcorn"-biisi (remix) siinä lähtiessä. Biisi, mitä oon postaillut pitkin forumeita Monkey Islandin tanssivan apinan kera :)

--
Valid criticism does you a favor.

Amma

Posts: 2,383

#274 • • Amma Hapanimelä. On-Off. Kennurupoliisi tungelissa.
Olipas hienoa! *whaat*

Houset sopivat tonne paremmin kuin hyvin, joten tuli jorailtua heti alkuillasta muutama tunti rantavedessä oikein urakalla ja silloin siellä oli vielä mukavasti tilaa. Sen jälkeen jalat olikin siinä kondiksessa (perjantaisen Helsingin Jääpuiston house-luistelujen jäljiltä), että oli parempi siirtyä saunomaan ja lillumaan porealtaaseen, seuraamaan valoshowta, tuliryhmää ja tanssijoita etäämmältä aitiopaikalta.
Kiitos House Party collective, Anselmi Kuusisto ja Käpä. *plur*

Iho aiheutti ysin pintaan pienen yllärivälikohtauksen heittäytymällä kirkkaanpunaiseksi ja pienille pateille (allergiareaktio kloorista?). *ding* Kerta se on ensimmäinenkin, onneks oli antihistamiinia mukana.

Alkujännityksissäni en kyenny hahmottamaan eri soittopaikkojen sijoittelua ja meinas tulla hirveä ressi, joten siinä kohtaa aluekartta ois ollu aika kova sana. Henkilökunta ei myöskään tuntunu oikein tietävän missä mitäkin on.

Iso allas näytti loppumetreillä Kolera-altaalta. Vesi oli sameeta ja täynnä rojua. Uuuh. *sars* Mutta siitäkin selvittiin...

Kiitos järjestäjille ja VIPin erityisen mukavalle narikkahlökunnalle.
Kiitos Jape. *sydän*
Kiitos Juhgu, Paula, Kati, team Lasse, Satu, Janica, Jussi, Tinja, Pete, Foxi, Perä, Goa(!!!!!1) ja kaikki muut ihanat ystävät. Teitä oli niin paljon... *hali*

Poreltaan suosikkileikki: arvaa kenen arvaa missä. *nauru*

Sählä kiittää ja kuittaa. *hihu*

--
*etsiskel*

dj upi

Posts: 1,835

#275 • • dj upi

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

Sand3, 7.3.2010 09:11:
Hienot bileet, kauniine panostuksineen sekä ystävien kera ovat kyllä koodi onnistuneeseen iltaan. Kiitos tästä *sydän* PURR!

Ainoa mikä mua jäi erityisesti häiritsemään, oli kundi lasten altaassa, joka teki tarpeensa juomapulloon. Tämän tempauksen nähdessäni olo oli aika sanoin kuvaamaton.



Rakentavampi palaute myöhemmin mut tuli tästä mieleen:

-Kortsut altaasta bongattu.
-Uhkarohkea mies hyppäämässä kaiutintornin päältä ihmismassaan metrin syvyiseen veteen. :O

Oli hauskaa mut joo lisaa myöhemmin .D
vel

Posts: 173

#276 • • vel

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

Huh, olihan juhlat! Porukka ja kyydit ja pre-partyt meinas aavistuksen levitä suuntaan jos toiseenkin mutta lopulta kaikki järjesty ja jo siinä ulkona jonotellessa (veti muuten nopeesti) ties että on hyvät bileet tulossa. Sisällä meno ei pettäny tänäkään vuonna ja tuli vaihdeltua pääaltaan ja luolan väliä tasaisesti. Juomatarjontakin oli laajentunut ja jonotkin niitä varten vetivät reippaasti paremmin, tästä plussaa myös.

dj upi, 7.3.2010 10:27:-Uhkarohkea mies hyppäämässä kaiutintornin päältä ihmismassaan metrin syvyiseen veteen. :O



Joo tää sankari ei ymmärtäny tulla rauhassa alas vaikka valvojat sitä hädistelikin siellä jonkun aikaa. Samoihin aikoihin herätti hilpeyttä joku nussiva pari siinä pääaltaalla myös, muuten hyvä mutta oli sellasessa kohdassa ettei 15m säteellä ollut ketään muuta niin pisti vähän silmään :D

All in all mahtavat bileet, ensi vuonna nähdään!
Janisa

Posts: 2,226

#277 • • Janisa vaikeasti kesytettävä

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

Amma, 7.3.2010 10:22:

Iho aiheutti ysin pintaan pienen yllärivälikohtauksen heittäytymällä kirkkaanpunaiseksi ja pienille pateille (allergiareaktio kloorista?). *ding* Kerta se on ensimmäinenkin, onneks oli antihistamiinia mukana.




Jaahas, mitäköhän se sitten vois olla sillä kun tulin himaan, niin mulla oli sama juttu. Aivan kirkkaanpunanen iho ja ihme pikkunäppylöitä??? Hmmmm...

No mutta, kaikinpuolin oli ihan nasta ilta vaikkei mulle toi tasapaksu house niin uppookaan.

Kaverit oli se juttu, mikä tästä illasta teki mahtavan! *sydän*

Niin, ja kiinnitin huomiota siihen, että jengi oli jotenkin poskettoman huonossa kunnossa -ja kyllä, erityisesti naispuoleiset niinkuin täällä aikaisemminkin mainittiin...

Mä näin myös tuon kaiutintorni-hypyn ja mulla jätti sydän varmaan kolme lyöntiä välistä. Aivan sairasta! *eiei*

Ja toivottavasti kaikki ovat päässeet ehjin nahoin kotiin; "pilkun aikoihin" poliisien ja ensiapuryhmien marssiminen miesten pukuhuoneeseen ei näyttänyt lupaavalta...

--
Maailma ei pelastu nalkuttamalla...

Banda

Posts: 121

#278 • • Banda suloinen rääväsuu

Replying to P A C I F I Q U E : L U A U - 6.3.2010 @ Serena Waterpark:

Janisa, 7.3.2010 11:08:
---
Amma, 7.3.2010 10:22:

Iho aiheutti ysin pintaan pienen yllärivälikohtauksen heittäytymällä kirkkaanpunaiseksi ja pienille pateille (allergiareaktio kloorista?). *ding* Kerta se on ensimmäinenkin, onneks oli antihistamiinia mukana.

---

Ja toivottavasti kaikki ovat päässeet ehjin nahoin kotiin; "pilkun aikoihin" poliisien ja ensiapuryhmien marssiminen miesten pukuhuoneeseen ei näyttänyt lupaavalta...



Sama mulla et tuli ihottumat jalkoihin, onneks kans lääkkeet mukana, tosin vieläkin jalat ihan näppylöillä ja polttelee.. voi johtua siitäki ku raavin niitä niin.. tyhmästä päästä kärsii.. *blush*

Luultiin eka kavereiden kanssa et joku oli lähteny karkuun puhallutuksia ku ne poliisit sekos yhtäkkiä ku päättömät kanat ja rupes juoksentelee ja lähti täysii ajaa takaspäin..

Mut oli kuitenki ihan mahtavat bileet, hienoa ettei porukkaa ollut niin paljon kun viime vuonna niin jonoja ei ollut niin missään *hymy*

Niin ja anteeks kaikille jotka koitti tulla puhumaan ja olin lyhytsanainen, flunssa vei äänen.. *poks*

--
*jiihaa*

kajis

Posts: 345

#279 • • kajis
On se jännä ettei toi hygienia kiinnosta kaikkia vaikka eiks porukan pitäis olla aikuisia että pääsee paikalle? XD Joka vuos kuulee tarinoita kuseskelusta ja kortsuista.. Mahtuisko purjot vielä sekaan?

Toivon mukaa ens kerralla pääsis tsekkaa bileet :)
lohikarme

Posts: 1,730

#280 • • lohikarme RitariVittupää
Kiitos <3

Sangen mukava ja työntäyteinen ilta :) Paljon kauniita ja komeita ihmisiä, mutta vain yksi kamera :P Kiitos kaikille ystäville ja tutuille. Te saitte minut hymyilemään.

Parit panevat parit bongattu, mutta homma aina jostain syystä keskeyty ku kaivoin kameran etsintä silmän eteen :D

Illaksi pari previkkakuvaa ja tulevalla viikolla sitten loput.

Plur <3

--
Qualis artifex pereo