KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila

1,042 posts, 53 pages, 252,049 views

unoha

Posts: 929

#781 • • unoha Lti-/UG Collective
Ihan kivat kekkerit oli joo*joo*

--
Never Quit !

Avatar
#782 • • niomic Guest
Proteuksen livestä vielä. Kuten tuli ennen bileitäkin todettua, hienoa et mies pääsi tänä vuonna tykittämään mainille monen vuoden hiekkamonttuväännön vastapainoksi.

Tässä ihmetytti kyllä kuitenkin vähän sama asia kuin viime vuoden System 7 -> Accu -säädön jäljiltä. Jos on tiedossa, että joku akti tarvitsee huomattavasti säätöaikaa, niin tämä olisi hyvä näkyä aikataulussa tai sitten järkätä jotenkin tuo stage isommaksi, jotta siellä voi edellinen tyyppi(orkidea) jatkaa soittoaan siihen asti kun Proteus on valmis. Fiilisten kannalta vähän huono noin pitkä tauko, varsinkin kun alkoi vaikuttamaan siltä että joko keikka jää lyhyeksi tai sitten alkavat taas aikataulut kusemaan.

Itselleni tuo aikataulujen pitävyys on äärimmäisen tärkeätä, kun on sen verran laaja musamaku, että tulee suhattua vähän väliä kaikkien metsälavojen välillä. Tänä vuonna ei tainnut kovin pahasti mennä mönkään muuten kuin sunnuntaiaamuna. Laughing Buddhalle ja Tristanille (Fearsome Engine) näytti tulleen kova kiire kun setti loppui ilmoitettua aikaisemmin ja miehet poistuivat välittömästi mainin laidalla venanneeseen pakuun. Chilli oli myös aika pitkään hiljainen, tosin joku kävi sinne jossain vaiheessa jonkun levyn laittamassa (summerchill2009 ;)?
Sallakat

Posts: 2,220

#783 • • Edited Sallakat jungle, baby !
missä muuten oli poliisien puhallusratsia?? lähdettiin sunnuntaina joskus yhden aikoihin tai jälkeen tms mutta eipä kukaa oli tunkemassa pilliä suuhun.

oli kyl taas tosi hubat kemut. ainoo aivan tajuttoman iso vittuuntumisen aihe oli tää paljon parjattu juomapolitiikka. mikä helvetti ett joutuu smuglaamaan lonkkutölkkiä bilealueelle kun homma ennenkin toiminu. kyllä siinä joku tokas ett fiilis ois varmaa melkein sama ku joutuis jotaa doussii sinne yrittää kuljettaa. jos tää on sen a-lupien vika niin b-luvat takasin ensi vuonna hei oikeesti. konemetsä on aina erottunut ratkaisevasti musiikin lisäksi muista festareista se, ett juomapolitiikka on ollut löysää.
tulikin osaksi tämän juomapolitiikan takia istuttua telttanaapureiden kanssa teltoilla suurin osa koko festareista. kiitti muuten sille seinäjokelaisporukalle: Sakelle ja Juholle ja Moonalle ja Mikolle ja jajajaja, lähinnä ett kestitte meitä ja ett olitte pirun jees tyyppej :))))

Mutt sanonpahan vaan, ett jos organisaattori sanoo täällä forumilla juomapolitiikasta yhtä ja toteutus on aivan toista niin kyllä aika pieleen meni sen suhteen. tai sitten tiedotus petti. joka tapauksessa tää asia jätti monet mun lisäksi aika hämilleen. VAIKKAKIN totta oli että loppupeleissä pe ja la illoilla oli helvetin helppo hillua juoman kanssa siellä ison porukkamäärän keskellä, mutt SILTI!

Jätetouhu oli ihan jees sillee tietyllä tapaa ett paikka näytti olevan aivan eri luokkaa kuin ennen roskapanttimeininkiä, mutta oikeesti alkoi vituttaa a) vasta klo 12 roskien vastaanotto. kuitenkin monien piti päästä himaan aiemmin b) ett siihen kympin hintaan piti ite vielä lajitella ne. Tätäkään ei sanottu roskapanttia kuitatessa lipputiskillä vaan kuultii huhuja. Että roskapussit tutkittiin niiden vastaanottopisteessä ja rahoja ei saanut takaisin jos oli tölkkejä yms siellä seassa.
no me lajiteltii meidän roskat ja jätettiin roskapantteineen telttanaapureille, saivat siitä useamman kympin rahaa jos veivät ne. ei ollu muutaman kympin arvoinen ajatus mennä jonottomaan sinne jonon päähän roskien vastaanotolle.

Kaikesta tästä huolimatta oli aivan pirun siistii enkä nyt haluu kuulostaa pelkästään siltä ett dumaan järjestäjätahoa ketä kaikesta huolimatta arvostan vuosi vuodelta tosi tosi paljon tällasen ainutlaatuisen tapahtuman järjestämisestä <3
ja täl kertaa raikasi metsän keskellä tajuttoman älyttömän jumalattoman upeeeeeeee mäiske, kiitos LAOS <<<<<<3333 (täl kertaa viittaa siis siihen, ett oon sattunu aina missaamaan aiempana parina vuotena). mainostin vielä paria tuntia ennen kaikille tutuille sitä settiä ja jouduin silti lähtee ite nukkuu kesken ku en pysyny enää pystyssä, kiitos kännitilan. tuli muutenkin nukuttua enemmän koko konemetsän aikana ku muissa on ehtinyt nukkua yhteensä, kiitos varmaan sekin kännitilan.

Ainii kuka muuten tietää paljon porukkaa oli? tuntui jossain vaiheessa ett ihanku ei ois ollu niin paljo ku viime vuonna. sama oli ett tuntui ettei niin paljoo jengii ollu niin rumasti sekasin ku viime vuonna. sen sitten todistikin käryraportit lehdissä. jengi näytti olevan isoksi osaksi mukavan letkeästi päissään. nää näitä omia kännihuuruisia analyysejä tietty vaan.

nyt taas joutuu oottaa toooooooosi monta päivää uutta tapahtumaa. nyyh ja kiitos <3

edit: niijoo ite en viitti postaa kuvia tältä vuodelta ku on 10 kuvaa ehkä jostaa keikoilta ja 90 kuvaa sitte meidän telttaporukasta eri päivinä otettuna :P

edit2: ainii, hei Deadmau5. vittu oikeesti?!?!?! tuokaa ensi vuonna samalla rahalla, mitä niitä nyt sais joku 10 kpl, vitun kovia kotimaisia artisteja heilumaan tapahtumaan dekkien taa. eiks tässä tapahtumassa paikallisuus pitäny olla kova juttu ;) nojaa makuasioita, niistä on kiva kiistellä muttei pysty ymmärtää sitä musaa pätkääkään. kuka tahansa pienempikin artisti on tollasena prime timena liekittäny porukan tanssilattialla ihan tuleen, mutt nyt tuol jengi tyylii pyöritteli peukaloita. vai olink se vaa mä :P
zenroph

Posts: 102

#784 • • zenroph nerokkain aikaansaaaj
Huh.
Kolme kirjainta mitkä vain niin hyvin kuvastaa konemetsää.
Ääni lähti, iski flunssa, mutta silti oli aivan uskomattomat juhlat!
Meikä kiittää ja kumartaa kaikkia ihania ihmisiä mihin tutustui ja kenet jo aikaisemmin tunsin,
ilman teidän kaikkien antaumusta olis juhlat ollu todella tylsät!
Kiitos ja anteeksi.
Oku

Posts: 37

#785 • • Oku
Sekalaisia havaintoja:

- Vessat olivat esimerkillisen siistejä verrattuna mihin tahansa muuhun yleisötapahtumaan! Ja sille siivous/eko/tms. tiimin joviaalille sedälle voisi joku antaa papukaijamerkin.

- Teltta-alueella oli edellisvuotta rauhallisempaa, nukkuminen onnistui hyvin

- Sää oli hyvä, yksi kevyt sade ja parit ripeksivät kuurot mahtui hyvin sekaan

- Öisin meinasi tulla vilu, oma moka kun en uskonut sääennustetta ja ottanut jämäkämpää makuupussia jne.

- Järkkärit olivat asiallisia ja ystävällisiä

- Viranomaistoiminta oli ilmeisesti pienimuotoisempaa kuin viime vuonna, liekö samaan aikaan ollut Ruisrock verottanut resursseja. Esim. puhallusratsia loisti poissaolollaan sunnuntaina, ja koirapartioita näkyi vaan muutamaan otteeseen ja vähän toissijaisina ajankohtina.

- Voluumi oli välillä kautta linjan aika kova

- Chilli oli minusta ihan fiksusti rakennettu, voluumia tosin oli oikestaan aina liikaa. Jos tarkoituksena oli viihdyttää samalla myös teltta-aluetta, niin ehkä sinne voisi suunnata oman PA:n? Tai mieluummin ehkä ei.

- Vesipisteiden kapasiteetti alkoi olla riittävä, isompia jonoja ei tainnut syntyä missään välissä?

- Suihkut olivat raikkaita.

- Ruokatarjonta oli ankeahkoa verrattuna viimevuoteen, nimim. Rasta chefiä kaivaten.

- Jotkut apinat polttivat säilykepurkkeja jne. nuotiossa.

- Krääsäkojuissa oli ihan käyttökelpoistakin tavaraa

- Yhtään kunnon e-mannekiiniä ei pistänyt silmään, ja pirimiehiäkin vain muutama. Alkomahoolia näytti sen sijaan kuluneen aika tavalla.

- Sunnuntaiaamun/päivän meininki oli taas muikeaa. Muutenkin luottonimet (Lil Tony, Acid Kings, jne.) kuulostivat siltä miltä pitikin.

- En oikein ymmärrä juomatarkastuksista valittavia, jos halutaan että paikalla on alkoholitarjoilu, niin silloin pitää toimia tiettyjen pelisääntöjen mukaan
eugina

Posts: 898

#787 • • eugina YleX tt-i *sydän*

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

Oku, 6.7.2009 19:10:
Sekalaisia havaintoja:

- Viranomaistoiminta oli ilmeisesti pienimuotoisempaa kuin viime vuonna, liekö samaan aikaan ollut Ruisrock verottanut resursseja. Esim. puhallusratsia loisti poissaolollaan sunnuntaina, ja koirapartioita näkyi vaan muutamaan otteeseen ja vähän toissijaisina ajankohtina.



ööö, siltä se tuntus, mutta oikeesti 2/3 Varsinais-Suomen poliiseista oli mettäs ja loput ruissis..hyvin olivat naamioituneet!! *nauru*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

Avatar
#788 • • Edited niomic Guest

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

Oku, 6.7.2009 19:10:
- En oikein ymmärrä juomatarkastuksista valittavia, jos halutaan että paikalla on alkoholitarjoilu, niin silloin pitää toimia tiettyjen pelisääntöjen mukaan



Miten et ymmärrä? Samalla tavalla ollu baari mainstagella jo monta vuotta ja jotenkin sit tänä vuonna se onkin yhtäkkiä ongelma ja alkoholipolitiikka tiukentui pirusti vaikka mitään ei pahemmin muuttunut itse tarjoilussa (B->A -oikeudet ei paljoo lämmitä).

Vielä kertaukseksi, baaria ei ole kuin yhdellä päästagella ja siinäkin se on selkeästi rajattu alue. Joten kai se nyt saa vähän vituttaa ettei saa edellisvuosien tapaan ottaa laukkuunsa parii sidukkaa ja mennä fiilistelee esim. Desertin laidalle. Ja toki suurimmalle osalle tän forumin lukijoista tais isompi vitutus olla tuo harhaanjohtava tiedotus juuri tästä asiasta pari päivää ennen bileitä.


The Bad Will Factor
Pitääpä viel sen verran lisätä, että ainakin omalla kohdallani tämä uusi sääntö toi sen verran bad williä organisointia kohtaan, ettei edes tehnyt pahemmin mieli käyttää rahojani baarissa. Yhden siiderin tosiaan meinasin ostaa, mutta silloinkin oli jo alkoholimyynti loppu (02:30). Tätä kun verrataan edellisiin vuosiin, jolloin on mennyt varmaan 50e+ luokkaa baareissa vaikka on ollut ihan hyvin omiakin juomia mukana. Aiemmin kun on tehnyt mieli tukea organisaatiota myös tuossa muodossa, kun koin säännöt järkeviksi.
Leppäkerttu

Posts: 225

#789 • • Leppäkerttu

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

niomic, 6.7.2009 19:29:
---
Oku, 6.7.2009 19:10:
- En oikein ymmärrä juomatarkastuksista valittavia, jos halutaan että paikalla on alkoholitarjoilu, niin silloin pitää toimia tiettyjen pelisääntöjen mukaan

---


Miten et ymmärrä? Samalla tavalla ollu baari mainstagella jo monta vuotta ja jotenkin sit tänä vuonna se onkin yhtäkkiä ongelma ja alkoholipolitiikka tiukentui pirusti vaikka mitään ei pahemmin muuttunut itse tarjoilussa (B->A -oikeudet ei paljoo lämmitä).

Vielä kertaukseksi, baaria ei ole kuin yhdellä päästagella ja siinäkin se on selkeästi rajattu alue. Joten kai se nyt saa vähän vituttaa ettei saa edellisvuosien tapaan ottaa laukkuunsa parii sidukkaa ja mennä fiilistelee esim. Desertin laidalle. Ja toki suurimmalle osalle tän forumin lukijoista tais isompi vitutus olla tuo harhaanjohtava tiedotus juuri tästä asiasta pari päivää ennen bileitä.



Itseäkin vitutti aivan suunnattomasti nimenomaan harhaanjohtava info ennen bileitä. Viikonloppuna alkoi vituttaa vielä enemmän kun huomasi etteivät kaikki järkkärit edes noudata samoja sääntöjä. Ekaa kertaa kun oltiin menossa lavoille bisset kourassa niin vuorossa ollut järjestysmies kertoi ihan kirkkain silmin ettei omien juomien kanssa ole koskaan saanut metsässä heilua?! What?
Siinä tarkastuksen vieressä kun grillailtiin monesti viikonlopun aikana niin tuli huomattua kuinka eri tyylillä järkkärit niitä alkoholeja ratsas:
1. tsiigataan pelkät laukut löytyykö alkoholituotteita
2. Ei anneta edes limupulloja viedä leirintäalueelta pois
3. Sanotaan moi, eikä kiinnosta edes laukkujen sisältö
ja mun lemppari:
4. Haistellaan ihmisten vesipulloja olisko sitten kirkkaiden varalta vai toivoiko se järkkäri, että jollain olis ollu eetteriä siellä*nauru*

Sitä ihmettelin myös, kun joku heilui main stagen edessä skumppapullo ja -lasi kourassa, eikä se vieressä ollu järkkäri sanonut siihen mitään. Sitten ohi käveli joku bissetölkin kanssa niin tyyppi kaatoi sen pois. Kuitenkin lasipullojen piti olla ihan yksiselitteisesti kiellettyjä*grr*

Jos ei juomapolitiikkaa ja pihalla olevia järkkäreitä oteta huomioon, niin oli kyllä tosi kiva viikonloppu muuten. Reissun kruunasi kun sunnuntaina nähtiin vielä tuttuja. Suurimmaksi osaksi musiikki oli loistavaa, ainoa mikä tökki oli telttanaapurin musamaku. Ei ollut siistiä herätä suomiräppiin metsässä*poks**lmao*
Avatar
#790 • • niomic Guest

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

Leppäkerttu, 6.7.2009 20:10:
Sitä ihmettelin myös, kun joku heilui main stagen edessä skumppapullo ja -lasi kourassa, eikä se vieressä ollu järkkäri sanonut siihen mitään. Sitten ohi käveli joku bissetölkin kanssa niin tyyppi kaatoi sen pois. Kuitenkin lasipullojen piti olla ihan yksiselitteisesti kiellettyjä*grr*



Unohdinkin tuosta mainita. Pisti silmään jo teltta-alueella et jengillä on taas lasipulloja mukana. Se nyt on jo jonkinlainen ongelma ja asiaan pitäisi puuttua, mutta varsinkin mainstagella näkyi valitettavan paljon lasipulloja jengillä :( Haloo? Selkeästi jengi tanssii siellä paljon paljain jaloin, kalliota joka puolella ja sit porukka heiluu isot lasipullot kädessä menemään :/ Paljon tärkeämpi niitä olisi tosiaan syyhkyttää kuin joitain satunnaisia bissetölkin litkijöitä.

Todellakin toivon ettei kukaan saanut ainakaan lasipulloista viiltoja jalkoihinsa tai muualle. En tosin nähnyt missään rikki mennyttä lasipulloa, joten ehkä on käynyt aika hyvä lykky.

Minulle asia nyt on vielä toisessa asteessa vituttavampi, koska joudun samaan ongelmaan hajoilemaan joka kerta kun meen pyöräilemään täällä kotoStadin kalliolla. Voisin varmaan tarjota bissen (muovituopissa), jos löydätte semmoisen kallion täältä missä ei ole lasinsiruakaan (ellette oo erikseen just käyny sitä siivoomassa ;).
pyllerö

Posts: 20

#791 • • pyllerö
Juuri missään ei ollut mitään vikaa. Viinapolitiikka ei haitannut, se oli osin parantunut, kun paikan päältä sai ostaa jekkua. Se pelasti la-su välisen yön. Omat viinottelut oli hyvä hoitaa niissä väleissä, kun ei jaksanut tanssia. Niitä kohtia oli kyllä liikaa. Ensi kesään mennessä on tähän kroppaan tultava muutos.

Ylipäätään, joka asia tuntui toimivan paremmin kuin edellisinä vuosina. Edellisinä vuosina olen katsellut vieressä, kun hippiäiset temuaa hiekassa paljain varpain ihan onnessaan. Tänä vuonna kokeilin sitä itse Fungus Funkin setin aikan ja ymmärsin. Deadmau5 oli hieno aloitus päälavalla, vaikka etukäteen olin sille nyrpistellyt nenääni. Troll Scientistin onnistuin näkemään myöhäisestä ajankohdasta huolimatta melko tajuissani. Vibrasphere oli päälavalla aivan loistava, kuin myös Eat Static. Texas Faggot veti viimeiset mehut ulos tästä ukkelista.

Ilmapiiri tapahtuman aikana oli sitä perinteistä settiä. Hilpeä sekoitus leppoisuutta ja rasvanpolttosykkeellä eteenpäin potkivaa musaa.
coolcat82

Posts: 771

#793 • • coolcat82 You only live once, so do it well!

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

Tyranoid, 6.7.2009 15:56:
---
Substanced, 6.7.2009 15:26:
Miks vitussa oon kävelly tuoli päässä Desert Stagelta leiriin?

---


Kommentoit tilannetta itse su aamuna klo 06.15: "Vittu mä oon humoristinen jätkä, mulla on tuoli päässä."

:D



:D :D ai tää oli se tyyppi kun kattelin et hei kaverit, teillä jää foliohatut kakkoseks tolla jäbällä on tuoli päässä :D

--
*sydän* Diamonds *sydän*

hane

Posts: 242

#794 • • hane
Ensi vuonna uudelleen metsään, vaikka tämän vuotinen oli niiiiin paljon erilaisempi ja ahistavampi ja tyhmempi kaikkien aitojen ja juomaniuhotuksen takia. Jäi kyl moni esiintyjä väliin kun jaksamisjuomaa piti olla teltoilla kittaamassa. ja vitutti se. Jos tällanen pingotus johtuu a-oikeuksista ni mäen ainakaa tarvii niitä, en käyttäny niitä palveluja ku oli omat. Iha jonkun b-oikeudellisen saattaa välillä joltain pikkutiskiltä hakee jos hätäjano tulee :)

Ruokatarjonta mitä kohdalle osui, oli erittäin epäonnistunutta, huhhuh!

Siisteys oli ihanaa ja bajamajojen paperitarjonta täydellistä! Kävi kai tuuri ku aina oli rullaa jäljellä ja desinfiointiainettakin sai, jeeeee! Ja miljoona kiitosta sille joka mun pikkupikku pussukkani metsän kätköistä löysi. Sai teltan avaimen takaisin joka helpotti oloa :D

Torstaina taisi olla jokin lentonäytös alueen yllä, nosti tunnelmaa selvästi samoin kuin main stagen puujalkatyypit, tosi hyviä! Saunassakin tuli käytyä eikä tee kyllä mieli valittaa yhtään, hyvinhän siellä hiki irtos, ainaki ylälauteilla. Loppujen lopuksi tuli olo, että pieneksi metsäfestariksi liiankin paljon palveluja eikä sitä aiempaa konemetsä-fiilistä enää mistään löytynyt paitsi stageilta hyvän ja monipuolisen musiikin puolesta. Mut missähän se kaikki psyke muuten oli, mä löysin vaan teknoa joka puolelta, mikä tuuri...(iik!).
Meillä oli huippuleiri kyl! Lähteehän kaikki jatkossakin, joooohan :):):):)

--
- Luulotauti paranee tiedolla -

Viper

Posts: 187

#795 • • Edited Viper TEAM Kyntäjät
Muutama video:

Deadmau5:



Orkidea:

--
He who never makes mistakes never made a discovery.

Barfunkel

Posts: 95

#796 • • Barfunkel

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:



- En oikein ymmärrä juomatarkastuksista valittavia, jos halutaan että paikalla on alkoholitarjoilu, niin silloin pitää toimia tiettyjen pelisääntöjen mukaan



Voisin olla ehkä kanssasi samaa mieltä MIKÄLI siellä oikeasti olisi se alkoholitarjoilu. Esim X-Rustilla ei ollut mitään mahdollisuutta nauttia alkoholia ilman sääntöjen kiertämistä ja muuallakin baarit menivät kiinni jo 1:30. Jos tuommoinen meno on myös ensi vuonna niin sitten joka areenalle baarit jotka ovat auki 3:30:een.

Sitä ihmettelen että mihin lakiin tai säädökseen perustuu se, että alueella jolla ei voi mitenkään ostaa KM:n toimesta alkoholia, ei voi tuoda omia juomia. Ymmärrän mikä on anniskelualue ja mikä on esiintymislava, mutta miksei edes siellä metsässä, festarialueen ulkopuolella voi juoda omia juomia; se on kuitenkin ihan laillista hommaa, ei metsä ole mikään kaupunki jossa alkoholin nauttiminen on julkisella paikalla kielletty. Jos alkoholin nauttiminen on jossain kielletty niin sen pitää perustua joko johonkin lakiin tai sitten tapahtuman järjestäjän tahtoon, mikä ainakin vielä keskiviikkona oli myönteinen omien juomien juomiseen festivaalialueelle. Ei poliisi voi tuosta vaan kieltää jotain, sen pitää perustua lakiin. Myöskään järkkäreillä ei pitäisi olla mitään oikeutta kieltää mitään laillista mitä tapahtuman järjestäjä ei halua kiellettävän.
Avatar
#797 • • niomic Guest

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

hane, 6.7.2009 21:19:
Mut missähän se kaikki psyke muuten oli, mä löysin vaan teknoa joka puolelta, mikä tuuri...(iik!).



Minkähänlainen psyke? Kyllähän tuolla erinäistä fullon-tyyppistä soi nopeiden laskelmien mukaan ainakin 20h ja siihen päälle vielä erinäiset härömmät spyket löytyi varmaan x-rustilta, ehkä jonkin verran jopa chillistäkin.
hane

Posts: 242

#798 • • hane

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

niomic, 6.7.2009 21:31:
---
Minkähänlainen psyke? Kyllähän tuolla erinäistä fullon-tyyppistä soi nopeiden laskelmien mukaan ainakin 20h ja siihen päälle vielä erinäiset härömmät spyket löytyi varmaan x-rustilta, ehkä jonkin verran jopa chillistäkin.


heheh, kaikki psyke *justjoo* vähän meni ohi onnistuneesti ohi, varmaan joitakin tämmösiä urpoja auttais pikku vinkit esiintyjälistoissa, että mitä ehkä ja mahdollisesti kukin artisti aikoo soittaa :)

--
- Luulotauti paranee tiedolla -

Avatar
#799 • • niomic Guest

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

hane, 6.7.2009 21:47:
---
niomic, 6.7.2009 21:31:
---
Minkähänlainen psyke? Kyllähän tuolla erinäistä fullon-tyyppistä soi nopeiden laskelmien mukaan ainakin 20h ja siihen päälle vielä erinäiset härömmät spyket löytyi varmaan x-rustilta, ehkä jonkin verran jopa chillistäkin.

---

heheh, kaikki psyke *justjoo* vähän meni ohi onnistuneesti ohi, varmaan joitakin tämmösiä urpoja auttais pikku vinkit esiintyjälistoissa, että mitä ehkä ja mahdollisesti kukin artisti aikoo soittaa :)



Suosittelen ensi kerralla seuraavaa:

Lähdet hyvissä ajoin Myspace-retkelle. Retkeen on hyvä varata kohtuusti aikaa, että kerkii tutustumaan kaikkiin metsän eläimiin paremmin. Selain vaan auki ja jokaisen artistin vierestä Myspace-linkki tulille ja fiilistelemään.

Joillain artisteilla Myspace-presenssi on aika vailinnainen tai uupuu kokonaan. Tämän takia retkeä on hyvä laajentaa myös Youtube-laitumille!

Joitain oudoimpia akteja voi joutua kaivamaan ihan ug-tason forumeilta löytyvien miksauksien tai vastaavien muodossa. Tai mahdollisesti katsomalla esim. minkälaisissa bileissä ovat soittaneet klabbarin hausta.
L.A.O.S / d-bex

Posts: 140

#800 • • Edited L.A.O.S / d-bex
Hauska reissu oli, vaikka jäikin hieman lyhyeksi. Kyhäsin tuossa pienen videon L.A.O.S.:n setin aikana otetuista kännyvideoista (kuvan- ja äänenlaatu on mitä on mutta retee meininki välittyy hianosti):
http://www.youtube.com/watch?v=KVR4YBDHwEs

L.A.O.S. KIITTÄÄ JA KUMARTAA HIEKKAKUOPAN REIVAAJILLE JA KM-ORGANISAATIOLLE!
*hymy*

--
Club STANDARD every 2 month at redrum.
Club Low End at Nude every months 4th Friday.
LAOS night at mbar every months last saturday.

www.myspace.com/largeamountofsoul