KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila

1,042 posts, 53 pages, 253,157 views

Avatar
#701 • • niomic Guest
Olipa vaan niin parhautta <4

(whinet sit myöhemmin pöytään ku jaksaa kirijotella)
-nini-

Posts: 13

#702 • • -nini-
Ai että, oli aivan mahtavat kome päivää jotka meni ihan liian nopeesti ohi.

Tanssittua tuli paljon, varsinkin Orkidean setin aikaan jolloin olin ihan liekeissä ^^ fiilistä laski kuitenkin se kamala kohtaus missä joku idiootti potkaisi erään miehen tajuttomaksi, ei ollut kivaa katseltavaa :/ Lauantai iltana väsy vei voiton ja jäi paljon hyvää näkemättä, vähän harmittaa kyllä.

Kivaa oli, kiitos kaikille, ens vuonna uudestaan ^^
coolcat82

Posts: 771

#704 • • coolcat82 You only live once, so do it well!
Kyllä oli hieno meininki taas. Omaa possea oli kiitettävän paljon paikalla tänä vuonna ja kului jonkun verran aikaa porukan kasaamiseen.
Yöt oli todellakin kylmiä, tästä muistona keuhkoputkentulehdus, joka vähän sitte sunnutaina rajoittikin bailaamaista kun happi oli todella kehno *igor* Kiitos jyväskyläseurueen tytsylle astmapiipun lainasta, oli meinaan apua kun alkoi jo hengittäminen sattua keuhkoihin. (sattuu edelleenkin)
Decot oli todellakin upeita, musiikkia tuli tanssittua sekä desertillä että main stagella aika tasapuolisesti.
Deadmau5 oli kyllä aivan hyvä valinta, ite tykkäsin ainakin, vaikka oli alkuun vaikeuksia hahmottaa kuinka tätä tanssitaan *nauru* (humalatila lienee vaikuttanut myös asiaan..), Carbonien live oli todella hyvä, samoin Alek Szahala, Far too loud sekä useat joita en juuri nyt muista kun tosiaan tuli juostua eestaas noiden kahden stagen väliä musiikin miellyttäessä *joo*
Sunnuntaina oli hyvät jammailut, kun oli jo laitettu tavaratkin valmiiksi kasaan, niin ehti nautiskella melkein viimeiseen asti.
Melkein siksi, että alkoi sattua oikeaan polveen ihan yhtäkkiä. Koitin hieroa ja venytellä, takasin tanssimaan ja kelasin vaan että tänä vuonna bailaan viimiseen minuuttiin asti... eipäs onnistunut polven säryn takia, ja lopulta se alkoi pettää alta heti kun varsin painoa sille jalalle.
niinpäniin... tuli siis tanssittua polvilumpio paskaksi *ding* Miten lie edes mahdollista kun ei mitään varotusta antanu edes eikä mitään telomisia sattunut??? Nyt voipi olla taas tanssit tanssittu luoja ties kuinka pitkäksi aikaa... Un-fuckin-belieavble!! Huomenna lääkäriin kuulemaan tuomio, sitä ennen ilman keppejä hitaasti käppäillen, taivuttamatta polvea ollenkaan koska muuten vedän välittömästi kasat. Ei paljon ideaaliside auta *grr*
Ainut hyvä puoli tässä oli se, että sattui vasta sunnutai-iltapäivällä viiden aikaan, eli ehti kyllä bailata ennen mokomaa lumpionrikkoutumista jonkun verran *jiihaa*
Ei voi kukaan ainakaan väittää etten olisi tanssinut tarpeeksi (paitsi polvi..)
kiitos ja ensi vuonna uudestaan mikäli koipi on parannettu siihen mennessä kunnolla, jos lähtee jalat alta aina polvea koukistaessa ei kyllä tanssita saati kävellä kunnolla *piis* Vittu mikä säkä...

--
*sydän* Diamonds *sydän*

rastas

Posts: 62

#705 • • rastas kraak

Replying to KONEMETSÄ 2009 - Open Air Forest Festival 2.7.2009 @ Marttila:

Kiitos bibiksistä, kaikki toimi tosi hyvin!

Juhgu, 5.7.2009 16:05:
Also, klo 00 Huoratron ois voinu soittaa päästagella ja se joku löysähköä länkytystä pyörittävä hiirikypäräjäbä siellä pienemmällä pöpelikkölavalla.



Ensi vuonna URL ja se mystinen nokkahuilua soittava jamppa päälavalle!
Kiitos jo näin etukäteen <3

--
Rupikonnan verta, lepakon kynsiä ja
taikasanoja!

Vincet

Posts: 71

#706 • • Vincet
Kivaa ja hauskaa oli..

-Ihmetystä herätti desertin UV-valot.. jumalaton määrä valoja ja päällä ne olivat aikast harvoin...
-Jotenkin myös tämä järkkärien toiminta sai itsensä huvittuneeksi... ollaan sitä niin tärkeenä ja ego ihan pilvissä kun on liivit päällä...
-Oman juoman politiikasta ISO miinus... tai siis siitä mikä se oli sitten paikanpäällä
-Myös Chillin musiikillinen muutos sai pään pudistelemaan... toiste en kyllä haluaisi kuulla rap-musiikka tms konemetsässä... sitä varten on ihan omat festivaalit

+ Sää oli aikast pop vaikka yöt oli kylmiä
+ Ensi vuonna uudestaan asuntoautolla tms
+ Decot
+ Roskapantti ja järjestelyt sen ympärillä
+ Reivaava lemmikkini Herra Aasi ;)
+ Musiikki (rytmistä lausumista lukuun ottamatta)
+ Caravan-alueen poppoo
+ Pari järkkäriä
+ Seura
+ Sirkuspoppoo
+ Sähköasennusporukka

tuossa nyt alkuun jotain.. parannusehdotuksia tulee heti kun niitä putkahtaa mieleen

Minä ja reivaava Herra Aasi kiitämme

--
Come with me to the dance floor,
You and me cause that´s what it´s for
Show me now what is it
You got to be doing
And the music in the house... is so soothing

Vexe

Posts: 1,016

#708 • • Edited Vexe
Tuosta juomapolitiikasta meinasi muodostua ekan illan aikana suunnaton vitutus. Aikaisempina vuosina kun on ollut tapana nauttia desertillä auringon laskusta ja noususta juoman kanssa. No ei muuta kuin alueelle ilman juomia ja hyvän olosena desertille jossa oletin rahastusmielessä olevan anniskelualue. Eipä ollut. Ainut baari siis chilloutissa ja sekin mennyt kiinni puoli kahdelta. Ei siis ihan putkeen mennyt.

Mielenkiintoista sekin, että vain päivää ennen tapahtuman alkua järjestäjät antoivat todellisuuteen nähden aivan päinvastaisia tiedotteita. Viikkoa ennen joku on kysellyt juomapolitiikan rajoituksista. Oliko kyseessä ennustaja? ;)

Desertillä tuli taas vietettyä eniten aikaa. Breaksit ja dnb toimi parhaiten. Erityisesti LAOS laittoi jalat liikkumaan.

Forest/X-rust stagen ulkonäköön oli tällä kertaa panostettu kivasti. Parasta antia oli Huoratron.

Main stagella ei paljoa kuunneltavaa ollut Far Too Loudin lisäksi, joten sielä ei paljoa tullut pyörittyä.
RujoNic

Posts: 1,161

#712 • • Edited RujoNic Kolina-Produktio | Kovaydin Vastarinta
no johan oli. Ihmiset oli ainut joka sai jäämään paikanpäälle. Juoma politiikka oli se mikä eniten pisti suoraan sanottuna vituttamaan... Ihmetyttää kun ei edes vesipulloa saa viedä alueelle.*eiei* Kebabissakin oli hiekkaa. Jäi kyllä puinen maku näistä "kesteistä". pitänee tosiaan miettiä jaksaako edes ensivuonna vaivautua paikalle. Onneks on sniikkaajan vikaa eikä tarvinnu maksaa sisään. Olis vituttanu vielä enempi. Musiikista sen verran... L.A.O.S. ROXOR!!!

KUUMOTA CHILLISTI... KONEMETSÄ
Kolera

Posts: 4,256

#713 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
*dissaa* SAUNA JOSSA PALELSI! vittu et lämmöt karkas harakoille

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

mitsu

Posts: 15

#715 • • mitsu
juomapolitiikka oli tosiaan vähän omituinen ja melkein meinas mennä ilta pilalle torstaina sen takia. mut kyllä sitä silti tuli kaljatölkit kädessä siellä alueellakin kuljeskeltua, illan hämärtyessä ei niihin enää kauheasti kiinnitetty huomiota.. mut oikeesti, välillä ne järkkärit olis vaikka voinu mennä kiusaamaan niitä leirintäalueella olleita häiriköitä mieluummin kuin mua ja mun vikaa olutta :<

plussaa oli desertin tarjonta! ja tietysti vibrasphere jota oli odotettu kauan <3 yleinen mukava meininki oli kanssa kivaa kuten aina <3

miinusta oli ihme sekoilijat teltta-alueella (mm. tää kaveri joka kusi mukiin ja rupes tarjoamaan sitä ihmisille + ne virolaiset tyypit jotka haasto riitaa ja selitti muutenkin jotain paskaa koko aika..) ja ruoka. onneks oli omat nuudelit ja pastat messissä, mut joskus yöllä kun nälkä iski ei kauheesti viittiny ruveta sen retkikeittimen kanssa räpeltään. 7e siitä kotipizzan lätystä oli kyllä aika riistoo :') ja tänään aamulla meinasin astua jonkun ihme ruiskun päälle, onneks siinä ei kyllä ollu neulaa.. :< niin ja se ettei tänään päässyt puhaltamaan, no, poliisit kyllä suostu puhalluttamaan kaverin kun varta vasten sinne niiden kopille käveli (ja sanoivat että no jos vaivihkaa sitten).

poliisien paljous oli ihan hyvä juttu, mut välillä rupes kyllä vähän ahdistaan kun ne koko aika pyöri ja hyöri siinä nuuskimassa, varsinkin silloin torstaina kun ei ees kauheesti ollu populaa vielä paikalla. tuntu ettei sekuntiakaan saanut olla rauhassa. mut mieluummin liikaa poliiseja kuin liian vähän..(?) :-)

mut kaikinpuolin oli mukavat 4 pv, ens vuotta odotellessa..!! :)
blastic

Posts: 930

#716 • • Edited blastic ballistic ballstick
Viikonloppu metsässä takana ja väsyttää ihan mahdottomasti (pitäis malttaa nukkua ihan kunnolla), joten melkein lyhyestä virsi kaunis.

Juomapolitiikka ihmetytti jo etukäteen kun tapahtuman infoissa siitä kerrottiin. Itse olin perinteiseen konemetsätapaani vesilinjalla, joten eipä se meikäläisen menoon kuitenkaan sinänsä vaikuttanut. Tosin alkuillasta areenat näyttivät olevan aika tyhjiä, ja itsekin arvelen tämän johtumaan siitä, että porukka jäi tissuttelemaan teltoille kun eivät päässet tölkkeineen areenoille asti.

Chillikatoksen suunnittelussa oli menty pahasti metsään, tuloksena ns. eeppinen epäonnistuminen. Vitutti ihan kohtuullisesti, että monin paikoin slotit oli ilmeisesti jaettu lähinnä arpakuutiota eikä aivosoluja käyttäen. Onneksi sentään sitä chillipuolta kuitenkin tuli myös oikealla ajanhetkellellään, joten ihan täysin fiaskoksi en kuitenkaan katoksen antia mene sanomaan (tai siis lähinnä settien ajoituksia). Mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että monet artistit olisivat sopineet paremmin ihan jonnekin muualle ja chillikatos toimisi paremmin ihan vaan chillailumusapaikkana. On se nääs vähän ikävää havahtua johonkin psykebiittiin tai rähinädubsteppiin parhaimpaan lepäilyaikaan, kun mieluummin olis kuunnellut esim. dcomin ja saranan soittamaa huminaa. Ipe muutti x-rustin oikeanlaiseksi chilliareenaksi, jossa soi oikeanlainen musa oikeaan aikaan. Suosittelen ottamaan oppia.
Ai niin ja se vola. Nyt vittu oikeesti. Joo joo, oma moka kun ei mennyt valittamaan mutta edes jotain maalaisjärkeä pitäis saada mukaan tohon touhuun.

Järjestysmiestoiminnasta ei ole moitittavaa. Meikäläisen näkökulmasta homma toimi ihan mainiosti ja läpinäkyvästi.

Ruokatarjonnassa hinta ja laatu eivät ehkä täysin kohdanneet, mutta omilla eväillä kompensoimalla pysyi viikonlopun ajan ravittuna ilman henkikökohtaista konkurssia ihan hyvin. Vähän jäi harmittamaan, että ei tullut hamppuburgeria testattua. Olis kuulemma ollut hyvää.

Paras stage oli nuotiopiiri! Edellämainittujen pienten epäkohtien lisäksi lähinnä öiden kylmyys pääsi latistamaan tunnelmaa. Joku tiesi kertoa, että elohopea oli päässyt kylmimpänä hetkenä painumaan niinkin alas kuin 2,5 celciusasteeseen *ding*. Vilu tuli, mutta grillialueen kaivonrengasnuotio pelasti ja muodosti ympärilleen oikein mukavan pienen ja muuttuvan sosialisointiyhteisön, kun porukka tuli pikkutunneilla lämmittelemään. Siinä kului aika oikein rattoisasti rupatellessa.

Edit. Ei tää pienestä avautumisesta huolimatta mikään paska reissu ollut ja hyviäkin asioita mahtui viikonloppuun monta. Erityismaininnan voisi antaa niinkin yksinkertaisesta mutta tärkeästä asiasta kuin puhdas juomavesi, jota tälläkin kertaa oli tarjolla vapaasti. Helpottaa elämää kummasti, kun ei tarvi roudata itse paikalle viikonlopun yli riittävää vesimäärää.
Ozma

Posts: 867

#718 • • Ozma Eurobeat maniac! IKE IKE! Harder.fi
Aivan järkyttävän suuri kiitos järkkäreille näin isosta tapahtumasta. Käsittämätöntä, että meillä kotosuomessa järkätään Pohjoismaiden suurin konemusafestari! TOSI TOSI TOSI TOSI PALJON KIITOKSIA!
Hyzenthlay

Posts: 5,103

#719 • • Hyzenthlay myrkynsekoittaja
En ollut tänä vuonna mukana, mutta pakko ihmetellä tota juomapolitiikkaa, joka mun kuulemani/lukemani mukaan näyttäs olevan ERITTÄIN syvältä *ding* "Vähän" eri meno kun parissa ensimmäisissä konemetsissä..

--
Lapsuus on lyhyt, joten kannattaa juhlia aina kun voi :D

Lupu

Posts: 317

#720 • • Lupu Supersaha
Onpa harmi kun ei pääse nillittämään mistään, kaikki oli nimittäin aivan TÄYDELLISTÄ! Nöyrä kiitos ja nyt unten maille..